SAOL CANIM BENİM HEPİMİZ İÇİN İNŞ.ewet aynen canım nasip kısmet. hayırlısı olsun canım herşey yolunda gider inşallah..
canım benim güzeller güzeli anneciğim iyiki geldin iyiki varsın canım seninle daha bir güzelleşti buralar senin durumuna yabancıyım o yüzden yardımcı olamıyorum sadece dua etmek geliyor elimizden ama ewestte gayet güzel idare etti grubu emanetine aldı artık bana histograpi oldu yazabilirsin canım günümü bekliyeceğim ne için girdik ne ile karşılaştık hiçbirşey tesadüf değil bitanem Allah beni boşuna o masaya yatırmadı İnşallah bir sonraki aşamada bebeğimi kucağıma vermek içindir rahim kalınlığı ortaya çıktı olması gerekeni yapmış şükür şu an çok iyiyim sıkıntım yok ama dualarımı anneciğim okumaya devam ediyor sıradaki arkadaşa 100 okudu kanamam var ya o yüzden ben başlayamadım ama oda çok azaldı birkaç güne biter inşallah bir ay gecikti ama benim iş dedi doktorum olsun geç olsun güç olmasın Bu arada tutimciğimin transferi yarın inşallah Ankaradan bebeciklerini alarak ayrılır o da seni çok merak ediyor nette sıkıntısı varmış o yüzden pek giremiyor Tülaycığım yasini oluşturdu bakalım şekerimden destek süper hayırlara vesile olsun inşallah bak benim için hayırlar başladı sanki
guzelll anneeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnn
cok ozledim valla
canım benim hoşbuldum.siz yokken ne kadrda umutsuzmuşum meğer.başıma ağrılar girmeside hep ondan.şimdi daha iyiyim çok şükür. bende sizi çok özledim
merhaba,
ne zaman burayı okusam heyecanlanıyorum, bilgisayarı kenera atıp uzaklaşıyorum. ne zaman yazacak olsam, aklıma takılan şeyleri soracak olsam tutuluyorum sanki.
çok ilginç. herkesi az çok takip ediyorum. mutlu haberlere o kadar seviniyorum ki sanki hepsi beni başarıya daha çok ulaştırıyor.
turtimmin tavsiyeleri üzerine anatoliadan gen-art a geçtim. p.tesi kaan hocaya gittik eşimle. endişelenmeyin her şey çok güzel olacak dedi, gen-arta gitmeyi düşünüyoruz, gelir misiniz dedik, gelirim tabii dedi. ordaki aysun hanıma yönlerdirdi. gidip muayene olduk, gonal-f başladık. yumurta takibine c.tesi başlıyoruz. doktorun söylediğine göre 15 güne işimiz tamamen bitermiş. tabii eğer embriyo oluşturmayı başarabilirsek. inşAllah...
anatoliaya uğradım ayrılmak istediğimi çıkan raporumun fotokopisini istediğimi söyledim. neden gidiyorsunuz falan dediler. sanırım bülent hoca ile hakan hoca hoş olmayan şeyler yaşamışlar. baya karışmış ortalık. bize bayaa bir şeyler sordular birisi bir şey mi dedi diye. bizi bulaştırmayın biz kimseden şikayetçi değiliz dedik çıktık.
şimdi heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum. rapor aldım. öğrencilerimin SBS sonuçlarına bakamadım. evimden uzaktayım. döndüğümde taşınma işlerimiz var aklıma takılıyor hepsi. günde 2 tane iğne yapıyorum hepsini göbekten yaptım, göbeğin her iki yanı da morardı. ayrıca da vücudumda şişkinlik var, yüzükler sıkıyor. çok duygusalım, her şeye ağlıyorum vs. :/ neyse şikayet yok, her şeye değer. inşAllah hepimiz de en güzel sonuçlara ulaşırız.
kısacası dualarınıza talibim, beni de unutmayın...
tulaycim ve mylady iyi aksamlar canlarim nasilsiniz
merhaba,
ne zaman burayı okusam heyecanlanıyorum, bilgisayarı kenera atıp uzaklaşıyorum. ne zaman yazacak olsam, aklıma takılan şeyleri soracak olsam tutuluyorum sanki.
çok ilginç. herkesi az çok takip ediyorum. mutlu haberlere o kadar seviniyorum ki sanki hepsi beni başarıya daha çok ulaştırıyor.
turtimmin tavsiyeleri üzerine anatoliadan gen-art a geçtim. p.tesi kaan hocaya gittik eşimle. endişelenmeyin her şey çok güzel olacak dedi, gen-arta gitmeyi düşünüyoruz, gelir misiniz dedik, gelirim tabii dedi. ordaki aysun hanıma yönlerdirdi. gidip muayene olduk, gonal-f başladık. yumurta takibine c.tesi başlıyoruz. doktorun söylediğine göre 15 güne işimiz tamamen bitermiş. tabii eğer embriyo oluşturmayı başarabilirsek. inşAllah...
anatoliaya uğradım ayrılmak istediğimi çıkan raporumun fotokopisini istediğimi söyledim. neden gidiyorsunuz falan dediler. sanırım bülent hoca ile hakan hoca hoş olmayan şeyler yaşamışlar. baya karışmış ortalık. bize bayaa bir şeyler sordular birisi bir şey mi dedi diye. bizi bulaştırmayın biz kimseden şikayetçi değiliz dedik çıktık.
şimdi heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum. rapor aldım. öğrencilerimin SBS sonuçlarına bakamadım. evimden uzaktayım. döndüğümde taşınma işlerimiz var aklıma takılıyor hepsi. günde 2 tane iğne yapıyorum hepsini göbekten yaptım, göbeğin her iki yanı da morardı. ayrıca da vücudumda şişkinlik var, yüzükler sıkıyor. çok duygusalım, her şeye ağlıyorum vs. :/ neyse şikayet yok, her şeye değer. inşAllah hepimiz de en güzel sonuçlara ulaşırız.
kısacası dualarınıza talibim, beni de unutmayın...
arkadaşlar yatıcaktımda söylemeden yatmayayım dedim..sonunda egolarım tatmin oldu..kaç yıldır idrar testine çift çizggiyi görmeyi bekledim ama olmadı..
bu akşam belki ilaçlardan ikinci çizgi çıkar diye düşünüp test yaptım vee nihayet ikinci çizgiyi gördüm...sonunda hamile olmasamda gördüm ya o ikinci çizgiyi ölsemde gam yemem
arkadaşlar yatıcaktımda söylemeden yatmayayım dedim..sonunda egolarım tatmin oldu..kaç yıldır idrar testine çift çizggiyi görmeyi bekledim ama olmadı..
bu akşam belki ilaçlardan ikinci çizgi çıkar diye düşünüp test yaptım vee nihayet ikinci çizgiyi gördüm...sonunda hamile olmasamda gördüm ya o ikinci çizgiyi ölsemde gam yemem
inşallah hamile olup da görürseün canım ikinci çizgiyi
sağol canım sen nasılsın? yolculuk ne zaman kısmetse..
temmuzun 2haftasindan sonra tam gunu belli degil arabayla geliyoruz bi 3000km yapicaz
seni o kadar iyi anlıyorum ki inşallah en kalitelisinden embriyoların oluşur. soru sormaktan çekinmene gerek yokki canım benim hepimiz aynı yoldayız o yüzden birbirimize destek olmamız lazım. bizi bizden başka kim anlar ki.. dularım seninle canım.. yüksek moral şart
SAOL CANIM BENİM HEPİMİZ İÇİN İNŞ.
bu arada yasinler ne durumda canım.yokluğumu hiç aratmadınız sana eweste ve tüm dostlara çok teşekkür ediyorum.migrenim tuttu bügün çok sağlıklı okuyup yazamıyorum kusura bakmayın lütfen.güneşmi çarptı bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?