sağolasın, öğrendiğim iyi oldu. ama şahin bey 1000 tl ve üzerini hastanenin ödediğini söylemişti. dozuyla ilgili mi acaba?
ececim 35 yas alti tek embriyo mu transfer ediyorlarmis bunu bilmiyordum??
evet cnm öyleymiş.35 yaş altına 1 embriyo 35 yaş üstü 2 valla yasada yeni çıktı 1 sene filan anca oluyo.öncesinde 2-3 koyuyolardı keşke önceden yaptırsaydık.yasa vurdu bizi.
kucucuk bir cep telefonundan sizinle irtibat kurmaya calisiyorum.dediklerinize tek tek cevap veremiyorum.ama hepinizin iyi dilekleri icin tesekkurler.yumurta toplama islemini sormus bi arkadasim aklimda bi de o kaldi.genel anestezi altinda yapildi.ameliyathaneye yuruyerek girdim,elimi ayaklarimi bagladilar masada.elimin ustunden damar yolu acip anestezi verdiler.derin derin nefes al dediler iki kez aldim ucuncuyu hatirlamiyorum.uyandigimda odamdaydim.bir saat serum yedim.kendime iice gelince ayrildim.iki gun sancim oldu.ama dayanilmayacak bi sanci degil.ucuncu gunden sonra hareketlerim duzeldi.simdi bol bol su iciyorum.ve dort gozle transferimi bekliyorum.darisi sirayla arkamdan gelenlerin basina.hepinizi opuyorum.Allah im gonlumuze gore ver insallah.
evet cnm öyleymiş.35 yaş altına 1 embriyo 35 yaş üstü 2 valla yasada yeni çıktı 1 sene filan anca oluyo.öncesinde 2-3 koyuyolardı keşke önceden yaptırsaydık.yasa vurdu bizi.
cnm adetin 3. günü başlandı benim göbekten bi süre iğne vuruldu yumurtalar ultrasonla takip edildi sonra yumurta çatlama iğnesi saatinde vurulması gerekiyo vuruldum 36 saat sonra yumurtalar toplandı bi süre odada dinlendirildim sonra eve geldik ertesi ğün aradılar embriyolar hakkında bilgi verdiler 2. gün embriyosuydu benim transfer yapıldı sonrada .
anladim canim bana sahin bey adetin 2.gunu gel dedi bakalim ogun baslicakmi ilaclara hayirlisi,,
peki adetin kacinci gunuydu senin yumurtalarin toplanmasi
canim ignem 9 gun surdu.ama bu kisiye gore degisiyo.bizim merkezde 3adet 17 mm i gecmis yumurta varsa catlatiyolarmis.aksamina kendim catlatma ignemi vurdum.gece 23tu igne saatim.ertesi gun bos, sonraki gunun sabah 10:30 unda toplama islemi yapildi.
transfere gelinceee.dr hergun ariyo,gelismeleri devam ediyo,yarina erteliyelim diyo.int.ten ogrendigim kadariyla 5. gun embriyosu iyi olurmus.ama bakalim,hayirlisi.yarin 5. gunumuz.heralde daha da ertelenmez.bugun burada son gunum sanirim.yalniz kafama takilan bisi var.transferden sonra ben yasadigim yere donmek istiyorum.ama burdaki arkadaslarin hepsi bi gun bekle hemen yola cikma diyo.kararsizim.dr a sorsan hicbir kisitlamamiz yok normal gebelik gibi dusun diyo.iste ooole.sizilerin fikirleri nelerdir.
teşekkür ederim arkadaşlar sizlerin de tedavisi hayırlı olsun. hayır raporla değil. bunu şahin beye sormuştuk tedavi için rapor zaten alamıyoruz. hastanenin anlaşması yok diye. ama ilaç için 1000 tl demişti, üzerini hastanenin kendisi ödüyormuş. 100-150 tl için değmezmiş rapor çıkarmaya demişti. hatta kartına bile fiyatı yazarken o şekilde yazdı. ama belki de bazılarının dozajı farklı oluyormuş onların daha fazla tutuyormuş. benimki en az dozajdan galiba. hıııı bu arada yarın hastaneye aç tok gitmem fark ediyor mu? herhalde aç deseydiler randevu alırken belirtirdiler.
teşekkür ederim arkadaşlar sizlerin de tedavisi hayırlı olsun. hayır raporla değil. bunu şahin beye sormuştuk tedavi için rapor zaten alamıyoruz. hastanenin anlaşması yok diye. ama ilaç için 1000 tl demişti, üzerini hastanenin kendisi ödüyormuş. 100-150 tl için değmezmiş rapor çıkarmaya demişti. hatta kartına bile fiyatı yazarken o şekilde yazdı. ama belki de bazılarının dozajı farklı oluyormuş onların daha fazla tutuyormuş. benimki en az dozajdan galiba. hıııı bu arada yarın hastaneye aç tok gitmem fark ediyor mu? herhalde aç deseydiler randevu alırken belirtirdiler.
aç susuz olmana gerek yok canım sadece mesanenin biraz dolu olması gerekiyormuş öyle biliyorum. ama çok çok da dolu olmasın tutamazsın sonra.
cnm en az 1000 tl diye biliyorum üstünü hastane filan ödemedi bizim.sorarsın tekrar şahin beye.cnm muayne olcaksın zaten aç tok fark etmiyo.aç kalma boşuna.neme bursada nerde oturuyosun? ben doburcadayım (çekirge maydanından sonra siğorta hastanesi varya biraz ilerde hatta şöyle diyim dikkaldırımın üst tarfları) belki yakın oturuyoruzdur.
ay koptum valla tulaycım tutamazzsın sonra demişin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?