turtim ve nill tedavileriniz hayırlı olur inşallah. bi müjde verim bakimmmm......
şimdi eşimle bilgisayar kavgası yapıyoruz. galiba o kazanacak.
tülaycım sen 13 haziran da mı adet olacaksın. o tarihte tedaviye başlıcaz demişsin ya bu arada 10 dakika da bir özel mesaj hakkı varmış. ondan yazamadım.
ben de pko olduğundan adetim ne zaman gelir bilmiyorum. gelse hemen başlıcaz biz de. ilaçta kullanmak istemiyorum.
hele pazartesi bi gideyim bakayım ne var ne yok. haberler iyi olursa kendi doktorumada uğrarım. aynı hastanede zaten...
hepinize iyi geceler canlarım. yarın görüşürüz artıkk.....
Canım eğerki merkez arıyorsan Gen-art derim bizim spermlerimiz orda şuan, ama benim doktorum ankara tıpın hocası batuhan özmen, kaan hoca bizi batuhan hocaya yönlendirdi ve gen-arttaki embriyogların özellikle evrim hanımın çok iyi olduğunu söylüyorlar.. Benim eşim ilk m.teseyi izmir şifada oldu geçen sene haziran ayında hiç bulunmadı sperm.. Kaan hocaya tedaviye başlayınca 2. mikro tese zamanı geldi ve kaan hoca ve rabbimin de yardımıyla hiç olmayyan sperm üretilmeye başlandı ve toplanıp donduruldu.. bizimde ilk denememiz en büyük şansımız kaan hoca ve batuhan hoca.. Rabbim sizinde önünüzü açsın canım eğer aklına bişey takılır isee sor ben cevaplarım özelden de yazabilirsin..turtimm senin hikayen benimkiyle aynı. ben de şimdi lucrin iğnelerine devam ediyorum. bugün yarın regl başlar.
ben de anatoliada bülent hoca ile devam edecektim ama bülent hoca ist.a gidecekmiş 15inde. Yani tedavimin tam ortasında doktorsuz kalacağım. Anatoliadan isterseniz başka bi merkeze gidebilirsiniz raporunuzu veririz dediler. Eşim kaan hocanın hastasıydı, eğer kaan hoca gen-art a geliyorsa orayı seçelim. tavsiye eder misin?
Bizim ilk denememiz ve denemeden de insan nelerle karşılaşacağını bilemiyor.
Bi de eşine 2. kez tese neden yaptılarki, bize kaan hoca 2.sinde tüp bebek tedavisiyle eş zamanlı yapalım dedi.
acaba eşinin değerleri neydi sperm bulunduğunda?
turtim ve nill tedavileriniz hayırlı olur inşallah. bi müjde verim bakimmmm......
şimdi eşimle bilgisayar kavgası yapıyoruz. galiba o kazanacak.
tülaycım sen 13 haziran da mı adet olacaksın. o tarihte tedaviye başlıcaz demişsin ya bu arada 10 dakika da bir özel mesaj hakkı varmış. ondan yazamadım.
ben de pko olduğundan adetim ne zaman gelir bilmiyorum. gelse hemen başlıcaz biz de. ilaçta kullanmak istemiyorum.
hele pazartesi bi gideyim bakayım ne var ne yok. haberler iyi olursa kendi doktorumada uğrarım. aynı hastanede zaten...
hepinize iyi geceler canlarım. yarın görüşürüz artıkk.....
turtimm senin hikayen benimkiyle aynı. ben de şimdi lucrin iğnelerine devam ediyorum. bugün yarın regl başlar.
ben de anatoliada bülent hoca ile devam edecektim ama bülent hoca ist.a gidecekmiş 15inde. Yani tedavimin tam ortasında doktorsuz kalacağım. Anatoliadan isterseniz başka bi merkeze gidebilirsiniz raporunuzu veririz dediler. Eşim kaan hocanın hastasıydı, eğer kaan hoca gen-art a geliyorsa orayı seçelim. tavsiye eder misin?
Bizim ilk denememiz ve denemeden de insan nelerle karşılaşacağını bilemiyor.
Bi de eşine 2. kez tese neden yaptılarki, bize kaan hoca 2.sinde tüp bebek tedavisiyle eş zamanlı yapalım dedi.
acaba eşinin değerleri neydi sperm bulunduğunda?
canlarım benim öyle bağımlılık yaptınızki net yok diye baba evinde kalıyoruz gerçi geçici bir süre babam memlekette bende annemi yanlız bırakmayalım diyoruz ama siz olmasanız bu kadar abartmam...
saatlerdir oluyorum sonlarına geldim topiği yoksa sizlerden haberdar olamıyoruz ancak yazmaya sıra geldi
şekerim benim Allah kabul etsin inşallah Allah dua kapısını açtı fethettirecek sana inşallah çikolata kisti için yardım isteyen arkadaş özelime yaz canım artık sayenizde benimde özel mesaj gönderme hakkım var tüm bilgilerini gerekirse telefonunu vereyim sana bir görüş bakalım gönderecek kişiyle ben öyle yapmıştım zaten o direk karvizitini sunuyor yani memnuniyeti
bugün tuticiğim bizdeydi çok eğlendik güzel haberlerini aldınız mutlu olduk çok keyifli bir ctesi geçirdim sayesinde canım benim bana kendi elleriyle kısır yapmış ne güzel olmuş sormayın canınız çekmesin ama afiyetle yedik bana çok güzel bir sır verdi transfer sonrası diyecekmişizki yavrum seni çok seviyorum bana sıkı sıkı tutun tamammı diye birde benim öğrendiğim bişi var transfer sonrası sizinle paylaşayım mp3 e allah zikrini yükle sürekli dinle dedi o günlerde bir arkadaş hücrelere kadar inen pozitiflik yapıyormuş tabiyi kainattaki en güzel ve en sırlı isim Allah ile herşey in sonu en hayırlı ve en güzel olur
Şekerrr ablammmmmmm mylady06, ablişiiimm çookk koykuyoyummm 15 tane popiştenn iğneee verdii batuhan hoca az önce farkettim(( senin selamını ilettim bu arada :)))
Kesin vardır ablam bir bildiği.. Bir anda baya korktum amaah canım kıyamam sabret az kaldı çoğu bitti yapabileceğim bişey varsa söyle canım yaa bu batuhan hocada abartmış yani yaiğneci doktoruuorumuz bizim ama vardır bir bildiği dayan sabret canım
sende ailemizdensin canım hepimiz sizi çok sevdik bak bu olay olmasa bu kazançlarımız olmayacaktı inşallah bebeciklerimizinde hayırlısı ile vakti gelmiştir ve anne olarak güvenerek görüşeceğimiz sağlam dostluklarımız oluşur bebişlerimiz aynı yaşta olurlar arkadaş olurlar inşallah
değerli anneciğimiz benim annem bugün sıradaki arkadaşa 100 okumuş ama ancak net buldum canım kime nasip olacaksa iletirsen canımcım
Canım arkadaşlarım tülayss, leblebişekeri, dearmother, mylady06 ben çıkıyorum hepinize iyi geceler.. Az sonra yasin okucam rabbim kabul eder inşallah.. Sizlerii çok seviyorummm..
Canım arkadaşlarım tülayss, leblebişekeri, dearmother, mylady06 ben çıkıyorum hepinize iyi geceler.. Az sonra yasin okucam rabbim kabul eder inşallah.. Sizlerii çok seviyorummm..
tülaycığım nasılsın
tülaycım nete bişiyler oldu nazarmı deydi nesana yazdığım belki onuncu mesaj donuyor ve düşüyorum kapatıp açtım hadi bakalım umarım bu gelir ptesiyi bekliyorrum cnm muayinem var bakalım histografi olacağım
inşallah canım bakalım çarş belli olacak o uğur bey o kadar ilgili o kadar moral veriyorki nice doktorlara taş çıkarırben ona ve kürüne güveniyorum aLLAHIN İZNİYLE BİR GELİŞME OLURSA İRTİBAT ADRESİLERİNİ VERİRİM BAKALIMÇOK ETKİLİYOR DEĞİLMİ REZERVİ CANIM YAAAAA OFFFF ADI TATLI KENDİ ACIMI ACI BU KİSTİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?