ay ne guzel bende cok severim hayvanlari walla benimkide kopek istiyor hemde rotweiler siyah kocaman varya ama ben apartmanda oturuyorum olmaz diyorum
saol bitanem kalplerimiz bir.inan benim için burası terapi gibi bir kez daha anladım .liefte çok tatlı yaa ne yaptında uyuttun ne güzel oldu bu akşam akşam allah iyiliğini versinnn
ama ben sizden kopamıyorumki çalışmama başlayımmm uykum geliyo şimdide
turtim benim canım tüm dualerım seninle bitanem inan heyecan bastı yerine canım inşallah sonuç güzel olr
güzel anneciğim iyiki geldin seni buralarda görmek çok güzel hepinize son kez iyi geceler hepiniz çok özelsiniz
canım önemli bir şey değildi attığım son mesajla ilgili idi.10 dakikada bir mesaj atabiliyorum ya.dearmother canım senin mesajın gelmedi bana:44::44: kenarda köşede silinmedik mesajda bırakmadım ki
liefte çok tatlı yaa ne yaptında uyuttun ne güzel oldu bu akşam akşam allah iyiliğini versinnn
ama ben sizden kopamıyorumki çalışmama başlayımmm uykum geliyo şimdide
turtim benim canım tüm dualerım seninle bitanem inan heyecan bastı yerine canım inşallah sonuç güzel olr
güzel anneciğim iyiki geldin seni buralarda görmek çok güzel hepinize son kez iyi geceler hepiniz çok özelsiniz
canım önemli bir şey değildi attığım son mesajla ilgili idi.10 dakikada bir mesaj atabiliyorum ya.
hiç olurmu öyle şey.sen yaparsında olmaz mıhımm anladım yinemi olmadı ki
hiç olurmu öyle şey.sen yaparsında olmaz mıbunu yazacaktım
rotweiler miben onlardan korkuyorum asiller falan ama sağları solları belli olmuyor onların. bizimki amerikan cooker.
ay onlar cok tatli gercekten
bizim bi tanidigin vardi rotweiler kosarken bacagima bi carpti zaten 54 kiloluk biseyim araba carpmis gibi oldum
ay onlar cok tatli gercekten
bizim bi tanidigin vardi rotweiler kosarken bacagima bi carpti zaten 54 kiloluk biseyim araba carpmis gibi oldum
ben o cinsi görünce yolumu değiştiriyorum canım tamam seviyorum ama uzaktanşakası yok onların
bende hayvanları çok severim ama uzaktan.besleyemem yani.bir ara kuşa niyetlendim ama almadım çiçeğim kuruyunca günlerce ağlamıştım çünküçok hassas bir yapım var.belkide sırf bu yüzden beslemiyorum.
bizim ki kafaya koydu alacak ama bakalim artik
ay canim benim walla bende cok duygusalimbu pitirciklari sabah bi saliyorum geceye kadar acik kiyamiyorum kafeste islak mendille geziyorum arkadalarindan malum durmadan .....
bu sefer gercekten cikiyorum arkadaslar muhabbetinize doyum olmaz ama....
birde ben uzun bir süredir umut sayfasını takip ediyorum başarı oranlarını yüksek buldum yakın zmanda hamile kalan 4/5 arkadaş var orada tedavi olup.yani aslında nasip kısmet kaderinde varsa doğal yoldanda oluyor .fakat araştırmak güvenmek kesinlikle öenmli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?