sana da iyi geceler canım bakalım inşallah elime yüzüme bulaştırmam. birde ilk kimden başlasak onu neye göre ayarlayalım. bende yatıyorum şimdi yarın netleştiririz olmaz mı:44:Allah rahatlık versin arkadaşlar..
selam canım hoşgeldin nasıl geçti tatilin.moral depolayıp gelmişsindir.selam kızlar herkese ben tatilden bugün döndüm nasılsınız bakalım çok uzak kaldım sizlerden dualardan ama geldim artık burdayımmm..... ne var ne yok sayfalar baya artmış nasıl okuycam hepsini:)
selam canım hoşgeldin nasıl geçti tatilin.moral depolayıp gelmişsindir.
selam hoşgeldin fantagirro nasılsın.sendemi tedavi sürecindesin.tanışalım mıselam arkadaşlar :))
inşallah canım inşallahsağol canım hoşbuldummmm valla tatil süperdi çok iyi geldi umarım bundan sonrası da iyi olur ........
mesajlarına baktımda neredeyse hepsi selam arkadaşlar olmuş.garip yani forumları bu şekilde işkal etmeniz.selam hoşgeldin fantagirro nasılsın.sendemi tedavi sürecindesin.tanışalım mı
3 senelik evliyim..2 defa dış gebelik geçirdim ilkinde sol tüpüm alındı ikincisinde sağ tüpüme yerleşmiş ilaçla düşürüldü
son dış gebeliimden sonrada rahim filmi çekildim şuan 4 ay oldu hala bişe yok..dr.la konuştuğumda alınan tüpün yeri su toplamış bunun için laporoskopi önerdi tıkanıklığıda açarıs dedi ..ardından tüp bebek yapılacak bana tüp bebekte dış gebelik geçirilmez rahme transfer ediliyor dedi ..ne yapacağımı şaşırdım..kafamda hep bi soru işareti..dualarınızı bekliyrm
Cnım aramıza hoşgeldin .İnşallah tedavin hayırla sonuçlanır.Çok geçmiş olsun 2 gebeliğininde dış gebelik olması hem çok üzücü hemde çok yıpratıcı olmuş RABBİM bir daha yaşatmasın meleğin sağlıkla sana gelsin inş.tüplerin açılmasına gelince çok iyi araştır canım.tüpdeki iltihap falan bebeğin tutunmasına engel.açmak değilde madem tüp bebek yapılacak tüpün alınması daha iyi olmaz mı acaba.bence sen 1 dr.a daha git canım.3 senelik evliyim..2 defa dış gebelik geçirdim ilkinde sol tüpüm alındı ikincisinde sağ tüpüme yerleşmiş ilaçla düşürüldü
son dış gebeliimden sonrada rahim filmi çekildim şuan 4 ay oldu hala bişe yok..dr.la konuştuğumda alınan tüpün yeri su toplamış bunun için laporoskopi önerdi tıkanıklığıda açarıs dedi ..ardından tüp bebek yapılacak bana tüp bebekte dış gebelik geçirilmez rahme transfer ediliyor dedi ..ne yapacağımı şaşırdım..kafamda hep bi soru işareti..dualarınızı bekliyrm
anladım canım.iyiym bende salı yumoşlar toplancak cuma ctsi transfer olur diyorlar ve sanırım doktorum 2tane yerleştircek çok heyecanlıyım...biran önce zaman geçsin istiyorum.içim kıpır kıpır,hele eşime 2tane koyabiliriz deyince ayakları yerden kesildi ya o çok istio...inşş hayırlı olur.sonrada arkamdan gelirsiniz sırayla bebişlerrrinizleee
mesajlarına baktımda neredeyse hepsi selam arkadaşlar olmuş.garip yani forumları bu şekilde işkal etmeniz.
şikayet halinde evet hastane kapanmasade ceza alabilir fakat bası dr.lar bu konuda rahat sanıyorum ki.hastane sahibinin tutumu önemli bu noktada.riskli bir duurm yani.hastane açısından.nilde sanıyorum ki 27 falan mıydı belkide daha küçüktü.cnm kaç yaşındasın merak ettim ben 32 yaşındayım bursa acıbademde şahin beye gidiyorum bende onla konuştum 2 adet embriyo koyabilirmisininz dediğimde kesinlikle olmaz diyo hastane kapamaya kadar gidermiş acaba bu dr dan dr a fark ediyomu
slm arkadaşlar nasılsınız bende bugün ilk iynemi oldum inşallah herşey güzl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?