2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ceyda haklı canım düşünmemeye çalış ve hep dualar oku.

kayınvalidem korkuttu beni.hamileyken oluo dedi böylekötü rüyalar.dua oku bizim bi tanıdığın bebeği düştü filan dedi yaaaaa:18::18:

kötü rüya da hamilelik belirtisi olurmu ki canım öyle diyor kayınvalidem

slm kızlar banada moral oluyor yazdıklarınızı okuyunca birkaç gün önce negatif sonucumla yıkldım ümidim bitti ama baktım ki hayat devam ediyor rabbim bu yolda hiçbirimizi bırakmasın inşallah tüp bebeğimi anatoliada yaptım bülent beyde pek memnun kalmadım,belkide nasibimde bu vardı bilmiyorum Allah herkezin yardımcısı olsun ....

merhhaba elbette devam ediyor üzülme..sizin sorun neydi cnm kaçcıncı denemendi

Canım ümit hiç bitermi her yeni doğan gün yeni bir umut değil mi.şükür ki sağlığımız yerinde deneme şansımız var ya olmasaydı hep bunu düşün canım.hep diyoruz ya kimimiz çok kolay kimimiz az daha zor ama eninde sonunda başaracağız diye.

RABBİM in izniyle başaracağız inş.

canım inşallah birdahaki sefere hamile kaırsın canım bende anatolaı bülent beyde yaptırmışrım bende mennun kalmadım biz doktoru sadece 1 defa gördük zaten

arkadaşlar bişe sorcam,
ilk denemem olduğu için biraz bilgisiz olabilirim, kusura bakmayın ....
transferde kaç embriyo yerleştiriliyor, yada 2 embriyo yerleştirilirse ikiz olma ihtimali çokmudur acaba

merhaba arkadaşlarbenm dün transfer edildi.2 tane.bir yazı yazıyorsun "daha önceden 2 defa tüpbebek yaptırdm başarısız oldum.şimdi iki embryo transfer edilmesini istiyorum" diye imzalıyorsun ve 2 transfer oluyor.yani benmki böyle oldu.doktora göre değişirmi bilemiyorum bence doktoruna sor.ikiz olma şansı tabiki var.olmasada düşünsene biri tutunmazsa biri tutunabilir bir de böle şansın var. işte yalan söylemiş oluyorsun 2 tane yaptırdım diye bu yönden kötü.

canım bana da 100 tane yaz inş.

canim yukardaki yazilanimi okuyacagiz aciklarmisin ne okunacak bende 100 tane okurum

amiiiiiiiiiiiiin, inşallah

ececiğimi bende merak ediyorum
mutluolmak canım yaşadıkların inşallah işarettir sana en ümitsizliğe düşdüğümüz anda ferahlık verecek işaretler verir Rabbim
zekai tahire bende tehkik için gitmiştim bayan doktorların hastalara yaklaşımı hiç hoşuma gitmemişti hastanemi değiştirdim ama kişiselleştirmemek lazım bana
faydali olmayan başkasına olabilir bu yüzden kötülemek istemiyorum gizciğim orada tedavi görüyor birde İnşallah hayırlı sonucuna ulaşır
benim hocam batuhan özmen canım internette muhayene bilgileri var bir kere muayene ücreti ödüyorsun inanılmaz yardımcı yakın kaan aydostunda tavsiye ettiği doktorki kaan bey erkek kısırlığı konusunda duayyen benim istanbuldaki aile dostumuzda onu önerdi maddi konudada çok yardımcı oluyor canım tüm işlemler ankara tıp fakültesinde sürüyor bir görüş istersen ama birde genartı öneririm kanımca illaki tam teşekküllü merkez diyorsan randevu al bir görüş

güzel anneciğim kanamam devam ediyor ya o yüzden okumalarımı yapamıyorum ama tatlı annem sıradaki arkadaş için 100 okuyor
nilciğim kalbini bozma olumsuz düşünme beynine hükmetmek elinde canım demekki kendini çok yoruyorsun sonuç için hayırlısını dile canım benim relaxs ol bakalım herşey olacağına varır

Sıradaki arkadaşımız dramathink

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

demet3574:100-okundu
careful:100-okundu
liefde:100-okundu
neme:120-okundu
dearmother:50-okundu
yeda:100-okundu
mylady06:100-okundu

kalan:330

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
Allah kabul etsin inş.
senide okunacaklar listesine ekleyeyim cnm.yaş-kaçıncı deneme-tedavi hangi tarih-sorun ne birde merkezi yazarmısın lütfen

CAnım öncelikle çok teşekkür ederim yaşım 30, 1.denemem olacak(umarım ilk ve son olur) eylül ayında problemimiz benim pko'lu olmam şuan merkez araştırıyorum ve kilo vermeye çalışıyorum ayetel kürsi'yi okuyacağım 100 adet bu akşam :) umarım duası okunan her arkadaş kalır

benden de 200 düşer misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…