tedavimin basindan beri kullandigin hap ve fitile devam ediyorum hap rahim duvarini kalinlasmasi icin fitilde tutunmasi icin kullaniyorum...
gayem06 canım hayırlısı ise senin içinde sana sımsıkı tutunsun inan yazarken kötü oluyorum yaşadım aynısını
ama bak kendimi toparladım şimdi tekrar hemde fazla ara vermeden içimden dedim hep hayırlısı se diye
üzülme yok verende allah alanda allah eşine sarıl yola devam alahtanda ümidini kesme belkiiiiiiiiii
inşş bebeğin sana tutunur canım yaa darısı başımıza inş benimde bir transfer olsa biran önce
canım hayırlı olsun,transferin olmuş.hadi bakalım güzel haberler verirsin inşllhh.allah yardımcın olsun.insallah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ...hamile olalim hepmiz insallah
canım hayırlı olsun,transferin olmuş.hadi bakalım güzel haberler verirsin inşllhh.allah yardımcın olsun.
Sıradaki arkadaşımız Asgok
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:150-okundu
kalan:700
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
herkez icin hayirlisi olsun canim, iyim canim transferimin 3.gunu hic bi is yapmadan 3 gundur yatiyorum cumartesi kan verecem bakalim ne cikacak...
slm kızlar size iyi haberlerle gelemedim cok üzgünüm...bugünkü degerim 73.17 cıktı git gide düşüyor kanamamda var c.ba günü dr. tekrar baktıralım sonra ilaçları keseriz dedi sanırım atıyor kendini dısarı dedi... okadar kötüyümki anlayabilirsiniz beni Allahım büyük hayırlısı buymuş ..psikolojim o kadar bozuldu ki kolay kolay kendime gelemem su an için tüp bebek denemem zamanı var belki seneye hayırlısı olsun dualrım sizlerle c.ba günü tekrar yazarım sizlere....
insallah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ...hamile olalim hepmiz insallah
Niyetimiz: RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Kalan:330
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
SELAM
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
Evitax,
vuvuzela83,
tulayss,
renkli1,
canim_ca
NASILSINIZ?
a.s? hoşgeldin nasılsın?
Hoş bulduk..teşekkürler iyiyim bende.Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var...Klomenle yumurtalar büyütüldü ve çatlatma iğnesi kullandım.Bir yumurta çatladı fakat diğeri ÇATLAMADI...Şimdi geç kalmışta olsam incir havuc kürünü kullanmak istiyorum.Günlerdir Çok ağrım var sanırım fazla büyüdü..Geçte olsa havuc+incir kürünü yapıcamm..Belki çatlarsa ağrıdan kurtulurum diye.Sizce kullansam çatlayan yumurta dölllendiyse ona zararı olurmu?
kızlar 2. tüp denemem de hüsranla sonuçlandı 4 dondrulmuşum var.. dondurulmuşlarla işlem nasıl ilerliyo birazcık anlatırmısınız???? tüp gibi göbekten iğne falan varmı trans nezman yapılıo ??......
hiçbir bilgim yok o konuda. bence adetini adetle birlikte atılıyor o yumurtalar nadiren kiste dönüşüyor diye biliyorum. saraçoğlunun sitesinden aldın sanırım bu kürü orada ne zaman kullanıldığı yazmıyor mu?
ay ay kimler gelmiş. nasıl geçti canım transferin. inşallah herşey yolunda ve güzel gider bebişin sımsıkı tutunur bırakmaz annesini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?