2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ablacım inşallah işlerin yolunda gider. fetih suresi tam 4,5 sayfa ablacım. başka kitaplara da bak. başlamışken doğru olsun bari. rabbim kabul eder inşallah.

tülaycım gelinimiz aradı azönce. 45 dağıtmış. kendide okuyacakmış. onunla birlikte 100 e tamamlarım.
fazlası da olursa artık yazarım yine.

tülaycım gelinimiz aradı azönce. 45 dağıtmış. kendide okuyacakmış. onunla birlikte 100 e tamamlarım.
fazlası da olursa artık yazarım yine.
ooo süpersin valla:) Allah razı olsun gelininizden dağıttıkları kişilerden senden..

şu an hiç bişey kullanmıyorum 4 gün gecikti bakalım ne zaman gelecek gelince tedaviye başlıycaz zaten

inşallah başka bir sebeptendir ama hava değişiminden de olabilir canım..

Niyetimiz: RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm :10 - okunacak

Leblebişekerim : 100 okunacak

Kalan340

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Canim bisey sormak istiyorum, yumurta kaliten nasil arttirildi? Cevaplarsan cok sevirim.
Sevgiler.

Kızlarrrrr, ben geldim. Özledim valla hepinizi tek tek. süper annenin verdiği görevle ilgineyim kim ne okumuş bir bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…