iyi geceler arkadaşım. sağol sen nasılsın?
elchin hoşgeldin canım .
Arkadaşlar felaket bir baş ağrım var kalamayacağım.hepinizi çok öptüm.yarın iyi olurum inş.
Selam kızlar iyi geceler hepinize, yarın sabah 8.30 da transferim var.. Bağlantıda bir sorun var çok zor giriyorum yazamıyordum bakalım bu size iletilecek mi.. Nil-alp arkadaşımada hayırlı olsun diyorum.. Dearmother aksilik olmuş ama bu size sadece birkaç gün kaybettirir sakın üzülüp canını sıkma.. Sonuçların iyi çıkar inşallah.. Nisancım canım transferin hayırlı uğurlu olsun test gününe güzel haberlerle dön bize.. Kendinizeee çooooook iyi bakın.. Görüşmek üzere..
elchin hoşgeldin canım .
Arkadaşlar felaket bir baş ağrım var kalamayacağım.hepinizi çok öptüm.yarın iyi olurum inş.
bende seni soruyordum bugün lady'ye .ne güzel maaşallah peşpeşe transferler geliyor müjdelerde peşpeşe gelecek inş.iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle bitanem.herşey çok güzel olacak.Selam kızlar iyi geceler hepinize, yarın sabah 8.30 da transferim var.. Bağlantıda bir sorun var çok zor giriyorum yazamıyordum bakalım bu size iletilecek mi.. Nil-alp arkadaşımada hayırlı olsun diyorum.. Dearmother aksilik olmuş ama bu size sadece birkaç gün kaybettirir sakın üzülüp canını sıkma.. Sonuçların iyi çıkar inşallah.. Nisancım canım transferin hayırlı uğurlu olsun test gününe güzel haberlerle dön bize.. Kendinizeee çooooook iyi bakın.. Görüşmek üzere..
yat canım yat sen hafifler belki. sana da iyi geceler Allah rahatlık versin..elchin hoşgeldin canım .
Selam kızlar iyi geceler hepinize, yarın sabah 8.30 da transferim var.. Bağlantıda bir sorun var çok zor giriyorum yazamıyordum bakalım bu size iletilecek mi.. Nil-alp arkadaşımada hayırlı olsun diyorum.. Dearmother aksilik olmuş ama bu size sadece birkaç gün kaybettirir sakın üzülüp canını sıkma.. Sonuçların iyi çıkar inşallah.. Nisancım canım transferin hayırlı uğurlu olsun test gününe güzel haberlerle dön bize.. Kendinizeee çooooook iyi bakın.. Görüşmek üzere..
elchin hoşgeldin canım .
ya kizlar suan oyle guluyorum ki benim iki tane muhabbet kusum var pesimden ayrilmayan
ben koltukta oturuyorum yanima gelip uyudular resimleriini cektim buraya foto yukleyebiliyormuyumki
sizede gostereyim aksam aksam gulelim biraz
evet ne yazıkki çok ilaç alıyoruz fakat minoset içiyorum dayanamaım çünkü uyuyamadımda geri geldim:)geçmiş olsun, iyi geceler. ağrı kesici almamak için uyumak gerek.zaten fazla fazla ilaçlar yükleniyoruz...
liefte canım öyle gülmeye ihtiyacımız varki bende sizler için tülaycığımla birlikte başka bir hizmet için uğraşıyoruz bitince paylaşırız şekerime söz verdim ama o benden önce kaçmışş sormayın bizde çok komiğiz annem karşımda dua okuyor ben nette... mausum bozulmuş elle çok zorlanıyorum terler elim aman kızıp duruyorum bir mesajı yarım saatte yazıyorum nette sürekli donuyo tülaycığım sabaha ancak biter benim iş:) oyalanmayım bakalım hepinizi çok seviyorum geceniz hayırlı olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?