2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

insallah canim kaliteli yumurtalarin coktur ve bebisin sana simsiki tutunur yasin kac 35 yas alti tek embriyo koyuyorlarmis yeni kanuna gore okumusmuydun

arkadaslar bu arada bende 17 haziran 'da ilk gorusmeme gidiyorum. Doktorum Bulent Tıras olacak ( yeni yeri: Acibadem Maslak) Telefonda gorustugumuz kadarıyla galiba bana uzun protokol olacakmis. Allah'tan hayirlisi bakalım.
hadi hayırlısı inş.canım

Canım kaç embriyo kondu sana.inşallah sımsıkı tutunmuştur yavrun.ben yoktum ya burada ayrıntıları kaçırmışım canım.nasılsın keyfin nasıl

canım bir dahaki konuşmanda bizdende selam söyle lütfen.dualarımız onunla.

Allah kabul etsin canım.herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim maaşallah

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
tulayss:400-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan :450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
dearmother cim hosgeldin yoktun bende pek giremiyorum girincede sayfalarin hepsini okuyamiyorum biseyler kacirdim sanirim sen basladinmi tedavine?????

bir tane embriyo konuldu cok iyi kaliteymis yarin kan verecem bakalim durum nasil...

İnşallah herşey yolunda gider canım.Okuduğumuz dualar tüm dostlarımıza gidiyor .Daha önce senin adına 1.000 ayetel kürsi okundu.Ayrıca 500 ad.yasinde okuyoruz onlarda hepimize inş.RABBİM kabul eder.Sıradaki arkadaşla birlikte hepimiz için okunuyor canım.niyetide değiştirdim.İÇİN RAHAT OLSUN DUALARIMIZDASIN CANIM.iyi haberlerini bekliyoruz

bir tane embriyo konuldu cok iyi kaliteymis yarin kan verecem bakalim durum nasil...

dearmother cim hosgeldin yoktun bende pek giremiyorum girincede sayfalarin hepsini okuyamiyorum biseyler kacirdim sanirim sen basladinmi tedavine?????
Canım eşim test veremedi şehir dışına gitmesi gerekti zaten verseydide başlayamayacaktık benim tsh çok düşük çıktı .dr.kontrolundeyim.Bakalım hayırlısı habire erteleniyor.

inşallah yarın senden müjdeli haber gelecekburası şenlik yerine dönecek.

neme cnm bugün randevun vardı senin şahin beyde.benide aradılar şimdi 14:45 te randevum var bakalım denk gelebilcezmi?tek gelcem cnm ben eşim işte.

ececim benim kontrol yarın. cumartesi yani... hadi bakalım senin inşallah sökülmüştür ve hemen başlarsın.

süper annecim toplamda 100 ekleyebilirsin avcı82 için benden...

ewet canım 300 ü okudum toplam 400 oldu. yeda içinde okudum ama saymadım maalesef

dear mother folik asiti tedavide de kullanmak gerekir mi?

folik asit hamilelikte bile kullanılıyor canım. tedavi döneminde kesmiyorsun yani.

Slm arkadaşlar tedaviye başlayanlar,yumurtası taplananlara ve transferi olan bütün herkese hayırlı ve uğurlu olsun RABİM hepimizin yardımcısı olsun bende daha regli olmadım acaba lucrin kullanıyorum ondanmıdır acaba bilgisi olan varmı

hayırlı olsun, inşallah kaliteli yumurtaların toplanır canım. çatlatıcı iğneyi gece yaptıktan sonra 32 saat bekledikten sonra toplama yapılıyor:94::94:

biraz açarmısın, ne şekilde kullanıyorsun daha önce bende kullandım ama regli olduğunda doktorun verdiği ölçüde kullanılır. sen regli olmadanmı kullanıyosun :44:

dear mother folik asiti tedavide de kullanmak gerekir mi?
canım mutlaka kullanmak gerekiyor tedavi öncesi-tedavi-ve sonrasındada.ihmal etme canım.

süper annecim toplamda 100 ekleyebilirsin avcı82 için benden...
Allah kabul etsin bitanem.seninle karşılaşamadık canım benim.özledim seni konuşamadık.

ewet canım 300 ü okudum toplam 400 oldu. yeda içinde okudum ama saymadım maalesef
folik asit hamilelikte bile kullanılıyor canım. tedavi döneminde kesmiyorsun yani.
Allah kabul etsin canım.

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
tulayss:400-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu
ewest:100-okundu

kalan :350

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

uzun protokol sanırım senin tedavin. bende 1-2 gün gecikme yapmıştı canım bazen daha da fazla gecekilebiliyormuş. bana 14 gün hala regl olmazsan 14. iğneni yap ve kontrole gel demişlerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…