2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım dearmothercım bitanem, hemen uykuya dal ses ışık olmasın.. SEnnniii ççoookk kocaman sevdiiimmm :)))

Sıradaki arkadaşımız dramathink

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

demet3574:100-okundu
careful:100-okundu
liefde:100-okundu
neme:120-okundu
dearmother:50-okundu

kalan:530

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben akşamdan beri çok kötüyüm.doktoru aradım ilaların yan etkisi dedi bugün okula bile gidemedim.

günaydınn kızlar. ben yokken uçmuşsunuz resmen. vakit buldukça okurum sayfaları. 3-4 gündür boya yapıyoduk biz. o kadar ani oldu ki yazışamadıkta. özledim sizi... bilg. bu gün kuruldu. hemen geldim ben de....

Herkese günaydınnnnnnnn :)) Gününüz aydın olsun, tüm güzellikler hepinizi bulsun melek anneler :))

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 8 yıllık evliyim polikistik over sendromluyum... normal şekilde hamile kalamıyorum en son 4 yıl önce kadın doğumun kapısını çaldım oda reğl düzensizliğim içindi bu zamana kadar hiç bebiş için strese girmedim hep olur olur olmazsa napalım diyordum ama içim hiç öyle değildi sosyal güvencemin olmaması tedaviyi yada bebek isteğimi bastırmama neden oldu "şirketi kapatalım bagkur'dan düşeyim eşimin üzerine geçeyim nasılsa devlet karşılıyor tüp bebeği maddi olarak daha iyi olur daha yaşım genç" diye diye 30 yaşımı buldum (gerçi daha eşimin üzerine geçeli 1 ay oldu çok şükür) şimdi herşey hal olunca deli gibi bebek istemeye ve çok korkmaya başladım her günüm stresle geçiyor.. kilolu biriyim bir çok rejim, ilaç, akapunktur denedim ama sonuç hep hüsrandı şimdi glifor kullanıyorum.. ankarada yaşıyorum daha önce Hakan Yaralı'ya gitmiştim ama yeniden onamı gitsem yoksa daha iyi yerler var mı?Tüp bebekte kilo etkiler mi? bilmiyorum.. sonuçta hepinizin bildiği gibi tüp bebek ciddi bir şey önce doktora sonra merkeze güvenmem kendimi rahat teslim edebilmem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.... umarım en KISA ZAMANDA GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN MELEĞİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ...:97::97::97:

güzel anne güzel dileklerde bulunur inşallah canım herşey hepimiz için en güzeli olur ececiğimizinde ameliyatı yeni bitmiştir Allah yardımcısı olsun
dilhusar kaçırdığım bişi var galiba neden kötüsün tedavin hangi aşamada
şekerim vallahi yokluğun belli belli hoşgeldin canım

günaydın kızlar bakıyorum heyecanlar dorukta hadi hayırlısı

ceydafatih hg aramıza bende de rezer azlıgı var
ilk önce tedavi sürecni anlatırmısn canım ankaradasın ben de ankaradayım aşılama tüp bebek oldumu ne tür ilaçlar kullandınız

hoşbulduk giz1978 bebek için hiç tedavi görmedim ben pko için tedavi gördüm azda olsa geriledi öncelşkle regl için jasmin ve diana35 kulandım daha sonra bebek isteğim olduğu için hakan beyin gözetiminde doğum kontrol ilaçlarını bıraktım ve regl olmadığım dönemde farlutal kullanmaya başladım.. bebiş için ilk işlemim olacak tüp bebek

canim ben o asamalari coktan gectim basimdan gecenleri yazayim...
canim benim dogustan yarim rahmin varmis normalde iki tarafli gelisen rahim benimki tek tarafli gelismis gelismeyen yerde ise et parcasi buzulmus kalmis ve ordaki tupte tikaliydi ben 2008 ilk tedaviye basladim rahim filmim cekildi dr. lar ameliyeta karar verdiler ameliyat oldum buzulen et parcasini aldilar ve tikali tupude aldilar acmadilar o tupe rahimden giden yol uoktu gerek duymadilar....ameliyatimi oldum cok zor gecmisti ameliyattan 6 ay sonra tup bebek denedik tutmadi bize soyle bi sans verdiler normal yoldan da kalirsin ben bunu duyunca tekrar denemek istemedim zaten pisikolojim mahvolmustu bide negatifi duyunca iyice altust oldu neyse ara verdik iste .....2010 a kadar normal yoldan kalirim diye bekledim ama kalamadim nasip iste.... malum kisi varya tedaviye tekrar baslayacimizi soyledik tuturdu baska hastaneye git tamam dedik baska hastaneye gittik orda tekrar testlere baslandi ilk laparoskopi gecirdim rahimime baktilar darmis rahmim onu genislettiler ameliyattan sonra izin zamani yaklastigi icin tup bebegi turkiyeden donunce yaptiririz dedik malum kisi yine tutturdu bide turkiyede gorun diye onada tmm dedik gittik turkiyeye gittigim gun ailemle daha hasret gecirmem gerekirken ben doktor arastirdim gittim bi doktora doktor ultrasondan bakti bana normal yoldan kalirsin niye bukadar acele ediyosun dedi bebek istiyoruz kac yildir olmuyo dedik neyse o bizi konyada bi hastaneye yolladi gittik kan testi idrar testi ultrason falan hepsini yaptirdik rahim filmi istediler tmm cektirir getiririz dedik tekrar memleketime dondum ordan tekrar baska bi dr a gittim teslerimi gosterdim rahim filmi cekilcek dedim oda gun verdi anestezi uygulamadan tek bi agri kesiciyle rahim filmimi cekti bana oda bu sefer baska bisey demezmi sen normal yoldan kalirsin ama bebek duser senin rahmin hamile kaldikltan sonra dikilecek dedipisikolojim bozuktu iyice bozulmdu izine mi gittim kafayi iyice yemeyemi anlamadim bi baktik donus gunumuze iki gun kalmis annem bana bakti ben anneme baktim agladim hic bisey anlamadim size doyamadim dedim iyi ce depresyona girdim......turkiyeden donduk malum kisiye rapor verdik bu sefer ilk oldugum ameliyati basima kakti sen laf dinlemedin kendin gittin o ameliyati oldun eger olmasaydin iyi olacakti falanda filan gecen yaz orucun icinde basladik orucumu bile yarisini tuttum bide ona uzul 10 aydir 3 sefer denedik biri ttutu ama dustu onunda pisikolojisi eklenince ruhsuz bi kadin oldum ciktim iste canim malum kisiye dun ara verecegiz dedim yaa demezmi bu seferde buyuk sozu dinleyin birakmayin bende dedimki bu gune kadar ustuste hep siz istediniz diye yaptirdik sustu kalkdi yine izin yaklasti maddi yonden sarsilinca turkiyeye gidemiyoruz ona da cok ama cok uzuluyorum kardesim evlenecek goremicem
kafani sisirdim canim kusura baskma icimi dokunce rahatladim halimi anlatinca beni cok anlicani dusundum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…