2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bizim de ilk evlendiğimizde japon balıklarımız vardı akvaryumda. Sayı olarakta fazladı çöpçü bile vardı. Teker teker öldüler. En son iki tane kaldı. Onlara da yem almayı unutup 2 hafta ekmekle besleyince onlarda topu diktiler. Aklıma geldikçe üzülürüm ama eşime demiştim. Kendin bakacaksan al diye. 1 seneye yakın bakabildik ancak..

günaydın kızlar nasılsınız bugün?
şekerim sende erkencisin ben eşim gönderdim şimdi sizlerede bi bakayım dedim

listeye benide ekleyin lütfen 24 haziran regl bekliyorum tedaviye başlamak için 30 yaşındayım 2. deneme ve bursa jinemed.(( ne kadar açıklayıcı oldu..))) :))))

listeye benide ekleyin lütfen 24 haziran regl bekliyorum tedaviye başlamak için 30 yaşındayım 2. deneme ve bursa jinemed.(( ne kadar açıklayıcı oldu..))) :))))

cnm dearmother birazdan gelip ekler merak etme.sizin sorun ne? bizim sebepsiz inf.

bizim sebepsiz değil aslında iki taraflı ben yumurta üretmiyorum eşimde sprem..(

anladım cnm bende 25 yaşındayım ama yumurtalığımın biri az çalışıyomuş.ilk denemede puregon 300 kullandım 6 yumurta oldu 2 si boş çıktı 4 tane döllendi 2 tanesi iyimiş 1 i 4 1i 2 hücreli 4 hücreliyi transfer ettiler sonuç negatif.dr şimdi çok geçiktirmeden 2. denemeyi yapalım dedi ilk denemem kasım ayındaydı.

Canım aramıza hoşgeldin seve seve ekliyorum seni.ne kadar çok kişi o kadar şenlik çünkü. test günlerinde burası bayrama döneceği için RABBİMin izniyle

tabii ki kısmet işi canım. Ama biz hem herşeyden önce umutlarımızı bağlıyoruz bu işe. Hakkında hayırlısı olsun diyelim. Inşallah son olur tatlımm....
saol bitanem hepimiz için inş.

hepinize günaydın canlar güzel bir gün diliyorum.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|21Haziran test tarihi|Okundu
6|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Transferi bekliyor|Okundu
7|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|10 Haziran yumoşları toplanıyor|
8|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|
9|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
10|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi oldu.|Okundu
11|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
12|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
14|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
15|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
16|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|Okundu
17|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
18|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|Okundu
19|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
20|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
21|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
22|demet3574||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme||16 Haziranı bekliyor|
23|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
24|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|Okundu
25|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
26|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
27|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|
28|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
29|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
30|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
31|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
32|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
33|ebrudur| |Temmuz |||| |
34|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
35|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
36|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
37|artrit||Haziran||3.Deneme|||
38| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
39|kelid_85|||||||
40|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
41|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
42|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
43|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
44| ozlmozcn | |Haziran |||| |
45|psikolog1707||Haziran |||| |
46|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
47|symrna35||Haziran|||||
48|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
49|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
50|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|9
51|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
tulayss:300-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan :450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

ben ilk denememi geçen ay yaptım yumurta rezervim az olduğu için dr çok beklemeyelim dedi bizde tekrar hemen denemeye karar verdik. bende pregon kullandım her gün 325 ml .buna rağmen sadece iki yumurtam oldu bunun biri döllendi. bu ay daha yüksek dozla başlayacağız. birde şimdiden biosteron isimli bir ilaç kullanmaya başladım . bakalım hayırlısı beklicez ve görcez..

günaydın hayatım nasılsın.bende bir kaç gün yoktum evde temizliğe başladım hava bozdu çamaşırlarıda asmıştım yağmasa bari

bu hafta sıcak havalar cnm ama belli olmaz.ben hep eve çamaşırlıga asıyorum çamaşırları .önlemimi alıyom baştan

doğru cnm allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah.emeklerimizi boşa çıkartmasın

hayırlısı arkadaşım.eşinin değeri nasıl.bu arada tabloya ekledim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…