2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

juu
merhaba canım bende aynı merkezde yaptırmayı düşünüyorum.senin ilk denemende kaç embriyo transfer edildi,ilgileri nasıldı canım.bide yaşın kaç biraz anlatırmısın?ben ilk denemeyi ağustosta yaptırıcam bi aksilik olmazsa

slm kızlar işlerimi bitirdim geldim artık buralardayım. turtim cnm sıkma canını kaliteli embriyoların olur inşallah.
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.

cnm slm sana özelden msj atmıstım ama sanırım okuyamadınn...seninde ankadayı düşündüğünü duymuştum naptın diye merak etmiştim...nereye karar verdinn??

ececim beni yeni sandıysan yanılıyorsun ben eskiyim aslında :) troid değerlerim yuksekti tedaviye ara vermiştim.şimdi normale indi fakat tatile çıkıcaz diye ağustosta tedaviye devam edicez.dinleniriz bol bol ve moralimizi toplar öyle baslarız diye düşündük

canım ben laparoskopiyi istanbul da umut tüp bebek mekezinde oldum, bahçeci fulya dan doktorum halit erden yaptı, sabah aç karnına gittim , operasyonum 1 saat 15 dakika sürdü, saat 3 gibi falan merkezden ayrıldım, ama o gün tam gün uyudum nerdeyse, ciddi bir ağrım sızım olmadı, hatta ertesi sabah işyerime gidip acil işlerimi bile yaptım, biraz hayatını yavaşlatman gerekiyo o kadar. bana operasyonun cd sini de verdiler, sonradanda uzun uzun anlattı doktorum işlemi. süreç bu. devletteki doktorlar ile ilgili maalesef bilgim yok.

carmencim merhaba.özelden hiç mesaj okumadım sana da yazıyım o zaman.benim troid değerlerim yuksekti o yuzden ara vermiştim.şimdi değerler düştü,ama tatil programı yaptık ağustosta yaptırıcaz tüp bebeği.bol bol dinlenip moral depolamak istiyoruz :)) sen nerde yaptırdın sende durum ne canım

ben ankada tüp bebek merk.de yaptırdım 6.gün transferi yapıldı bugunde 6.günüm cuma günü gidip kan vereceğim merkeze tek embriyo yerleştirdi gökhan bey bakalım umutla bekliyorum ama adet öncesinde olduğu gibi göğüslerim ağrımaya başladı canım sıkkın birazz

Canimcok sagol bilgilendirmen icin. Ya benim icim kipir kipir. Simdi hasta oldugumun ikinci gunu haziran 14-15 gibi) kontrole gidecem eger bir sıkıntı olmazssa insallah temmuzda tüp icin gidecegim.

evet cnm senide yeni saymıştım.o kadar kalabalıklaştık ki zaten ama olsun tanışamamıştık.evet cnm tatile çıkmak çok iyi gelir benim tedavime az kaldı ee havalarda anca ısındı biraz erken ısınsaydı bende çok istedim tatile çıkmayı.hakkımızda hayırlısı olsun cnm.

Hayatım yapma yaaa, bak onların bebişe dönüşmesi icin senni moralin cok onemli. Ne guzel iste 8 tane cok iyi rakam. Hem ben gecenlerde Teksen Camlıbel'in TV programini indirdim internetten onemli olan sayı değil kalite diyor. Bozma lütfen moralini . Eşinle ilgili de bak gör bulurlar. Zaten onlar iyi diye dondurulmadi mi... Hadi bakayim moral, moral , moral...

cnm sıkma illaki belirti verecek diye bişey yok hiç belirtin olmayada bilir. bide çok hormon alıyoruz zaten benim ilk denememde adet olacakmış gibi belirtiler var ama anlayamıyorum ne belirtisi diyodum ilk denemem tutmadı ama testten 10 gün sonra filan adet oldum hemen adette olamadım

Canım ben kaçırdım galiba, sen şu anda hangi aşamadasın ve problem nedir? Benimki pko.

canım valla bendekide polistik over işte rezer azlıgı ben işte kan ultrasyon verdim adet bitincede pazartesi ofis çekilecek dosyamla birlikte kurula verilecek kabul olursa haftaya çarçşmaba engeç cuma başları

benin fsh 11 14 degişiyor dr bugün bana dhea ya devam dedi birazdan gidip alacagm birde kan pıhtılaşması var tabi bun un içinde günlük igne olacagım ayrıca göbektan

arkadaşlar içinizde kullanan lar vardır gonal 375 veya 400 450 ne ise raporlu biri ne kadar raporsuz ne kadar ve diger ilaçlar tek tek fiyatı
ben geçenkinde güzel bir kazık yedim söylemesi ayıp şimdi akıllandım eczanemi degişterecegim ama oda yanlış yapmasın bilgili gideyimde
hem manevi hem maddi yıprannıyoruz

cnm geçen gün hesaplatmıştım ben goral f 1 kutusu 350 tl dedi onu biliyorum.pregnly filan zaten fazla tutmuyo.clexcin miydi kan pırtılaşması iğnesi 27 filandı sanırım oda.

Anladim canim. Zaten bence en oneemli olan sey problemin ne oldugunun bulunması. Eger problemin ne oldugu tam olarak belli ise cozumu daha az vakit aliyor.

Benim kuzenim iki kez kendiliginden hamile kaldi ama ikisininde daha 8 haftalikken kalpleri durdu. Kizcagiz perisan oldu falan ama ben ona daha ilk bebegin kalp atisi durdugunda ayrıntılı tetkik yaptir falan dedim aam neyse ( zaten ben demistim demek hic guzel bisey degil, kendimi kinadim simdi) Neyse nasip degilmis, ikincide de ayni sey olunca ( yine 8. hafta) tetkiklerde pihtilasma problemi oldugu ortaya cikti. Neyse simdi yine hamile ve bu sefer gunde iki kez karnindan kanini pıhtılasmasini onleyici igne yaptiriyor ve MAŞALLAH Su anda 6 aylık hamile. O igneleri dogumdan sonraa kendi sagligi icin 2 ay daha kullanmas gerekiyormus. Bir anda birakilmiyormus.

Sende moralini bozma, pihtilasma icin igne var, yumurta kalitesi icin tedavi var. Allah hic birimize cozumsuz dert vermesin.

Canim ben 2 ay once raporlu olarak almistim. O zaman 3 kutu gonal 450f + 1 kutu da ovitrelle (çatlatma iğnesi) icin 400 TL vermistim. Sanirim aslinda 425 tutmustu da eczaci biraz indirim yapmisti.

ahanda buldum sizi.merak ettinizmi bakiim? ben artik yuzdum kuyruguna geldim ama orda takili kaldim.cuma gunu toplandik,dollendik.pazar gunu transfer dediler.hadee kalktik geldik antalyaya bir saat kala pazartesiye ertelendi dediler.e dedim esime buraya kadar gelmisken sen beni birak git.kaldim dun aradilar gelismeleri devam ediyo sali olsun.bugun aradilar bir gun daha bekliyelim.carsamba olsun.yani yarini bekliyorum.dr a israrls bir sorun varmi diyorum aksi ne superler diyor.5 tane 1. kalite olusmus.3 u hazir ama gelismeye devam ediyor diyor.sasirdim kaldim.bebek olarak vericekler heralde elime fikri olan dokulsun gurbet ellerde mahfoldum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…