Başkent Üniversitesinde Hulusi Bülent Zeyneloğlunda yaptırdı cnm 5.denemesi idi şükür ki tuttu.AİLHAN76 listede hamile görünüyorsunuz?
hayırlı olsun.. acaba denemenizi nerede yaptırdınız? ve naasıl bir süreç geçiridiniz? bana dönerseniz çok memnun olurum?
malesef özel mesaja sistem izin vermiyor..
belki dearmother biliyordur?
tşk..
Çok gerilere gitmedim mesajlarda ama hepimizde aynı şeyleri hissediyoruz aynı yollardan geçiyoruz. Bende deneyimlerimi paylaşayım.
Benim ve eşimin yaşımızdan dolayı galiba bende yumurta zayıflığı eşiminde morfolojisi %2. Bu nedenle normal yoldançocuk sahibi olamadık. Evliliğimizin birinci senesinde bir başladık tedaviye 4 aşılama 4 tüp bebek derken henüz bir sonuç alamadık. Bu arada 2 kez de polip için histereskopi oprasyonu geçirdim. Bir aldırmıştım ve yine oluşmuştu. Ocakta tekrar aldırdım şimdiilk bir sorun yok.Tedavilerimin 3 tanesini Hacettepede, 1 tanesini de Ankara Tıp Fakültesinde yaptırdım. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. En son olarak arkadaşın tavsiyesi ile Başkent Üniversitesinde Hulusi beye gittik. Bu arada eşime keçiboynuzu kürü yaaprken kendimde Antaly'dan getirttiğimiz keçiboynuzlarını bütün kış boyunca yedim. Yaklaşık 6 aydırda DHEA ve coraspin kullanıyorum. En son tadavimde 7 yumurtadan 5 tanesi embriyo haline gelmişti, 2 tanesi koyuldu, ancak tutmadı.Şimdiye kadar dondurulacak kalitede embriyo da hiç olmadı. Şimdikinde ise 10 yumurtadan 8 tanesi embriyo haline geldi ve 5 tanesi çok kaliteli olduğu için 5. güne gittik. Cumartesi günü blast embriyo transfer edildi. Bu nedenle umutluyum bakalım.
Canım görüşmemi yaptım eşimin test sonucu gelsin tam netleştireceğim bahçeci umut sanıyorum ki .
amiin canım inşallah..sen ne yaptın listede hala merkez araştırıyor yazıyo karar veremedinmi?
Başkent Üniversitesinde Hulusi Bülent Zeyneloğlunda yaptırdı cnm 5.denemesi idi şükür ki tuttu.
8.gün kanaması olmuştu ama çok şükür ki hamile imiş.maaşallah şu anda herşey yolunda tam ne kadarlık oldu bilemiyorum ama tahminen eşinde problem vardı ama kendiside DHEA (biesteron) kullanıyordu tedavi öncesi sanıyorum ki yanlış bilgide vermek istemem ama gelince mutlaka yazar ben özelden kendisine ulaşıyorum bu mesajı iletiyorum görünce sana mutlaka yazar.
hayır kısa protokolde kullanılmıyor.kızlar tüp bebkten 1 ay önce herkes doğum kontrol hapı kullanıyormu ben 1 ay daha ertelemk istemiyorummm
hayır kısa protokolde kullanılmıyor.
canımmm cevabın için teşekkr edermm ama o nasıl oluyor yani kısa protokol ne demek ? ben bilmiyorum da geçen ay aşılama yaptırdık 2. aşılamamı olmadı bu ay ara verdik duphaston kullanıyorum ben her ay ama şimdi okudumda çok üzüldüm çünkü 1 ay daha ertelemk çok zor olacak beklemek
Canım bu dr.unun kararı olacak uzun protokol dedikleri şey adetten önceki ay bazı ilaçlar kullandırıyor dr. genlde yumurtlama ile ilgili yada kistleri olan hastalar için uygulanıyor bu süreç.Sonraki adettede asıl tedaviye geçiliyor.Tedavide olan arkadaşlar daha net cevap verirler gerçi caım sana ben henüz başlamadım tedaviye ama genelde kısa protokol tercih ediliyor.dr.unla görüşürsen daha net cevap verebilir senin tercihin olmuyor çünkü bu durumuna göre dr.un tercih ediyor.
hayırlısı olsun canım inşallah sık sık gel arkkadaşlar ve ben elimizden geldiğince sorularını cevağlamaya çalışırız bildiğimiz ölçüde.[/QUOTE
teşekkür ederim bende takip etmeye çalışacam artık aşılamadan tüp bebeğe geçtik hayırlısı bakalım salı gün bir gidleim belli olacak herşey ama beklemek istemyorum hiç rabbim fazla aratmasın hepimze
amin canım amin.inş.sizde sorun neydi yaş kaç.teşekkür ederim bende takip etmeye çalışacam artık aşılamadan tüp bebeğe geçtik hayırlısı bakalım salı gün bir gidleim belli olacak herşey ama beklemek istemyorum hiç rabbim fazla aratmasın hepimze
amin canım amin.inş.sizde sorun neydi yaş kaç.
kızlar tüp bebkten 1 ay önce herkes doğum kontrol hapı kullanıyormu ben 1 ay daha ertelemk istemiyorummm
Merhaba cnm,
bende uzun protokoldeyim ama doğum kontrol hapı kullanmıyorum..
Tam okuyamadım ama sanırım çok merak ettiniz...Özürdilerim...Ama ağlamayı anca kesebildim arkadaşlar...Çok üzgünüm.Nasip değilmiş..Beta HCG 0,100 ü görünce yıkıldım.Rabbim bilir...Zamanı değilmiş..
ayyy inşallah bende kullanmam kistim falan olsa bilirdim yani ağrım oluyordu kist olduğu aylarda bu ay hiçbbişeym yok doktorum daha önce bazı testler istemişti onlarında hepsini geçen ay yaptırmıştık yani hazırız inşallah herşey istediğimz gibi olur hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
Merhaba cnm,
bende uzun protokoldeyim ama doğum kontrol hapı kullanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?