ay evet bende çok merak ediyorum facebookden mi baksak yada napsak?
Evet olabilir canım adresini vermek istersen eklerim hem birbirimizi görmüş oluruz
günaydın arkadaşlar. Nasılsınız?
günaydın, hoşgeldin ben bugünlük iyiyim şuan işteyim ve sürekli yazılarınızı takip ediyorum
Evet olabilir canım adresini vermek istersen eklerim hem birbirimizi görmüş oluruz
özel msj attım cnm
aldınmı?
selam kizlar nasilsiniz?????
canlarım benim günayyydınnn ececiğim mutlaka her aradığında ulaşabileceğin sana ve sorularına cvp verebilecek doktor tercih et
tutimmmm canım nasılsın cuma yarın büyük günün senin yerine ben heyecenlanıyorum tatlım Allah yanında yardımcın olsunn
kızlar benimde yaşdan dolayı yumurta rezervim az neler tavsiye edersiniz wher germ oil bahsetmişsiniz nasıl bişi alsammı faydası olurmu ben yumurta duymuştum çiviyi çivi söker misali yumurtaya yumurta:)
canım benim kistin ne kisti yumurtalıkmı çikulatamı
nilalpten haberi olan varmı tuticiğim de çok merak etmiş yumurtaları toplanmış ya sonrasında ne oldu acaba transferi olacaksa özel dua edelim anneciğe
dear mother seni çokkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm
canım benim kistin ne kisti yumurtalıkmı çikulatamı
nilalpten haberi olan varmı tuticiğim de çok merak etmiş yumurtaları toplanmış ya sonrasında ne oldu acaba transferi olacaksa özel dua edelim anneciğe
dear mother seni çokkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm
canlarım benim günayyydınnn ececiğim mutlaka her aradığında ulaşabileceğin sana ve sorularına cvp verebilecek doktor tercih et
tutimmmm canım nasılsın cuma yarın büyük günün senin yerine ben heyecenlanıyorum tatlım Allah yanında yardımcın olsunn
kızlar benimde yaşdan dolayı yumurta rezervim az neler tavsiye edersiniz wher germ oil bahsetmişsiniz nasıl bişi alsammı faydası olurmu ben yumurta duymuştum çiviyi çivi söker misali yumurtaya yumurta:)
selam kizlar nasilsiniz?????
sagol cnm bu zaten 2 doktora birden gidiyorum ben biri cvplamasa biri cvplıyo.adetim sökülmedi 2 aydır kist kendiliğinden gitsin diye bekliyolar gitmiyoda bakalım ne olcak.bide lekelenme olsada adetin 1. günüğ sayılmıyomu? lekelenmen var ama adetin sökülmemiş diyo dr sökülecek diye beklerken tedavi zamanıda geçmesin?
wher germ oil nasıl bişey dr mu öneriyo? yoksa normal kullanabilicegimiz gibi bişeymi?
kızlar ben bi pazara gidip geleyim hem beynime oksijen gitsin biraz belki iyi gelir.
ececim geçen ay benimde senin gibi regl oldum ama tam sökülmedi doktoruma sormuştum ben bu durumu sökülmesi lazım kırmızı kanı görmen lazım demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?