ceyda haklı canım düşünmemeye çalış ve hep dualar oku.
slm kızlar banada moral oluyor yazdıklarınızı okuyunca birkaç gün önce negatif sonucumla yıkldım ümidim bitti ama baktım ki hayat devam ediyor rabbim bu yolda hiçbirimizi bırakmasın inşallah tüp bebeğimi anatoliada yaptım bülent beyde pek memnun kalmadım,belkide nasibimde bu vardı bilmiyorum Allah herkezin yardımcısı olsun ....
Canım ümit hiç bitermi her yeni doğan gün yeni bir umut değil mi.şükür ki sağlığımız yerinde deneme şansımız var ya olmasaydı hep bunu düşün canım.hep diyoruz ya kimimiz çok kolay kimimiz az daha zor ama eninde sonunda başaracağız diye.slm kızlar banada moral oluyor yazdıklarınızı okuyunca birkaç gün önce negatif sonucumla yıkldım ümidim bitti ama baktım ki hayat devam ediyor rabbim bu yolda hiçbirimizi bırakmasın inşallah tüp bebeğimi anatoliada yaptım bülent beyde pek memnun kalmadım,belkide nasibimde bu vardı bilmiyorum Allah herkezin yardımcısı olsun ....
slm kızlar banada moral oluyor yazdıklarınızı okuyunca birkaç gün önce negatif sonucumla yıkldım ümidim bitti ama baktım ki hayat devam ediyor rabbim bu yolda hiçbirimizi bırakmasın inşallah tüp bebeğimi anatoliada yaptım bülent beyde pek memnun kalmadım,belkide nasibimde bu vardı bilmiyorum Allah herkezin yardımcısı olsun ....
Merhabalar arkadaşlar
Kaç gündür gelemeyen reglim bugün geliyor galiba ağrım çok sizde ne var ne yok.
arkadaşlar lütfen sorumu yanıtlayın. birden fazla embriyo koyduranlar nasıl oluyor da bunu başarıyor. bana bir akıl verin bunun bir yolu var mı? tüm sorumluluğu üzerimize alsak doktor yine de 1 de diretir mi? sizler bunu nasıl başardınız lütfen yardım edin bir akıl verin. kimi duysam çift... lütfen bir yolu varsa söyleyin, yol gösterin.
arkadaşlar bişe sorcam,
ilk denemem olduğu için biraz bilgisiz olabilirim, kusura bakmayın ....
transferde kaç embriyo yerleştiriliyor, yada 2 embriyo yerleştirilirse ikiz olma ihtimali çokmudur acaba
Sıradaki arkadaşımız dramathink
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
demet3574:100-okundu
careful:100-okundu
liefde:100-okundu
neme:120-okundu
dearmother:50-okundu
kalan:530
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
kalan:530
Eyyy rabbim bizlere halim selim alim hayırlı imanlı hayalı takvaalı hizmet yolunda sağlıklı sıhhatli afiyette dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hak yolda olan salih ve ihlaslı evlatler naasibb eyle amin!amin!amin!
Allah kabul etsin inş.bende katılabilirim okumalara 100 tanede bana yazabilirsiniz kızlar inşallah dualar kabul olur :90:
Allah kabul etsin inş.
senide okunacaklar listesine ekleyeyim cnm.yaş-kaçıncı deneme-tedavi hangi tarih-sorun ne birde merkezi yazarmısın lütfen
yeda:100-okundu
mylady06:100-okundu
kalan:330
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?