2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bu arada dün yine test yaptırdım. 12. gün 87, 14. gün 323 ve 16. gün 1268 Yani değerler iyi gidiyor. Doktor iki hafta sonra gitmemi söyledi. Sabır arkadaşlar hiç bir zamaan ümidinizi kaybetmeyin.Bu arada fetihsuresini bende okudum.Ayrıca 4444 kere okunan dua, 41 yasin, 707 kere "Ya Varis"okudum. 41 Yasini hepimiz için okumuştum. Transfer yapılırkende 7 ayetel kursi okuyun. Her şey dua ile

En son denememi Başkent Üniversitesinde Hulusi Bülent Zeyneloğlu na yaptırmıştım. Doktorun eli gerçekten çok uğurlu. Bizim işyerinde bir arkadaş yollamıştı. Onun ikizleri vardı. 2 arkadaş yaptırdık. Oda 42 yaşında ve 4 yumurtası oluşmuştu. O da hamile şimdi. Onun değerleri benimkindende yüksek. Bazı teknikleri uyguluyor ve kim gittiyse baaşrılı oldu. Ben bugünleri görebilecekmiyim diye çok merak ediyordum. Hemde bu sonuçlarla. Bizde morfoloji %2 idi. Allah inşallah sonunu getirir. Ankara da yaptırmayı düşünenler varsabir değerlendirin derim. Maltepe Metrosunun çok yakında.

canım yaaa bende bugün boluya arkadaşlarımın yanına gitmiştim bi arkadaşım hulusi beyde tüp bebek yaptırmış ve sonucu olumlu olmuş daha cuma günü öğrenmişler sonucu.şimdi eve geldim ve pcyi açtım direk karşıma senin yazın çıktı bu bi işaretmi die düşündüm valla.hulusi beye ulaşabileceğimiz bilgi edinebileceğimiz bi numara filan varmı nasıl ilgililermi ben 1 temmuz gibi ankaraya gidebilecem ama adetimde 2-3 temmuz gibi gelir hemen tedaviye başlayabilirmiyim sence zamanda çok kısıtlı

dün gibi hatırlıyorum anneme demiştimki yarın bir arkadaşın transferi var diye oda ben ona salatı tefriciye okurum demişti sonrasında da şükür sonucuna çok sevinmiştik vesile işte dünde asaletciğimin transferi vardı onada okudu sağolsun inşallah o da bende hepimizde bu güzel haberi alırız fetih suresşni benim dediğim gibimi okumuştun canım

tülaycığım sağolasın canım bende doktorumla konuşayım başka kist istemiyorum canım benim yasin için bir süre koysak değilmi

tülaycığım sağolasın canım bende doktorumla konuşayım başka kist istemiyorum canım benim yasin için bir süre koysak değilmi

doğru diyorsun sen ve annen birde leblebimşekerim okurum dedi. leblebimşekerim ablasına falan da verecekmiş herkes bir netleştirse aslında çok güzel olur..

Canlar nasılsınız? Kızlar yasin bende okuyabilirim ama şuan tek başımayım annem perşembe gelicek kendisi çalışıyor ama perşembeden sonra benim yanımda izinli. Bana 10 tane yazar mısın tülaycım şimdilik..

doğru diyorsun sen ve annen birde leblebimşekerim okurum dedi. leblebimşekerim ablasına falan da verecekmiş herkes bir netleştirse aslında çok güzel olur..

cım benim bu gün pazar kimseyi bulamadım. en kısa zamanda rakam vericem canımın içi. dualarımız hepimiz için. mylady ablam valla annen (annem) benim transfer günümde bana da okumazsa küserim heeeee.

bayağı dağıtmayı düşünüyorum. hem rakam artar. kızlar siz de kimde umut görüyosanız teklif edin. isterlerse okurlar. 500 yasin elbirliğiyle bitirirmiyiz. bence bu dayanışmayla bitiririz.
ben fetih suresine başlamıştım dün. beni zorluyo ama elimden geldiğince ben de yasin okuyacağım. şimdilik rakam vermiyim. bakarsınız tahmin ettiğimden çok okuturum....

sağol canım ya Allah kabul etsin. benim dağıtacak kimsem yok maalesef artık okuyabildiğim kadar okuyacam. fetih suresini kaç kere okumak gerekiyor birde başlamadan önce namaz falan kılmak gerekiyormu?

Niyetimiz: RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm :10 - okunacak

Kalan:440

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
sağol canım ya Allah kabul etsin. benim dağıtacak kimsem yok maalesef artık okuyabildiğim kadar okuyacam. fetih suresini kaç kere okumak gerekiyor birde başlamadan önce namaz falan kılmak gerekiyormu?

canım yasin kitabında buldum ben cumartesi başlıyosun
cumartesi 1 tane
pazar 3 tane
pazartesi 5 tane
salı çarş.perş. 7 şer tane
cuma sala vaktine kadar 11 tane okuyup 1 haftada bitiriyosun
kuranda 4,5 sayfa
1-2 kereden sonra dilin alışıyo
namaz falan yazmıyodu.
kim ki birşey diler de olmasını isterse yukarıda ki tarife göre okusun yazıyodu
ben de niyet ettim. dileyen isteyen herkese içinde de bana dedim.
dün başladım rabbim kabul etsin.
bizim gelini aradım azönce. kendi 7 aylık hamile. senden isteyemem ama dağıtabileceğin kimseler vardır dedim. bakalım yarın ya da öbür gün rakam verir. yazarım canım. daha komşulara söylemedim. bu gün pazar olunca kimseyi rahatsız etmek istemedim.

ben de gidip okuyayım biraz 3-5 neyse ... rabbim kabul eder inşallah dualarımızı
sonra gelirim canım arkadaşım tülaycımmmmm

oyyy şekerim benim okumazmı elbette okur işki zamanını bilelim sen işini şansa bırakma bana özelde de yazki aman kaçmasın bitaneciğim ben attık evime gidiyorum dedim ya evimde net yok bu yüzden şimdilik iyi geceler dün gece sırf sizinle yazışmak için annemde kaldık işte çok kısmet olmadı fazla kaynatmayın bu gece kıskanırım sizi çok seviyorum bende inşallah haftaya ctesi başlıcam fetih suresine canlarım ama öyle 4 sayfa değil elimdeki yarım sayfa ama ilmihallerde kuranda belki fazladır yasin için gönüllü arayacağım bakalım annem ve bana şimdilik 50 yazın inşallah çoğaltabilirim yarın hastaneye gidiyorum anestezi için kan vereceğim sanırım olmayacağım en kısa zamanda size gelişmelerimi anlatırım iyi geceler candostlarrrr

ben de gidip okuyayım biraz 3-5 neyse ... rabbim kabul eder inşallah dualarımızı
sonra gelirim canım arkadaşım tülaycımmmmm

Allah kabul etsin canım çok sağol bende başlıyacam ama internetten güvenemiyorum bir bulduğum diğer tarafta bulduğumu tutmuyor. bir ara gidip kitapçıklar oluyorya onlardan alacam..

bende isterim banane bende isterim sağol canım benim bizde seni çok seviyorum inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerle dönersin sende. ewet ya benimde internetten bulduklarım yarım sayfa iyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…