2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kızlar size iyi haberlerle gelemedim cok üzgünüm... bugünkü degerim 73.17 cıktı git gide düşüyor kanamamda var c.ba günü dr. tekrar baktıralım sonra ilaçları keseriz dedi sanırım atıyor kendini dısarı dedi... okadar kötüyümki anlayabilirsiniz beni Allahım büyük hayırlısı buymuş ..psikolojim o kadar bozuldu ki kolay kolay kendime gelemem su an için tüp bebek denemem zamanı var belki seneye hayırlısı olsun dualrım sizlerle c.ba günü tekrar yazarım sizlere....

canım ben rapor çıkarttım. aslını istiyorlar ssk dan çıkartıp onaylatıyorsun

valla canim ben gecen yaz agustosta ignelere baslamistim tam hatirlamiyorum ama iki hafta falan puregon pen ignesini kullandim gobegimden vuruluyodu sonra 3 gun orgalutran ignesini de kullanmaya basladim uc gunun sonunda gece yarisi saat 00:00 da catlama ignesini vuruldu pregnyl. kac yumurta toplanmisti hatirlamiyorum ama 8 tanesi dollenmisti bir tane yerlestirdiler taze embriyo tutmadi sonra dondurulmuslarla denedim 8 emriyodan 3u saglam kalmis birini cumartesi konuldu iste kala kala 1 tane dondurlmus embriyom kaldi..
canim bu arada ben yurtdisinda oldugum icin ordaki tedaviyle burdaki farkli olabilir benim tedavi surecim kisaca boyle...

üzülme desekde böyle bir durumda üzülmeden olmuyor, hayırlısı böyleymiş arkadaşım, bizimde dualarımız seninle..

Canim hayirlisi demekten başka hiç bir şey elimizden gelmiyor ne yazikki, şimdi sana ne soylesek seni teselli etmeyecektir ama dur bakalım yani mutlaka bi hayir vardir canim ya.
,

ya kizlar benim bi sorunum var afedersin ama ben kabiz olmusum hic boyle olmamistim daha onceki tedavilerimde ilk defa basima geldi ne yapmam lazim tuvalete gitmeye korkuyorum bebegime bisey olamasin yaa nolur

merhaba arkadaşlar ben geldim..dün gece çatlatma iğnemi yaptırdım..yarın sabah 8de hastaneye gidicem.yumurtalar toplanıcak..kasıklarım ağrıyor,özellikle yumurtaların geliştiği sağ tarafı kasığımın..yumurtalar çatlıo heralde..dünden beri tek dileğim yerleştirilcek kalitede yumurta toplanması ve eşiminde spermlerinin iyi çıkması..umarım o da stres olmaz da değerleri düşmez..

bu arada asaletlim ben tedaviye başladığımdan beri kabızım benim ilaçlardan oldu..kuru kayısı yiyorum biraz iyi gelio kayısı yemezsem yine aynı...sende kayısı ye canım birde wcye çıkınca ıkınma tamammı?

Canim hayirlisi demekten başka hiç bir şey elimizden gelmiyor ne yazikki, şimdi sana ne soylesek seni teselli etmeyecektir ama dur bakalım yani mutlaka bi hayir vardir canim ya.
,

haklısın canım sagol...ama biliyormusun yinede içimde bir ümit var hissedebiliyorum belki kendimi öyle sartlandırıyorum bilemiyorum Allah ım büyük yeterki ol desin,oluverir..... bir mucize....

hosgeldin canim allah yardimcin olsun umarim hersey olunda gider....
sagol canim bende incir yiyorum bide bol su icmeye calisiyorum....

nil-alp.asaletlim burda kaç defa dedim ah aha ne deyim kızlar ilaçlar yumurta toplama zamanı bunlar kabız yapıyor dr özellikle uyrıyor kabız olmayın diye

kayısı kaynatıp robotdan geçirip içip sabah aç karnına özellikle gaz yapar ama yapsın aradada yiyin

rezene çayı için hamiller dede zararı yok sabah akşam bir bardak demli çaydan uzak durun çorba için bol bol sıvı tüketin ben kaç ay geçti hala çekiyorum allah kahretsinki öldürüyor

ıkınma yok

hosgeldin canim allah yardimcin olsun umarim hersey olunda gider....
sagol canim bende incir yiyorum bide bol su icmeye calisiyorum....

inşallah faydasını görürsün canım
..bende hayatım boyunca kabız olmamıştım.çok zorlanıyorum bu durum çok rahatsız edici..snin ne zaman başladı...

gayem06 canım hayırlısı ise senin içinde sana sımsıkı tutunsun inan yazarken kötü oluyorum yaşadım aynısını
ama bak kendimi toparladım şimdi tekrar hemde fazla ara vermeden içimden dedim hep hayırlısı se diye

üzülme yok verende allah alanda allah eşine sarıl yola devam alahtanda ümidini kesme belkiiiiiiiiii

inşallah faydasını görürsün canım
..bende hayatım boyunca kabız olmamıştım.çok zorlanıyorum bu durum çok rahatsız edici..snin ne zaman başladı...

3 gundur yapamiyodum canim transferden beri yani ama inciri ve suyu icince hemencecik geldi ve basardim rahatladim canim... senin nezaman basladi??

biliyorum canım ama elimden geleni yaptım malesef engel olamadım kabızlığa..kayısı yiyrum ayıptır söylemesi ishal oluyorum.sonrada ishal olunca kesiyorum kayısıyı sonrada kabızlık devam ediyor.bilemiyorum napçağımı...

yarında toplama işlemi var sonrasındada devam edicekmi bu yaa

3 gundur yapamiyodum canim transferden beri yani ama inciri ve suyu icince hemencecik geldi ve basardim rahatladim canim... senin nezaman basladi??

benim iğneleri kullanmaya başladığımdan beri var ya malesef..bu arada doktor tutunması iç,in bişiler verdimi hapiğne vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…