merhaba arkadaşlar nasılsınız.
Arkadaşlar bir şey düşündüm.Bugün turtim kendi güzel yüzü güzel arkadaşımbana birşey önerdi 500 yasin çok etkili oluyormuş.Listedeki tüm dostlarımız için 500 yasin dağıtabilsek ne güzel olurdu.Hepimizin niyetine.
ama ben kuran bilmiyorum ki türkçeside yok elimde türkçesini internetten bulup okusam olurmu ki:44:[/QUOTE]canım olur tabide 500 tane yüksek bir rakam okuyabilirmiydikki çok zor gibi geldi bana.ama çok iyi olurdu.
ama ben kuran bilmiyorum ki türkçeside yok elimde türkçesini internetten bulup okusam olurmu ki:44:[/QUOTE]canım olur tabide 500 tane yüksek bir rakam okuyabilirmiydikki çok zor gibi geldi bana.ama çok iyi olurdu.
canım ben öyle bir düzenleme yaparsak okuyabildiğim kadar okumaya çalışırım. 500 değil de 41 kere okusak olmaz mıki?
Hiiiiiiiii ne iyi düşündün tutim banada söyledi bugün güzel anne sen yap bakalım dağıtımını veya katılacaklar söylesin ona göre hemen başlayalım benim annecikte sürekli okuyo ptesiye kadar gitmiş herkeze olsun diye bekletiyo benimle irtibatı kesti anne diyorum topiğine bitirmem lazım oyalama beni demezmi tüm kızlara diyerekten canım benim yaaa.. Bende bugün ne hallerle sırf sizinle olmak için annemde kaldım aman dedim şansa bak sizleri beklerken önceki günler bakıp heveslenirken bugün kimse yok diye sizi görünce çok mutlu oldum iyiki varsınız
ayy canım Annenden Allah razı olsun. Allah kabul etsin.
Hiiiiiiiii ne iyi düşündün tutim banada söyledi bugün güzel anne sen yap bakalım dağıtımını veya katılacaklar söylesin ona göre hemen başlayalım benim annecikte sürekli okuyo ptesiye kadar gitmiş herkeze olsun diye bekletiyo benimle irtibatı kesti anne diyorum topiğine bitirmem lazım oyalama beni demezmi tüm kızlara diyerekten canım benim yaaa.. Bende bugün ne hallerle sırf sizinle olmak için annemde kaldım aman dedim şansa bak sizleri beklerken önceki günler bakıp heveslenirken bugün kimse yok diye sizi görünce çok mutlu oldum iyiki varsınız
forumda dua konusu açmak yasak değilse genel bir konuda açılabilir bunun için.Hem katılmak isteyen arkadaşlarında adı yazılır.her isteyenide dahil ederiz listeye.olmaz mı acaba.bizim 500ü çıkarmmaız zor olacak çünkü.canım ben öyle bir düzenleme yaparsak okuyabildiğim kadar okumaya çalışırım. 500 değil de 41 kere okusak olmaz mıki?
ayy canım Annenden Allah razı olsun. Allah kabul etsin.
Güzel anneciğim çağırmışım seni bak bu hem birbirimizin hemde yasinin gücü ile böyle güzel bir olaya karar vermemizin işareti olsa gerek canım bir liste çıkartsak kim ne kadar okuyabilir diye ben annemle birlikte en az 50 okuruz diye konuştuk artabilirde canım hakikaten çok güzel olacak
Tülaycım sen tutarmısın canım bu listeyi.500 okumaya niyetlenirde okuyamazsak bile niyetimiz kabul olur inşallah
çok daha iyi olur hemdebu hafta tutmaya çalışırım canım senin kadar iyi olmaz amahafta sonu oyumu kullanıp memlekete anneme gidecem tedaviye başlamadan göreyim diyorum..
canım ben 3 gün yokumya o arada tülay yardım eder gelincede bir yol buluruz inş.annen demek bana öğret diyor.Canım ben takipte zorlanıyorum canım iş yerinde ancak net var iş ortamındada bazen sonuna kadar okuyamıyorum çok zaman yoğun oluyoruzancak annemlere gelince anneme öğretsem ki uzun sürer( ki dedi bana öğretsen diye ama yaş iş ben bile çok hakim değilim mesela ard arda farklı kişilere cvp yazıyorsunuz onu bile bilmiyorum benim ilk aktif formum sizsiniz hep okuyucuydum oda fırsat bulabildiğim kadar keşke yardımcı olabilseydim yükünü bir nebze olsun alabilseydim
benimde uyku akıyor gözlerimden size doyum olmaz ama dinlenmekte gerekiyor.sende yat lady'cim.tülay canım sende .hadi çok öptüm sizi.güzel annelerTülaycığım yeni görevinde başarılar güzel anneciğim seni özlicem uyku akıyor gözümden ama bırakamıyorum tülatcığım annem ve bana 50 yz bakalım şimdilik
Tülaycığım yeni görevinde başarılar güzel anneciğim seni özlicem uyku akıyor gözümden ama bırakamıyorum tülatcığım annem ve bana 50 yz bakalım şimdilik
benimde uyku akıyor gözlerimden size doyum olmaz ama dinlenmekte gerekiyor.sende yat lady'cim.tülay canım sende .hadi çok öptüm sizi.güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?