2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlarrrrr, ben geldim. Özledim valla hepinizi tek tek. süper annenin verdiği görevle ilgineyim kim ne okumuş bir bakalım....

canım ben ayetel kürsi duasına bir süre katılamıycam. arkadaşlar mazur görün. hem fetih suresine başladım. hem yasin suresinden pay aldım. dualarımız inşallah kabul olur.

kızlar yaa gaye bugün tekrar tahlil yaptırcaktı. uğramadı da. bilgisi olan varmı. atladım mı acaba. inşallah bebeği de kendide iyidir...:18::18:

[/QUOTE]

amin,,,Allah kabul etsin insallah ben 10 alayim cok yavas okuyorum cunku okuyabilirsem daha sonra gene alirim selamlar

Niyetimiz: RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Kalan:330

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
Kızlar çatlatma iğnemi vurdum, vurmadan 7 ayetel kürsi okudum.. Rabbim kabul eder emeklerimizi çabalarımızı boşa çıkartmaz inşallah.. acaip bir heyecan var içimde, kafam çok dolu dinlenicem yarın beni dualarınızda unutmayın.. Kendinize çokk iyi bakın.. İyi geceler.. Sizleri çook seviyorum melek annelerrrr..

Sıradaki arkadaşımız Asgok

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu

kalan:850

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

yülaycım, benim kayınvalidemde okur bize ama ancak yarın öğrenebilirim kaç tane olacağını, bende okumaya çalışıcam, okudukça bilgi veririm..

hayırlı uğurlu olur inşallah canım bu iğneyle bütün yumişlerinin içleri dolar birsürü kaliteli yumurtaların olur.. sende kendine ii bak canım iyi geceler..

sen her zaman mutlu ol canim arkadasim bizde seni cok seviyoruz

hayırlı uğurlu olsun canım. dualarımız hepimiz için. rabbim yanında olsun canımm....

Herkese günaydın arkadaşlar, çok heyecanlı bir haftaya başlıyoruz. hep olumlu, hep umutlu olalım inşallah...

canım olumsuz denemelerden sonra biesteron kullanmış 6 ay kadar. bende aynı soruyu sormuştum da. sende demi aynı sorun var?

Ben simdilik bilmiyorum yani daha once tup bebek yapmadim ama Gonal F ile yaklasik 13 gun suren bir tedavim oldu ( ilk 7 un 75 cc sonrada 6 gun 112.5 cc lik) iste o zaman once 3 tane yumurtam olustu sonra da 1'e indi ( 7. gun ki kontrolde) sonrada ilacin dozajini arttirdi doktor ama o bi tanede 17.5 mmDeyken kendi kendine catladi. Ben de bu yuzden acaba benim yumurtalar kalitesiz mi diye dusundum de o yuzden sormustum.

Yumurtalarin kaliteli olup olmadigini nasil anliyorlar? Yani mesela biestronu baştan kullansak da kalitelerini arttırsak olmaz mi, illa ki tüp bebek denemesiyle mi anlasiliyor yumurtalarin kalitesi?

Sıradaki arkadaşımız Asgok

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:50-okundu

kalan:850

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Arkadaşlar bu arada biz bütün kış boyunca işyerinde antalya dan gelen keçiboynuzu yedik. Onu da söyleyim. Sadece eşlerinize değil sizde yeyin.

kızlar slm ben geldim hastaneden şükür pazar hastalandım hemen gittim bugün ultrasyon kan verdi dosya açtırıyorum
yarın tekrar gidecegim naıl ilerliyecegim yarın belli olacak

gayem06 nerdesin ya haber yokmu kızlar
turtim hadi bismillah canım heyecan yapma rahat ol

fazzerg tatlım yumurta kalitesi yapılacak ultrazyon ve kan tahlillerişnden yani hormon tahlillerinde belli oluyor
benim 17 fsh döllenme bile olmadı dr bana yumurtalar kalitesiz demişti bende ondan sonra 4 ay biosteren içtim 1 ay oluyor bırakalım faydası oldumu bu tedavide belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…