2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:100-okundu
dearmother:50-okundu
tulayss:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan:300

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız Asgok
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu

kalan:950

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

merhaba arkadaşlar nasılsınız.

Arkadaşlar bir şey düşündüm.Bugün turtim kendi güzel yüzü güzel arkadaşımbana birşey önerdi 500 yasin çok etkili oluyormuş.Listedeki tüm dostlarımız için 500 yasin dağıtabilsek ne güzel olurdu.Hepimizin niyetine.

ama ben kuran bilmiyorum ki türkçeside yok elimde türkçesini internetten bulup okusam olurmu ki:44:

Hiiiiiiiii ne iyi düşündün tutim banada söyledi bugün güzel anne sen yap bakalım dağıtımını veya katılacaklar söylesin ona göre hemen başlayalım benim annecikte sürekli okuyo ptesiye kadar gitmiş herkeze olsun diye bekletiyo benimle irtibatı kesti anne diyorum topiğine bitirmem lazım oyalama beni demezmi tüm kızlara diyerekten canım benim yaaa.. Bende bugün ne hallerle sırf sizinle olmak için annemde kaldım aman dedim şansa bak sizleri beklerken önceki günler bakıp heveslenirken bugün kimse yok diye sizi görünce çok mutlu oldum iyiki varsınız

şimdi şöyle yapalım önce gelecek tepkilere bakalım herkes belirli bir sayıda çıkarabilirse tamam diyelim okuyalım .Yoksa 3/5 tane ile çok zor olacak.Ben okuyabilecek arkadaşlardan rica ederim ama kendim ne kadar okurum bilemem çünkü çok yavaş okuyorum.

ne tatlı annen var senin maşallah ya RABBİM gönlüne göre versin öpüyorum ikinizide.Canım sen bizim için kalırsında biz olmazmıyız hiç burada .Burda bir işaretmi var bilmiyorum.Uyuyordum tam tekrardan açtım pc.yi.hep diyorum kalp kalbe karşı diye

canım ben öyle bir düzenleme yaparsak okuyabildiğim kadar okumaya çalışırım. 500 değil de 41 kere okusak olmaz mıki?
ayy canım Annenden Allah razı olsun. Allah kabul etsin.
forumda dua konusu açmak yasak değilse genel bir konuda açılabilir bunun için.Hem katılmak isteyen arkadaşlarında adı yazılır.her isteyenide dahil ederiz listeye.olmaz mı acaba.bizim 500ü çıkarmmaız zor olacak çünkü.

Son düzenleme:
Güzel anneciğim çağırmışım seni bak bu hem birbirimizin hemde yasinin gücü ile böyle güzel bir olaya karar vermemizin işareti olsa gerek canım bir liste çıkartsak kim ne kadar okuyabilir diye ben annemle birlikte en az 50 okuruz diye konuştuk artabilirde canım hakikaten çok güzel olacak

Tülaycım sen tutarmısın canım bu listeyi.500 okumaya niyetlenirde okuyamazsak bile niyetimiz kabul olur inşallah

çıkarırız canım ben tüm arkadaşlarıma güveniyorummm sana hele güzel kalpl, güzel annecik mesela benim için okuyacak onlarca insan var okuyup bağışlayacak onlarıda hesaba katarsak ohooooo allah isterse yardım eder iyiki anacığımda kalmışım canım bak ne güzellikler oldu her yazılanı takip edemiyorum zamansızlık ve net eksikliğinden sondan başlıyordum
iyi geceler güzel arkadaşlarım hepinize sizleri çok seviyorum

tamam canım ben yokum ya 3 gün o arada bir yoklama yapalım ne kadar okuyabiliriz diye.ben gelincede netleştiririz olmaz mı arkadaşlar.Kuran kursta tanıdıkları olanlarda dağıtabilir.45 kişiyiz 10ar tane okunsa oldu 450 .olur inş.

Canım ben takipte zorlanıyorum canım iş yerinde ancak net var iş ortamındada bazen sonuna kadar okuyamıyorum çok zaman yoğun oluyoruzancak annemlere gelince anneme öğretsem ki uzun sürer( ki dedi bana öğretsen diye ama yaş iş ben bile çok hakim değilim mesela ard arda farklı kişilere cvp yazıyorsunuz onu bile bilmiyorum benim ilk aktif formum sizsiniz hep okuyucuydum oda fırsat bulabildiğim kadar keşke yardımcı olabilseydim yükünü bir nebze olsun alabilseydim

canım ben 3 gün yokumya o arada tülay yardım eder gelincede bir yol buluruz inş.annen demek bana öğret diyor.ne tatlı ya.

canım ardarda mesaj yazmak için istediğin mesajın altında sağda alıntı yap butonu var oraya tıklarsan sadece o mesajı alıntı yapar hemen sağındaki + olan yere tıklarsan o mesajı seçer istediğin kadar mesaj seçip altına cevabı yazabilirisn canım.önce mesajları seç en sondada alıntı ile cevapla yada cevap yaza tıkla.tek tek mesaj altlarına cevabı yaz.

karışıkmı anlattım acaba bir denermisin cnm.

Son düzenleme:
Tülaycığım yeni görevinde başarılar güzel anneciğim seni özlicem uyku akıyor gözümden ama bırakamıyorum tülatcığım annem ve bana 50 yz bakalım şimdilik

Tülaycığım yeni görevinde başarılar güzel anneciğim seni özlicem uyku akıyor gözümden ama bırakamıyorum tülatcığım annem ve bana 50 yz bakalım şimdilik
benimde uyku akıyor gözlerimden size doyum olmaz ama dinlenmekte gerekiyor.sende yat lady'cim.tülay canım sende .hadi çok öptüm sizi.güzel anneler

Iyi geceler güzel anne evet biz sağlıklı olmalıyız ileride evlatlarımızın bie çok ihtiyacı olacak seni ve tülaycığımı vede şu anda topikte olan tüm arkadaşlarımı öptümmmm iyi gecelerrrrrrrrrrrr

tamam canım yazarım sana da iyi geceler..

benimde uyku akıyor gözlerimden size doyum olmaz ama dinlenmekte gerekiyor.sende yat lady'cim.tülay canım sende .hadi çok öptüm sizi.güzel anneler

sana da iyi geceler canım bakalım inşallah elime yüzüme bulaştırmam. birde ilk kimden başlasak onu neye göre ayarlayalım. bende yatıyorum şimdi yarın netleştiririz olmaz mı:44:Allah rahatlık versin arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…