kızlar slm ben geldim hastaneden şükür pazar hastalandım hemen gittim bugün ultrasyon kan verdi dosya açtırıyorum
yarın tekrar gidecegim naıl ilerliyecegim yarın belli olacak
gayem06 nerdesin ya haber yokmu kızlar
turtim hadi bismillah canım heyecan yapma rahat ol
fazzerg tatlım yumurta kalitesi yapılacak ultrazyon ve kan tahlillerişnden yani hormon tahlillerinde belli oluyor
benim 17 fsh döllenme bile olmadı dr bana yumurtalar kalitesiz demişti bende ondan sonra 4 ay biosteren içtim 1 ay oluyor bırakalım faydası oldumu bu tedavide belli olacak
hoşgeldin gizcim, hadi bakalım herşeyin iyi gitmesini dileyelim senin içinde, bu hafta pek bir hareket var topic te transferler, başlayanlar..hepimizin için en hayırlısı inşallah.
gayemden haber yok dünden beri, bende merak ediyorum.
bugünde burası daha hareketlenmedi herkes pazartesi sendromunda
günaydın kızlar gayemi bende çok merak ettim ewest topıc sana emanet
kızlar kalabalık gelmeye başladı hadi bakalım
ewest avatar resmin bitiriyor beni kz
Ewestcim nabersin
kızlar slm ben geldim hastaneden şükür pazar hastalandım hemen gittim bugün ultrasyon kan verdi dosya açtırıyorum
yarın tekrar gidecegim naıl ilerliyecegim yarın belli olacak
gayem06 nerdesin ya haber yokmu kızlar
turtim hadi bismillah canım heyecan yapma rahat ol
fazzerg tatlım yumurta kalitesi yapılacak ultrazyon ve kan tahlillerişnden yani hormon tahlillerinde belli oluyor
benim 17 fsh döllenme bile olmadı dr bana yumurtalar kalitesiz demişti bende ondan sonra 4 ay biosteren içtim 1 ay oluyor bırakalım faydası oldumu bu tedavide belli olacak
Ben de çok sevdim, hayalim böyle bir bebişim olsunnn
İyiyim canım, bir yandan iş toparlıyorum, bir yandan da topic i bekliyorum. sahipsiz sanmasın kimse.. sen nasılsın, herşey yolunda mı???
kızlar ya gayemin numarasını bilen tanıyan yokmu
Bende aynı bi yandan ev temizliği yapıyorum bi yandan da topiği takip ediyorum.Herşey yolunda bende iyiyim Allaha şükür işte regl olmayı bekliyorum dr gidip bir an önce tedaviye başlamak istiyorum
hoşgeldin castamocum, kimsenin gözü arkada kalmasın, ben burdayım, bekliyorum topic i
aynı durumdayız regli bekliyorum zaten istemesen gelir ama bende daha tık yok
Az önce öyle yazdım ama şimdi baktım regl olmuşum darısı başına druma ulaşmaya çalışıyorum ilk gün gel demişti ama 3 te hastaneden ayrılıyo benim işim yarına kalır nasıl olucak bu iş ilk günüm geçmiş oluyo senin bi bilgin varmı bu konuda castomucum
canım yeni olduysan yarın saat bir gibi 1 ci günün olur önemli degil yani
Az önce öyle yazdım ama şimdi baktım regl olmuşum darısı başına druma ulaşmaya çalışıyorum ilk gün gel demişti ama 3 te hastaneden ayrılıyo benim işim yarına kalır nasıl olucak bu iş ilk günüm geçmiş oluyo senin bi bilgin varmı bu konuda castomucum
canım ben bilmiyorum ama arkadaş yazmış doktor bana 2 yada 3 gün gel dedi yumurtalıklarıma bakılacak ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?