Bilmiyorum ki neye bakmak için çağırdığını sadece ilk gün gel bi muayde ediyim ikinci günde tedaviye başlıcaz dedi
arkadaşlar aranızda hiç mikroenjeksiyon deneyen varmı bende 2 senelik evliyim cuma günü hsg filmi çektirdim iki tüp de kapalı çıktı doktor ameliyat dedi kafam çok karışık tüpler ameliyat sonucu açılmayada bilirmiş direkt mikroenjeksiyona mı başlasam yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar aranızda hiç mikroenjeksiyon deneyen varmı bende 2 senelik evliyim cuma günü hsg filmi çektirdim iki tüp de kapalı çıktı doktor ameliyat dedi kafam çok karışık tüpler ameliyat sonucu açılmayada bilirmiş direkt mikroenjeksiyona mı başlasam yardımcı olur musunuz?
Bilmiyorum ki neye bakmak için çağırdığını sadece ilk gün gel bi muayde ediyim ikinci günde tedaviye başlıcaz dedi
hadi bakalım bismillah de başla inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine
inş castomocum randevu aldım yarına çok heyecanlıyım
canım kaçıncı denmeydi senin yazmışsındır muhakkak ama hatırlayamadım
ilk denemem olucak inş sonda olur hayırlısıyla hamile kalıp hayırlı bi evlat dünyaya getiririm
inşallah canım ilk ve son olsun sorun sende mi
selam kizlar ben geldim nasilsiniz girmeyeli sayfa bayagi ilerlemis okumadim daha sonra okucam ama....
selam kizlar ben geldim nasilsiniz girmeyeli sayfa bayagi ilerlemis okumadim daha sonra okucam ama....
Hoşgeldin canım, bu hafta çok bereketli bir hafta, bir yanda transferler, bir yanda regl olup başlayanlar.. okuyunca herkesten haberin olacak zaten..
sen nasılsın , iyimisin???
herkez icin hayirlisi olsun canim, iyim canim transferimin 3.gunu hic bi is yapmadan 3 gundur yatiyorum cumartesi kan verecem bakalim ne cikacak...
yapma zaten iş falan, hep olumlu düşünmeye devam, güzel şeyler izle, oku.. cumartesi erken değil mi kan vermek için , ay çok heyecanlı.
evet erken ama burda boyle oluyo cumartesi kan verecem negatif cikarsa uzulmemeliymisim doktor oyle dedi pazartesi tekrar kan verecem pazartesi belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?