slm kızlar geldim ben.ameliyatım güzel geçti dr 11:30 gibi aldı 1 e doğru yatagımdaydım.dr anneme gayet iyi maşşallahı var çok saglıklı demiş. myladycım iyiki yaptırmışım.gerçekten içim çok rahatladı.15 gün sonra patalojim çıkıcak 1 hafat sonrada dr kntrol edicek.antibiyotik ve agrı kesici verdi .inşallah bi dahaki ay başlarım tedavime.
ececim önce sana yazayım cnm herşeyin iyi geçmesine çok sevindim maaşallah daha iyi sağlam adımlarla yola devam
kızlar hadi size bir görev veriyorum.
şıkır şıkır fıkır fıkır hit şarkıları liste yapmak istiyorum.önerilerinizi bekliyorum azcık radyo dinleyin not alın
1-mustafa sandal-gülben ergen:Şıkır şıkır
Ah bir bilsem oturup ağlayacağım pazartesi gitmeyi düşünüyorum zorla kolundan tutarak.bakalım hayırlısıamin mothercım.sizin tahlil işi ne oldu_? ne zamana kaldı şimdi?
ececiğim benim ne çok sevindim iyi geçtiğine ve daha önemlisi kendini iyi hissettiğine canım kuş gibi oldun değilmi bebişin için ilerde dersin inşallah senin için anacığın ne zahmetlere girdi diye inşallah Allah hayırlı evletar nasip eder
nisancığım çok heyecanlıyım adına inşallah yarın senin günün olur
yağmur yağıyor kızlar bol bol dua edip malum dileğinizi dileyin dilek kapılarının açık olduğu anlar bunlar
şekerciğim sakın isyana girme bebeğinin vakti gelmemişki oyalanıyorsun bak erken olup hüsrana uğrama ihtimalina karşın önlem almış doktorun şükürler olsun bebişin doğum gününü bekliyor bitanem
değerli anneciğim çikolata kisti yok değilmi adına korktumm inşallah yokturda canım çamur gibi akıntı onun habercisi hani bir kontrol et belki başkadır nedeni ben yaşadım ya tecrübe attim ya bitaneciğim o yüzden bir baktır derim
turtim canım arkadaşım bugün sana kavuşmama dolu engel oldu çıktık yola yarın kına gecesi haftasonu fuull düğün kuaföre gittik saçımızı boyatıp geleceltik güya 1 de randevumuz vardı amannnnnnnnnnnnn ne mümkün 6 da çıkabildik kuafördenn 3 saatte gidebildik bir yığılma sinir olduk annmle yanlız bizim araba mahvolmuş daha 1 ay önce almıştık yumurta büyüklüğünde yağmış dolu eşim öyle üzgünki saatlerce teskin ettim yolladım onu sizi özlediğim için yarın kınaya annemle gideceğim için annemdeyim ama arka sebeplerinden biride sizlersiniz eşimde farkında kızlar seni bekler diyıo:))) sen onları merak etmişsindir şimdi... yarın raporumun son günü kızlar akşamları sizlerle olmak artık zor görünüyor en kötüsüde ptesi nasıl başlayacağım yaa ev hanımlığı ne güzelmiş benim ruhumda var ev hanımı olmak hiç sevmedim iş hayatını izin nasıl geçer göz açıp kapatıncaya kadar özleşim ya bitmek bilmiyor havadislerim ama yeter şişirdim kafanızı
nilcim problem olmaz canım merak etme yoğurt yye ayran iç bolcada su .
canım sperm bulunacak hemde fazlasıyla .herşey çok güzel olacak hissediyorum.
Allah kabul etsin cnm.nasıl hissediyorsun canım kendini.
Canım benim çok dikkat et kendine senin böyle ağrın olunca ben çok üüzlüyorumcanlarım benim ayaklarımı çok üşüttüm canım bugün sırılsıklam olmuştu yeni ayakkabı aldık ama alana kadar iş işten geçti ve şimdi çıkıyor işte bir karın ağrısı sormayın kanamada arttı çamur gibi hayırdır İnşallah ben yatıyorum tatlılar hepinizi çok seviyorum ececiğim ve turtimim lütfen dinelnin bakiyim turtim canım korkumdan arayamıyorum ama hep aklımda dualarımdasın yarın inşallah bir hamiş haberiyle günümüz renklenir nisancığımızdan. güzel anneciğim yazdığın parçalara bakacağım gündemden o kadar uzak kalmışımki ne zamandır müzik dinlemediğimi farkettirdin bana iyi gelir biraz şıkşıkıdım enerji veriri ihtiyavımız var iyi geceler kadınlar kulübünün özel topiğindeki tüm değerli arkadaşlarıma
İnşallahhhhhhhh ne çok mutlu olurum bilseninsallah canim dedigin gibi olur egerki olumlu sonuc alirsak ilk mujdeyi sana verecegim inaninsallah rabbim butun anne olmak isteyenlerin kucaklarini saglikli bebislerle doldurmayi nasip etsin
selam turtimmm,
10 haziranda yumurta toplama günü saat 10:00 da idi ama iki kişilik odada idim..
13 haziran da embryo transferinde ise 2 kişilik odada soyundum ama sonra tek kişilik odaya aldılar. saat 13:40 gibi aldılar galiba.. gözlük taktığım doğru kısa mini gri bir elbise giymiştim.. sizinde hayırlı olsun.. siz nasılsınız peki? ağrı sızı varmı? bende de pek bir şey yok.. beklemek zor ama korkuda yoğun...
bakalım genart umuda hizmet etmişmi olacak?
haberlerinizi bekliyorum..
sanşımız bol ola...hayırlısı ve sağlıklısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?