güzel şeyler hep çabuk biter :) sağol canım bende iyiyim..
oyyy şekerim benim okumazmı elbette okur işki zamanını bilelim sen işini şansa bırakma bana özelde de yazki aman kaçmasın bitaneciğim ben attık evime gidiyorum dedim ya evimde net yok bu yüzden şimdilik iyi geceler dün gece sırf sizinle yazışmak için annemde kaldık işte çok kısmet olmadı fazla kaynatmayın bu gece kıskanırım sizi çok seviyorum bende inşallah haftaya ctesi başlıcam fetih suresine canlarım ama öyle 4 sayfa değil elimdeki yarım sayfa ama ilmihallerde kuranda belki fazladır yasin için gönüllü arayacağım bakalım annem ve bana şimdilik 50 yazın inşallah çoğaltabilirim yarın hastaneye gidiyorum anestezi için kan vereceğim sanırım olmayacağım en kısa zamanda size gelişmelerimi anlatırım iyi geceler candostlarrrr
sağlık olsun napalım yasin bende okumak istiyorum bugün yarın regl olucam geçti zamanı bekliyorum bitince alırım bende
tamam canım. ilaç mı kullanıyorsun o yüzdenmi gecikti ki?
ooo süpersin valla:) Allah razı olsun gelininizden dağıttıkları kişilerden senden..tülaycım gelinimiz aradı azönce. 45 dağıtmış. kendide okuyacakmış. onunla birlikte 100 e tamamlarım.
fazlası da olursa artık yazarım yine.
şu an hiç bişey kullanmıyorum 4 gün gecikti bakalım ne zaman gelecek gelince tedaviye başlıycaz zaten
canım yaa benim de adetim geçti aslında. pko olduğu için şaşırmıyorum. bakalım keyfi na zaman gelecek
canım yaa benim de adetim geçti aslında. pko olduğu için şaşırmıyorum. bakalım keyfi na zaman gelecek
inşallah olursun be canım rahat ol takma kafana. yarın doktora gidiyorsun dimi?
benimki muhtemelen hava değişimi benim gecikmez aslında ama ......
gelsinde artık başlayalım yahu....
artrit, tülayss kızlar ben kaçıyorum. yarın görüşürüz. öpüyorum sizi.
Canim bisey sormak istiyorum, yumurta kaliten nasil arttirildi? Cevaplarsan cok sevirim.Slm arkadaşlar. 2 günbilgisayara giremedim.tam 50 sayfa okumak zorunda kaldım. Birşeyler kaçırmayayım diye. dikkate aldığım bir kaç konuya cevap vereyim. Bundan önceki denememde negatif sonuç aldığım halde tam 1 hafta sonra adet olabildim. Doktorla konuşmuştum. İlaçların etkisinden dolayı geçikiyormuş. Benim yumurtaalrım kalitesiz oluşyordu. İlk denememde 4-5-6 ya bölünmüş embriyo koymuşlardı. Sonuncu 5. tedavimde ise 8 yumurtam oluşmuş ve 5 tanesi mükemmeldi ve 2sini 5. gün embriyosu konuldu. Allaha şükürki şu anda değerlerim iyi gidiyor.
artrit, tülayss kızlar ben kaçıyorum. yarın görüşürüz. öpüyorum sizi.
Canim bisey sormak istiyorum, yumurta kaliten nasil arttirildi? Cevaplarsan cok sevirim.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?