2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım çoksevindim herşey yolunda gitti değilmi endişelenicek bişi yok ne güzel...allah devamını getirsin inşş

kızlar hadi size bir görev veriyorum.

şıkır şıkır fıkır fıkır hit şarkıları liste yapmak istiyorum.önerilerinizi bekliyorum azcık radyo dinleyin not alın

1-mustafa sandal-gülben ergen:Şıkır şıkır
2-Atiye;bumudur ;budur

Son düzenleme:
ececiğim benim ne çok sevindim iyi geçtiğine ve daha önemlisi kendini iyi hissettiğine canım kuş gibi oldun değilmi bebişin için ilerde dersin inşallah senin için anacığın ne zahmetlere girdi diye inşallah Allah hayırlı evletar nasip eder
nisancığım çok heyecanlıyım adına inşallah yarın senin günün olur
yağmur yağıyor kızlar bol bol dua edip malum dileğinizi dileyin dilek kapılarının açık olduğu anlar bunlar
şekerciğim sakın isyana girme bebeğinin vakti gelmemişki oyalanıyorsun bak erken olup hüsrana uğrama ihtimalina karşın önlem almış doktorun şükürler olsun bebişin doğum gününü bekliyor bitanem
değerli anneciğim çikolata kisti yok değilmi adına korktumm inşallah yokturda canım çamur gibi akıntı onun habercisi hani bir kontrol et belki başkadır nedeni ben yaşadım ya tecrübe attim ya bitaneciğim o yüzden bir baktır derim
turtim canım arkadaşım bugün sana kavuşmama dolu engel oldu çıktık yola yarın kına gecesi haftasonu fuull düğün kuaföre gittik saçımızı boyatıp geleceltik güya 1 de randevumuz vardı amannnnnnnnnnnnn ne mümkün 6 da çıkabildik kuafördenn 3 saatte gidebildik bir yığılma sinir olduk annmle yanlız bizim araba mahvolmuş daha 1 ay önce almıştık yumurta büyüklüğünde yağmış dolu eşim öyle üzgünki saatlerce teskin ettim yolladım onu sizi özlediğim için yarın kınaya annemle gideceğim için annemdeyim ama arka sebeplerinden biride sizlersiniz eşimde farkında kızlar seni bekler diyıo:))) sen onları merak etmişsindir şimdi... yarın raporumun son günü kızlar akşamları sizlerle olmak artık zor görünüyor en kötüsüde ptesi nasıl başlayacağım yaa ev hanımlığı ne güzelmiş benim ruhumda var ev hanımı olmak hiç sevmedim iş hayatını izin nasıl geçer göz açıp kapatıncaya kadar özleşim ya bitmek bilmiyor havadislerim ama yeter şişirdim kafanızı

LADYCİM CANIM VAJ.MUAYNEDE GÖRÜLÜR DEĞİL Mİ CANIM.ALLAHIM ESİRGESİN.

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN araba çokmu kötü birde yeni almışsınız tühh.

Bebeğimm canım ablamm bitanemmmm sen bana mı gelcektin bugün? Hani habersiz gelmicektinn? Ben bugün mahvoldum sıkıntıdan patladımm ruhum daraldı psikolojim bozukkkk günler geçmiyor kapı dışarı çıkamıyorumm.. Senin gelmen nasıl iyi gelirdi banaaaaaa amaa doluuuu engellemişşşş ((

Ablacım bu arada araba zarar görmüş onu atlamışım çok geçmiş olsun bitanem çok önemli hasar yoktur inşallah.. Rabbim beterinden korusun cana gelceğine mala gelsin derler.. Kıyamam sakın üzülmeyin bundada vardır bir hayır..

kızlar hadi size bir görev veriyorum.

şıkır şıkır fıkır fıkır hit şarkıları liste yapmak istiyorum.önerilerinizi bekliyorum azcık radyo dinleyin not alın

1-Mustafa Sandal-Gülben Ergen:Şıkır şıkır
2-Atiye;bumudur ;budur
3-Sibel can-Suistimal
4-Tarkan- Sevdanın son vuruşu
5-Gülşen;Yeni Biri
6-Ajda pekkan-Tarkan;Yakar geçerim
7-Sinan Akçıl-Hande Yenet;Atma

Son düzenleme:
yaaa canlarım ne yaparsınız ben hiç üzülmedim başka bir bela gelecekti bununla savdık diye düşündüm ama eşim çok düşkün arabasına birde yeni ya sıfır aldı birde nasıl içi yanmış ay bir görseniz ona üzüldüm kaporta vs gitmiş birde tavanı harita gibiymiş karanlıkta baktım ben net bişi göremedim ama o abartırda bugün ankara özellikle bizim oturduğumuz yüksekler felçti kıyamamm turtim keşke kuaföre gitmeseydik ya off şimdi çok üzüldüm bende ilk kez çıktım günlerdir fiyasko hiçbir istediğimizi yapamadım kuaförden çıkışta bir çay demle hadi geliyoruz diyecektim canım habersiz çünki benim tek isteğim seni görmekti canımıniçi yarın ve tüm haftasonu o düğünden bu düğüne koşacağız ikisi kır düğünü bugün onlar için pek üzüldük anneciğimle
değerli anneciğim vajinal muayinede çıkıyor değildir canım merak etme şimdiye çıkardı zaten hani bazı şeyleri bilmek doktorlarla iletişimde fayda sağlıyor lafın arasına sıkıştır canım ama sanmam derdi canım birde sıradaki arkadaşa 100 yazarsan tatlım yağmurlar yağarken okumuş annem ben kanama dolayısıyla hala okuyamıyorum(

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım benim ayaklarımı çok üşüttüm canım bugün sırılsıklam olmuştu yeni ayakkabı aldık ama alana kadar iş işten geçti ve şimdi çıkıyor işte bir karın ağrısı sormayın kanamada arttı çamur gibi hayırdır İnşallah ben yatıyorum tatlılar hepinizi çok seviyorum ececiğim ve turtimim lütfen dinelnin bakiyim turtim canım korkumdan arayamıyorum ama hep aklımda dualarımdasın yarın inşallah bir hamiş haberiyle günümüz renklenir nisancığımızdan. güzel anneciğim yazdığın parçalara bakacağım gündemden o kadar uzak kalmışımki ne zamandır müzik dinlemediğimi farkettirdin bana iyi gelir biraz şıkşıkıdım enerji veriri ihtiyavımız var iyi geceler kadınlar kulübünün özel topiğindeki tüm değerli arkadaşlarıma

canım sperm bulunacak hemde fazlasıyla .herşey çok güzel olacak hissediyorum.

Allah kabul etsin cnm.nasıl hissediyorsun canım kendini.

insallah canim dedigin gibi olur egerki olumlu sonuc alirsak ilk mujdeyi sana verecegim inan insallah rabbim butun anne olmak isteyenlerin kucaklarini saglikli bebislerle doldurmayi nasip etsin

kızlar ben yatayım artık sabah görüşürüz ii geceler tatlı rüyalar öpüyorum hepinizi.

Canım benim çok dikkat et kendine senin böyle ağrın olunca ben çok üüzlüyorum eldende bir şey gelmiyor.Canım bende bu şarkıları transfer sonrası dinlenmek neşelenmek için liste yapıyorum yataktan bir süre kalkmayacağım için arada dualar sonra müzik vs. derken günler geçer inş.Tabi hayırlısıyla bir o günler gelse.

insallah canim dedigin gibi olur egerki olumlu sonuc alirsak ilk mujdeyi sana verecegim inan insallah rabbim butun anne olmak isteyenlerin kucaklarini saglikli bebislerle doldurmayi nasip etsin
İnşallahhhhhhhh ne çok mutlu olurum bilsen Herşey yolunda gidecek RABBİMİN izniyle sen içini ferah tut canım.

canım sen dua listesinde yokmusun okunmadı diye hatırlıyorum şimdi kontrol edeceğim eğer öyleyse sıradaki arkadaştan sonra sana okuruz inş.Gerçi ben reglim dualara katılamıyorum bu ara

selam turtimmm,

10 haziranda yumurta toplama günü saat 10:00 da idi ama iki kişilik odada idim..
13 haziran da embryo transferinde ise 2 kişilik odada soyundum ama sonra tek kişilik odaya aldılar. saat 13:40 gibi aldılar galiba.. gözlük taktığım doğru kısa mini gri bir elbise giymiştim.. sizinde hayırlı olsun.. siz nasılsınız peki? ağrı sızı varmı? bende de pek bir şey yok.. beklemek zor ama korkuda yoğun...
bakalım genart umuda hizmet etmişmi olacak?
haberlerinizi bekliyorum..
sanşımız bol ola...hayırlısı ve sağlıklısı...

O gün ben transferden çıkmışım yaklaşık 45 dk sonra siz girmişsiniz o zaman benim odamda bir abla vardı acaba o siz misiniz diye merak etmiştim, ama kendisi soyunmuştu çoktan kıyaferini bilmiyorum ((.. Benim artık ağrım kalmadı diyebilirim, ama beldeki ağrım hiç geçmiyor biraz dolanıyım başlıyor hemen.. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum, Nasibin önüne geçemicez onuda biliyorum.. İnşallah yüzlerimiz güler yarabbimm....

Meleklerim canım arkadaşlarımmm günaydııııııııınnnnnnnnn :))) gece 4te yatmama rağmen erkenden kalktım nisanın heyecanı benide sardı, sürekli aklım ondaaaa inşallahh güzel haberlerle gelicekkkkk yanımıza.. Ben kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim azcık daha kesitiriyim :))) hihihihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…