Merhaba arkadaşlar
kaç gündür yoktum ama ne yazıkki net haberlerle gelemedim eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı testimizi yaptıramadık .Ben kan testlerini yaptırdım tsh değerimiz düşük çıktı dahiliye dr.u gördü yakın zmanda testi yenileyeceğiz.Hala muallaktayım ve çok keyifsizim.Umarım sizde herşey yolundadır.
sizin ordada mı pazar var ben yeni geldim çok sıcak çok beynime oksijen gitmedi haşlandı
canlarım benim gittikçe düzeliyorum ama benim tedavide 1 ay sarktı gibi evde lucrin var 1 aydır bekliyo bişi olmaz değilmi ama hoşuma giden doktorum anneme annenneliğiniz 1 ay ertelendi dedi olacak gibi bir his geldi içime inşallah aman olsunda bir ay sonra olsun ayyy kızlar iyiki hiperoskopi olmuşum tüpbebek öncesi yoksa rahim kalınlığından düşerdi hiperoskopi ile belli oldu durum tereddütte olan varsa hiç düşünmesin bende şindik komşuya gidiyorum hastayımm ya hazırlanmış bana değişiklik olur diye biraz moral toplayım bakalım gerçi benim moral kaynağım sizlersiniz
Merhaba arkadaşlar
kaç gündür yoktum ama ne yazıkki net haberlerle gelemedim eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı testimizi yaptıramadık .Ben kan testlerini yaptırdım tsh değerimiz düşük çıktı dahiliye dr.u gördü yakın zmanda testi yenileyeceğiz.Hala muallaktayım ve çok keyifsizim.Umarım sizde herşey yolundadır.
selam tülaycım nasılsınnnnnnnn
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
ay ay ay çok güzel haberler gelmeye başladı. ikiniz adına da çok sevindim o kadar sevindimki anlatamam şimdi. daha da güzel haberlerinizi duyarız inşallah. Allah herşeyi gönlünüze göre versin hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza alın inşallah e bizde teyze olacaz dimi
evet benimde yarın tranfer olduğundan 21i test tarihim dear mothercm yazarsın..
nisancım çoksevindim inş bende alrım yarın bebişleri allahın izniyle
cnm evet bende ordaydım gözüm hep aradı seni acabamı diye?saat 2:30 da gittim 4:30 da anca girebildim .anlatamam sana nasıl sinir oldugumu.giren çıkmak bilmiyo en son giren karı koca 45 dk da çıktı.neyse sıra bana geldi girdim hemen muayne etti rahim duvarım kalınmış ve kistim varmış yine erimemiş adetim daha sökülmemiş sökülünce gidecekmişim benim anlamadıgımda sonuçta lekelenmede olsa var gelen bi kanama 2. günü başlıcaz diyolarya nasıl anlıcam söküldüğünün 2. günümü neyse artık pazartesi filan gitcem herhalde yine.cnm benim ilk deneme tutmadıgı halde hiçbir test yapılmadı dün onuda sordum.hiç bi araştırma yapılmadanmı 2. denemeyi yapıcaksınız diye ben sana 10 tanede test yapsam şimdi niye tutmadıgını söyleyemem dedi anca 2. denemede tutmazsa o zaman yapıcaz araştırmayı dedi.sana hangi ilaçları verdi kaç doz?
merhaba arkadaşlar
çok uzun zamandır paylaşımlarınızı takip ediyorum . Çok güzel dostluklar kurmuşunuz.Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allahın izniyle.nil_alp arkadaşım smrna artta tedavin yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Tedavin hayırlı olsun, sağlıkla bebeğini (bebeklerini) kucağına almayı Allah nasip eder inşallah.
Bende izmirdeyim anlaşıldığı üzere.Bizde de sebepsiz.Gerekli tahlillerimi yaptırdım 16 sı adetimle başlayacağım tedaviye inşallah.
Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.Uzun yıllardır bebek istiyor fakat tedaviye başlama cesareti bulamıyordum.Burada sizin paylaşımlarınız bana inanılmaz cesaret verdi.Tanımadan hepinizi çok sevdim.
merhaba arkadaşlar
çok uzun zamandır paylaşımlarınızı takip ediyorum . Çok güzel dostluklar kurmuşunuz.Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allahın izniyle.nil_alp arkadaşım smrna artta tedavin yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Tedavin hayırlı olsun, sağlıkla bebeğini (bebeklerini) kucağına almayı Allah nasip eder inşallah.
Bende izmirdeyim anlaşıldığı üzere.Bizde de sebepsiz.Gerekli tahlillerimi yaptırdım 16 sı adetimle başlayacağım tedaviye inşallah.
Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.Uzun yıllardır bebek istiyor fakat tedaviye başlama cesareti bulamıyordum.Burada sizin paylaşımlarınız bana inanılmaz cesaret verdi.Tanımadan hepinizi çok sevdim.
merhaba arkadaşlar
kaç gündür yoktum ama ne yazıkki net haberlerle gelemedim eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı testimizi yaptıramadık .ben kan testlerini yaptırdım tsh değerimiz düşük çıktı dahiliye dr.u gördü yakın zmanda testi yenileyeceğiz.hala muallaktayım ve çok keyifsizim.umarım sizde herşey yolundadır.
HAYIRLISI olsun ... allah yolunu açık etsin. hepimizin inşallah...
merhaba canım memnun oldum evet izmirdeyim vesmyrna arta gidiyorum.sen de oraya mı gideceksin?buarada gittiğim merkezde bi bayanla tanıştım.sebepsizmiş onunda..şuan 5haftalık hamileydi.inş seninde öyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?