2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ccnm sıkma canını..bakbenimde yumurtalar çok yoktu vs dr moralimi boznuştu.ama sonra 3yumurtadöllendi,ikiside yerleştirildi..1tane olsun yeter cnm benim sıkma canını

ANTİ MÜLLER HORMON SEVİYENİZE BAKTIRINIZ.. malesef doktorlar yaş genç diye bunu atlıyorlar ve gereksiz yere yumurtalıkları zorluyorlar.. bu değer tüm tedavi sürecini etkiliyor.. bilginize...

ablammmmmm benim hiç isyan edermiyim biz ne zor yollardan geçtik rabbime sığındık ta. 1 ay için mi vazgeçicemm. Ne gelirse rabbimden hayırlısını vermiştir.

Ececim geçmiş olsun canım bu arada. Arkanı dönüp keşke demiyceksin artık.

selam yaş ve ailedeki kısırlık resmi önemli...
her tedavi kişiye özel..
kadında ise daha fazla işllem gerekiyor pahalıya çıkıyor.
lproskopi histereskopi rahim kist alımı derken ameliyat bunlarda maliyet...
erkekte nedensiz kısırlık ise direkt tüp bebek o zamandaa testler ve deneme ilaçlar iyi bir yerde en az 6500 tl sgk işlerini ben bilmiyorum..

günaydın arkadaşlar ....
iğnelerimin 8. günündeyim 4. denemem olmasına rağmen çok heycanlıyım...bebeğime kavuşabilme ihtimali bile gözlerimi dolduruyor..
nasılda güzel kokar bebekler kimbilir...
rabbim yardımcımız olsun...

canım çok geçmiş olsun herşey iyi olacak inşallah

günaydın kızlar.ben bugün baya uyumuşum yeni kalktım valla.
nemecim cnm 2. iğnelere başladınmı,yumurta toplama işlemi ne zaman belli oldumu?

myladyıl cnm geçmiş olsun.cnm bendende geliyodu öyle çamur gibi ama şimdi yok bi ara dr unu cnm belki bi ilaç filan önerir.bana geceden fitil verdiler nasıl bişey anlatamam herşeyi söktü attı ameliyata gerek kalmayacaktı nerdeyse küçücük hap ama tesirliymiş baya.
evdeyim cnm bugünde sadaece pcye bakıyorum bi iş yapmıcam bugün izin verdim kendime

mothercım bende müzik dinlemeyi çok seviyorum.demet akalın ,tarkan,gülşen,sıla ,ebru günldeş,serdar ortaç ,deniz seki özellikle takip ediyorum

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:13 okudu

Kalan:165

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

selam,
aranızda ""aseletlim" in sonucu hakkında bilgisi olan varmı???
dün test yaptırmış olmalıydı...
umarım keyfi yerindedir..

günaydın anne adayları burda sevinç vardır dedim ama haber gelmemiş henüz demekki

hadi şenlensin burası cuma gününün yüzü gözü hürmetine

selam kizlar nasilsiniz???
dun adetim geldi.......bu seferde gelmedi bebegim cok uzgunum allah tum isteyenlere versin insallah.......

günaydın için geç oldu ama ben topiği okuyana kadar gecikiyorum güzel anneciğim tatlı anneciğim anneliğin o güzel sıfatlarını şimdi bile taşıyan güzel arkadaşım merak etme canım şimdi çok iyiyim emin ellerdeyim anneciğimle hiç kötü olunurmu onların yanında
nisan bekliyoruz hadi müjdeyi ver artık
asaletciğim yenidenmi transfer oldu benim bildiğim en son negatif sonuç aldı çok üzülmüştü canım benim kaçırdığım bişiylermi var

selam kizlar nasilsiniz???
dun adetim geldi.......bu seferde gelmedi bebegim cok uzgunum allah tum isteyenlere versin insallah.......

selam,
4.denemen olduğunu biliyorum ... bu anlamda sayıdaşız... :)
olumsuz sonucun için sana nedesem acın geçmeeyecek ve hissettiğin yanlızlık seni içten yakacak..

belkide bu acıyı en iyi hissedecek bu forumdaki anne olmak için çırpınan kadınlar.. yinede hemen denemenin ardından tüm bilgileri bir kağıda aktar daha sonraki denemende sana çok faydası olacak..
insan bazen çok öfke dolu oluyor .. bırak öfken aksın.. kır dök yeterki rahatla... bu acı içte kalırsa insanı telef ediyor..

çok geçmiş olsun.. zamanını bekliyorsun demekki:) kendine dikkat et..
sevgiler

selam... elimden gelen tek sey aglamakti gunlerdir oyle agladimki anlatamam.ama bugunden itibaren aglamak yok diye soz verdim kendime beni ancak ben dusunuyorum kimseden fayda yok artik kafama toka bile takmiyacagim.......

günaydin kızlar. Dün yumurta toplama ve tese yapıldı. 12 yumurta toplandı ama malesef 1 tane bile gelisimini tamamlamış sperm çıkmadı. Elonge spermlerle piezo uygulanarak 5 embriyo oluşturulmuş ama onların tutma ihtimali %5 miş. Düşük bir ihtimalle bekliyoruz. Belki yarın o çookk düşük kalitedeki embriyoları transfer edecekler. Canım sıkkın, kalbim daralıyor ama hem eşime hem aileme belli etmemeye çalışıyorum. Gerçekten zormuş. Allah kimseye böyle imtihan vermesin.

merhaba arkadaşlar sabah erken kalktım işlerim vardı eve yeni geldim nisanın sonucunu bekliyorum ama gözümden uyku akıyor az dinlenip geleceğim çok yorgunum.

inşalalh şenlenecek birazdan buralar.

selam arkdaşlar ben geldim.bugün ne kadar kötü birgün yaa aksilik üstüne aksilik sinirlerim bozuldu.dün gece ishal olduğum için kasık ağrısı ve halsizlikle kalktım zaten.evde yalnızım.kahvaltı hazırlayayım dedim ocağım bozuldu patlıcaktı nerdeyse ve şimdi çalışmıo..eşim kahvaltlık almamış ekmek bile kalmamış,mrkete de gidemiyorum.annemi aradım evde yok cebi kapalı.eşim başının çaresine bak dedi işim yoğun d4edi...kaç saattir ağlıyorum sinirlerim bozuktu zaten tuz biber oldu üstüne.ve ilaç saatim geçti içemedim

nisan ne yaptı sonuucu bellimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…