2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ALLAHIM! sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin, açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle,sen yollarımızı hayra çıkar!

iyi geceler arkadaslar sunnetimiz vardi iki gundur giremiyordum simdi biraz okudum ama hepsini okumak zor sayfalarin hepinize tatli ruyalar hepinizi opuyorum canlarim ......

tülaycım kişiye okunmayacak 500 ad.herkese niyetlenilip okuyacak bu topikteki herkese hatta tedavide olan herkez adına.sen sadece kim ne kadar okuyabilecek onu not alırsın olur mu canım.

benimde eşim rahatsızlandı boğazlarını üşütmüş ya akşam yada yarın sabah gideriz sanıyorum .

selam kızlar herkese ben tatilden bugün döndüm nasılsınız bakalım çok uzak kaldım sizlerden dualardan ama geldim artık burdayımmm..... ne var ne yok sayfalar baya artmış nasıl okuycam hepsini:)

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:100-okundu
dearmother:50-okundu
tulayss:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan:300

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız Asgok
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

kalan:950

selam kızlar herkese ben tatilden bugün döndüm nasılsınız bakalım çok uzak kaldım sizlerden dualardan ama geldim artık burdayımmm..... ne var ne yok sayfalar baya artmış nasıl okuycam hepsini:)
selam canım hoşgeldin nasıl geçti tatilin.moral depolayıp gelmişsindir.

3 senelik evliyim..2 defa dış gebelik geçirdim ilkinde sol tüpüm alındı ikincisinde sağ tüpüme yerleşmiş ilaçla düşürüldü
son dış gebeliimden sonrada rahim filmi çekildim şuan 4 ay oldu hala bişe yok..dr.la konuştuğumda alınan tüpün yeri su toplamış bunun için laporoskopi önerdi tıkanıklığıda açarıs dedi ..ardından tüp bebek yapılacak bana tüp bebekte dış gebelik geçirilmez rahme transfer ediliyor dedi ..ne yapacağımı şaşırdım..kafamda hep bi soru işareti..dualarınızı bekliyrm

Canim merhaba hosgeldin aramiza Allah tedavini selamete erdirsin insallah...
Bu topicin en büyük özeligi bol motivasyon ve dua olmasi bende gelelli cok olmamama ragmen kizlarin mesajlari ve dualari beni acaip etkiledi motive etti birde insan aradigi bir cok sorunun cevabini bulabiliyor umarim sende tedavine bolca motuvasyonla baslarsin...

Son düzenleme:
Cnım aramıza hoşgeldin .İnşallah tedavin hayırla sonuçlanır.Çok geçmiş olsun 2 gebeliğininde dış gebelik olması hem çok üzücü hemde çok yıpratıcı olmuş RABBİM bir daha yaşatmasın meleğin sağlıkla sana gelsin inş.tüplerin açılmasına gelince çok iyi araştır canım.tüpdeki iltihap falan bebeğin tutunmasına engel.açmak değilde madem tüp bebek yapılacak tüpün alınması daha iyi olmaz mı acaba.bence sen 1 dr.a daha git canım.

cnm kaç yaşındasın merak ettim ben 32 yaşındayım bursa acıbademde şahin beye gidiyorum bende onla konuştum 2 adet embriyo koyabilirmisininz dediğimde kesinlikle olmaz diyo hastane kapamaya kadar gidermiş acaba bu dr dan dr a fark ediyomu

şikayet halinde evet hastane kapanmasade ceza alabilir fakat bası dr.lar bu konuda rahat sanıyorum ki.hastane sahibinin tutumu önemli bu noktada.riskli bir duurm yani.hastane açısından.nilde sanıyorum ki 27 falan mıydı belkide daha küçüktü.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar nasılsınız bende bugün ilk iynemi oldum inşallah herşey güzl olur

canım benim hayırlı olsun. ilk adım atıldığına göre kutlama hazırlıklarına başlayalımm..
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. inşallah son denemeleriniz olur da siz de meleklerinize kavuşursunuz rabbimin izniyle.

kızlar anca girebiliyorum nete malum bu gün pazar.
500 yasinden bahsetmişsiniz. ban de katılabilirim. nihayetinde yer gök dua..
komşularıma ablama falan da dağıtırım. inşallah.
kendimde okurum.
başladığınızda beni de unutmayınn. öptüm hepinizi can-ı gönüldennn...

damracım hayırlı uğurlu olsun canım.

şekercim ne kadar dğıttığını tülaya yazdır olur mu canım.inş.500e tamamlarız.tamamlanmasa bile niyet ettik ya RABBİM kabul ede inş.

Sıradaki arkadaşımız neme

fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:100-okundu
tulayss:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan:300

Sıradaki arkadaşımız Asgok

kalan:950

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…