hangi ilaçları verdi sana _? perugonmu? goral f mi_? bide şahin bey eczanede yardımcı oldumu ? ne kadar tuttu? ay ne soru sordum ama
bebeasprini yasaklanmışmı ben aldım kullanıyorum canım.hiç öylebişi demediler..[/QUOT
gelinimiz yegenime kullanıyodu öyle dedi bana cnm.yasaklanmış demişler onada çocuklaramı yasak acaba?
sana özel mesaj attım ama mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş. benimki de 97 ymiş. neyse ben facebook umu bir kaç ay önce iptal ettim. cumartesi kesin gideceğim bu sefer yanımda eşim olacak. eşim esmer uzun boylu. yarın kaçta orada olacağımı yazarım ve sen de orada olursan etrafıma dikkatli dikkatli bakarım. inşallah tanışırız. ilaçlar 1000 tl tuttu aslında 1250 tutmuştu ama 1000 tl üzerini hastane karşıladığı için ben 1000 ödedim. daha önce şahin bey de söylemişti. gonal f ile başladım. daha iki tane daha var ama onlara sonra başlayacağım.
anladım cnm.ama ben hep indirim yapıyolar diye biliyodum hastane karşılıyomuş he? iyi valla
evet eczanedekiler de moral verdi bana. işte başarı şansı yüksek bir doktor, hayırlısı olsun, daha yeni hamile haberi aldık diye... hadi bakalım inşallah sen de başla hayırlısıyla.
evet cnm şahin beyin başarı oranı çok yüksekmiş.beni aile jinekologumuz yönlendirdi gönderdiğim hastaların çogu 1-2 denemede tutuyo dedi.hastanede son teknolojiyi kullanıyo? senin eşindeydi dimi sorun?yeni bi yöntem gelmiş spermleri çok daha fazla büyüterek iyi olanını seçip döllüyolarmış.tabi ayrı bi ücrete tabiymiş.gerek duyarlarsa kullanıyolarmış bahsetmiştir şahin bey zaten
evet bahsetmişti ama ayrı bir ücrete tabi olduğunu söylememişti. adamın boynunda altın kolye vardı. aklıma geldi şimdi
evet bahsetmişti ama ayrı bir ücrete tabi olduğunu söylememişti. adamın boynunda altın kolye vardı. aklıma geldi şimdi
hangi adamin cnm şahin beyinmi? hiç fark etmedim ben.doğrusu pek göremedim zaten postaladı beni hemen
arkadaşlar merhaba.ben geldim.2gündür giremedim.annemde kaldım hem dinlendimhemde eşim grip oldu bana bulaşmasın diye..
salı günü yumurtalarım toplandı.8tane toplandı.2si küçükmüş.1i bozuk çıkmış.5yumurta kalmış onunda 3ü döllenmiş.yarın transfer var saat 12de..hayırlısıyla müstakbel bebiklerimyarın benimle olucak...
bu aradada günde 2kez crinone jel,asprin,bemiks c,günde 3kez östrojen hapı birde bitane daha hap içiyorum.
salı yumurta toplandı cuma konulunca 3.gün embriyosumu oluyor?
birde crinone jeli sıktıktan sonra yatmak mı gerekiyor?
başka neler oldu ben yokken gelişmeler varmı?
Şükür Kavuşturana!!!
Ben de Allah ın izniyle transferimi yaptırdım ve memleketime dönmüş bulunmaktayım.Dearmothercım listeyi 18.06 test tarihi diye güncelleyebilirsin...5.gün embriyosu oldu arkadaşlar.2 adet blast embriyomu aldım geldim...İnşallah dualarımızı çevirmez Rabbim.Hakkımızda hayırlı olanı verir.İçimde garip bi sevinç var .Dr %50 şans verdi.Hiçbişeye takılmıyorum...Rabbime sığınıyorum..Darısı tedavisi devam eden ve başlayacak olan canım arkadaşlarıma ....
evet benimde yarın tranfer olduğundan 21i test tarihim dear mothercm yazarsın..
nisancım çoksevindim inş bende alrım yarın bebişleri allahın izniyle
merhaba arkadaşlar
çok uzun zamandır paylaşımlarınızı takip ediyorum . Çok güzel dostluklar kurmuşunuz.Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allahın izniyle.nil_alp arkadaşım smrna artta tedavin yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Tedavin hayırlı olsun, sağlıkla bebeğini (bebeklerini) kucağına almayı Allah nasip eder inşallah.
Bende izmirdeyim anlaşıldığı üzere.Bizde de sebepsiz.Gerekli tahlillerimi yaptırdım 16 sı adetimle başlayacağım tedaviye inşallah.
Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.Uzun yıllardır bebek istiyor fakat tedaviye başlama cesareti bulamıyordum.Burada sizin paylaşımlarınız bana inanılmaz cesaret verdi.Tanımadan hepinizi çok sevdim.
evet. yaa seni nasıl fark etmedim yaaaa... kotlu ve tişörtlü. o kadar da beklemişsin orada.:44:
arkadaşlar merhaba.ben geldim.2gündür giremedim.annemde kaldım hem dinlendimhemde eşim grip oldu bana bulaşmasın diye..
salı günü yumurtalarım toplandı.8tane toplandı.2si küçükmüş.1i bozuk çıkmış.5yumurta kalmış onunda 3ü döllenmiş.yarın transfer var saat 12de..hayırlısıyla müstakbel bebiklerimyarın benimle olucak...
bu aradada günde 2kez crinone jel,asprin,bemiks c,günde 3kez östrojen hapı birde bitane daha hap içiyorum.
salı yumurta toplandı cuma konulunca 3.gün embriyosumu oluyor?
birde crinone jeli sıktıktan sonra yatmak mı gerekiyor?
başka neler oldu ben yokken gelişmeler varmı?
ah cnm yarama tuz bas sen.
çok sinir oldum ben dün ya.o kadar bekledim bari farkedilseydim.adam çok güler yüzlü sağolsun haklı o ne yapsında giren bi türlü çıkmıyo içerden. artık hemşireler içeri ğirip çıkmaya başladılar en sonunda konuyu dagıtıp hasta çıksın diye ama bide ön görüşmeydi dün hep soru soru adamda bunaldı valla.neyse artık olan oldu.iğnelerini yapabiliyomusun kendin ben biraz zorlanmıştım ama iş başa düşünce yaptım artık
canım allahtan hayırlısını istemek lazım inan ben şuanda kendimi düşünemiyorum annem kısmi felç geçirdi onun sıkıntısı var bir de hasta oldum doktora gidicem bakalım bizim nasıl olucak gelince görüşürüzzzzzzzzz
castomo geçmiş olsun canımcım nilalp ve nisan ikinizinde transferi hayırlı olsun şimdi elinizi karnınıza koyun ve deyinki yavrularım sizi çok seviyorum sakın beni bırakmayın duyduğunu ve bırakmadığını hissedeceksiniz
şekerim benim inşallah önümüzdeki ay patlama yaparız hıı kızlar facebookta bir grupmu kursak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?