merhaba arkadaşlar
çok uzun zamandır paylaşımlarınızı takip ediyorum . Çok güzel dostluklar kurmuşunuz.Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allahın izniyle.nil_alp arkadaşım smrna artta tedavin yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Tedavin hayırlı olsun, sağlıkla bebeğini (bebeklerini) kucağına almayı Allah nasip eder inşallah.
Bende izmirdeyim anlaşıldığı üzere.Bizde de sebepsiz.Gerekli tahlillerimi yaptırdım 16 sı adetimle başlayacağım tedaviye inşallah.
Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.Uzun yıllardır bebek istiyor fakat tedaviye başlama cesareti bulamıyordum.Burada sizin paylaşımlarınız bana inanılmaz cesaret verdi.Tanımadan hepinizi çok sevdim.
canım allahtan hayırlısını istemek lazım inan ben şuanda kendimi düşünemiyorum annem kısmi felç geçirdi onun sıkıntısı var bir de hasta oldum doktora gidicem bakalım bizim nasıl olucak gelince görüşürüzzzzzzzzz
castomo geçmiş olsun canımcım nilalp ve nisan ikinizinde transferi hayırlı olsun şimdi elinizi karnınıza koyun ve deyinki yavrularım sizi çok seviyorum sakın beni bırakmayın duyduğunu ve bırakmadığını hissedeceksiniz
şekerim benim inşallah önümüzdeki ay patlama yaparız hıı kızlar facebookta bir grupmu kursak acaba
canım allahtan hayırlısını istemek lazım inan ben şuanda kendimi düşünemiyorum annem kısmi felç geçirdi onun sıkıntısı var bir de hasta oldum doktora gidicem bakalım bizim nasıl olucak gelince görüşürüzzzzzzzzz
dearmother eşininki ne testiydi canım sperm mi?en son ne zaman yapılmıştı
hoşgeldin cnm.özledik seni.cnm eşin daha testi yaptırmamış yaptırsın bi hayırlısıyla sıkma hemen canını.
süper annecim hoşgeldin, özledik seni..hiç keyfini kaçırma, bu testler herşey düzgün olsun diye yapılıyor, ne sorun varsa önceden çıksın ki tedavide herşey olumlu olsun , eşin testi yaptırana kadar değerin de düşer inşallah... bir daha böyle uzun gitme, sensiz buralar sessiz oluyor...
Hoşgeldin geldin ablacım özledik seni.Arkadaşlarımın dediği gibi geç osun güç olmasın hayırlısı böyleymiş canını sıkma herşey yoluna girer inş seni seviyoruz
Hoşgeldin canım... Çok özledik ne olursun moralini bozma Herşeyde bir hayır vardır. Ama senin moralin bozuk olursa bizde çok üzülürüz inşallah tez zamanda meleğine kavuşursun bu arada bu çiçekler keyfini yerine getirir umarım
özlettin kendini canım. sıkma canını inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer...
hoşgeldin canım. keyfini hiç kaçırma ama geç olsun temiz olsun dimi. her işte bir hayır vardır. sakın üzülme..
hoşgeldin canım bide bana diyodun canını sıkmam şimdi sıra sende herşeyde bir hayır vardır inşallah istediğin gibi olur RABİM yardım eder yaştaşım
Maaşallah canım kaptın geldin bebişlerini sımsıkı tutunsunlar göbüşüne inş.arkadaşlar merhaba.ben geldim.2gündür giremedim.annemde kaldım hem dinlendimhemde eşim grip oldu bana bulaşmasın diye..
salı günü yumurtalarım toplandı.8tane toplandı.2si küçükmüş.1i bozuk çıkmış.5yumurta kalmış onunda 3ü döllenmiş.yarın transfer var saat 12de..hayırlısıyla müstakbel bebiklerimyarın benimle olucak...
bu aradada günde 2kez crinone jel,asprin,bemiks c,günde 3kez östrojen hapı birde bitane daha hap içiyorum.
salı yumurta toplandı cuma konulunca 3.gün embriyosumu oluyor?
birde crinone jeli sıktıktan sonra yatmak mı gerekiyor?
başka neler oldu ben yokken gelişmeler varmı?
Şükür Kavuşturana!!!
Ben de Allah ın izniyle transferimi yaptırdım ve memleketime dönmüş bulunmaktayım.Dearmothercım listeyi 18.06 test tarihi diye güncelleyebilirsin...5.gün embriyosu oldu arkadaşlar.2 adet blast embriyomu aldım geldim...İnşallah dualarımızı çevirmez Rabbim.Hakkımızda hayırlı olanı verir.İçimde garip bi sevinç var .Dr %50 şans verdi.Hiçbişeye takılmıyorum...Rabbime sığınıyorum..Darısı tedavisi devam eden ve başlayacak olan canım arkadaşlarıma ....
Hadi sende kap gel kuzularınıevet benimde yarın tranfer olduğundan 21i test tarihim dear mothercm yazarsın..
nisancım çoksevindim inş bende alrım yarın bebişleri allahın izniyle
Canım çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin inş.son durumu nasıl.inş.iyi haberlerle gelirsincanım allahtan hayırlısını istemek lazım inan ben şuanda kendimi düşünemiyorum annem kısmi felç geçirdi onun sıkıntısı var bir de hasta oldum doktora gidicem bakalım bizim nasıl olucak gelince görüşürüzzzzzzzzz
hayırlısı olsun canım hiç canını sıkma. açıkçası sanki doktor da bana gıcık oldu sanki. eşimin sperm sayırı 54 milyon çıkınca biz gerek yok sanmıştık. ne bileyim 20 milyon yeterli diyorlardı. meğer bu 20 milyonun hepsi hızlı hareketli olmalıymış. ya da ben hala yanlış bir şeyler biliyorum. doktor da biz o tüp bebek demesine rağmenn kararsız kalınca ona güvenmiyoruz diye kıllanmış olabilir. ben 1 de geldim. gözüm seni hiç aramadı çünkü geleceğini bilmiyordum, bilseydim valla hep bakardım. neyse gelince kafetaryada bir şeyler yedim. işten geldim ve açtım. sonra 2 buçuk gibi girdim. işte çıktım bir saati geçik eşimle telefonda konuştuk. 4 e doğru tekrar girdim ilaç yazması için. sen o güzel elbiseli kız mıydın? yoksa metrodaki kapalı bayan mıydın? bahsettiklerim yalnızdı yanlarında eşi yoktu. senin yanında eşin var mıydı? ayrıca ultrasonda mı anlaşılıyor kist var ya da rahim duvarın kalın ya da adetin sökülmemiş diye.bana hiç bir şey söylemedi. bu sağ yumurtalığın dedi bu da sol dedi. ben bakıyorum ekrana valla hiç bir şey göremedim, anlamadım yani... karanlık bulanık şeyler vardı hiçbir şeye benzetemedim. öpüyorum canım seni. bu arada seninle aynı yaştayız. canını sıkma, gerçekten zor.... hepimiz için şimdi ben tedaviye başladım eğer olursa allah nasip ederse bebeğime çok yakınım. onu koklamak istiyorum. ama hiç yakınmışım gibi de gelmiyor. daha çooooook varmış gibi geliyor. bu kadar tedasviden sonra olmama ihtimali de yüksek. bir de tek embriyoya da taktım. doktora sordum çok net bir şekilde TEK dedi. ama okuyorum bazıları daha fazla koyuyormuş. neyse ne yapalım yapacak bir şey yok kabullenmek zorundayım. bir de eşimin değerlerinin nasıl yükseldiğini sormuşsun. valla eşim hep şehir dışındaydı. keçiboynuzu kürüne başlamıştık ama 2 haftadan sonra kaldı o gidince. hafta sonları bazen yaptık bazen unuttuk. (hafta sonları geliyordu) hı bi de arı sütü polen karışımı küçük kavanozlarda satılan ballardan almıştık marketten. onu yemişti 2 hafta. bakalım hayırlısı... ayyyy çok yazdıııım okurken sıkılma((
cnm bazen yapıyo bu şahin bey uyuzluk çok hastası oldugunda ama genel olarak iyi yapıyo adam işini.cnm eşim yoktu yanımda tek geldşm ben şahin beyin odasının yanındaki koltukta oturuyodum.kot ve beyaz tişört vardı üstümde.aynı saatlerde ordaymışız ya.cnm kist filan ultrasonda gözüküyo evet ama söylüyo zaten bişey varsa
ya ben de hemen odasının yanındaki koltukta oturdum hep, ama bir süre kayboldum eşimle konuşıuyordum telle. benim üzerimde pembe gömlek ve kumaş pantolon vardı.
ay bu sefer denk gelemedik cnm inşallah bi dahaki sefere .ne zaman gitcen yumurta takibine benim adetim açılmaya başladı yarın veya cumartesi ğitcem ben
benim cumartesi kontrolüm var. kaçta gideceğimi bilmiyorum ama. arayıp soracağım yarın.
ececiğim aklımdayken söyleyim daha önce gittiğim tüp bebek merkezi bana içmem için bebeaspirini vermişti günde bir kez tedaviye kadar birde evita sanırım günlük bir tane içiyorum şu söktürme işi içinde bi görüşsen doktorunla
cnm 2 gündür 1 tane coraspirin içiyorum bende bugün biraz sökülmeye başladı bebeaspirini yasaklanmış ezanelerde satmıyo sanırım artık o daha etkiliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?