gayem canım hoşgeldin, merak ediyoruz seni, ne yaptın dün yaptırdın mı testini yine???
kızlar rapor çıkartıp tüp bebek yaptıran varmı ya aranızda hani 5 yıl ssk ve 900 iş günü istiyorlar ya bunun aslını ama
eşim ssk ve bagkur ayrı ayrı ve toplatmadık bilgisayardan çıktı alıp götürsek olumuki ya aslı diyor belgede ma
Asaletlimcim bana biraz tedavi sürecini anlatırmısın kaç gün iğne oldum ne aman yumurta toplandı ne zaman transfer oldun kaç gün arayla bende yarın başlıcam biraz bilgim olsun nelere dikkat etmem gerekiyo tavsiyelerin nelerdir
herkez icin hayirlisi olsun canim, iyim canim transferimin 3.gunu hic bi is yapmadan 3 gundur yatiyorum cumartesi kan verecem bakalim ne cikacak...
slm kızlar size iyi haberlerle gelemedim cok üzgünüm...bugünkü degerim 73.17 cıktı git gide düşüyor kanamamda var c.ba günü dr. tekrar baktıralım sonra ilaçları keseriz dedi sanırım atıyor kendini dısarı dedi... okadar kötüyümki anlayabilirsiniz beni Allahım büyük hayırlısı buymuş ..psikolojim o kadar bozuldu ki kolay kolay kendime gelemem su an için tüp bebek denemem zamanı var belki seneye hayırlısı olsun dualrım sizlerle c.ba günü tekrar yazarım sizlere....
Hasi bakalım hayırlısıyla canim, dualarimzda seninle, hayırlı haberlerini bekliyoruz canim.
slm kızlar size iyi haberlerle gelemedim cok üzgünüm...bugünkü degerim 73.17 cıktı git gide düşüyor kanamamda var c.ba günü dr. tekrar baktıralım sonra ilaçları keseriz dedi sanırım atıyor kendini dısarı dedi... okadar kötüyümki anlayabilirsiniz beni Allahım büyük hayırlısı buymuş ..psikolojim o kadar bozuldu ki kolay kolay kendime gelemem su an için tüp bebek denemem zamanı var belki seneye hayırlısı olsun dualrım sizlerle c.ba günü tekrar yazarım sizlere....
Canim hayirlisi demekten başka hiç bir şey elimizden gelmiyor ne yazikki, şimdi sana ne soylesek seni teselli etmeyecektir ama dur bakalım yani mutlaka bi hayir vardir canim ya.
,
merhaba arkadaşlar ben geldim..dün gece çatlatma iğnemi yaptırdım..yarın sabah 8de hastaneye gidicem.yumurtalar toplanıcak..kasıklarım ağrıyor,özellikle yumurtaların geliştiği sağ tarafı kasığımın..yumurtalar çatlıo heralde..dünden beri tek dileğim yerleştirilcek kalitede yumurta toplanması ve eşiminde spermlerinin iyi çıkması..umarım o da stres olmaz da değerleri düşmez..
bu arada asaletlim ben tedaviye başladığımdan beri kabızım benim ilaçlardan oldu..kuru kayısı yiyorum biraz iyi gelio kayısı yemezsem yine aynı...sende kayısı ye canım birde wcye çıkınca ıkınma tamammı?
hosgeldin canim allah yardimcin olsun umarim hersey olunda gider....
sagol canim bende incir yiyorum bide bol su icmeye calisiyorum....
inşallah faydasını görürsün canım
..bende hayatım boyunca kabız olmamıştım.çok zorlanıyorum bu durum çok rahatsız edici..snin ne zaman başladı...
nil-alp.asaletlim burda kaç defa dedim ah aha ne deyim kızlar ilaçlar yumurta toplama zamanı bunlar kabız yapıyor dr özellikle uyrıyor kabız olmayın diye
kayısı kaynatıp robotdan geçirip içip sabah aç karnına özellikle gaz yapar ama yapsın aradada yiyin
rezene çayı için hamiller dede zararı yok sabah akşam bir bardak demli çaydan uzak durun çorba için bol bol sıvı tüketin ben kaç ay geçti hala çekiyorum allah kahretsinki öldürüyor
ıkınma yok
3 gundur yapamiyodum canim transferden beri yani ama inciri ve suyu icince hemencecik geldi ve basardim rahatladim canim... senin nezaman basladi??
benim iğneleri kullanmaya başladığımdan beri var ya malesef..bu arada doktor tutunması iç,in bişiler verdimi hapiğne vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?