aaa bak şimdi hiç yakıştımı bu sana nasıl bir oran öyle tabiki şansımız çok yüksek arkamızda dualar yüce mevlam var o ol diyecek ve olacak.
slm kızlar biraz önce hastaneden geldim transferim sorunsuz tamamlandı 1 tane 1.kalite yerleştirildi diğerinin kalitesi kötü olduğu için imha edildi. bakalım şimdi bekleme süresi başladı işin en sabır isteyen kısmı
hakkımızda hayırlısı olur inş.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 1 okudu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okudu
liefdenin annesi: 20 okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
demet3574: 1 okunacak
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu
Fazzerg:10 okunacak
neme:12 okudu
Kalan:186
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
canım sperm bulunacak hemde fazlasıyla .herşey çok güzel olacak hissediyorum.evet haklisin hersey cenabi hakkin isdemesiyle olur ama ne biliyim esimden dolayi yazdim cunku canli sperm yok hapta kullandi ama ise yaramadi ins micro tese da canli sperm bulurlar .ben evlendigimde hep adet gecikmesi oldugunda arada hep kendimi hamilemiyim diye kac defalarca test yaptim sonra baktik olmuyor dr gitti bu olaylara kadar geldik once ben cok hayal ederdim hamile oldumu ogrenim esime bir supriz bir sekilde hamileyim mujdesini vermeyi hayel ederdim nedenini bilmiyorum demekki bir seyler varmiski benim icimde boyle seyler yapmak geliyordu allah kimseyi bizim gibi her adedinde hamilemiyimmi diye dusunceler yapip bos cikarmasin cok uzucu oluyor onun icinde umutum kirik hic aklimin ucundan bile gecmiyor hamilemiyim diye tabi allah ol der olur ama karamsallik var icimde sanki olmayacakmis gibi hep boyle etraftakilerin bebeklerine cocuk haberlerini dineleyegim gibi geliyor olmasini bende istiyorum tabi ama
Allah kabul etsin cnm.nasıl hissediyorsun canım kendini.Canımcım Dearmothercım Demet3574 için 100 tane düşermisin...Allah ım kabul etsin inşallah...
Canım 1 ay önce falan tebrik etmişler fenada olmamış yani sanada prova olmuşturkissslarrrrrrrr,
Ben yanlis gruba girdim face'de. Bi de onlarin hepsi hamile :) Yaaaaaa cok komik oldu. Bi e grubu kuran beni hamile sanip tebrik etti:26:
Neyse ben bugunden itibaren 10 gun kadar yokum. Yarin doktorumla ilk randevum var. Sonra egitim icin yurtdisinda olacagim. Dondukten sonra da tedaviye devam edecegiz. Galiba uzun protokol olacakmis. Neyse ben yokken kendinize iyi bakin. Sizleri cok ozleyecegim. Insalah dondugumde iyi haberlerinizi alirim.
Sevgilerrrrrrrrrrrrrr
Günaydın..
Son 1 gün yarın kan testim var.....Dua edin kızlar ya...Kendimi unuttum.eşim saat sayıyor...Negatif olursa benden fazla yıkıma uğrayacak... :18:
Ajda pekkan-tarkan düetini dinlediniz mi bayılıyorum o şarkıya.Birde gülşenin son şarkısı.dahada çok var ama bu aralar bunlar favorim.hadi sizde favorilerinizi yazın.dinleyelim nette bulup
sabah 9 da gittim hastaneye yeni gelebildim. haberler iyi mi kötü mü anlayamadım. kısa protokol kararlaştırmıştık. bu gün muayenede endometrium kalınlığı fazla göründü. doktorum bu halde başlarsak transferden sonra tutunma ihtimali düşer dedi. uzun protokol başlarsak daha sağlıklı olurmuş. lucrin iğnelerimi aldım. 21. gün başlıycam kullanmaya. temmuz adetimde başlıycaz artık. sinirlerim bozuldu. dokunsan ağlıycaktım muayene olurken. gözlerim doldu. doktor elimi tuttu. üzülme sakın. herşeyde bir hayır vardır dedi. bakalım kısmet diyorum artık. bu arada ben de 1-2 hafta ailemin yanına kaçıcam galiba..
Allah kabul etsin canım benim.hamişlerinDEAR MOTHER;
canım yasinlerimi okuyorum ama henüz bitmedi. her gece bir tane okuyorum hem yasin hem kenzül arş, tüm umutla bekleyenlere yolluyorum. 10'a tamamlayınca söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?