2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım sağolasın. bu bilgiyi vermen iyi oldu. her şeye rağmen olmuyorsa, kısmet....

Arkadaşalr merhabaalr,

Ben de face deki gruba katılmak istiyorum ama grubun adi nedir ve diger arkadaslarimin benim grupta oldugumu gormemeleri icin ne yapmam lazim?

bende katılabilirim okumalara 100 tanede bana yazabilirsiniz kızlar inşallah dualar kabul olur :90:

Arkadaşalr merhabaalr,

Ben de face deki gruba katılmak istiyorum ama grubun adi nedir ve diger arkadaslarimin benim grupta oldugumu gormemeleri icin ne yapmam lazim?
2011anneleri mavi bir resim var çok bebekli.şimdi geliceksen ben ok.leyeyim cnm.kapalı bir grup olduğu için görünmüyor merak etme.

kanamam çoğaldı kızlar yaaa bitmeyecekmi nilciğim histografi olmuştu sanırım canım normalmi senin kanaman ne kadar sürmüştü
şekerim bitirdinmi işleri sen zor işe girmişin be tatlım neyse bebişin emeğinle mis ettiğin yuvana gelir inşallah

hoşgeldin şekercim özledim seni yokluğun çok belliydi.

Canım benim hoşgeldin inan yerin farkedildi..Boya işi zordur Allah kolaylık versin çok yormasaydın kendini bu arada seni facede ekledim ama kabul etmedin

kızlar geldm ama boş gelmedimm. bu gün adet oluyorum. yarın randevumuz var. muhtemelen iğnelere başlıycaz. start veriyoruz galiba çok mutluyum.
evi toparladım sayılır. kaba temizliği bitti. halılar yıkanacak sonra da öylesine silinip yayılacak. bunu da çıkardım aradan....

mutlu olmak canım benim hiç face falan bakamadım. ne demek kabul etmemek. hemen bakıyorum şimdi. 4-5 gündür bilg. kullanılmıyodu canım.

Merhaba arkadaşlar,
başlığı görünce selam vermek istedim. ben de bu ayki adetimle ikinci tedaviye başlıyorum. sanırım 25-26 sı gibi olurum. tedavideki herkese bol şans dilerim.

canım sende operasyon sırasında kist polip vs. varmıydı genelde onları alınca kanama daha çok olur diye biliyorum.benim de az az vardı ama adet gibi değildi çünkü bende bişi yoktu alıncak temizçıktı

canım cuma kısmetse toplanacak. 6 tane büyük varmış başka da varmış ama tam sayı söylemedi. bir de sol yumurtalığım daha iyi çalışıyormuş. bu bir problem mi ki? gün yaklaştıkça bir tuhaf oluyorum. bugün hastanede biraz ağladım valla nedenini bilmiyorum. kendimi üzüyorum diye daha da üzülüyorum... hayırlısı bakalım...

Güzeller ben geldim... keyifli geldim. doktorcum yumurtalarımın gayet güzel olduğunu söyledi. bu akşam iğnelere başlıyorum. cd 56 testini tekrarladık bugün yine, umuyorum düşmüştür. düşmediysede bakıcaz çaresine takılma dedi. bu işten vazgeçmek yok seni burdan bebeğinle birlikte çıkaracaz dedi. moralimi yükseltti. pazartesi günü tekrar gidiyorum.
bunun dışında bu istanbul beni çok yoruyo, öğleden beri başım ağrıyor, daha geçmişi okuyamadım, biri kısaca özet geçebilir mi bana...???

ewestciğim hoşgeldin yumurtaların için sevindim canım yaaa çok komik geliyor bana bu muhabbeti ancak sizinle yapabilirim birgün yumurtalarımın muhabbetini yapacağım
hakkat hiç aklıma gelmezdi insan işte yaşayacaksa yaşıyor
nilciğim benim polip yok rahim darmış açıldı ilk günle kanama 1 ped kadardı sonra azaldı dünden beri pıhtı ile beraber ilk güne döndü demekki iyice biçmişler beni
biraz önce medikanadan bir doktoru aradım bana kullandığın ilaç yapıyor dedi estrofem doğum kontrol hapı ağrımda var tabi senin temiz şükür o yüzden benim gibi geçirmedin demekki
ececiğim ne yaptı acaba umarım bişi çıkmamıştır temizdir inşallah

selam kızlar..
nasılsınız görüşmeyeli.lütfen bana neler olduğunu özetleyebilir misiniz.sizleri çok merak ediyorum ama deniz-havuz-yemek-aktivite derken vakit bulamıyorum((((çalışan arkadaşlara nispet yapar gibi oldu ama tatil biter bitmez benim tedavim hareketlenecek.moral tatili bu.size de tavsiye ederim.
bugün merkezi aradım.lucrinin 12.sini yap,hala adet olmazsan ara,demişlerdi.henüz adet olmadım ve lucrinin 13.sünü yaptım bugün.aynı zamanda desolett(doğuk kontrol hapı) kullanıyorum.eğer,yarın da adet olmazsan tekrar ara,dediler.bi kaç tane tahlil isteyeceğiz,dediler.bakalım.benim belirtilerim dünden beri başladı.cumaya adet olurum bence.zaten tatil de pazar bitiyor.hayırlısı.çok heyecanlanıyorum.burada çok güzel vakit geçiriyoruz ama benim aklım burada.tatil bitsin de hemen bebeklerime kavuşayım istiyorum..burada herkes minnacık bebesiyle..minicik bikini,mayoyla öyle tatlı ki hepsi!!bakıp hayaller kuruyoruz eşimle.seneye biz de geliriz bebeğimiz 5-6 aylık olur ağustosta beraber tatil yaparız diyoruz.allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.bu arada dua mua hak getire.burası insanın abdestini bozuyor valla:)))))))
sevgiler,öpüldünüz..

canım benim psikolojinin değişik olması normal. kolay şeyler değil yaşadıklarımız. 6 yumurta iyi bence ihtiyacın olan 1-2 tanesi sadece. gönlünü ferah tut. rabbimin izniyle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…