2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bilmiyorum ki neye bakmak için çağırdığını sadece ilk gün gel bi muayde ediyim ikinci günde tedaviye başlıcaz dedi

benim doktorum da 2. gün çaığrıyo ama vardır bir bildiği senin doktorun belki yarın iki taşla bir kuş olur direk tedaviye başlarsın

castomocun yok bir haber gayemden maalesef

Sıradaki arkadaşımız Asgok

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:150-okundu

kalan:700

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

arkadaşlar aranızda hiç mikroenjeksiyon deneyen varmı bende 2 senelik evliyim cuma günü hsg filmi çektirdim iki tüp de kapalı çıktı doktor ameliyat dedi kafam çok karışık tüpler ameliyat sonucu açılmayada bilirmiş direkt mikroenjeksiyona mı başlasam yardımcı olur musunuz?

Gülşencim benimde iki tüpüm tamamen tıkalı ben iki doktorada gittim ikiside laparoskopi önermedi sen direk tüp bebek yaptır dediler şuanda bende yarın kısmetse tedavi başlıcam sende istersen tek bi doktora kalma derim bende hep bekledim doktorlardan biri yapalım seni laporoskopi demelerini ama olmuyomuş hayırlısı senin hakkındada Allah hayırlısını versin

gülşencim benim hsg mde sadece tıkalı değil içi enfeksiyon dolu çıktı bunada hidrosalpenks diyorlar. bu tüplerin içindeki enfeksiyon bebeğin tutunmasını engelleyen bir faktör, eğer böyle bir durumun varsa laparoskobi gerekiyor ama sadece tüplerin tıkalı ise direk tüp bebek yaptırabilirsin. ameliyata gerek yok.

selam kizlar ben geldim nasilsiniz girmeyeli sayfa bayagi ilerlemis okumadim daha sonra okucam ama....

Hoşgeldin canım, bu hafta çok bereketli bir hafta, bir yanda transferler, bir yanda regl olup başlayanlar.. okuyunca herkesten haberin olacak zaten..

sen nasılsın , iyimisin???

kızlar rapor çıkartıp tüp bebek yaptıran varmı ya aranızda hani 5 yıl ssk ve 900 iş günü istiyorlar ya bunun aslını ama
eşim ssk ve bagkur ayrı ayrı ve toplatmadık bilgisayardan çıktı alıp götürsek olumuki ya aslı diyor belgede ma

Hoşgeldin canım, bu hafta çok bereketli bir hafta, bir yanda transferler, bir yanda regl olup başlayanlar.. okuyunca herkesten haberin olacak zaten..

sen nasılsın , iyimisin???

herkez icin hayirlisi olsun canim, iyim canim transferimin 3.gunu hic bi is yapmadan 3 gundur yatiyorum cumartesi kan verecem bakalim ne cikacak...

herkez icin hayirlisi olsun canim, iyim canim transferimin 3.gunu hic bi is yapmadan 3 gundur yatiyorum cumartesi kan verecem bakalim ne cikacak...

yapma zaten iş falan, hep olumlu düşünmeye devam, güzel şeyler izle, oku.. cumartesi erken değil mi kan vermek için , ay çok heyecanlı.

yapma zaten iş falan, hep olumlu düşünmeye devam, güzel şeyler izle, oku.. cumartesi erken değil mi kan vermek için , ay çok heyecanlı.

evet erken ama burda boyle oluyo cumartesi kan verecem negatif cikarsa uzulmemeliymisim doktor oyle dedi pazartesi tekrar kan verecem pazartesi belli olacak

evet erken ama burda boyle oluyo cumartesi kan verecem negatif cikarsa uzulmemeliymisim doktor oyle dedi pazartesi tekrar kan verecem pazartesi belli olacak

Asaletlimcim bana biraz tedavi sürecini anlatırmısın kaç gün iğne oldum ne aman yumurta toplandı ne zaman transfer oldun kaç gün arayla bende yarın başlıcam biraz bilgim olsun nelere dikkat etmem gerekiyo tavsiyelerin nelerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…