Biraz daha sabret canım ne güzel işte dediğin gibi kuyruğa gelmişsin hayırlısıyla transferinde güzel gider hamile adayı olarak dönersin inş evine. yumurta toplanırken anestezimi verdiler ben biraz korkuyorumda bu toplama işinden biraz anlatırmısın neler olduahanda buldum sizi.merak ettinizmi bakiim? ben artik yuzdum kuyruguna geldim ama orda takili kaldim.cuma gunu toplandik,dollendik.pazar gunu transfer dediler.hadee kalktik geldik antalyaya bir saat kala pazartesiye ertelendi dediler.e dedim esime buraya kadar gelmisken sen beni birak git.kaldim dun aradilar gelismeleri devam ediyo sali olsun.bugun aradilar bir gun daha bekliyelim.carsamba olsun.yani yarini bekliyorum.dr a israrls bir sorun varmi diyorum aksi ne superler diyor.5 tane 1. kalite olusmus.3 u hazir ama gelismeye devam ediyor diyor.sasirdim kaldim.bebek olarak vericekler heralde elimefikri olan dokulsun gurbet ellerde mahfoldum ben...
ahanda buldum sizi.merak ettinizmi bakiim? ben artik yuzdum kuyruguna geldim ama orda takili kaldim.cuma gunu toplandik,dollendik.pazar gunu transfer dediler.hadee kalktik geldik antalyaya bir saat kala pazartesiye ertelendi dediler.e dedim esime buraya kadar gelmisken sen beni birak git.kaldim dun aradilar gelismeleri devam ediyo sali olsun.bugun aradilar bir gun daha bekliyelim.carsamba olsun.yani yarini bekliyorum.dr a israrls bir sorun varmi diyorum aksi ne superler diyor.5 tane 1. kalite olusmus.3 u hazir ama gelismeye devam ediyor diyor.sasirdim kaldim.bebek olarak vericekler heralde elimefikri olan dokulsun gurbet ellerde mahfoldum ben...
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.... yarın için randevu aldım. ilk muayenede ne yapılıyor. ilaçları hemen alıyor muyuz? bir de dikkat ettim de hep 1 embriyo transfer etmişler. devlette mi öyle oluyor? özelde daha fazlası olabiliyor değil mi? ayrıca ben şimdi parayı hemen yarın mı ödeyeceğim? eşim olsaydıneyse kısmet böyleymiş. eşim hafta sonu gelecek şehir dışında. normalde cumartesi 2. günü olacaktı erken geldi. neyse bakalım... eczanede ilaç alma işini becerebilecek miyim? bir de beni kandırmasınlar? çok evham yaptım galiba.... inanmıyorum 4-5 aydır beklediğim gün geldi....
Kızlaarrrr... nerelerdesin, sesi soluğu çıkmıyor bugün hiç topicin yaaaa. gerçi bende bu saate kadar başımı kaşıyamadım, nasıl bir günse...
herkes iyi mi bakıyım???
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.... yarın için randevu aldım. ilk muayenede ne yapılıyor. ilaçları hemen alıyor muyuz? bir de dikkat ettim de hep 1 embriyo transfer etmişler. devlette mi öyle oluyor? özelde daha fazlası olabiliyor değil mi? ayrıca ben şimdi parayı hemen yarın mı ödeyeceğim? eşim olsaydıneyse kısmet böyleymiş. eşim hafta sonu gelecek şehir dışında. normalde cumartesi 2. günü olacaktı erken geldi. neyse bakalım... eczanede ilaç alma işini becerebilecek miyim? bir de beni kandırmasınlar? çok evham yaptım galiba.... inanmıyorum 4-5 aydır beklediğim gün geldi....
tedavi hayırlı olsun cnm.ilaçları evet dr söyler sana muayneden sonra alırsın.35 yaş altı tek embriyo cnm yeni yasa geregi böyle oluyomuş.özel veya devlet fark etmiyo.şahin bey sana söyler zaten anlaşmalı eczane var oradan indirimli alırsın ilk tedavide benim 1420 tutmuştu 1220 ye almıştım ilaçlarımı.hastane ücretini de transfer günü ödüyosun.başka soracagın bişey varsa cevaplıyım
cnm kendi adıma iyiyim. bende okuyamadıgım sayfaları okumaya çalışıyodum. buralardayım yani
evhamlanma nemecim, bunlar ne ki daha neler neler yaparsın sen kendi başına. yarın ilaç vereceklerdir herhalde, eczanede mutlaka pazarlık yap indirim yaptırıyor bir çok arkadaş. hadi şimdiden hayırlı olsun, sonunda istediğin olsun. aminnnn
canım ilk muayenede yumurtalıklara ve rahme bakıyorlar. daha önceden gitmişmiydin hiç kontrole? doktor hemen başlanmasında bir sakınca olmazsa ilaçlarını yazar ve başlattırır canım. sor orada ya doktora yada hemşirelere anlaşmalı eczaneleri varsa rica et getirtirler oraya hem daha ucuza alırsın. kliniğin ücretini hemen ödemiyorsun canım ya yumurtaların toplandığı gün yada transfer öncesi alırlar. evham yapma canım benim herşey yolunda gider hem niye beceremiycekmişsin ki biz kadınların beceremiyceği bir şey varmı
ahanda buldum sizi.merak ettinizmi bakiim? ben artik yuzdum kuyruguna geldim ama orda takili kaldim.cuma gunu toplandik,dollendik.pazar gunu transfer dediler.hadee kalktik geldik antalyaya bir saat kala pazartesiye ertelendi dediler.e dedim esime buraya kadar gelmisken sen beni birak git.kaldim dun aradilar gelismeleri devam ediyo sali olsun.bugun aradilar bir gun daha bekliyelim.carsamba olsun.yani yarini bekliyorum.dr a israrls bir sorun varmi diyorum aksi ne superler diyor.5 tane 1. kalite olusmus.3 u hazir ama gelismeye devam ediyor diyor.sasirdim kaldim.bebek olarak vericekler heralde elimefikri olan dokulsun gurbet ellerde mahfoldum ben...
Merhaba benim de cumartesi günü toplama günümdü. 3 tane yumurtam toplandı. Hepsi döllenmiş.
8 hücreli, 6 hücreli ve 5 hücreli olmuşlar. Bugün 3üde donduruluyor. Çünkü toplamadan önceki muayenede doktorum 5 tane daha yumurtanın geriden geldiğini tespit etti. Bu yumurtaları toplama günü almadı gelişsinler diye. Şimdi yeniden iğne oluyorum. Yarın kontrolüm var muhtemelen cuma ya da cumartesi günü diğerlerini de toplayacak. Sonra da duruma göre transfer tarihim belli olacak...
iyiyiz canım sen nasılsın. temizlik yapıyordum 2 gündür sonunda bitirdim ama bende bittim :)Kızlaarrrr... nerelerdesin, sesi soluğu çıkmıyor bugün hiç topicin yaaaa. gerçi bende bu saate kadar başımı kaşıyamadım, nasıl bir günse...
herkes iyi mi bakıyım???
kızlar merhaba, benim işlem bitti, çok ağrım oldu şimdi biraz daha iyiyim.. Doktorum 12 yumurta topladığını söylemişti.. Az önce embrilogla görüştüm 8 tane dedi.. Canım sıkıldı az, eşimin dondurulan 3 materyelden 2 tanesini çözmüşler, inşallah bulucaz dediler.. Kafam bir dünya keyfim yok.. Moralim bozuldu işte.. İnşallah herşey yolunda gider.. görüşmek üzere..
Tülaysscım nasılsın ne var ne yok görüşmeyeliben bugun tedavime başladım ilk iğnemi hemşire vurdu bugunde teyzem geliyo devamınıda o vurucak inş sen ne zaman gidiceksin annene
sağol canım benim sen nasılsın? hayırlı uğurlu olsun canım tedavin kendin cesaret edemedinmi iğne yapmayaben seçimden sonra gitmeyi düşünüyorum pazara giderim büyük ihtimal.
Bende iyiyim Allaha şükür iyi seninkide az kalmış hadi hayırlısı sende başıcan iğnelere.Ya sorma anneme insülin yapıyodum ama kendime gelince cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?