2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız demet3574

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu

kalan:700

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

canım dün yumurta toplama işlemim oldu. benim için çok ilginç bi,r deneyimdi. bana ameliyat önlüğünü falan giydirdiler. ben bir tuhaf oldum. açıkçası korktum. hemşireler nasılsın falan diyorlar ben hiç iyi olmadığımı söyledim. onlar hep beni teselli ettiler hiçbir şey olmayacak. sen sadece tatlı bir uyku çekeceksin dediler. sonra ameliyathaneye götürdüler. yatırdılar. anestezi uzmanı geldi, iğne vurdu serum falan taktılar işte. o sırada hemşire geldi elimi tuttu. bana iyi uykular diledi. ben "bir tuhaf oldum" diyordum ki uyuşum bir anda... sonra başımda adımı söylediklerini duydum beni uyandırmaya çaılışıyorlardı herhalde. gözümü açtığımda neden bilmiyorum gözümden yaşlar aktı. hemşireler de sordu neden ağlıyorsun diye ama ben de bilmiyorum. rüya da gördüm ama hatırlamıyorum. ne şahin beyi ne başka birini hiç görmedim. eşim görmüş ama "geçmiş olsun" demiş. hemşireler başarılı olduğunu söylemiş eşime. sonra beni tekrar odaya götürdüler "kaç tane toplandı?" diye sordum. 19 tane toplanmış. iyi bir rakam olduğunu söyledi hemşire. bugün bizi bilgilendireceklerdi kaç tanesi döllendi diye ama daha aramadılar. bu arada ağrım oldu, dinlendim işte. bir de hafif kan geliyordu, ama o da geçti. biraz var şimdi, bu durumda biz yasin falan okuyabilir miyiz? şimdi 5 tane falan ilaç var onları kullanıyorum. hayırlısı bakalım. allah hepimize yardım etsin. hıı bu arada senin de ameliyatın iyi geçmiş. çok sevindim. sen de en kısa zamanda inşallah başlarsın ve yavruna kavuşursun.

80 tane ekler misin canım.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım iyi haberlere ihtiyacımız var lütfen yaaaaaaaa

canlarım kısa veya uzun prookol hormonlarınıza ve ultrasyona baglı mesela benim rezer azlıgı var fsh 12 bu yüzden dogum kontrol kullanmadım bunun yerine dhea kullanıyorum çünkü bu dog.kont.hapını kullanırsa rezere zarar verir bu yüzden ben adetimin 1.günü başlıyorum direk ignelere kısa prot. uygulanıyor zaman kaybı olmasın diye

arkadaşlar çok hafif lekelenmem oluyor yumurta toplama işlemi oldu da bu durumda yasin okuyabilir miyiz?

neme hayırlı olsun canım maşal. 19 tane bizi bilgilendir dr sor bakalım kaç hücreli her seferinde sor canım oldumu

cnm geçmiş olsun.ay çok sevindim hadi gözün aydın 19 yumurta süper inşallah kaliteleride iyidir.aramadılarmı hala araralar birazdan erken aramışlardı benide.değişik bi deneyim oluyo anlattıklarının hepsini aynı yerde yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni.sonuda güzel olur inşallah cnm.2-3 güne transferin olur artık az kaldı yüzdün yüzdün kuyruguna geldin haberlerini bekliyorum cnm

nemecim kanaman yoktur hafif lekelenmende geçer bugün abdest alıp okuyabilirsin sanırım.ama sen yinede daha iyi bilen birine danış.
cnm merkezden bildiriyolar ama ben sana söyliyim yine transfer günü parfüm,kozmetik,hatta saç kremi ,duş jeli dahi kullanmış olma cnm.embriyolar kokuya kozmetige çok duyarlı olabiliyomuş.diye biliyorum.bide evden 2 bardak su içip çık ordada 1-2 bardak içsen yeter sıkışık ol diyolar ama transfer işi 10 dk anca sürüyor sonradan hemen tuvaşetede gidemiyosun zor oluyo yani.yerleştirdikleri daha iyi görmek için sıkışık ol diyolar .

ya insan sona yaklaştıkça daha tedirginleşmeye başlıyor. en başta başladım diye mutlu oluyorsun, eğlenceli geliyor. ama sona yaklaştıkça bu kadar çabanın boşa çıkabileceği düşüncesi insanı biraz endişelendiriyor. hayırlısı sonuç ne olursa olsun, allahın istediğine teslim olmak zorundayız.

tamam canım, bir de kalçama flaster yapıştırdım yaklaşık 1 hafta duracak. sen de yapıştırmış mıydın? nasıl duş alacağım? gerçi dün duştan sonra yapıştırdım ama şimdi duş almak için....

evet cnm banada yapıştırıldı 1 kutudan 2 tane çıkıyo.ben 2 kutu almıştım ondan yumurta toplanma günü yapıştırmıştım ama parlak olanı yapıştırmışım yanlışlıkla şeffaf olnı değil kutuda barak şeklindeki koruyucuyu takmışım cahillik işte.sonra duş alıp doğru olanı takmıştım bide benim 2 .günü transfer olmuştu daha sonra 1 hafta duş almadıgım için duş aldıgımda yeni kutu alıp değiştirdim.yani 2 kutu kullandım ben.cnm transferden sonra biliyorum yaz ve sıcak ama yinede bir süre duş alma cnm alırsanda ılık suyla al.transfere gidecegin günün gecesinden duş al istersen ben bu sefer öyle yapıcam sabah yapıp gitmiştim daha önce.

transferde de uyutmuyorlar mı?

hayır cnm uyutmuyorlar çok kısa bir işlem zaten.10 dk anca sürüyo .acıda olmuyo.adet sancısı gibi.önce içini dezenfekte ediyo şahin bey.daha sonra sen ekrana bakıyosun oda transferi yapıyo tabi hemşireler embriyolog kalabalık bir grup orda oluyo.sonra sana yerleştirilen embriyonun fotosunu veriyorlar.birde embriyonun kalitesini anlatan işlem bilgi formu veriyolar.tekrar ilaç veriyolar.transferden sonra yapman gerekenleri anlatıyolar yazılı olarakta veriyolar merak etme

tamam canım söylediklerini dikkate alacağım.

tamam canım çok teşekkür ederim. bakalım ne zaman çağıracaklar?

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:13 okudu

Kalan:165

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…