evet ya grubumumuzu açıp özelden birbirimize atalım değilmi şekerim
ya benim daha bir facem bile yok
ahhhh kıyamam ben sana. açarız sanada afilli bi face sayfası.. sen olmadan olmaz zatenn..
merhaba arkadaşlar
çok uzun zamandır paylaşımlarınızı takip ediyorum . Çok güzel dostluklar kurmuşunuz.Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allahın izniyle.nil_alp arkadaşım smrna artta tedavin yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Tedavin hayırlı olsun, sağlıkla bebeğini (bebeklerini) kucağına almayı Allah nasip eder inşallah.
Bende izmirdeyim anlaşıldığı üzere.Bizde de sebepsiz.Gerekli tahlillerimi yaptırdım 16 sı adetimle başlayacağım tedaviye inşallah.
Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.Uzun yıllardır bebek istiyor fakat tedaviye başlama cesareti bulamıyordum.Burada sizin paylaşımlarınız bana inanılmaz cesaret verdi.Tanımadan hepinizi çok sevdim.
dearmother bu arada sen de hoşgeldin. bir çok test yaptırmışsın neden biz testsiz mestsiz başladık bu işe?
hoşbulduk canım .eşimde bende epeyce test yaptırdık.bulaşıcı tüm hastalıklar ve tsh-bazı hormonlar-b12 ve rubellaya bakıldı.tam kan sayımı yapıldı .4 tüp kan verdim .bayılıyordum nerdeyse kan sonrası tansiyonum çok düştü.
bu arada kanım az düşük çıktı.referans değeri 12-15 idi hastanede.
benimki 12 çıktı.az daha demir ğaırlıklı beslenmem gerekiyor.Rubella geç çıkıyormuş haftaya çıkacakmış.
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE |Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|21Haziran test tarihi|Okundu
6|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Transferi bekliyor|Okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
8|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|Okundu
9|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
11|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
12|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
13|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
16|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
17|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
18|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
19|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
20|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
21|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|Okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
23|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
24|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
25|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
26|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
27|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
40| ozlmozcn | |Haziran |||| |
41|psikolog1707||Haziran |||| |
42|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
43|symrna35||Haziran|||||
44|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
45|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
46|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|
47|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|
48|demet3574||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme||16 Haziranı bekliyor|
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
aramıza hoşgeldin efsunecim seve seve ekledim tabiki.geçmişi okumaya fırsatım olmadı kısaca tedavinden ve kendinden bahsedermisin lütfenlisteye eklenmek istiyorum. 2 haziran başlangıç 10 haziran yumurta toplama genart erkek inferitilitei yaş:42
nemecim devlet bu testlerin çoğunu istiyormuş canım zaten.b12 yi ben istedim embriyonun sağlıklı gelişimi için gerekli olduğu için.ama maşallah alt kötü çıkmadı.belkide 1 aydır aldığım vitaminin etkiside var.Bu arada tedavi öncesi vitamin ve folik asit önerdi dr.
Tabi bunlar ön görüşme idi fakat kullandığımı söyleyince isabetli oldu dedi
canım eşimin işi çıktı sadece 1 yere gidebildim fakat beğendim özellikle dr.u.Umut hastenesini.Ulun bey.memorial'ede gideceğim ama sanki umut olacak gibi.hayırlısı olur inş.memorialden daha uygun fiyatı.fiyattan önce dr.a güvenmek önemli bana sıcak geldi.canım bu arada merkez araştırması yapıcaktın dimi. karar verebildin mi. aklına yatan bir yer varmı.
canım eşimin işi çıktı sadece 1 yere gidebildim fakat beğendim özellikle dr.u.Umut hastenesini.Ulun bey.memorial'ede gideceğim ama sanki umut olacak gibi.hayırlısı olur inş.memorialden daha uygun fiyatı.fiyattan önce dr.a güvenmek önemli bana sıcak geldi.
ımsı var canım.o bizim durumdaki kişiler için yani özellikle erkek sorunu olanlar için çok gerekli evet varmış orada.canım doktoru da iyi araştır labratuarınıda. en son teknolojileri mi kullanıyorlar mutlaka sor. ımsı tekniği var mesela sperm 6-8 milyon kat büyütülüp ucunda hava kabarccığı olup olmadığına bakılıp en kalitelilerini seçiyorlar. hücreleri uyarmak için elektrik veriliyormuş parası biraz fazla olsun ama garanti olsun içinde şüphe olmasın..
birde ben uzun bir süredir umut sayfasını takip ediyorum başarı oranlarını yüksek buldum yakın zmanda hamile kalan 4/5 arkadaş var orada tedavi olup.Yani aslında nasip kısmet kaderinde varsa doğal yoldanda oluyor .fakat araştırmak güvenmek kesinlikle öenmli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?