hehehehe ben galip geldim. kocamı postaladım.. bilgisayar bana kaldı..
Kızlarrrrr, ben geldim. Özledim valla hepinizi tek tek. süper annenin verdiği görevle ilgineyim kim ne okumuş bir bakalım....
[/QUOTE]Niyetimiz: RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm :10 - okunacak
Leblebişekerim : 100 okunacak
Kalan340
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/FONT][/FONT][/FONT]
Sıradaki arkadaşımız neme
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
fazzerg:150-okundu
reailite34:100-okundu
nil_alp:100-okundu
ewest:100-okundu
dearmother:50-okundu
tulayss:200-okundu
mylady06:100-okundu
nazayse:200-okundu
toplam 1000
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız Asgok
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
kalan:850
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Niyetimiz: RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Kalan:330
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
Kızlar çatlatma iğnemi vurdum, vurmadan 7 ayetel kürsi okudum.. Rabbim kabul eder emeklerimizi çabalarımızı boşa çıkartmaz inşallah.. acaip bir heyecan var içimde, kafam çok dolu dinlenicem yarın beni dualarınızda unutmayın.. Kendinize çokk iyi bakın.. İyi geceler.. Sizleri çook seviyorum melek annelerrrr..
yülaycım, benim kayınvalidemde okur bize ama ancak yarın öğrenebilirim kaç tane olacağını, bende okumaya çalışıcam, okudukça bilgi veririm..
tülaycım rica ederim hayatım lafı olur mu hiç.
Kızlar ben şimdi çıkıyorum bir kaç gün burada yokum döndüğümde daha bir mutlu daha bir umutlu olmak istiyorum inşalalh herşey yolunda gider eşimin testinin sonucu bizi mutlu eder.Sizi tanıdığım için çok mutluyum inanın.Kısa süre belki ama kesinlikle sizi çok özleyeceğim.Turtim-nisan ve nil canlarım inşallah transferiniz çok başarılı olur bebişleriniz size sımsıkı tutunur.Tedaviye başlayan arkadaşlarımda inş.siizn içinde herşey çok güzel devam eder.Dualarımda hep sizde olacaksınız .lütfen benide unutmayın dualarınızda.
Eşim e hadi ama geç kaldık diyor .Satırlarıma burada son veriyorumSalı en geç çarşamba görüşmek üzere inşallah.Selam ve dua ile.Ewest'cim geldin gördüm ama kalamayacağım Dualar sana Yasinler tülaya forum hepinize HEPİNİZ ALLAH'a emanet olun.
sizi seviyorum.
Kızlar çatlatma iğnemi vurdum, vurmadan 7 ayetel kürsi okudum.. Rabbim kabul eder emeklerimizi çabalarımızı boşa çıkartmaz inşallah.. acaip bir heyecan var içimde, kafam çok dolu dinlenicem yarın beni dualarınızda unutmayın.. Kendinize çokk iyi bakın.. İyi geceler.. Sizleri çook seviyorum melek annelerrrr..
benimki muhtemelen hava değişimi benim gecikmez aslında ama ......
gelsinde artık başlayalım yahu....
canım olumsuz denemelerden sonra biesteron kullanmış 6 ay kadar. bende aynı soruyu sormuştum da. sende demi aynı sorun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?