Merhaba arkadaşlar.benim yarın yumurtalarım toplanacak.ilk tüpbebek,çok heyecanlıyım.inş kaliteli çoktur ve tutar.bana da dua etseniz.önceden 500 ayetelkürsi okunmuştu sanırım.artık ne okursanız az da olsa
çok ihtiyacım var
hadi hayırlısı inş.canımarkadaslar bu arada bende 17 haziran 'da ilk gorusmeme gidiyorum. Doktorum Bulent Tıras olacak ( yeni yeri: Acibadem Maslak) Telefonda gorustugumuz kadarıyla galiba bana uzun protokol olacakmis. Allah'tan hayirlisi bakalım.
Canım kaç embriyo kondu sana.inşallah sımsıkı tutunmuştur yavrun.ben yoktum ya burada ayrıntıları kaçırmışım canım.nasılsın keyfin nasılbende iyim canim dedigin gibi gun yaklasti ve daha cok heyecan sardi yarin kan verecem kesin sonuc yarin belli olmayabilirmis pazartesi de kan verecem insallah hayirlisiylakalmisimdir..
dun sol tarafimda batmalar oldu bide adet sancisi gibi sancim oluyo arada, lekelenme icin daha erken de hadi hayirlisi bakalim.....:18:
canım bir dahaki konuşmanda bizdende selam söyle lütfen.dualarımız onunla.asaletim benim bende çok heyacanlıyım sizin için nilalp tutim canlarım benim Rabbim bebişlerinizi sıkı sıkı tutturur size inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum tutim yatıyor eşiyle konuştum iyi geçmiş şükürler olsun
Allah kabul etsin canım.herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim maaşallahslm arkadaşlar işlerim yoğun olduğu için bu sıralar az girebiliyorum. Bu arada 100 dua okudum. Sıradaki arkadaşa eklersiniz. Bu arada transfer olan arkadaşlara iyi şanslar diliyorum. İnşalalh güzel sonuçlarla gelirsiniz. Benimde iyi gidiyor. Ters bir şey yok. Önümüzdeki hafta cuma günü doktora gidecem. Kesin sonuç o zaman belli olcak.
hadi hayırlısı inş.canım
Canım kaç embriyo kondu sana.inşallah sımsıkı tutunmuştur yavrun.ben yoktum ya burada ayrıntıları kaçırmışım canım.nasılsın keyfin nasıl
canım bir dahaki konuşmanda bizdende selam söyle lütfen.dualarımız onunla.
Allah kabul etsin canım.herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim maaşallah
Merhaba arkadaşlar.benim yarın yumurtalarım toplanacak.ilk tüpbebek,çok heyecanlıyım.inş kaliteli çoktur ve tutar.bana da dua etseniz.önceden 500 ayetelkürsi okunmuştu sanırım.artık ne okursanız az da olsa
çok ihtiyacım var
bir tane embriyo konuldu cok iyi kaliteymis yarin kan verecem bakalim durum nasil...
bir tane embriyo konuldu cok iyi kaliteymis yarin kan verecem bakalim durum nasil...
Canım eşim test veremedi şehir dışına gitmesi gerekti zaten verseydide başlayamayacaktık benim tsh çok düşük çıktı .dr.kontrolundeyim.Bakalım hayırlısı habire erteleniyor.dearmother cim hosgeldin yoktun bende pek giremiyorum girincede sayfalarin hepsini okuyamiyorum biseyler kacirdim sanirim sen basladinmi tedavine?????
neme cnm bugün randevun vardı senin şahin beyde.benide aradılar şimdi 14:45 te randevum var bakalım denk gelebilcezmi?tek gelcem cnm ben eşim işte.
Sıradaki arkadaşımız avcı82
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
dearmother:50-okundu
tulayss:400-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu
kalan :450
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız avcı82
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
dearmother:50-okundu
tulayss:400-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu
kalan :450
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
dear mother folik asiti tedavide de kullanmak gerekir mi?
Kızlar bende yarın doktora kontrole gidicem ve diğer iğneme başlıcam banada dua edin inş bi terslik yoktur.yedacım hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumoşların toplanır bu arada çatlatma iğnesinden hemen sonramı yumurta toplama işlemi oluyo
biraz açarmısın, ne şekilde kullanıyorsun daha önce bende kullandım ama regli olduğunda doktorun verdiği ölçüde kullanılır. sen regli olmadanmı kullanıyosun :44:Slm arkadaşlar tedaviye başlayanlar,yumurtası taplananlara ve transferi olan bütün herkese hayırlı ve uğurlu olsun RABİM hepimizin yardımcısı olsun bende daha regli olmadım acaba lucrin kullanıyorum ondanmıdır acaba bilgisi olan varmı
canım mutlaka kullanmak gerekiyor tedavi öncesi-tedavi-ve sonrasındada.ihmal etme canım.dear mother folik asiti tedavide de kullanmak gerekir mi?
Allah kabul etsin bitanem.seninle karşılaşamadık canım benim.özledim seni konuşamadık.süper annecim toplamda 100 ekleyebilirsin avcı82 için benden...
Allah kabul etsin canım.ewet canım 300 ü okudum toplam 400 oldu. yeda içinde okudum ama saymadım maalesef
folik asit hamilelikte bile kullanılıyor canım. tedavi döneminde kesmiyorsun yani.
Slm arkadaşlar tedaviye başlayanlar,yumurtası taplananlara ve transferi olan bütün herkese hayırlı ve uğurlu olsun RABİM hepimizin yardımcısı olsun bende daha regli olmadım acaba lucrin kullanıyorum ondanmıdır acaba bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?