2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

anladım cnm önce inceltmeya çalışıyolar rahim içini sonra kalınlaştırmaya zor valla inşallah bugün yarın gelir kırmızılarda giderim cumartesiye kadar.

inş canım sıkma tatlı canını biraz rahat bırak kendini kırmızılar gelir kendiliğinden

Son düzenleme:
sizin ordada mı pazar var ben yeni geldim çok sıcak çok beynime oksijen gitmedi haşlandı

evet cnm bizim burdada pazar var ama güya bizim burda uzun bir bayır inip yürüyüp pazarı yapıp tekrar o bayırı çıkıcam bizim pazar bizimmiş gibi dursada başka bi yerde nedense. benimde beynim haşalacak aslında haklısın.

canlarım benim gittikçe düzeliyorum ama benim tedavide 1 ay sarktı gibi evde lucrin var 1 aydır bekliyo bişi olmaz değilmi ama hoşuma giden doktorum anneme annenneliğiniz 1 ay ertelendi dedi olacak gibi bir his geldi içime inşallah aman olsunda bir ay sonra olsun ayyy kızlar iyiki hiperoskopi olmuşum tüpbebek öncesi yoksa rahim kalınlığından düşerdi hiperoskopi ile belli oldu durum tereddütte olan varsa hiç düşünmesin bende şindik komşuya gidiyorum hastayımm ya hazırlanmış bana değişiklik olur diye biraz moral toplayım bakalım gerçi benim moral kaynağım sizlersiniz

cnm benim ilaçlarda buz dolabında duruyo tarihi geçmediği ürece bişey olmazmış dr öyle dedi bana aşılamadan kalan az ilacım var onlar bile duruyo.inşallah cnm 1-2 ay geç olsunda sonuçta olsun.

Merhaba arkadaşlar
kaç gündür yoktum ama ne yazıkki net haberlerle gelemedim eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı testimizi yaptıramadık .Ben kan testlerini yaptırdım tsh değerimiz düşük çıktı dahiliye dr.u gördü yakın zmanda testi yenileyeceğiz.Hala muallaktayım ve çok keyifsizim.Umarım sizde herşey yolundadır.

hoşgeldin cnm.özledik seni.cnm eşin daha testi yaptırmamış yaptırsın bi hayırlısıyla sıkma hemen canını.

süper annecim hoşgeldin, özledik seni..hiç keyfini kaçırma, bu testler herşey düzgün olsun diye yapılıyor, ne sorun varsa önceden çıksın ki tedavide herşey olumlu olsun , eşin testi yaptırana kadar değerin de düşer inşallah... bir daha böyle uzun gitme, sensiz buralar sessiz oluyor...

ececiğim aklımdayken söyleyim daha önce gittiğim tüp bebek merkezi bana içmem için bebeaspirini vermişti günde bir kez tedaviye kadar birde evita sanırım günlük bir tane içiyorum şu söktürme işi içinde bi görüşsen doktorunla

aaaa güzeller güzeli annecik bende gideceğim komşuya birtürlü çıkamıyordum hep aklımdasın bitanem hep dualarımdasın seni gördüm ya şimdi gönül rahatlığıile giderim canımcığım hiç üzülme geç olsun sağlam olsun bak beim durumuma gcikecek diye üzülürken hiporoskopide rahim kalınlığı çıktı Rabbim onu halletmemiz için oyaladı daha doğumgünü gelmemiş bebişimin ben yürekten inanınıyorum tutimciğimde çok meraktaydı haber edeyim ona onun yumurtaları toplandı biraz sancısı var biriciğimin bakalım yarın transfer günü bende salı oldum ameliyatımı bol bol dinleniyor anneciğimde keyif ediyorum on günde raporluyum ekmek elden su gölden ohhhh hoşgeldin aramıza canım bizim birbirimize vereceğimiz pozitif enerjilerimizle dualarımızla muaffak olacağız yolumuzda bebişlerimizi alacağız kucaklarımıza sakın moral bozmak yok yola tam gaz devammm

Hoşgeldin geldin ablacım özledik seni.Arkadaşlarımın dediği gibi geç osun güç olmasın hayırlısı böyleymiş canını sıkma herşey yoluna girer inş seni seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…