2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

mrb canım Allah senden de razı olsun tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah. yok canım erken gelmesi engel teşkil etmez çokmu stres yapıyorsun acaba:44: bazen stresten de olur geç yada erken olması.
heyecanlı olman normal ama neden endişelisin? endişelenecek birşey yok ki canım biz bayanlar herşeyin üstesinden geliriz dimi ama benim eşimde genelde gelemez benimle malum izin alamıyorlar kolay kolay. endişelenme canım herşey güzel olacak gör bak:)

inşallah küçülür canım. ne güzel annenle aynı şehirdesin öncelerden pek anlamıyordum sanırım annemin değerini ama evlenip ayrılınca uzak olmak koyuyor gerçekten. daha bir anlıyorsun.. aynen hiçbir beklentileri yok anneleri çocukları mutlu olsun yeter giymez girdirirler yemez yedirirler. inşallah bizde tadacaz annelik duygusunu

meraba hanımlar, önce biraz kendimden bahsedeyim sonra yaşadığım deneyimleri anlatayım. ben 34 yaşında 14 yıllık evliyim bende polikistik over var. şimdiye kadar 3 aşılama ve 3 tüp bebek tedavim oldu fakat sonuç negatif, sadece 2.ci tüp bebek tuttu 1 ay boyunca yaşadığım sıkıntıyı, heyecanı, sevinci, o kadar güzel bir duygu ki (umarım hepimiz bu duyguyu yaşar ve sonunda kucağımıza alırız) sonunda ulturasona girip kalp atışlarını duymayı büyük bir heyecanla beklerken düştüğünü öğrendim. sonrasında yapılan arştırma sonucu kandaki pıhtılaşmadan olduğu söylendi. bunları moralinizi bozmak için anlatmıyorum, gerçektende bunları anlayabilmek için yaşamak gerekiyor, yinede ümidimi yitirmedim ve tekrar deneme hazırlığındayım, şimdilik incir kürünü uyguluyorum yumurta kalitem düşük olduğu için doktorum önerdi. birde stresten aldığım kiloları vermekle uğraşıyorum, herşey yolunda giderse 1 temmuzda adetimle birlikte ilaçlara başlicam, sizede önerim rahat olun, inancınızı yitirmeyin ve transfer sonrası kasıklarda ağrıda olabilir, kanamada, memede gerginlik ve büyüme olabilir kişiye göre deyişkenlikte gösterir sadece paniklemeden doktorunuzla irtibata geçin, ben tüm tedavilerimde nedense korkuyla yatağa bağlı kaldım, sadece iki gün yeterli çünkü yattıkça kan dolaşımıda yavaşlıyor bundan sonra bunu yapmicam. sizlerinde pozitif sonuçlarını bekliyorum çünkü moralede ihtiyacım var.

hoşgeldin arkadaşım. çok üzücü ve yorucu bir dönemden çıkmışsın. inşallah bu sefer çabalarının karşılığını hayırlısıyla alırsın. moral bakımında doğru yerdesin tüm arkadaşlar birbirimize destek olarak moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz ve bence başarıyoruzda..inşallah hepimiz birbirimize pozitif sonuçlar veririz.. tekrardan hoşgeldin

Sıradaki arkadaşımız Asgok

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:150-okundu
tulayss:200-okundu
mylady:100-okundu

kalan:400

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

hoşgeldin juu cum, zorlu bir süreç geçirmişsin , geçmişleer olsun, umuyorum bu tedavinden istedğin sonucu alırsın. Biz oldukça pozitif bir topic kardeşliği yaşıyoruz. birbirimizi destekliyoruz, dualar okuyoruz, endişelerimizi, bilgilerimizi paylaşıyoruz. aynı dili konuşuyoruz yani.
sizde sorun neydi, hangi merkezde tedavi görüyorsun, bunları yazarsan seni de listeye ilave edebiliriz.

neme cim hayırlı olsun sende bu hafta tedaviye başlayanlardan oldun, diyorum ben çok bereketli bir hafta... başa çıkımayacağın hiç bir şey yok güzelim, gideceksin muayeneni olacaksın, çıkacaksın geleceksin evine bu kadar. hiç endişe etme , heyecanını bizde paylaşıyoruz arkadaşım, tekrar hayırlı olsun...

ya kizlar benim bi sorunum var afedersin ama ben kabiz olmusum hic boyle olmamistim daha onceki tedavilerimde ilk defa basima geldi ne yapmam lazim tuvalete gitmeye korkuyorum bebegime bisey olamasin yaa nolur

Canim kayısı ve erik kurusunu kaynatip suyunu ic, hatta yiyebiliyorsan tanelerindende ye. (patates vb. fazla yeme bu aralar)

Hepinize günaydin arkadaslar,

Dun hormon testleri ile ilgili bir konusmamis olmustu benimde aklıma takıldı, bende ise gelirken size yazmak icin hormon degerlerimi getirdim. Bu degerler bundan 5 ay once klomenle yumurta büyütme tedavisine başlamadan önce yaptırdığım testin sonuçları. Benim adetimin ikinci gunu yapilan test sonucu hormon degerlerim, TSH: 1,98, LH: 6,08, E2: 38,93, FSH: 4,65, PRL: 10,23.

Benim degerleri yorumlayabilecek arkadas var mi? Eger fikri olan varsa ve bana yazarsa cok sevinirim. Benim doktorun ağzından cımbızla laf alındıgı icin bilemiyorum nedir hormonlaraki durum.

neme stres yapma ben 1 haftadı yalnız gidiyorum eşler gitse ne yapacakki valla ben istemiyorum stres yapıyor ben gidip geliyorum diyorum sen sperm ver başka da karışma otursun yerinde demi ama

aseletlim maşallah bebegini almış gelmişsin sıkıca tutunsun inş .

juuu belkide kan pıhtılaşması yüzünden düştü bilinmez ki bende de var önlemini aldım bugün dr dedim bakalım hayırlısı yola devam
fazzerg ben fsh bölümü hakkında yorum yapayım güzel hormonların iyi

öncelikle teşekkürler, inanıyorımki sizlerinde moral desteği ile bu kez inşallah olacak, sizler içinde dua ediyorum

kızlar merhaba, benim işlem bitti, çok ağrım oldu şimdi biraz daha iyiyim.. Doktorum 12 yumurta topladığını söylemişti.. Az önce embrilogla görüştüm 8 tane dedi.. Canım sıkıldı az, eşimin dondurulan 3 materyelden 2 tanesini çözmüşler, inşallah bulucaz dediler.. Kafam bir dünya keyfim yok.. Moralim bozuldu işte.. İnşallah herşey yolunda gider.. görüşmek üzere..

teşekkürler canım, evet çok zorlu ve stresli günler geçirdim ama allaha şükürler olsunki hala ümit var, bende sonuna kadar pes etmeyi düşünmüyorum. dediğim gibi bende polikistikover vardı. adanada oturuyorum ve ilk 2 aşılamayı turan çetin merkezinde yaptık, fakat ikinci aşılama sonucunda bana (gözünaydın tutmadı) demesi hayal kırıklığına uğrattı ve bir daha oraya gitmedim. sonra başkent seyhan has. ne gittim. doktorum tayfun bağıştı ve gerçekten çok iyi ve ilgiliydi 1 aşılama ve 2 tüp bebeği orda yaptırdım, malasef doktorlardan yana şansım yok galiba tayfun beyde ist. kadıköy acıbademe gitti. çok araştırdım bana ankada tüpbebek merkezi daha sıcak geldi, burdaki ilk denememi aralıkta yaptım, zaten tek embrio transfer edilebildi, şu an ikinciye hazılanıyorum.

:
geçmiş olsun arkadaşım inşallah istediğin sonucu alırsın dualarımız seninle.Benimde yumurtalarım az neyapalım Rabim yardım eder zaten bitane ebiriyo yükleniyo inşallah güzel dölenrler hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım inşallah herşey yolunda gidecek Allah ın izniyle..moralini yüksek tut.dualarımız seninle..

arkadaşlar merhaba..uzunca bir süredir giremedim takip edemedim sizleri..iyisiniz inşallah..
asaletlim transferin olmuş canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hep birlikte yüzümüz gülecek..
turtim inde yumurtaları toplanmış inşallah herşey yolunda gidecek oda güzel haberler verecek Allah ın izniyle..
benimde 10 gün falan kaldı Allah ın izniyle adetime..hayırlısı olsun hakkımızda..öpüyorum sizleri..

turtim moral bozma çok güzel 8 yumurta canım agrın olacak tabiki inş. kalitelidir yarın haber verirler döllenme kaç tanesinde oldu

realite34 ve west çok teşekkür ederim cevaplarınız için... doktorum tüp bebek için ilk laparoskopi şart dedi benimde kafam çok karıştı özelde olmakda pahallı devlet hastanesinde olmaya karar verdim bildiğiniz bir doktor varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Canım ben laparoskopi olmadığım için bilemicem şimdi şu dr iyi desem yalan söylemiş olurum inş ewest yardımcı olur sana hakkında hayırlısı olsun ameliyatla inş inş açılırda tüp bebeğe gerek kalmaz

turtim moral bozacak birşey yok canım ya, 8 tane gayet iyi bir rakam, hayırlısıyla kaliteli sperm buldular mı gerisi tamam. herşey yolunda gider sen gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…