2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ewet aynen canım nasip kısmet. hayırlısı olsun canım herşey yolunda gider inşallah..
SAOL CANIM BENİM HEPİMİZ İÇİN İNŞ.

bu arada yasinler ne durumda canım.yokluğumu hiç aratmadınız sana eweste ve tüm dostlara çok teşekkür ediyorum.migrenim tuttu bügün çok sağlıklı okuyup yazamıyorum kusura bakmayın lütfen.güneşmi çarptı bilmiyorum ki

canım benim güzeller güzeli anneciğim iyiki geldin iyiki varsın canım seninle daha bir güzelleşti buralar senin durumuna yabancıyım o yüzden yardımcı olamıyorum sadece dua etmek geliyor elimizden ama ewestte gayet güzel idare etti grubu emanetine aldı artık bana histograpi oldu yazabilirsin canım günümü bekliyeceğim ne için girdik ne ile karşılaştık hiçbirşey tesadüf değil bitanem Allah beni boşuna o masaya yatırmadı İnşallah bir sonraki aşamada bebeğimi kucağıma vermek içindir rahim kalınlığı ortaya çıktı olması gerekeni yapmış şükür şu an çok iyiyim sıkıntım yok ama dualarımı anneciğim okumaya devam ediyor sıradaki arkadaşa 100 okudu kanamam var ya o yüzden ben başlayamadım ama oda çok azaldı birkaç güne biter inşallah bir ay gecikti ama benim iş dedi doktorum olsun geç olsun güç olmasın Bu arada tutimciğimin transferi yarın inşallah Ankaradan bebeciklerini alarak ayrılır o da seni çok merak ediyor nette sıkıntısı varmış o yüzden pek giremiyor Tülaycığım yasini oluşturdu bakalım şekerimden destek süper hayırlara vesile olsun inşallah bak benim için hayırlar başladı sanki

merhaba,
ne zaman burayı okusam heyecanlanıyorum, bilgisayarı kenera atıp uzaklaşıyorum. ne zaman yazacak olsam, aklıma takılan şeyleri soracak olsam tutuluyorum sanki.
çok ilginç. herkesi az çok takip ediyorum. mutlu haberlere o kadar seviniyorum ki sanki hepsi beni başarıya daha çok ulaştırıyor.

turtimmin tavsiyeleri üzerine anatoliadan gen-art a geçtim. p.tesi kaan hocaya gittik eşimle. endişelenmeyin her şey çok güzel olacak dedi, gen-arta gitmeyi düşünüyoruz, gelir misiniz dedik, gelirim tabii dedi. ordaki aysun hanıma yönlerdirdi. gidip muayene olduk, gonal-f başladık. yumurta takibine c.tesi başlıyoruz. doktorun söylediğine göre 15 güne işimiz tamamen bitermiş. tabii eğer embriyo oluşturmayı başarabilirsek. inşAllah...

anatoliaya uğradım ayrılmak istediğimi çıkan raporumun fotokopisini istediğimi söyledim. neden gidiyorsunuz falan dediler. sanırım bülent hoca ile hakan hoca hoş olmayan şeyler yaşamışlar. baya karışmış ortalık. bize bayaa bir şeyler sordular birisi bir şey mi dedi diye. bizi bulaştırmayın biz kimseden şikayetçi değiliz dedik çıktık.

şimdi heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum. rapor aldım. öğrencilerimin SBS sonuçlarına bakamadım. evimden uzaktayım. döndüğümde taşınma işlerimiz var aklıma takılıyor hepsi. günde 2 tane iğne yapıyorum hepsini göbekten yaptım, göbeğin her iki yanı da morardı. ayrıca da vücudumda şişkinlik var, yüzükler sıkıyor. çok duygusalım, her şeye ağlıyorum vs. :/ neyse şikayet yok, her şeye değer. inşAllah hepimiz de en güzel sonuçlara ulaşırız.

kısacası dualarınıza talibim, beni de unutmayın...

kızlar geldim bende.annemklere kadar gitmem gerekti.benim yoklugumda face kararları alınmış çok sevindim valla yüz yüze tanışalım artık ya.:

lady'cim canım arkadaşım.Çok teşekkür ediyorum çok özlemişim siziCanım herşeyde bir hayır vardır bende buna çok innaıyorum bak histeroskopi yapılmasaydı bilinmyecekti ve belkide bebeğin tutunamayacaktı Allhım korudu seni yönlendirdi.bu bi işaret mutlaka.Artık bebişlerine daha çok yakınsın

Allah kabul etsin anneciğinin dualarını .saolsunlar ewest ve tülay çok güzel idare ettiler duaları.Allah razı olsun.

Demek turtimin yarın transfer günü canım benim inş.sımsıkı tutuncaak yavruları ona dualarımız onunla.

canım benim hayırlı olsun yeni yerin umarım herşey çok güzel gider ve bebişlerin sımsıkı tutunur sana.duada sen ve efsundu sanıyorum yanlış yazmadıysam ikinizi öne alacağım canım.kısa sürede okuruz inş.

tulaycim ve mylady iyi aksamlar canlarim nasilsiniz

sağol canım sen nasılsın? yolculuk ne zaman kısmetse..

seni o kadar iyi anlıyorum ki inşallah en kalitelisinden embriyoların oluşur. soru sormaktan çekinmene gerek yokki canım benim hepimiz aynı yoldayız o yüzden birbirimize destek olmamız lazım. bizi bizden başka kim anlar ki.. dularım seninle canım.. yüksek moral şart

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
tulayss:300-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan :450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

arkadaşlar yatıcaktımda söylemeden yatmayayım dedim..sonunda egolarım tatmin oldu..kaç yıldır idrar testine çift çizggiyi görmeyi bekledim ama olmadı..
bu akşam belki ilaçlardan ikinci çizgi çıkar diye düşünüp test yaptım vee nihayet ikinci çizgiyi gördüm...sonunda hamile olmasamda gördüm ya o ikinci çizgiyi ölsemde gam yemem

Niyetimiz:[/[/COLOR]COLOR] RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Kalan:300

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE][/FONT][/QUOTE][/FONT][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

inşallah hamile olup da görürseün canım ikinci çizgiyi

oluyomu ki öyle bilmiyodum.

cok dogru soyluyorsun canim burada hepimiz abla kardes gibiyiz birbirimizin iyiligini istiyor birbirimize dualar ediyoruz Allah dualarimizi kabul etsin hepimizi hayirlara cikarsin

teşekkür etmene gerek yok canım zevkle yaptım..canım 200 yasin okunuyor ama 300 kaldı. ben daha almadım annem küçük yasin kitabı getirecek oradan başlayacam inşallah. internetten bakıyorum ama farklı farklı çıkıyor riske atmak istemedim. geçmiş olsun canım güneş çarpmış olabilir bugün hava baya bir sıcaktı. niye kusura bakalım canım..

yakinda hamile kalip gorcen canim insallah o iki cizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…