2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

saol bitanem kalplerimiz bir.inan benim için burası terapi gibi bir kez daha anladım .hadi yat dinlen tatlım.bende madem oturuyorum makineyi açtım çamaşır yıkayayım asarım yarın sabah.

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
tulayss:300-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan :450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

cok aliskinlar bana ya gogsumde uyurlar ilgilenmezsemde boyle yanima gelirler uyuya kalirlar

ay onlar cok tatli gercekten
bizim bi tanidigin vardi rotweiler kosarken bacagima bi carpti zaten 54 kiloluk biseyim araba carpmis gibi oldum

bende hayvanları çok severim ama uzaktan.besleyemem yani.bir ara kuşa niyetlendim ama almadım çiçeğim kuruyunca günlerce ağlamıştım çünkü çok hassas bir yapım var.belkide sırf bu yüzden beslemiyorum.

ben o cinsi görünce yolumu değiştiriyorum canım tamam seviyorum ama uzaktan şakası yok onların

bizim ki kafaya koydu alacak ama bakalim artik

ay canim benim walla bende cok duygusalim bu pitirciklari sabah bi saliyorum geceye kadar acik kiyamiyorum kafeste islak mendille geziyorum arkadalarindan malum durmadan .....

tabii ki kısmet işi canım. Ama biz hem herşeyden önce umutlarımızı bağlıyoruz bu işe. Hakkında hayırlısı olsun diyelim. Inşallah son olur tatlımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…