2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kızlar sizler nasılsınız bugün?
ben bugün kendime bakayım biraz dedim ama tabiyki yine önce eve baktım biraz topardım bi silip süpürdüm.şimdi de saçlarımı boyadım.sarı röfleliydi saçlarım ama açık kahveye boyuyorum iki keredir organik boyayala.bi dahaki ay malum tedaviye başlıcaz eeeee inşallah tutarsa saçta boyuyamıcaz çok bekledik bu günleri dibi çıkmış saçlarla çıkmayalım karşılarına dimi ama? bakalım nasıl olcak yüklerim faceimize

tabikimde güzel olur arkadaşımmmm

kızlar bu flaster ne ben ilkinde kullanmadım böle bişey

az önce beni lale hanım aradı. 19 yumurtamın 13 tanesi olgunmuş. 9 tanesi döllenmiş. pazartesi beni tekrar arayacaklarmış transfer günü için. bakalım hayırlısı...

az önce beni lale hanım aradı. 19 yumurtamın 13 tanesi olgunmuş. 9 tanesi döllenmiş. pazartesi beni tekrar arayacaklarmış transfer günü için. bakalım hayırlısı...

maşallah cnm güzel haberler gelmeye başladı

mrb ece,ben yasinlerin 3ünü okudum 7si kaldı,onları bi kaç güne kadar okurum inşallah...Benim adetim bi türlü gelmediği için galiba temmuz başına sarkacak transferim,lucrinim de bitmek üzere artık yenisini alacağım...Transferi olan arkadaşlara Allah yardımcı olsun,inşallah bize umut olursunuz

merhaba güzel bayanlarrrr nasılsınızz??? bugün güne güzel başladım çok şükür...tedavisi yolunda giden ,yumurtaları toplanan,transferi olan tüm arkadaşlarıma hayırlısı olsun diyorum...

bugün bizimde 8.günümüz pazartesi test yaptırcam 2gün kaldı çok heyecanlıyım..umarım bu belirtilerim hamileliğin habercisidir...
pazartesi 10.gün oluyor.kan testinde hamilelik varsa değer azda olsa çıkar dimi belli olur nasılsa...bu forumda çünkü baktım biçok kişi 10.gün öğrenmiş sonucu..beklemek cidden ilaç kısmından daha zormuş.o nedenle pazartesi test yaptırcam..bu arada aradada idrar testi yapıorum canım sıkıldıkça evde çok varda ama idrarda çıkması için erken ztn ama artık hobilerimin arasında var idrar testi yapmakkk

böyle işte çenem düştü

dear mothercım 5yasin daha bana yazarmısın okuyacağım.okuyunca okundu derim tekrardan

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:13 okudu

Kalan:160

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

çok az kalmış nilalp.inş. hayırlısı bakalım.bende okudum 10.gün idrar testinde 2.çizgi silikte olsa çıkıyor diyorlar.bende 11. gün yapayım diyorum.eşimden habersiz yapıcam testi.benimde son 6 gün cuma yaptırıcam inş..hafif hafif ağrı var karnımda belirtiler adetle hamilelik aynı olur diyorlar.sendeki belirtiler neler

Sıradaki arkadaşımız demet3574

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu

kalan:700

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

ececiğim canım ev çok kalabalık akşama düğün varda herkez bizde hazırlanıyor annem kuaför gibi maaşallah herkezi elinden geçiriyor bende makyaj konusunda yardım ediyorum hazırlıklar curcuna anlayacağın bu arada neti açıp arada sizlerden de haber alıyorum saçlarını merak ettim canım bir arA faceye koy bende boyattım bakalım ama benimkinde fazla renk değişimi yok biraz kızıllık var sdece bende koyarım bir ara haberleşiriz

canım 80 okumuştum sanırım eklemedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…