2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

mrb canım hoşgeldin. castamo arkadaşımız iyiki bu topiği açmış seninde dediğin gibi güzel dostluklara vesile oldu. herkes karşısındakini anlıyor ve elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor. tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin sen bizi gizli gizli takip mi ediyordunnnn

castomo geçmiş olsun canımcım nilalp ve nisan ikinizinde transferi hayırlı olsun şimdi elinizi karnınıza koyun ve deyinki yavrularım sizi çok seviyorum sakın beni bırakmayın duyduğunu ve bırakmadığını hissedeceksiniz
şekerim benim inşallah önümüzdeki ay patlama yaparız hıı kızlar facebookta bir grupmu kursak acaba

geçmiş olsun canım Allah şifa versin. tedavinle ilgili güzel haberlerle gelirsin inşallah.

demetcim inşş seninde tedavin olumlu olur...

mylady canım yarın transferden snra elimi karnıma koyup yapıcam dediğini

Aynen yaptım canım dediğini...Sağ tarafımda karıncalanmalar var...Duydular heralde beni...

Castamocum geçmiş olsun.Allah annene acil şifalar versin.Herşeyin hayırlısı....

dearmother eşininki ne testiydi canım sperm mi?en son ne zaman yapılmıştı

hoşgeldin cnm.özledik seni.cnm eşin daha testi yaptırmamış yaptırsın bi hayırlısıyla sıkma hemen canını.

Hoşgeldin geldin ablacım özledik seni.Arkadaşlarımın dediği gibi geç osun güç olmasın hayırlısı böyleymiş canını sıkma herşey yoluna girer inş seni seviyoruz

özlettin kendini canım. sıkma canını inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer...

hoşgeldin canım. keyfini hiç kaçırma ama geç olsun temiz olsun dimi. her işte bir hayır vardır. sakın üzülme..

hoşgeldin canım bide bana diyodun canını sıkmam şimdi sıra sende herşeyde bir hayır vardır inşallah istediğin gibi olur RABİM yardım eder yaştaşım

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok özledim sizi aklım hep buradaydı .Geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır.Fırsatım oldukça okurum inş.

Maaşallah canım kaptın geldin bebişlerini sımsıkı tutunsunlar göbüşüne inş.

evet benimde yarın tranfer olduğundan 21i test tarihim dear mothercm yazarsın..

nisancım çoksevindim inş bende alrım yarın bebişleri allahın izniyle
Hadi sende kap gel kuzularını

Canım çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin inş.son durumu nasıl.inş.iyi haberlerle gelirsin

castamo allah annene şifa versin. geçen yaz benim annem de olmuştu. sol eli felç oldu. ama allaha şükür şimdi elini çok güzel kullanıyor. canını sıkma zamanla atlatır. benim annem çok sigara içiyordu. bir de eşeker hastası... artık sigarayı bıraktı. (şükür) allah yardımcınız olosun ama zamanla her şey düzeliyor merak etme.

dearmother bu arada sen de hoşgeldin. bir çok test yaptırmışsın neden biz testsiz mestsiz başladık bu işe?

cnm bazen yapıyo bu şahin bey uyuzluk çok hastası oldugunda ama genel olarak iyi yapıyo adam işini.cnm eşim yoktu yanımda tek geldşm ben şahin beyin odasının yanındaki koltukta oturuyodum.kot ve beyaz tişört vardı üstümde.aynı saatlerde ordaymışız ya.cnm kist filan ultrasonda gözüküyo evet ama söylüyo zaten bişey varsa

ya ben de hemen odasının yanındaki koltukta oturdum hep, ama bir süre kayboldum eşimle konuşıuyordum telle. benim üzerimde pembe gömlek ve kumaş pantolon vardı.

ya ben de hemen odasının yanındaki koltukta oturdum hep, ama bir süre kayboldum eşimle konuşıuyordum telle. benim üzerimde pembe gömlek ve kumaş pantolon vardı.

ay bu sefer denk gelemedik cnm inşallah bi dahaki sefere .ne zaman gitcen yumurta takibine benim adetim açılmaya başladı yarın veya cumartesi ğitcem ben

ay bu sefer denk gelemedik cnm inşallah bi dahaki sefere .ne zaman gitcen yumurta takibine benim adetim açılmaya başladı yarın veya cumartesi ğitcem ben

benim cumartesi kontrolüm var. kaçta gideceğimi bilmiyorum ama. arayıp soracağım yarın.

benim cumartesi kontrolüm var. kaçta gideceğimi bilmiyorum ama. arayıp soracağım yarın.

hangi ilaçları verdi sana _? perugonmu? goral f mi_? bide şahin bey eczanede yardımcı oldumu ? ne kadar tuttu? ay ne soru sordum ama

cnm 2 gündür 1 tane coraspirin içiyorum bende bugün biraz sökülmeye başladı bebeaspirini yasaklanmış ezanelerde satmıyo sanırım artık o daha etkiliydi

cnm 2 gündür 1 tane coraspirin içiyorum bende bugün biraz sökülmeye başladı bebeaspirini yasaklanmış ezanelerde satmıyo sanırım artık o daha etkiliydi

bebeasprini yasaklanmışmı ben aldım kullanıyorum canım.hiç öylebişi demediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…