slm kızlar sizler nasılsınız bugün?
ben bugün kendime bakayım biraz dedim ama tabiyki yine önce eve baktım biraz topardım bi silip süpürdüm.şimdi de saçlarımı boyadım.sarı röfleliydi saçlarım ama açık kahveye boyuyorum iki keredir organik boyayala.bi dahaki ay malum tedaviye başlıcaz eeeee inşallah tutarsa saçta boyuyamıcaz çok bekledik bu günleri dibi çıkmış saçlarla çıkmayalım karşılarına dimi ama? bakalım nasıl olcak yüklerim faceimize
tamam canım, bir de kalçama flaster yapıştırdım yaklaşık 1 hafta duracak. sen de yapıştırmış mıydın? nasıl duş alacağım? gerçi dün duştan sonra yapıştırdım ama şimdi duş almak için....
tabikimde güzel olur arkadaşımmmm
cnm hormon veriyo ama ne hormonu bilmiyorum tutunmayı kolaylaştırmak için şeffaf bi bant 2 kalçaya yapıştırılıyorkızlar bu flaster ne ben ilkinde kullanmadım böle bişey
az önce beni lale hanım aradı. 19 yumurtamın 13 tanesi olgunmuş. 9 tanesi döllenmiş. pazartesi beni tekrar arayacaklarmış transfer günü için. bakalım hayırlısı...
hayırlısı olsun canım
az önce beni lale hanım aradı. 19 yumurtamın 13 tanesi olgunmuş. 9 tanesi döllenmiş. pazartesi beni tekrar arayacaklarmış transfer günü için. bakalım hayırlısı...
maşallah cnm güzel haberler gelmeye başladı
merhaba güzel bayanlarrrr nasılsınızz??? bugün güne güzel başladım çok şükür...tedavisi yolunda giden ,yumurtaları toplanan,transferi olan tüm arkadaşlarıma hayırlısı olsun diyorum...
bugün bizimde 8.günümüz pazartesi test yaptırcam 2gün kaldı çok heyecanlıyım..umarım bu belirtilerim hamileliğin habercisidir...
pazartesi 10.gün oluyor.kan testinde hamilelik varsa değer azda olsa çıkar dimi belli olur nasılsa...bu forumda çünkü baktım biçok kişi 10.gün öğrenmiş sonucu..beklemek cidden ilaç kısmından daha zormuş.o nedenle pazartesi test yaptırcam..bu arada aradada idrar testi yapıorum canım sıkıldıkça evde çok vardaama idrarda çıkması için erken ztn ama artık hobilerimin arasında var idrar testi yapmakkk
böyle işte çenem düştü
Allah kabul etsin cnm yasini ece tutuyor saolsun ekledi.dear mothercım 5yasin daha bana yazarmısın okuyacağım.okuyunca okundu derim tekrardan
Sıradaki arkadaşımız demet3574
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu
kalan:700
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?