2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hangi ilaçları verdi sana _? perugonmu? goral f mi_? bide şahin bey eczanede yardımcı oldumu ? ne kadar tuttu? ay ne soru sordum ama

sana özel mesaj attım ama mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş. benimki de 97 ymiş. neyse ben facebook umu bir kaç ay önce iptal ettim. cumartesi kesin gideceğim bu sefer yanımda eşim olacak. eşim esmer uzun boylu. yarın kaçta orada olacağımı yazarım ve sen de orada olursan etrafıma dikkatli dikkatli bakarım. inşallah tanışırız. ilaçlar 1000 tl tuttu aslında 1250 tutmuştu ama 1000 tl üzerini hastane karşıladığı için ben 1000 ödedim. daha önce şahin bey de söylemişti. gonal f ile başladım. daha iki tane daha var ama onlara sonra başlayacağım.

anladım cnm.ama ben hep indirim yapıyolar diye biliyodum hastane karşılıyomuş he? iyi valla

anladım cnm.ama ben hep indirim yapıyolar diye biliyodum hastane karşılıyomuş he? iyi valla

evet eczanedekiler de moral verdi bana. işte başarı şansı yüksek bir doktor, hayırlısı olsun, daha yeni hamile haberi aldık diye... hadi bakalım inşallah sen de başla hayırlısıyla.

evet eczanedekiler de moral verdi bana. işte başarı şansı yüksek bir doktor, hayırlısı olsun, daha yeni hamile haberi aldık diye... hadi bakalım inşallah sen de başla hayırlısıyla.

evet cnm şahin beyin başarı oranı çok yüksekmiş.beni aile jinekologumuz yönlendirdi gönderdiğim hastaların çogu 1-2 denemede tutuyo dedi.hastanede son teknolojiyi kullanıyo? senin eşindeydi dimi sorun?yeni bi yöntem gelmiş spermleri çok daha fazla büyüterek iyi olanını seçip döllüyolarmış.tabi ayrı bi ücrete tabiymiş.gerek duyarlarsa kullanıyolarmış bahsetmiştir şahin bey zaten

evet bahsetmişti ama ayrı bir ücrete tabi olduğunu söylememişti. adamın boynunda altın kolye vardı. aklıma geldi şimdi

evet bahsetmişti ama ayrı bir ücrete tabi olduğunu söylememişti. adamın boynunda altın kolye vardı. aklıma geldi şimdi

hangi adamin cnm şahin beyinmi? hiç fark etmedim ben.doğrusu pek göremedim zaten postaladı beni hemen

cnm biz konuşurken metobolimix mi ne onu sormuştuk kullanmadıklarını söyledi.diğeri içinde tabi gerek duydugumuz hastalara yapıyoruz ama maliyet artıyo filan demişti.gerçi indirim yapıyolar hep

gözün aydın olsun canım. çok mutlu oldumm. gün saymaya başlıyoruz yaniiii. çok heyecanlı.

bebişlerin inşallah sana sımsıkı sarılsın. hiç bırakmasın canımmmmm. anne olmayı en çok biz hakediyoruz. :))

hoşgeldin canım. aramıza almazmıyız hiçç tedavinde hayırlı olur inşallah. meleğine kavuşursun tez zamanda rabbimin izniyle......

evet. yaa seni nasıl fark etmedim yaaaa... kotlu ve tişörtlü. o kadar da beklemişsin orada.:44:

ah cnm yarama tuz bas sen.
çok sinir oldum ben dün ya.o kadar bekledim bari farkedilseydim.adam çok güler yüzlü sağolsun haklı o ne yapsında giren bi türlü çıkmıyo içerden. artık hemşireler içeri ğirip çıkmaya başladılar en sonunda konuyu dagıtıp hasta çıksın diye ama bide ön görüşmeydi dün hep soru soru adamda bunaldı valla.neyse artık olan oldu.iğnelerini yapabiliyomusun kendin ben biraz zorlanmıştım ama iş başa düşünce yaptım artık

cnm hoşgeldin hadi bakalım yüzdün yüzdün kurugu kaldı cnm hayırlısıyla transferinde olsun güzel haberleri al gel inşallah

canım yaa.. sıkma canını. kot etekli sarışın bir bayan vardı dün ama onun yanında biri vardı onunla gülüşe gülüşe konuşuyorlardı. neyse eşim yanımda olsaydı ona yaptırmayı düşünüyordum. normalde hemşireler koldan kan alır ya ben bakamam korkarım içim gider ama dün terler boşana boşana kendim yaptım. içimden dua okuya okuya... birden sokamadım. yavaş yavaş bastırdım hiç acımadı. eşim gelince ona yaptırmayı düşünmüyorum şimdi de... sanki beceremez gibi geldi.

çok geçmiş olsun canım yaa. inşallah en kısa zamanda atlatır annen.. sana da geçmiş olsun. bırakma kendini. umutsuz olma sakınn...

facebook grubu mu dedin. mükemmel fikir. hem birbirimizi görüp daha iyi tanımış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…