Sağol canım bende iyiyim sen ne durumdasın sökülmedin mi hala
ekledim canım hemen.hadi hayırlısı iyi haberlerinin devamını bekliyorum.Tedavimin 1 ay daha sarkması iyi olmuş.bu heyecanları evimde takip edebileceğim.ben başlarken çoğu arkadaşım pozitifi almış olacakAblacım bende iğnelerime başladım listeye eklemek istersen nede olsa bugunleri görmek için çok bekledim dermişim
nil.-alp.güle.güle.git.bebegini.alda.gelde canım bugün en mutlu günün bebeginle kavuşacagın gün söyle fazla bekletmesin seni gelsin allah yardımcın olsun
reaite ignelere başlamışsın inş. çabuk cevap verirde yumoşlarda büyür
juu senden ne haber canım ne aşamadasın şuan
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben şimdi transfere gidiyorum.inşallah bir aksilik olmamıştır ve hayırlısıyla yerleştirirler ve evimize geliriz.dua edin bana.görüşmek üzere..
ayy çok heyecanlıyım yaaaa
geçmiş olsun canım Allah şifa versin. tedavinle ilgili güzel haberlerle gelirsin inşallah.
gggünaydın arkadaşlar
ece22 hayılısı olsun ya stresten gelmiyordur benimde iki gün gecikmişti
kızlar malum ben hastaneyle ugraşıyorum evrakları hazırlıyorum burdan daha önce sormuştum ya
şimdi ben ssk ve bagkurdan eşimn iş gücü için evrak aldı m ama onlar bilisayardan çıktı verdiler bu geçerlimi yoksa nasıl olacak pazartesi evrak kabul etmezlerse of bide onla ugraşacagım aslını diyorlar acaba aslı derken elinizdekinin otokopisi olmaz mı demek istiyorlar
apsoroke hg aramıza bende biosteren kullanıyorum inş. bu sefer kaliteli güzel embiyolarımız olacak
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben şimdi transfere gidiyorum.inşallah bir aksilik olmamıştır ve hayırlısıyla yerleştirirler ve evimize geliriz.dua edin bana.görüşmek üzere..
ayy çok heyecanlıyım yaaaa
Hepinize günaydınlar olsun... transferi olan arkadaşlar hepinize Allahım yardımcı olsun inşallah...Dualarım sizlerle.. Ben şuan işyerindeyim bugün patornumuzun oğlunun sünnet mevlütü var öğleden sonra oraya gidicem sizler içinde dua edicem..
Bu arada ece22 ile facebookta arkadaş olduk çok güzel maşallah diğerlerinizlede tanışmak isterim..
Sıradaki arkadaşımız avcı82
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
dearmother:50-okundu
tulayss:300-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu
kalan :450
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
dualara bugünlerde dahada hız vermeliyiz arkadaşlar.ha gayret:)
arkadaslar bu arada bende 17 haziran 'da ilk gorusmeme gidiyorum. Doktorum Bulent Tıras olacak ( yeni yeri: Acibadem Maslak) Telefonda gorustugumuz kadarıyla galiba bana uzun protokol olacakmis. Allah'tan hayirlisi bakalım.
arkadaslar bu arada bende 17 haziran 'da ilk gorusmeme gidiyorum. Doktorum Bulent Tıras olacak ( yeni yeri: Acibadem Maslak) Telefonda gorustugumuz kadarıyla galiba bana uzun protokol olacakmis. Allah'tan hayirlisi bakalım.
bu arada kızlar bende regl oldum nasip olursa pazar günü yani 3.günümde yasmin hapımı içmeye başlıyorum yaniiiiii hadi bismillahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?