insallah canim benim, transferim guzel gecti bir bucuk saat hastanede yattim sonra eve geldim cok iyi kaliteli bir tane embriyo yerlestirdiler cumartesi kan verecem sonuca bakilcak hayirlsi artik ...
sen nasilsin????
arkadaşlar yasin okuyalım dedik bugünde giremedim pek temizliğe başladım başka okumak isteyen yokmu aramızda.
ben geldimmm bu gece 12den sonra aç susuz geliceksin hastaneye dediler...aç dururum da susuz nasıl durucam yaa,ben gece kalkıp kalkıp su içerim normalde.
slm kızlar size iyi haberlerle gelemedim cok üzgünüm...bugünkü degerim 73.17 cıktı git gide düşüyor kanamamda var c.ba günü dr. tekrar baktıralım sonra ilaçları keseriz dedi sanırım atıyor kendini dısarı dedi... okadar kötüyümki anlayabilirsiniz beni Allahım büyük hayırlısı buymuş ..psikolojim o kadar bozuldu ki kolay kolay kendime gelemem su an için tüp bebek denemem zamanı var belki seneye hayırlısı olsun dualrım sizlerle c.ba günü tekrar yazarım sizlere....
cnm ben de 10 tane alayım adet olmayı bekliyorum daha sonra yine alırım inşallah
ben geldimmm bu gece 12den sonra aç susuz geliceksin hastaneye dediler...aç dururum da susuz nasıl durucam yaa,ben gece kalkıp kalkıp su içerim normalde.
sagol canim insallah guzel haberler vermeyi cok istiyorum....
tulayss canim nasilsin
sağol canım sen nasılsın?
Tülaycığım kaçırdığım bişiyler var galiba sen nereye gidiyorsun tedavi için canımcığımmm
canım ben istanbudayım. tedavimde bir aksilik çıkmazda herşey yolunda giderse gelecek olan adetimin 2. günü kadıköy acıbadem de başlayacak. o yüzden de annemi bir göreyim yanında 3-4 gün geçirip moralleneyim diyorum.
canım inşallah histograpi de herşey normal çıkar hayırlısıyla başlarsın tedaviye. çikolata kistin küçükmüşmü canım birşey söyledimi doktor.
insallah canim benim, transferim guzel gecti bir bucuk saat hastanede yattim sonra eve geldim cok iyi kaliteli bir tane embriyo yerlestirdiler cumartesi kan verecem sonuca bakilcak hayirlsi artik ...
sen nasilsin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?