2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

aaa bak şimdi hiç yakıştımı bu sana nasıl bir oran öyle tabiki şansımız çok yüksek arkamızda dualar yüce mevlam var o ol diyecek ve olacak.

evet haklisin hersey cenabi hakkin isdemesiyle olur ama ne biliyim esimden dolayi yazdim cunku canli sperm yok hapta kullandi ama ise yaramadi ins micro tese da canli sperm bulurlar .ben evlendigimde hep adet gecikmesi oldugunda arada hep kendimi hamilemiyim diye kac defalarca test yaptim sonra baktik olmuyor dr gitti bu olaylara kadar geldik once ben cok hayal ederdim hamile oldumu ogrenim esime bir supriz bir sekilde hamileyim mujdesini vermeyi hayel ederdim nedenini bilmiyorum demekki bir seyler varmiski benim icimde boyle seyler yapmak geliyordu allah kimseyi bizim gibi her adedinde hamilemiyimmi diye dusunceler yapip bos cikarmasin cok uzucu oluyor onun icinde umutum kirik hic aklimin ucundan bile gecmiyor hamilemiyim diye tabi allah ol der olur ama karamsallik var icimde sanki olmayacakmis gibi hep boyle etraftakilerin bebeklerine cocuk haberlerini dineleyegim gibi geliyor olmasini bende istiyorum tabi ama

Merhaba cnm,

Ne güzel,sürecin en heyecanlı kısmı,umarım süreç sonunda da güzel haberler alırsın,şimdi bekleme vakti
Allah hepimize,anne olmayı,sağlıklı ,hayırlı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin inş..
Hayırlısı olsun,güzel haberlerini beklicez

1 yasin ekler misin canım.. tedavin hayırlı olsun canım, allah yardımcın olsun her şey gönlünce olsun.

Canımcım Dearmothercım Demet3574 için 100 tane düşermisin...Allah ım kabul etsin inşallah...

canım sperm bulunacak hemde fazlasıyla .herşey çok güzel olacak hissediyorum.

Canımcım Dearmothercım Demet3574 için 100 tane düşermisin...Allah ım kabul etsin inşallah...
Allah kabul etsin cnm.nasıl hissediyorsun canım kendini.

Sıradaki arkadaşımız demet3574

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu

kalan:800

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

kissslarrrrrrrr,

Ben yanlis gruba girdim face'de. Bi de onlarin hepsi hamile :) Yaaaaaa cok komik oldu. Bi e grubu kuran beni hamile sanip tebrik etti :26:
Neyse ben bugunden itibaren 10 gun kadar yokum. Yarin doktorumla ilk randevum var. Sonra egitim icin yurtdisinda olacagim. Dondukten sonra da tedaviye devam edecegiz. Galiba uzun protokol olacakmis. Neyse ben yokken kendinize iyi bakin. Sizleri cok ozleyecegim. Insalah dondugumde iyi haberlerinizi alirim.

Sevgilerrrrrrrrrrrrrr

Canım 1 ay önce falan tebrik etmişler fenada olmamış yani sanada prova olmuştur
hayırlısı ile git hayırlısı ile gel canım.bizde seni özleyeceğiz

Ajda pekkan-tarkan düetini dinlediniz mi bayılıyorum o şarkıya.Birde gülşenin son şarkısı.dahada çok var ama bu aralar bunlar favorim.hadi sizde favorilerinizi yazın.dinleyelim nette bulup

Günaydın..
Son 1 gün yarın kan testim var.....Dua edin kızlar ya...Kendimi unuttum.eşim saat sayıyor...Negatif olursa benden fazla yıkıma uğrayacak... :18:

canım inşallah müjdeli haberlerini kutlarız burdan. ama olmazsa da çok yıpratmayın kendinizi. siz sağlıklı olun ki doğacak çocuklarınıza iyi bakabilesiniz. herşey rabbimden. hamdetmek lazım. sabırsızlıkla bekliyoruz müjdeni.....

Ajda pekkan-tarkan düetini dinlediniz mi bayılıyorum o şarkıya.Birde gülşenin son şarkısı.dahada çok var ama bu aralar bunlar favorim.hadi sizde favorilerinizi yazın.dinleyelim nette bulup

ben de geçen gün sılanın kafa şarkısını dinledim. tam yaz şarkısı fıkır fıkır...........

sabah 9 da gittim hastaneye yeni gelebildim. haberler iyi mi kötü mü anlayamadım. kısa protokol kararlaştırmıştık. bu gün muayenede endometrium kalınlığı fazla göründü. doktorum bu halde başlarsak transferden sonra tutunma ihtimali düşer dedi. uzun protokol başlarsak daha sağlıklı olurmuş. lucrin iğnelerimi aldım. 21. gün başlıycam kullanmaya. temmuz adetimde başlıycaz artık. sinirlerim bozuldu. dokunsan ağlıycaktım muayene olurken. gözlerim doldu. doktor elimi tuttu. üzülme sakın. herşeyde bir hayır vardır dedi. bakalım kısmet diyorum artık. bu arada ben de 1-2 hafta ailemin yanına kaçıcam galiba..

leblebicim moral bozacak birşey yok ama bunda be güzelcim. doktorun senin için en iyisini görüp karar vermiş, bunu görmeyip başlasaydı tutunamasaydı bebişin ne kadar üzücü olurdu di mi ama. onun için hiç mi hiç üzülme , keyfini çıkar bu gecikmenin. git tabi ailenin yanına keyifli olur , sana da iyi gelir.

şekercim farkedilen şey bir ayrıntı sonucu olumlu yönde etkiler .beklemek zor evet yaşayan biri olarak biliyorum bunu ama sonu hayırlı olsunda değil mi canım.

necip fazıl nede güzel demiş''Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır''

DEAR MOTHER;

canım yasinlerimi okuyorum ama henüz bitmedi. her gece bir tane okuyorum hem yasin hem kenzül arş, tüm umutla bekleyenlere yolluyorum. 10'a tamamlayınca söylerim.

Arkadaşlar facede tam olarak adres ne ya da ne diye arıyoruz.bana biri özel msj olarak atabilir mi lütfen

yarın inş. halay çekeriz burda ,,,,

leblebişekeri kafanı takma rahat ol bak bana kısa PROTOKOL neden mi yumurtalar kötü durumda dr birde bana fazla umutlanma dedi fsh yüksek durumunu biliyormusun dedi evet dedim

dr güldü tamam o zaman dedi ben umutluyum inanıyorum bu beni ayakta tutan sakın karamsar olma kuzum

Merhaba canlar, ececiğin ameliyatı hayırlı geçmiştir inşallah.. Leblebişekerimm canım arkadaşım benim herşeyde vardır bir hayır farkındayım sen kendini bu aya ayarladın ama belki temmuzdaki tedavin sana meleklerini getiricek.. Nisancım dualarım seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunmuştur ki ben öyle die düşünüyorum seninkiler 5.gün embriyolarıydı ve çok kaliteliydiler.. İnanıyorum kiii bebişlerin şuanda seninle canım benim..
Ben bişey yapmıyorum kızlar evdeyim çıkmadım hala bir yere açıkcası çokta sıkıldım bugün iğne oldum bir, aman allahım ankaraya bir dolu yağdı ki sormayın sandım ki kışın ortasındayız heryer buzzzzzz kapladı, ruhum daralıyor walla.. Bu beklemek çok yordu beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…