juu
merhaba canım bende aynı merkezde yaptırmayı düşünüyorum.senin ilk denemende kaç embriyo transfer edildi,ilgileri nasıldı canım.bide yaşın kaç biraz anlatırmısın?ben ilk denemeyi ağustosta yaptırıcam bi aksilik olmazsa
realite34 ve west çok teşekkür ederim cevaplarınız için... doktorum tüp bebek için ilk laparoskopi şart dedi benimde kafam çok karıştı özelde olmakda pahallı devlet hastanesinde olmaya karar verdim bildiğiniz bir doktor varsa yardımcı olursanız sevinirim...
carmencim merhaba.özelden hiç mesaj okumadım sana da yazıyım o zaman.benim troid değerlerim yuksekti o yuzden ara vermiştim.şimdi değerler düştü,ama tatil programı yaptık ağustosta yaptırıcaz tüp bebeği.bol bol dinlenip moral depolamak istiyoruz :)) sen nerde yaptırdın sende durum ne canım
neme stres yapma ben 1 haftadı yalnız gidiyorum eşler gitse ne yapacakki valla ben istemiyorum stres yapıyor ben gidip geliyorum diyorum sen sperm ver başka da karışma otursun yerinde demi ama
aseletlim maşallah bebegini almış gelmişsin sıkıca tutunsun inş .
juuu belkide kan pıhtılaşması yüzünden düştü bilinmez ki bende de var önlemini aldım bugün dr dedim bakalım hayırlısı yola devam
fazzerg ben fsh bölümü hakkında yorum yapayım güzel hormonların iyi
ececim beni yeni sandıysan yanılıyorsun ben eskiyim aslında :) troid değerlerim yuksekti tedaviye ara vermiştim.şimdi normale indi fakat tatile çıkıcaz diye ağustosta tedaviye devam edicez.dinleniriz bol bol ve moralimizi toplar öyle baslarız diye düşündük
kızlar merhaba, benim işlem bitti, çok ağrım oldu şimdi biraz daha iyiyim.. Doktorum 12 yumurta topladığını söylemişti.. Az önce embrilogla görüştüm 8 tane dedi.. Canım sıkıldı az, eşimin dondurulan 3 materyelden 2 tanesini çözmüşler, inşallah bulucaz dediler.. Kafam bir dünya keyfim yok.. Moralim bozuldu işte.. İnşallah herşey yolunda gider.. görüşmek üzere..
Canimcok sagol bilgilendirmen icin. Ya benim icim kipir kipir. Simdi hasta oldugumun ikinci gunu haziran 14-15 gibi) kontrole gidecem eger bir sıkıntı olmazssa insallah temmuzda tüp icin gidecegim.
ben ankada tüp bebek merk.de yaptırdım 6.gün transferi yapıldı bugunde 6.günüm cuma günü gidip kan vereceğim merkeze tek embriyo yerleştirdi gökhan bey bakalım umutla bekliyorum ama adet öncesinde olduğu gibi göğüslerim ağrımaya başladı canım sıkkın birazz
canım inş. ya valla o kadar yorucu bir süreç ki anlatamam
canım inş. ya valla o kadar yorucu bir süreç ki anlatamam
Canım ben kaçırdım galiba, sen şu anda hangi aşamadasın ve problem nedir? Benimki pko.
arkadaşlar içinizde kullanan lar vardır gonal 375 veya 400 450 ne ise raporlu biri ne kadar raporsuz ne kadar ve diger ilaçlar tek tek fiyatı
ben geçenkinde güzel bir kazık yedim söylemesi ayıp şimdi akıllandım eczanemi degişterecegim ama oda yanlış yapmasın bilgili gideyimde
hem manevi hem maddi yıprannıyoruz
canım valla bendekide polistik over işte rezer azlıgı ben işte kan ultrasyon verdim adet bitincede pazartesi ofis çekilecek dosyamla birlikte kurula verilecek kabul olursa haftaya çarçşmaba engeç cuma başları
benin fsh 11 14 degişiyor dr bugün bana dhea ya devam dedi birazdan gidip alacagm birde kan pıhtılaşması var tabi bun un içinde günlük igne olacagım ayrıca göbektan
arkadaşlar içinizde kullanan lar vardır gonal 375 veya 400 450 ne ise raporlu biri ne kadar raporsuz ne kadar ve diger ilaçlar tek tek fiyatı
ben geçenkinde güzel bir kazık yedim söylemesi ayıp şimdi akıllandım eczanemi degişterecegim ama oda yanlış yapmasın bilgili gideyimde
hem manevi hem maddi yıprannıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?