2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam kızlar herkese ben tatilden bugün döndüm nasılsınız bakalım çok uzak kaldım sizlerden dualardan ama geldim artık burdayımmm..... ne var ne yok sayfalar baya artmış nasıl okuycam hepsini:)

slm canım hoşgeldin. nasıl geçti tatilin?

selam arkadaşlar :))

slm hoşgeldin arkadaşım.

selma sende hoşgeldin yaşadıkların çok üzücü inşallah bundan sonrası güzel olur. dualarımız seninle..

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|yumoşları toplanmaya az kaldı|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|yumoşları toplanmaya az kaldı|okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
8|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
9|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
11|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
12|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
13|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
16|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
17|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
18|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okunuyor
19|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
20|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
21|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
24|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
25|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
26|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
27|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
40| ozlmozcn | |Haziran |||| |
41|psikolog1707||Haziran |||| |
42|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
43|symrna35||Haziran|||||
44|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
45|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
46|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|
47|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

niyetimiz: RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

toplam:500 Yasini Şerif

mylady06 ve annesi :50 okunacak

kalan:450
arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
kızlar meraba nasılsınız? sayfanın başından kalkınca sonra zor yakalıyorum sizleri çok hızlı ilerliyo bi gelip bi gidiyom bu araklar farkındayım ama bugün ve yarında idare edin beni sonra hep burdayım.

canım ben 100 daha okudum neme arkadaşımıza yazabilirmisin. nasıl olmuş seninkinden kopya çektim beni mazur gör

mrb canım sen nasılsın? sendemi temizliğe başladın yoksa.. genel temizliğe başladım ben bakalım kaç günde bitecek:44:

mrb canım sen nasılsın? sendemi temizliğe başladın yoksa.. genel temizliğe başladım ben bakalım kaç günde bitecek:44:
kolay gelsin cnm bu sıcaklardada hiç çekilmiyo hele ütü.
hem temizlik yapıyorum cnm evde hemde annemler gelinleriyle birlikte oturuyo gelinimizde kardeşi askerden geldi ailesinin yanına gitti annemde babamda yogun çalışıyolar ee tabi işlerde bana kaldı yakın oturuyoruz oraya gidiyorum evi topla yemek yap sonra bi uzun bi bayır çıkıp eve geliyorum anca kendi işlerimi yapıyorum onun için giremiyorum salıya kadar böyle idare etcez artık. e tedaviyede az kaldı sürekli elim evin üstünde sonra dr a gitmeye başlayınca herşey yarım kalıyo.

Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:100-okundu
dearmother:50-okundu
tulayss:200-okundu
mylady06:100-okundu

kalan:200

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız Asgok
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu

kalan:950

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

tülaycım rica ederim hayatım lafı olur mu hiç.

Kızlar ben şimdi çıkıyorum bir kaç gün burada yokum döndüğümde daha bir mutlu daha bir umutlu olmak istiyorum inşalalh herşey yolunda gider eşimin testinin sonucu bizi mutlu eder.Sizi tanıdığım için çok mutluyum inanın.Kısa süre belki ama kesinlikle sizi çok özleyeceğim.Turtim-nisan ve nil canlarım inşallah transferiniz çok başarılı olur bebişleriniz size sımsıkı tutunur.Tedaviye başlayan arkadaşlarımda inş.siizn içinde herşey çok güzel devam eder.Dualarımda hep sizde olacaksınız .lütfen benide unutmayın dualarınızda.

Eşim e hadi ama geç kaldık diyor .Satırlarıma burada son veriyorum Salı en geç çarşamba görüşmek üzere inşallah.Selam ve dua ile.Ewest'cim geldin gördüm ama kalamayacağım Dualar sana Yasinler tülaya forum hepinize HEPİNİZ ALLAH'a emanet olun.

sizi seviyorum.​

Son düzenleme:

cnm benim güle güle git güle güle hayırlısıyla gel cnm.herşey yolunda ğitsin inşallah. allah güzel gönlüne göre versin.bizde seni özlicez.güzel haberleri al gel .

aynen canım bende memlekete anneme gidecem o yüzden bu hafta içi yapayım diyorum burdaki anneme iş kalmasın sağolsun herşeye heryere koşturur benimle. benim tedavimde tam olarak 20-21 i başlar. 13 haziranda ösrogen için bandı kullanmaya başlıyacam. 16 sında da baskılamak ve kist olmaması için iğneye. ay inşallah hepimizin bu sefer olur..

görüşürüz canım benim herşey ama herşey olumlu olur inşallah çok güzel haberlerle dönersin bize. herşey gönlünce olsun. herzaman dularımız seninle..

Kızlar selam hepinize, ancak gelebildim ama tekrar gitmek zorundayım. Gece inşallah gelip daha ayrıntılı sizlerle olacağım.

Süper annecim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel arakadaşım...

Şimdilik byeeeee...

güzel anneciğimiz sonuçları inşallah güzel çıkacak hayırlı yolcululuklar güzel annem dualarımız seninle anneciğim sıradaki arkadaşa 100 okudu benim hastalığım devam ettiğim için yerime anneciğim okuyo sıradaki arkadaşa yazarsanız..
tülaycığım kist olmasın diye özel bir iğnemi yapıyorlar hani çikolata kistimiz varya kontrolde tutmak için bişiylermi var ona göre doktoruma sorayım bakalım

kızlar ya ben saçımı bi kere daha boyadım 2 ayda 3 kere oldu bugün yine boyadım ama bişey olmaz dimi daha var tedavimin başlamasına 10 gün kadar

benım 300 duamı ekleyın arkadaslar

yok canım çikolata kisti için değil. şimdi ben biesteron kullanıyorum ya biesteron kullanırken bazen 1 den fazla yumurta büyüyebilirmiş. dün de benim 13. gündü. doktor dediki gelişen yumurtaları ben takip etmedim 13 güne yumurtaların çatlaması gerekiyordu dedi ama benim sol ve sağda 13 güne göre boyutları küçük 1 er tane yumurtam varmış bunlarda çatlamayabilirmiş o sebepten verdi. folikül kisti olmasın vede yumurtalıkları uyarıcı iğnelere başladığımızda hepsi birden büyümeye başlasın diye. ama tabikide benim kafam yine karıştı normal büyüyen yumurta çatladı bunlar geriden gelen yumurtalarmı yada yumurtalar normal zamanında gelişmiyormu diye sordum bunu bilemeyizki adetin 2. gününden itibaren takip etseydim ancak o zaman söyleyebilirdim dedii. bir taraftanda diyorum iyiye işaret demekki yumurtalarım zorda olsa gelişiyor
bundan önceki tedavilerimi hiç onaylamadı şimdiki doktor. rezerv azlığı olan hastaya yüksek doz ilaç verilmez dedi düşünün yani ilkinde doz olarak 525 e kadar çıktım ikincide 450 ile başlayıp 450 ile bitirdik. şimdi 150- 180 ile başlayacakmışım buda olmazsa ilaçsız kendi kendine gelişen tek yumurtanla deniyecez dedi. doktoru ve yaptıracağınız yeri çok ama çok iyi araştırın heleki labratuarını daha çok araştırın.. kimsenin sizi kobay gibi kullanmasına izin vermeyin.

Güle güle git hayırlı sonuçlarla gel arkadaşım.Bütün duaalrımız sizinle. Hangi şehire gittin anlayamadım. Kaçırdım galiba.

Slm arkadaşlar. 2 günbilgisayara giremedim.tam 50 sayfa okumak zorunda kaldım. Birşeyler kaçırmayayım diye. dikkate aldığım bir kaç konuya cevap vereyim. Bundan önceki denememde negatif sonuç aldığım halde tam 1 hafta sonra adet olabildim. Doktorla konuşmuştum. İlaçların etkisinden dolayı geçikiyormuş. Benim yumurtaalrım kalitesiz oluşyordu. İlk denememde 4-5-6 ya bölünmüş embriyo koymuşlardı. Sonuncu 5. tedavimde ise 8 yumurtam oluşmuş ve 5 tanesi mükemmeldi ve 2sini 5. gün embriyosu konuldu. Allaha şükürki şu anda değerlerim iyi gidiyor.

canım ya yumurtaların kalitesini artırmak için birşey kullanmışmıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…