2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

nilap cim cnm transferin hayırlı ugurlu olsun cnm dualarımız seninle güle güle git güle güle gel güzel haberlerini almak nasip olsun cnm inşallah

Ablacım bende iğnelerime başladım listeye eklemek istersen nede olsa bugunleri görmek için çok bekledim dermişim
ekledim canım hemen.hadi hayırlısı iyi haberlerinin devamını bekliyorum.Tedavimin 1 ay daha sarkması iyi olmuş.bu heyecanları evimde takip edebileceğim.ben başlarken çoğu arkadaşım pozitifi almış olacak

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
tulayss:300-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan :450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

dualara bugünlerde dahada hız vermeliyiz arkadaşlar.ha gayret:)

Hepinize günaydınlar olsun... transferi olan arkadaşlar hepinize Allahım yardımcı olsun inşallah...Dualarım sizlerle.. Ben şuan işyerindeyim bugün patornumuzun oğlunun sünnet mevlütü var öğleden sonra oraya gidicem sizler içinde dua edicem..
Bu arada ece22 ile facebookta arkadaş olduk çok güzel maşallah diğerlerinizlede tanışmak isterim..

Arkadaşlar selam,

Dün 5 de gittim bugün 10 da geldim, gece gündüz coşmuşsunuz arkadaşlar, düşünün ki iki saattir yazılaları okumaya devam ediyorum... Gözlerim ağrıdı valla.

herkes iyidir umarım, benim bugün biraz baş ağrım var.

yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz...

transfere gidenler, gönlümüz, dualarımız sizinle...

castamocum geçmiş olsun anneciğine, tez zamanda iyileşir inşallah..

süper annecim bana 50 yaz şimdilik okuyım devam edebilirsem yazarım tekrar...

şunan bende çok heyecanlandım, inşallah hayırlı haberleri alırız

Tünaydın arkadaşlar Hayırlı cumalar Nasılsınız?

canım daha önce cevaplamıştım ama gözden kaçtı sanırım. biz rapor çıkarttık. eşim ssk dan çıkartmıştı dökümünü altını kaşelemişlerdi. böyle düz a4 sayfasında değilde upuzun çarşaf gibiydi. hastaneye gidiyorsan diğer işlemler için elindekini dosyayı vereceğin yere bir göster istiyorsan onlar söyler bu olur yada olmaz. Allah kolaylık versin zor işler biz ilkinde baya bir uğraştık ama ikincide yapılan tahlilkerin üzerinden 6 ay geçmediği için tahlil falan yaptırmadık sadece dosyayı alıp heyete götürdük çıktı 1 haftada. bol şans..

bol şans diliyorum canım Allah yardım etsin. inşallah sıkı sıkı tutunur bebiş

evet cnm iyi oldu valla .hepimiz tanışalım artık facede

canım ben şimdilik 100 alayım başlıyorum hemen..

Dear mother'cim, hosgeldin, hepimiz seni çok özlemiştik, tedavinin bundan sonra ki aşamalarında da sana kolaylıklar diliyorum, Allah yardımın olsun.

arkadaslar bu arada bende 17 haziran 'da ilk gorusmeme gidiyorum. Doktorum Bulent Tıras olacak ( yeni yeri: Acibadem Maslak) Telefonda gorustugumuz kadarıyla galiba bana uzun protokol olacakmis. Allah'tan hayirlisi bakalım.

arkadaslar bu arada bende 17 haziran 'da ilk gorusmeme gidiyorum. Doktorum Bulent Tıras olacak ( yeni yeri: Acibadem Maslak) Telefonda gorustugumuz kadarıyla galiba bana uzun protokol olacakmis. Allah'tan hayirlisi bakalım.

Hayırlısı olsun canım. şimdiden bol şanslar diliyorum..

hayırlı olur canım inşallahh benimde dr um bülent hoca maslağa gidicem bende

nil alpcim canım hayırlı olsuntransferin inşallah rabbim cuma günün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar bağışlasın san a

bu arada kızlar bende regl oldum nasip olursa pazar günü yani 3.günümde yasmin hapımı içmeye başlıyorum yaniiiiii hadi bismillahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…