DEAR MOTHER;
canım yasinlerimi okuyorum ama henüz bitmedi. her gece bir tane okuyorum hem yasin hem kenzül arş, tüm umutla bekleyenlere yolluyorum. 10'a tamamlayınca söylerim.
leblebicim moral bozacak birşey yok ama bunda be güzelcim. doktorun senin için en iyisini görüp karar vermiş, bunu görmeyip başlasaydı tutunamasaydı bebişin ne kadar üzücü olurdu di mi ama. onun için hiç mi hiç üzülme , keyfini çıkar bu gecikmenin. git tabi ailenin yanına keyifli olur , sana da iyi gelir.
şekercim farkedilen şey bir ayrıntı sonucu olumlu yönde etkiler .beklemek zor evet yaşayan biri olarak biliyorum bunu ama sonu hayırlı olsunda değil mi canım.
necip fazıl nede güzel demiş''Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır''
yarın inş. halay çekeriz burda ,,,,
leblebişekeri kafanı takma rahat ol bak bana kısa PROTOKOL neden mi yumurtalar kötü durumda dr birde bana fazla umutlanma dedi fsh yüksek durumunu biliyormusun dedi evet dedim
dr güldü tamam o zaman dedi ben umutluyum inanıyorum bu beni ayakta tutan sakın karamsar olma kuzum
Merhaba canlar, ececiğin ameliyatı hayırlı geçmiştir inşallah.. Leblebişekerimm canım arkadaşım benim herşeyde vardır bir hayır farkındayım sen kendini bu aya ayarladın ama belki temmuzdaki tedavin sana meleklerini getiricek.. Nisancım dualarım seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunmuştur ki ben öyle die düşünüyorum seninkiler 5.gün embriyolarıydı ve çok kaliteliydiler.. İnanıyorum kiii bebişlerin şuanda seninle canım benim..
Ben bişey yapmıyorum kızlar evdeyim çıkmadım hala bir yere açıkcası çokta sıkıldım bugün iğne oldum bir, aman allahım ankaraya bir dolu yağdı ki sormayın sandım ki kışın ortasındayız heryer buzzzzzz kapladı, ruhum daralıyor walla.. Bu beklemek çok yordu beni...
canım sperm bulunacak hemde fazlasıyla .herşey çok güzel olacak hissediyorum.
Allah kabul etsin cnm.nasıl hissediyorsun canım kendini.
kissslarrrrrrrr,
Ben yanlis gruba girdim face'de. Bi de onlarin hepsi hamile :) Yaaaaaa cok komik oldu. Bi e grubu kuran beni hamile sanip tebrik etti:26:
Neyse ben bugunden itibaren 10 gun kadar yokum. Yarin doktorumla ilk randevum var. Sonra egitim icin yurtdisinda olacagim. Dondukten sonra da tedaviye devam edecegiz. Galiba uzun protokol olacakmis. Neyse ben yokken kendinize iyi bakin. Sizleri cok ozleyecegim. Insalah dondugumde iyi haberlerinizi alirim.
Sevgilerrrrrrrrrrrrrr
Ajda pekkan-tarkan düetini dinlediniz mi bayılıyorum o şarkıya.Birde gülşenin son şarkısı.dahada çok var ama bu aralar bunlar favorim.hadi sizde favorilerinizi yazın.dinleyelim nette bulup
canım inşallah müjdeli haberlerini kutlarız burdan. ama olmazsa da çok yıpratmayın kendinizi. siz sağlıklı olun ki doğacak çocuklarınıza iyi bakabilesiniz. herşey rabbimden. hamdetmek lazım. sabırsızlıkla bekliyoruz müjdeni.....
Merhaba canlar, ececiğin ameliyatı hayırlı geçmiştir inşallah.. Leblebişekerimm canım arkadaşım benim herşeyde vardır bir hayır farkındayım sen kendini bu aya ayarladın ama belki temmuzdaki tedavin sana meleklerini getiricek.. Nisancım dualarım seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunmuştur ki ben öyle die düşünüyorum seninkiler 5.gün embriyolarıydı ve çok kaliteliydiler.. İnanıyorum kiii bebişlerin şuanda seninle canım benim..
Ben bişey yapmıyorum kızlar evdeyim çıkmadım hala bir yere açıkcası çokta sıkıldım bugün iğne oldum bir, aman allahım ankaraya bir dolu yağdı ki sormayın sandım ki kışın ortasındayız heryer buzzzzzz kapladı, ruhum daralıyor walla.. Bu beklemek çok yordu beni...
Kimseciklerrr yok saatlerdirrrr((
Suspus oldu sazendeler bu gece
Hazirlan firtina kopmak üzere
Kalbime tünemis kuslar uçustu
Cam kirigi gibi doldun içime
Eski bir madende göçük gibiyim
Topragin altinda kalabilirim
Kim vurduya gitmesin askima ses ver
Uçari degilim kadir bilirim
Kim vurduya gitmesin askima ses ver
Uçari degilim kadir bilirim
Yaban inciri yali çapkinim örtpas etme askini
Çoban aldatan çit sarmasigim sar bana kollarini
Yaban inciri yali çapkinim örtpas etme askini
Çoban aldatan çit sarmasigim sar bana kollarini
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE |Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|21Haziran test tarihi|Okundu
6|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Transferi bekliyor|Okundu
7|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|10 Haziran yumoşları toplanıyor|
8|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|
9|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
10|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi oldu.|Okundu
11|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
12|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
14|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
15|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
16|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
19|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
20|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
21|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
22|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|
23|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
24|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|Okundu
25|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
26|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
27|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|
28|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
29|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
30|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
31|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
32|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
33|ebrudur| |Temmuz |||| |
34|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
35|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
36|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
37|artrit||Haziran||3.Deneme|||
38| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
39|kelid_85|||||||
40|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
41|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
42|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
43|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
44| ozlmozcn | |Haziran |||| |
45|psikolog1707||Haziran |||| |
46|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
47|symrna35||Haziran|||||
48|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
49|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
50|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|9
51|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|
52|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
Merhabalar,
Benim ilk tup denememden bir kizim var. Daha sonra dondurulmus embryolarimdan dusugum oldu maalesef. Simdi ikinci bebegi istiyorum. Umut Hastanesini dusunuyorum. siz ne dersiniz?
Umarim siz de hayirlisi ile benim gibi bebisinizi kucaginiza alirsiniz.
saol iyiyz şükür sen nasılsın nasıl gidiyor canım tedavin hayırlı haberlerini bekliyorum .iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
Canım maaşallah gereken 1 yumurta ve 1 sperm değilmi zaten.iyi haberlerini bekliyoruz.1.000 ayetel kürsinide okuduk RABBİM kabul eder inş.selam,
3 yumurtadan 2si boş çıktı.(( Birtanesi ise M2 kalitesinde olduğundan 1 gün labta olgunlaştıırldı yani soyuldu. Sonra döllenme oldu ve bir embryoyu 13 haziranda transfer ettiler. Otelde dinleniyorum.. ilk 2 gün sadece komedi filimleri izledim deli gibi güldüm.. iğne için yan taraftaki polikliniğe gittim 2 gün pek dolaşmadım. hormon ilaçları mı nedir acayip yemek yedim.. bol yumurta tüketiyorum çünkü embryonun tutunmasına en yardmcı besin..
Canım en doğru kararı sen vereceksin git görüş içine sinerse yaptır ben çok olumlu düşünüyorum merkez hakkında ama etkilemek istemem.Merhabalar,
Benim ilk tup denememden bir kizim var. Daha sonra dondurulmus embryolarimdan dusugum oldu maalesef. Simdi ikinci bebegi istiyorum. Umut Hastanesini dusunuyorum. siz ne dersiniz?
Umarim siz de hayirlisi ile benim gibi bebisinizi kucaginiza alirsiniz.
hiçte komik gelmedi ben biyoenerjiyede çok inanıyorum hatta imkanım olsada bende gitsem diye düşünmedim değil.hayırlııs olur inş.13 haziran tek embryo transferi yapıldı embryo biraz geriden gelerek gelişti yani 6 hücre iken transfer oldu..ve 25 haziran test bakalım kısmetimizde hayırlısı ne?*
bu arada ilk 48 saate bol bol telkin yaptık eşimle birilikte... Çocukluğumdan gelen travmatik olayların bilinçaltımdan evrene negatif mesaj göndermesini önlemek ve bu bebeği tüm ruhumla istediğimi ve onu büyütecek donanım ve yetkinlikte olduğuma dair. bu sizlere komik gelebilir. yada sıradışı..
ama bilinç dışı senaryomun ve tüm vücut dilimin çocuk istemediğne dair çok net kanıtları psikoterapistim ortaya çıkardı. bilinçaltımı temziledikten sonra bu denemeye kalkışabildim zaten.. yani klink tıp sen gerçekten istemediğin sürece bir yardım yapamıyor..
olursa ne ala.. olmaz isede bu yazgı aslında bilinçli halimle istemeden kendime çektiğim bir varoluş şekli.. çok ügünüm keşke farkındalığıma bundan 10 yıl önce ulaşsa idim..
umut ediyorum ve hayırlısını diliyorum..
Maaşallah canımarkadaşlar.allah recep ayının hurmetıne yuzumuzu guldursun.mevlam hayırlı olacaksa evlat nasıp eylesın.benım 7tane dusugum oldu.bı tup denettım 2010aralıkta olmadı.2.ye şuan hamıleyım.bugun baktırdım sonuc ıyı.arkadaşlar umutsuz olmayın ben 7 kez hayal kırıklıgına ugradım.ama yapacak bişe yok.kendınıze ıyı bakın vede mevlaya teslım olmaya gayertedelım ....
slm kızlar geldim ben.ameliyatım güzel geçti dr 11:30 gibi aldı 1 e doğru yatagımdaydım.dr anneme gayet iyi maşşallahı var çok saglıklı demiş. myladycım iyiki yaptırmışım.gerçekten içim çok rahatladı.15 gün sonra patalojim çıkıcak 1 hafat sonrada dr kntrol edicek.antibiyotik ve agrı kesici verdi .inşallah bi dahaki ay başlarım tedavime.
umut tüp bebek merkezi aslında eski adı ile bahçeci değilmi?
bahçecide 2007 yılında tek embryo tranferi oldu tuttu.düştü
sonra yine bahçecide 2009da denedim doğal tüp bebek diye transfere kadar ulaşamadık..
ama bu merkez bir AMH testi yapsalardı bana o kadar ilaç yüklemezlerdi ilk denemede.. ve yumurtalık rezervinin az olduğu taa o yılda ortaya çıkardı..
şimdi ankarada genarttta tek embryo transferi oldu..beklemede ve umutttayız..
Ececim canımcım çok sevindim bitanemmm... Allahım yanınızda olucak inanıyorum ben mylady ablam ve sen bunun yararını çok fazla görüceksiniz.... Dualarım hepinizlee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?