2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sağolun kızlar yaaaaa iyi ki varsınız. kendimi bu aya hazırladığım için galiba bu kadar üzüldüm. inşallah hayırlı olandır. en azından eminim artık temmuzda başlayacağımdan. bi de birşey sorucam. ben pko liyim. 21. lucrine başıycam ya. vakitli adet göremiyorum. yine gecikirse ne yapmalıyım. varmı bu durumu yaşayan. adet görmek için de ayrıca ilaç mı kullanmam lazım. doktora belitmeyi unuttum. şimdide müsait değil sanırım açmıyo telefonu. kafam çok karıştı.

canım sperm bulunacak hemde fazlasıyla .herşey çok güzel olacak hissediyorum.

Allah kabul etsin cnm.nasıl hissediyorsun canım kendini.

HEYECANLI yım çok.Dua ediyorum...SAğlık olarak bomba gibiyim...Ne ağrı,ne sızı hiçbişi yok..Çok şükür..

Hadi bakalım dört gözle bekliyo olacağız biz de seni..

Ajda pekkan-tarkan düetini dinlediniz mi bayılıyorum o şarkıya.Birde gülşenin son şarkısı.dahada çok var ama bu aralar bunlar favorim.hadi sizde favorilerinizi yazın.dinleyelim nette bulup

Ben dinlemedim hiç ..Bi bakiim bakiim.:)

Saol canım.Haklısın...Çok şükür bu günümüze...

Ağzından da bal damlıyor hemşerim...İnşşşaalllah...Haykırırım burdan...

Kimseciklerrr yok saatlerdirrrr ((
Suspus oldu sazendeler bu gece
Hazirlan firtina kopmak üzere
Kalbime tünemis kuslar uçustu
Cam kirigi gibi doldun içime

Eski bir madende göçük gibiyim
Topragin altinda kalabilirim
Kim vurduya gitmesin askima ses ver
Uçari degilim kadir bilirim
Kim vurduya gitmesin askima ses ver
Uçari degilim kadir bilirim

Yaban inciri yali çapkinim örtpas etme askini
Çoban aldatan çit sarmasigim sar bana kollarini
Yaban inciri yali çapkinim örtpas etme askini
Çoban aldatan çit sarmasigim sar bana kollarini

s
severim bu şarkıyı çok güzel

selam,
3 yumurtadan 2si boş çıktı.(( Birtanesi ise M2 kalitesinde olduğundan 1 gün labta olgunlaştıırldı yani soyuldu. Sonra döllenme oldu ve bir embryoyu 13 haziranda transfer ettiler. Otelde dinleniyorum.. ilk 2 gün sadece komedi filimleri izledim deli gibi güldüm.. iğne için yan taraftaki polikliniğe gittim 2 gün pek dolaşmadım. hormon ilaçları mı nedir acayip yemek yedim.. bol yumurta tüketiyorum çünkü embryonun tutunmasına en yardmcı besin..

Merhabalar,
Benim ilk tup denememden bir kizim var. Daha sonra dondurulmus embryolarimdan dusugum oldu maalesef. Simdi ikinci bebegi istiyorum. Umut Hastanesini dusunuyorum. siz ne dersiniz?
Umarim siz de hayirlisi ile benim gibi bebisinizi kucaginiza alirsiniz.

13 haziran tek embryo transferi yapıldı embryo biraz geriden gelerek gelişti yani 6 hücre iken transfer oldu..ve 25 haziran test bakalım kısmetimizde hayırlısı ne?*

bu arada ilk 48 saate bol bol telkin yaptık eşimle birilikte... Çocukluğumdan gelen travmatik olayların bilinçaltımdan evrene negatif mesaj göndermesini önlemek ve bu bebeği tüm ruhumla istediğimi ve onu büyütecek donanım ve yetkinlikte olduğuma dair. bu sizlere komik gelebilir. yada sıradışı..

ama bilinç dışı senaryomun ve tüm vücut dilimin çocuk istemediğne dair çok net kanıtları psikoterapistim ortaya çıkardı. bilinçaltımı temziledikten sonra bu denemeye kalkışabildim zaten.. yani klink tıp sen gerçekten istemediğin sürece bir yardım yapamıyor..

olursa ne ala.. olmaz isede bu yazgı aslında bilinçli halimle istemeden kendime çektiğim bir varoluş şekli.. çok ügünüm keşke farkındalığıma bundan 10 yıl önce ulaşsa idim..

umut ediyorum ve hayırlısını diliyorum..

umut tüp bebek merkezi aslında eski adı ile bahçeci değilmi?
bahçecide 2007 yılında tek embryo tranferi oldu tuttu.düştü
sonra yine bahçecide 2009da denedim doğal tüp bebek diye transfere kadar ulaşamadık..
ama bu merkez bir AMH testi yapsalardı bana o kadar ilaç yüklemezlerdi ilk denemede.. ve yumurtalık rezervinin az olduğu taa o yılda ortaya çıkardı..

şimdi ankarada genarttta tek embryo transferi oldu..beklemede ve umutttayız..

arkadaşlar.allah recep ayının hurmetıne yuzumuzu guldursun.mevlam hayırlı olacaksa evlat nasıp eylesın.benım 7tane dusugum oldu.bı tup denettım 2010aralıkta olmadı.2.ye şuan hamıleyım.bugun baktırdım sonuc ıyı.arkadaşlar umutsuz olmayın ben 7 kez hayal kırıklıgına ugradım.ama yapacak bişe yok.kendınıze ıyı bakın vede mevlaya teslım olmaya gayertedelım ....

slm kızlar geldim ben.ameliyatım güzel geçti dr 11:30 gibi aldı 1 e doğru yatagımdaydım.dr anneme gayet iyi maşşallahı var çok saglıklı demiş. myladycım iyiki yaptırmışım.gerçekten içim çok rahatladı.15 gün sonra patalojim çıkıcak 1 hafat sonrada dr kntrol edicek.antibiyotik ve agrı kesici verdi .inşallah bi dahaki ay başlarım tedavime.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:13 okudu

Kalan:175

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

ececim önce sana yazayım cnm herşeyin iyi geçmesine çok sevindim maaşallah daha iyi sağlam adımlarla yola devam

Son düzenleme:

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:13 okudu

Kalan:165

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
saol iyiyz şükür sen nasılsın nasıl gidiyor canım tedavin hayırlı haberlerini bekliyorum .

Canım maaşallah gereken 1 yumurta ve 1 sperm değilmi zaten.iyi haberlerini bekliyoruz.1.000 ayetel kürsinide okuduk RABBİM kabul eder inş.

Canım en doğru kararı sen vereceksin git görüş içine sinerse yaptır ben çok olumlu düşünüyorum merkez hakkında ama etkilemek istemem.

hiçte komik gelmedi ben biyoenerjiyede çok inanıyorum hatta imkanım olsada bende gitsem diye düşünmedim değil.hayırlııs olur inş.

Maaşallah canım Sağlıkla inşallah kucağına almak nasip olsun.

merhaba arkdaşlar ben geldim yatmıştım uyku tutmadı birde ishal olmuşum ayıptır söylemesi sinir oldum ya bi kabız bi ishal yokmu bunun ortası...bişi olurmu yaaa napsam şimdi acaba çok şiddetli deil ama korktum genede...

Ececim canımcım çok sevindim bitanemmm... Allahım yanınızda olucak inanıyorum ben mylady ablam ve sen bunun yararını çok fazla görüceksiniz.... Dualarım hepinizlee...

Efsune12 merhaba,

Gen-Artta saat kaçta yumurtaların için amliyata girdin? Tekli odada ameliyatı bekleyen gözlüklü abla sen miydin??

Ececim canımcım çok sevindim bitanemmm... Allahım yanınızda olucak inanıyorum ben mylady ablam ve sen bunun yararını çok fazla görüceksiniz.... Dualarım hepinizlee...

inşallah cnm.şimdi daha rahat başlıcaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…