kızlar ben bi pazara gidip geleyim hem beynime oksijen gitsin biraz belki iyi gelir.
bende dün gittim pazara bugunde aldığım şeylerle yemek yapılacak ama kim yapıcak
anladım cnm önce inceltmeya çalışıyolar rahim içini sonra kalınlaştırmaya zor valla inşallah bugün yarın gelir kırmızılarda giderim cumartesiye kadar.
sizin ordada mı pazar var ben yeni geldim çok sıcak çok beynime oksijen gitmedi haşlandı
bende dün gittim pazara bugunde aldığım şeylerle yemek yapılacak ama kim yapıcak:
bizim evde güya aşçı var ( eşim aşçı bu arada) ama dışarda aşçı evin aşçısı benim.yap deyince yapıyo gerçi günahını almıyım şimdi
tabiki de sen
bende dün gittim pazara bugunde aldığım şeylerle yemek yapılacak ama kim yapıcak:
bizim evde güya aşçı var ( eşim aşçı bu arada) ama dışarda aşçı evin aşçısı benim.yap deyince yapıyo gerçi günahını almıyım şimdi
Benim eşimde öğrenci evlerinde kaldığı için biraz oda bişeyler yapabiliyo ama bende şimdi günahını almıyım ama kırk yılda bir yemek yapıyo
aşçıya da yemek beğendirmek zordur kolay gelsin sana
Eveetttt ben yapıcam dimi ama oturduğum yerden bi kaldırabilsem kendimi ahhh neler yapıcam ama işte
bende kaldıramıyorum popomu malzemeleri bir attım tezgaha bilgisayarıda getirdim mutfağa öyle bakışıp duruyoruz
aşçıya da yemek beğendirmek zordur kolay gelsin sana
bende kaldıramıyorum popomu malzemeleri bir attım tezgaha bilgisayarıda getirdim mutfağa öyle bakışıp duruyoruz
cnm benim bizim sülelede aşçı annem burda firmanın aşçıbaşı kayınperimde bi otelin aşçıbaşıydı eşimdi bi otelin aşçı başı yani damak zevkim iyidironlar bana zor begendirsin dimi ama?
cnm benim bizim sülelede aşçı annem burda firmanın aşçıbaşı kayınperimde bi otelin aşçıbaşıydı eşimdi bi otelin aşçı başı yani damak zevkim iyidironlar bana zor begendirsin dimi ama?
Sende bi aşçı olmuşsundur o kadar aşçını yanında tabiki sende zor beğenirsin
canlarım benim gittikçe düzeliyorum ama benim tedavide 1 ay sarktı gibi evde lucrin var 1 aydır bekliyo bişi olmaz değilmi ama hoşuma giden doktorum anneme annenneliğiniz 1 ay ertelendi dedi olacak gibi bir his geldi içime inşallah aman olsunda bir ay sonra olsun ayyy kızlar iyiki hiperoskopi olmuşum tüpbebek öncesi yoksa rahim kalınlığından düşerdi hiperoskopi ile belli oldu durum tereddütte olan varsa hiç düşünmesin bende şindik komşuya gidiyorum hastayımm ya hazırlanmış bana değişiklik olur diye biraz moral toplayım bakalım gerçi benim moral kaynağım sizlersiniz
Merhaba arkadaşlar
kaç gündür yoktum ama ne yazıkki net haberlerle gelemedim eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı testimizi yaptıramadık .Ben kan testlerini yaptırdım tsh değerimiz düşük çıktı dahiliye dr.u gördü yakın zmanda testi yenileyeceğiz.Hala muallaktayım ve çok keyifsizim.Umarım sizde herşey yolundadır.
Merhaba arkadaşlar
kaç gündür yoktum ama ne yazıkki net haberlerle gelemedim eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı testimizi yaptıramadık .Ben kan testlerini yaptırdım tsh değerimiz düşük çıktı dahiliye dr.u gördü yakın zmanda testi yenileyeceğiz.Hala muallaktayım ve çok keyifsizim.Umarım sizde herşey yolundadır.
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?