2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

tşk ederim canım Allah büyük yazacak hiç birşey bulamıyorum dualarınızı esirgemeyin ben cıkıyorum kendinize iyi bakın Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....biraz uyumaya calısayım aglamaktan basım agrıyor öpüyorum sizi iyiki varsınız.....

selam kızlar.neler oluyor,ben bir türlü takip edemyorum.umarım herkes de işler yolundadır.öptüm hepinizi..

canım ya ne desem bilemedim şimdi hep hayırlısını istiyoruz ya hayırlısı böylemiki dualarım seninle canım..

SELAM
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
Evitax,
vuvuzela83,
tulayss,
renkli1,
canim_ca
NASILSINIZ?

Son düzenleme:

arkadaşlar yasin okuyalım dedik bugünde giremedim pek temizliğe başladım başka okumak isteyen yokmu aramızda.

kızlar 2. tüp denemem de hüsranla sonuçlandı 4 dondrulmuşum var.. dondurulmuşlarla işlem nasıl ilerliyo birazcık anlatırmısınız???? tüp gibi göbekten iğne falan varmı trans nezman yapılıo ??......

a.s? hoşgeldin nasılsın?

Hoş bulduk..teşekkürler iyiyim bende.Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var...Klomenle yumurtalar büyütüldü ve çatlatma iğnesi kullandım.Bir yumurta çatladı fakat diğeri ÇATLAMADI...Şimdi geç kalmışta olsam incir havuc kürünü kullanmak istiyorum.Günlerdir Çok ağrım var sanırım fazla büyüdü..Geçte olsa havuc+incir kürünü yapıcamm..Belki çatlarsa ağrıdan kurtulurum diye.Sizce kullansam çatlayan yumurta dölllendiyse ona zararı olurmu?

Son düzenleme:

hiçbir bilgim yok o konuda. bence adetini adetle birlikte atılıyor o yumurtalar nadiren kiste dönüşüyor diye biliyorum. saraçoğlunun sitesinden aldın sanırım bu kürü orada ne zaman kullanıldığı yazmıyor mu?

geçmiş olsun canım. göbekten iğne yapılmıyor diye biliyorum. sadece rahmi hazırlamak için ilaç kullanılıyor ama oda iğnemi olur bilemiyorum. yeterli cevap veremedim ama kusura bakma dondurulmuşlarla transfer yaptıranlar cevaplar sanırım..

Evet.ben kürü geçen ay yaptım.9gün kadar yumurtam büyüdüve çatladı sanırım.Ozaman tedavi görmüyordum.Çok ağrı yapıyor bir ihtimalde olsa denicem.

ay ay kimler gelmiş. nasıl geçti canım transferin. inşallah herşey yolunda ve güzel gider bebişin sımsıkı tutunur bırakmaz annesini..

insallah canim benim, transferim guzel gecti bir bucuk saat hastanede yattim sonra eve geldim cok iyi kaliteli bir tane embriyo yerlestirdiler cumartesi kan verecem sonuca bakilcak hayirlsi artik ...
sen nasilsin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…