2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

insallah canim benim, transferim guzel gecti bir bucuk saat hastanede yattim sonra eve geldim cok iyi kaliteli bir tane embriyo yerlestirdiler cumartesi kan verecem sonuca bakilcak hayirlsi artik ...
sen nasilsin????

sağol canım bende iyiyim. çok sevindim inşallah devamıda güzel olur. yorma kendini.dinlen moralini yüksek tut..

ben geldimmm bu gece 12den sonra aç susuz geliceksin hastaneye dediler...aç dururum da susuz nasıl durucam yaa,ben gece kalkıp kalkıp su içerim normalde.

ben geldimmm bu gece 12den sonra aç susuz geliceksin hastaneye dediler...aç dururum da susuz nasıl durucam yaa,ben gece kalkıp kalkıp su içerim normalde.

cnm ben de histereskopi olacağım zaman susuzluğa dayanamam zannediyordum çünkü ben de senin gibi gece dahi uyanıp su içeim hem de 3-4 bardak ama hiç stres olma heyecandan su aklına bile gelmiyo.Yarın yumurtaların toplanıyo galiba inşallah sorunsuz bir şekilde geçer.Bebişine sağlıcakla kavuşursun

canim benim hayirlisi boyleymis simdi sana ne desek bos biliyorum
Allaha sigin uzme kendini canim ...............

Niyetimiz:[/COLOR] RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okunacak

Careful:10-Okunacak

Kalan:310

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE][/FONT]

Son düzenleme:
cnm ben de 10 tane alayım adet olmayı bekliyorum daha sonra yine alırım inşallah

Allah kabul etsin canım şimdiden..

hoşgeldin saat kaçta toplayacaklar canım yumişlerini. anestezi veriyorlarya ondan aç susuz istiyorlar maalesef. bol bol ye iç 12 ye kadar

nil_alp cim yarin yumurtalar toplanacakmis galiba insallah en yakin zamanda kavusursun canim bebisine,,, bebis icin susuz da kalinir dimi ama

yolculuk yakın yani :) bende tedavi öncesi hazırlıklarımı yapıyorum. evimi temizliyorum sonrada anneme gidecem inşallah. tedavilere hazırlanıyoruz bakalım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

Canlarım bugün akşama kadar hastanedeydin anestezi için ordan oraya koşmakla geçti günüm yarın sabah histograpi olacağım bebeğime giden yolculukta ilk adım inşallah dua edin bana
tülaycığım ancak okumayı bitirdim sayfaları elbet sanada ne demek canım
asaletciğim dualarımız seninle inşallah olumlu sonuç alırsın
şekerim benim allah razı olsun allah kabul etsin süpersin vallahi
kızlar annem sıradaki arkadaşa 100 okumuş listeye eklerse görevli olan arkadaş

Tülaycığım kaçırdığım bişiyler var galiba sen nereye gidiyorsun tedavi için canımcığımmm

canım ben istanbudayım. tedavimde bir aksilik çıkmazda herşey yolunda giderse gelecek olan adetimin 2. günü kadıköy acıbadem de başlayacak. o yüzden de annemi bir göreyim yanında 3-4 gün geçirip moralleneyim diyorum.
canım inşallah histograpi de herşey normal çıkar hayırlısıyla başlarsın tedaviye. çikolata kistin küçükmüşmü canım birşey söyledimi doktor.

arkadaşşlar merhaba...,
birkaç gündür giremedim. bu arada benim için de okumuşsunuz allah razı olsun... allah kabul etsin herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
bugün regl oldum. normalinden 3 gün önce geldi. bu herhangi bir sorun teşkil etmez değil mi? bir de 2. günü eşim yanımda olmayacak. yani çarşamba... ben tek başıma gideceğim ilk muayeneye, tek başıma başa çıkabilecek miyim? allahım hem heyecanlıyım hem de endişeli.... bana teselli verin ne olur!!!!

bilgisayarda sorun var canım o yüzden göndermem zaman alıyor msj çikolata kistimle ilgili bir değişim varmı bilmiyorum uğur bey ptesi jenikal muayine ol bilgilendir demişti ama ben bugün anestesi için uğraştım birde uğur bey tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor saklıyorum o kistin küçülecek bak kendiliğinden kalacaksın diyor ama benim sabrım yok seninde tedavi sürecin olumlu geçer canım ah analarımız çok doğru bir tercih yapmışsın annenin yanını seçerek onlar bitane bizi en çok onlar anlar tek çıkarsız ilişki değilmi.
uyku tutmuyor beni bende anacığımdayım Allah onları başımızdan eksik etmesin

insallah canim benim, transferim guzel gecti bir bucuk saat hastanede yattim sonra eve geldim cok iyi kaliteli bir tane embriyo yerlestirdiler cumartesi kan verecem sonuca bakilcak hayirlsi artik ...
sen nasilsin????

canım hayırlı uğurlu olur inşallah dilerim bebişin sana sıkı sıkı tutunur darısı hepimizin başına......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…