2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhaba benim de cumartesi günü toplama günümdü. 3 tane yumurtam toplandı. Hepsi döllenmiş.
8 hücreli, 6 hücreli ve 5 hücreli olmuşlar. Bugün 3üde donduruluyor. Çünkü toplamadan önceki muayenede doktorum 5 tane daha yumurtanın geriden geldiğini tespit etti. Bu yumurtaları toplama günü almadı gelişsinler diye. Şimdi yeniden iğne oluyorum. Yarın kontrolüm var muhtemelen cuma ya da cumartesi günü diğerlerini de toplayacak. Sonra da duruma göre transfer tarihim belli olacak...

Biraz daha sabret canım ne güzel işte dediğin gibi kuyruğa gelmişsin hayırlısıyla transferinde güzel gider hamile adayı olarak dönersin inş evine. yumurta toplanırken anestezimi verdiler ben biraz korkuyorumda bu toplama işinden biraz anlatırmısın neler oldu

CANIM MASALLAH DİYORUM. NE KADAR GÜZEL İŞTE. BEKLENEEKSE ALLAH BOYLE BİR SEY İÇİN BEKLETSİN SENİ GURBET ELLERDE. HADİ BAKALIM HAYIRLISI...

Kızlaarrrr... nerelerdesin, sesi soluğu çıkmıyor bugün hiç topicin yaaaa. gerçi bende bu saate kadar başımı kaşıyamadım, nasıl bir günse...

herkes iyi mi bakıyım???

Sıradaki arkadaşımız Asgok

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:250-okundu
tulayss:200-okundu
mylady:100-okundu

kalan:300

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.... yarın için randevu aldım. ilk muayenede ne yapılıyor. ilaçları hemen alıyor muyuz? bir de dikkat ettim de hep 1 embriyo transfer etmişler. devlette mi öyle oluyor? özelde daha fazlası olabiliyor değil mi? ayrıca ben şimdi parayı hemen yarın mı ödeyeceğim? eşim olsaydı neyse kısmet böyleymiş. eşim hafta sonu gelecek şehir dışında. normalde cumartesi 2. günü olacaktı erken geldi. neyse bakalım... eczanede ilaç alma işini becerebilecek miyim? bir de beni kandırmasınlar? çok evham yaptım galiba.... inanmıyorum 4-5 aydır beklediğim gün geldi....

tedavi hayırlı olsun cnm.ilaçları evet dr söyler sana muayneden sonra alırsın.35 yaş altı tek embriyo cnm yeni yasa geregi böyle oluyomuş.özel veya devlet fark etmiyo.şahin bey sana söyler zaten anlaşmalı eczane var oradan indirimli alırsın ilk tedavide benim 1420 tutmuştu 1220 ye almıştım ilaçlarımı.hastane ücretini de transfer günü ödüyosun.başka soracagın bişey varsa cevaplıyım

Kızlaarrrr... nerelerdesin, sesi soluğu çıkmıyor bugün hiç topicin yaaaa. gerçi bende bu saate kadar başımı kaşıyamadım, nasıl bir günse...

herkes iyi mi bakıyım???

cnm kendi adıma iyiyim. bende okuyamadıgım sayfaları okumaya çalışıyodum. buralardayım yani

evhamlanma nemecim, bunlar ne ki daha neler neler yaparsın sen kendi başına. yarın ilaç vereceklerdir herhalde, eczanede mutlaka pazarlık yap indirim yaptırıyor bir çok arkadaş. hadi şimdiden hayırlı olsun, sonunda istediğin olsun. aminnnn

sağolasın, öğrendiğim iyi oldu. ama şahin bey 1000 tl ve üzerini hastanenin ödediğini söylemişti. dozuyla ilgili mi acaba?

aminnn, inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.

canım ilk muayenede yumurtalıklara ve rahme bakıyorlar. daha önceden gitmişmiydin hiç kontrole? doktor hemen başlanmasında bir sakınca olmazsa ilaçlarını yazar ve başlattırır canım. sor orada ya doktora yada hemşirelere anlaşmalı eczaneleri varsa rica et getirtirler oraya hem daha ucuza alırsın. kliniğin ücretini hemen ödemiyorsun canım ya yumurtaların toplandığı gün yada transfer öncesi alırlar. evham yapma canım benim herşey yolunda gider hem niye beceremiycekmişsin ki biz kadınların beceremiyceği bir şey varmı

sağolasın canımm, umuyorum hayırlısı olur hepimiz için...

Tülaysscım nasılsın ne var ne yok görüşmeyeliben bugun tedavime başladım ilk iğnemi hemşire vurdubugunde teyzem geliyo devamınıda o vurucak inş sen ne zaman gidiceksin annene

çok sevindim canım. çok güldürdün beni ya klinik bebek olarak verecek he gurbetliğin bitmesine az kaldı inşallah geriye karnında bebişinle gidersin

hayırlı uğurlu olur inşallah canım. Allah kalbine gönlüne göre versin..

herkes iyi mi bakıyım???
iyiyiz canım sen nasılsın. temizlik yapıyordum 2 gündür sonunda bitirdim ama bende bittim :)

geçmiş olsun canım.. aa neden moralin bozuldu ki yumurtaların sayısı önemli değil canım önemli bile olsa seninkiler az değilki. şimdi dua edelim hepsi kaliteli olsun döllensinler ve bölünsünler. inşallah herşeyin yolunda gider canım..

Son düzenleme:
Tülaysscım nasılsın ne var ne yok görüşmeyeliben bugun tedavime başladım ilk iğnemi hemşire vurdubugunde teyzem geliyo devamınıda o vurucak inş sen ne zaman gidiceksin annene

sağol canım benim sen nasılsın? hayırlı uğurlu olsun canım tedavin kendin cesaret edemedinmi iğne yapmaya ben seçimden sonra gitmeyi düşünüyorum pazara giderim büyük ihtimal.

sağol canım benim sen nasılsın? hayırlı uğurlu olsun canım tedavin kendin cesaret edemedinmi iğne yapmaya ben seçimden sonra gitmeyi düşünüyorum pazara giderim büyük ihtimal.

Bende iyiyim Allaha şükür iyi seninkide az kalmış hadi hayırlısı sende başıcan iğnelere.Ya sorma anneme insülin yapıyodum ama kendime gelince cesaret edemiyorum

Bende iyiyim Allaha şükür iyi seninkide az kalmış hadi hayırlısı sende başıcan iğnelere.Ya sorma anneme insülin yapıyodum ama kendime gelince cesaret edemiyorum

ewet canım bir aksilik olmazsa annemden dönüşte adet olurum büyük ihtimal 2. günü kontrole gitmem lazım. gerçi 21. gün bir bant verdi onu yapıştıracam 24. günden itibarende 3 gün iğnem var göbekten ben kendim yapıyorum canım daha iyi oluyor ilkini eşim yapmıştı zorla ama kanattı.. bende kanayınca korkuyorum başım dönmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…