2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hoşgeldin gizcim, hadi bakalım herşeyin iyi gitmesini dileyelim senin içinde, bu hafta pek bir hareket var topic te transferler, başlayanlar..hepimizin için en hayırlısı inşallah.

gayemden haber yok dünden beri, bende merak ediyorum.

bugünde burası daha hareketlenmedi herkes pazartesi sendromunda

günaydın kızlar gayemi bende çok merak ettim ewest topıc sana emanet

Sıradaki arkadaşımız Asgok

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu

kalan:750

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Anladim canim, cok tesekkur ederim cevabin icin.Umarim faydasi olmustur, bende bu ilacin duyduktan sonra okudum, gercekten faydaliymis.

Ben de çok sevdim, hayalim böyle bir bebişim olsunnn

İyiyim canım, bir yandan iş toparlıyorum, bir yandan da topic i bekliyorum. sahipsiz sanmasın kimse.. sen nasılsın, herşey yolunda mı???

Bende aynı bi yandan ev temizliği yapıyorum bi yandan da topiği takip ediyorum.Herşey yolunda bende iyiyim Allaha şükür işte regl olmayı bekliyorum dr gidip bir an önce tedaviye başlamak istiyorum

Bende aynı bi yandan ev temizliği yapıyorum bi yandan da topiği takip ediyorum.Herşey yolunda bende iyiyim Allaha şükür işte regl olmayı bekliyorum dr gidip bir an önce tedaviye başlamak istiyorum

aynı durumdayız regli bekliyorum zaten istemesen gelir ama bende daha tık yok

aynı durumdayız regli bekliyorum zaten istemesen gelir ama bende daha tık yok

Az önce öyle yazdım ama şimdi baktım regl olmuşum darısı başına druma ulaşmaya çalışıyorum ilk gün gel demişti ama 3 te hastaneden ayrılıyo benim işim yarına kalır nasıl olucak bu iş ilk günüm geçmiş oluyo senin bi bilgin varmı bu konuda castomucum

canım yeni olduysan yarın saat bir gibi 1 ci günün olur önemli degil yani

canım ben bilmiyorum ama arkadaş yazmış doktor bana 2 yada 3 gün gel dedi yumurtalıklarıma bakılacak ya sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…