merhaba arkadaşlarbenm dün transfer edildi.2 tane.bir yazı yazıyorsun "daha önceden 2 defa tüpbebek yaptırdm başarısız oldum.şimdi iki embryo transfer edilmesini istiyorum" diye imzalıyorsun ve 2 transfer oluyor.yani benmki böyle oldu.doktora göre değişirmi bilemiyorum bence doktoruna sor.ikiz olma şansı tabiki var.olmasada düşünsene biri tutunmazsa biri tutunabilir bir de böle şansın var. işte yalan söylemiş oluyorsun 2 tane yaptırdım diye bu yönden kötü.
canim yukardaki yazilanimi okuyacagiz aciklarmisin ne okunacak bende 100 tane okurum
bende katılabilirim okumalara 100 tanede bana yazabilirsiniz kızlar inşallah dualar kabul olur :90:
2011anneleri mavi bir resim var çok bebekli.şimdi geliceksen ben ok.leyeyim cnm.kapalı bir grup olduğu için görünmüyor merak etme.Arkadaşalr merhabaalr,
Ben de face deki gruba katılmak istiyorum ama grubun adi nedir ve diger arkadaslarimin benim grupta oldugumu gormemeleri icin ne yapmam lazim?
hoşgeldin şekercim özledim seni yokluğun çok belliydi.
güzel anne güzel dileklerde bulunur inşallah canım herşey hepimiz için en güzeli olur ececiğimizinde ameliyatı yeni bitmiştir Allah yardımcısı olsun
dilhusar kaçırdığım bişi var galiba neden kötüsün tedavin hangi aşamada
şekerim vallahi yokluğun belli belli hoşgeldin canım
Canım benim hoşgeldin inan yerin farkedildi..Boya işi zordur Allah kolaylık versin çok yormasaydın kendini bu arada seni facede ekledim ama kabul etmedin
amin cnm iyi dileklerin için .ne güzel cnm güzel bir sürek geçirmişsin inşallah sende güzel haberler alırsın allah sag saglim kucagına alamyı nasip eder gelişmeleri haber verirsin merakla bekliyorum cnm.[/QUbe
ben de teşekkür ederim.13 haziranda sonuç aldık pozitif.şaşkınım umarım emek veren herkes olumlu sonuç alır çoook zor bi süreç Allahım bizim sevincimizi tamamına erdirsin .:64 tedavi gören tüm arkadaşlara sabır diliyorum
kanamam çoğaldı kızlar yaaa bitmeyecekmi nilciğim histografi olmuştu sanırım canım normalmi senin kanaman ne kadar sürmüştü
şekerim bitirdinmi işleri sen zor işe girmişin be tatlım neyse bebişin emeğinle mis ettiğin yuvana gelir inşallah
neme cnm dra klamış bu embriyo işi ama bizim dr için geçerli degil sanırım .sen yinede bir sor cnm hatta nasıl bi yöntem denedin banada haber ver olurmu?
kaç yumurta oluşmuş cnm ne dedi sana bugün şahin bey? senin yumurtaların toplanmasına az kaldı sanırım.perugon mu kullanıyosun? goral f mi?
ha bir de face deki gurubun tam adı neydi.ben de üye olmak istiyorum.
keyfini çıkar canım ya .abdest bozduruyor hesen çok yaşa emi
canım gruna bel orada anlatayım.
2011anneleri mavi resim var bir kaç bebek resmi.
canım cuma kısmetse toplanacak. 6 tane büyük varmış başka da varmış ama tam sayı söylemedi. bir de sol yumurtalığım daha iyi çalışıyormuş. bu bir problem mi ki? gün yaklaştıkça bir tuhaf oluyorum. bugün hastanede biraz ağladım valla nedenini bilmiyorum. kendimi üzüyorum diye daha da üzülüyorum... hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?