2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Umarim yakinda hayirli haberler alirsin. Ben cok zor hamile kaldigim icin, o gunlerde hamile kalmak herseyin sonu zannediyordum. Yani hamile kaldim mi tamam artik butun dertler bitecek diyordum. Meger herseyin basiymis :) Hamileligimde stresli gunler yasadim ah bir dogursam dedim. Bebegim oldu baska dertler ama bu sefer tatli dertler :)
Evet Bahceci. Orasi mi yoksa Jemimed Kalamis mi karar veremiyorum. Ben yurtdisinda yasadigim icin simdiden karar vermem gerekiyor, izine geldigimde pek gorusmelere vaktim kalmayabilir. Bir de Adapazarliyim, o sicaklarda Istanbul'a git gel. Offf diyorum simdiden yani. Keske dogal yoldan hamile kalabilseydim diyorum. Ama yine de sukrediyorum tabi.

çok teşekkür ederim burda kısa protokol yapılan durumlarda polikistik over olanlarda demişler bende pko hastasıyım aşılamada bile 15 tane yumurtam gelişmişti yani inşallah bende de gerek kalmaz beklemek is_te_mi_yo_rum salı gün gidecem dr a haber veririm ii geceler

Hakinda hayirlisi neyse o olsun canim Allah yar ve yardimcin olsun.
Kisa protokol olursa zaten adetinin ucuncu gunu baslarsin ignelere 10.gunu gibi toplanir dölenir transfer edilir hepsi toplam10,15 gün sabr et az kalmis iste...

slm kızlar benim misafirlerim vardı malum eşim bu aralar erken geliyo eve iş degiştirdi bir süre erken gelecek hazır eşimde evdeyken bol bol misafir agırlıyoz.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:13 okudu

Kalan:165

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

nilciğim asaletciğim ve nisanın sonuçları moralimi çok bozdu elim gidiyor geliyor yazamadım bugün düğün vardı kalkıp oynamak bile gelmedi içimden arkadaşlara sabır birdahaki tedavi için güç diliyoruz ne gurup olmuşuz ama birbiri,mizin üzüntülerini yürekten hissedip karşılık veriyoruz

evet myladycım birimizin üzüntüsü hepimizin oldu .hepimiz test günlerini dr günlerimizi burada paylaşıp birbirimizden güzel haberler almak istiyoruz.allah yardımcımız olsun.

ah be canım sorma bugün ağlamaktan gözümde yaş kalmadı...üzülüyoruz çünkü birbirmizi en iyi biz anlıyorum kendi acımız gibi oluyor...öyle korkuyorum ki test yaptığımda sonuç kötü çıkıcak diye.çünkü nisanın 5.gün embriyosuydu ona drlar daha çok ihtimal veriyorlar ama rabbim bilir tabi...ne biliyim ya kafam karmakarışık oldu.inan öyle çok kasıklarım ağrıyor ki yürümekte oturmakta bile zorlanıyorum göğüslerim desem ona keza yan yatamıyorum bile.kendimi dinlemekten yoruldum valla..biran önce sonucu öğrenmek istiyorum.

evet canım ya üzerine inşallah seninle güldürür Rabbim bizi nasıl bir sıkıntı bugün çok hissettim çünki arkadaşlarımı canım ne olur pozitif ol bu çok önemli tatlım ben inanıyorum İnşaallah seninle güleceğiz

ececiğim tatlım benim nasılsın iyisin galiba tatlım sıkıntın olsaydı paylaşırdın şükür
canlarım iyigeceler diliyorum hepinize yürekten hisstettiğim arkadaşlarım benim

sağol canım benim artık illaki olsun demiyorum hayırlıysa olsun diyorum...olmazsaevet çok üüzücü olur ama güzel bir tatilden sonra tam gazda devam ederim pes etmek yok doğruzaman elbet bulur bizi...ama olursada dünyalar bizim olur elbette o nedenle herkes için en hayırlsıı neyse o olsun

Bugün Olmazsa Yarın Mutlaka Aşık Olup
Seveceğim Benimde Gülecek Gözlerim
Tam Zamanı Yarın Güneş Benim için Doğmalı
Ne Çok Bekledim Aşkı Özledim
Benimde Deli Gibi Sevilmeye ihtiyacım Var
Hissediyorum Evet Havada Bir Aşk Kokusu Var

Ahhh Ahhhh Ahhh Ayyyy Ayyyyy
Yeni Sabahlar, Yeni Aşklar Versin Bana
Yeni Bir Hayat Olsun Bundan Sonra
Gülsün Gül Yüzüm Mutlu Olsun Kalbim
Bunca Zulümden Sonra Bunu Çok Hakettim

Yeni Sabahlar Yeni Aşklar Versin Bana
Yeni Bir Hayat Doğsun Bundan Sonra
Gülsün Gül Yüzüm Mutlu Olsun Kalbim
Bunda Zülumden Sonra Bunu Çok Hakettim

BU ŞARKIYI HEPİMİZE ARMAĞAN EDİYORUM ARKADAŞLAR... GÜLSÜM GÜL YÜZÜMÜZ MUTLU OLSUN KALBİMİZ BUNCA ZULUM DEMEYELİMDE AĞRILARDAN SONRA BUNU ÇOK HAKETTİKKKKKK :))))

fıkır fıkır bir şarkı bizlerede uygun ama birde o şarkıyı başkası söleseydi ne güzelolurdu o kıza gıcık oldum seside rahattsız ediio beni

fıkır fıkır bir şarkı bizlerede uygun ama birde o şarkıyı başkası söleseydi ne güzelolurdu o kıza gıcık oldum seside rahattsız ediio beni

Ayy hiçç gülceğim yoktu ayoll :))) Saol cnmcm güldürdün bu saatte beni.. Sözler güzellll canım bayıldımmmmm tam bize benziyoo :)))

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|21Haziran test tarihi|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|22 Haziran test tarihi|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|10 Haziran yumoşları toplanıyor|Okundu
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Hazirantest tarihi|Okundu
12|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi oldu.|Okundu
13|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
14|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
16|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
17|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
18|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
19|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
20|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
21|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
22|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
23|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|
24|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
25|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
26|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|
27|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
28|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|
29|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|
30|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|
31|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
32|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
33|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
34|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
35|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
36|ebrudur| |Temmuz |||| |
37|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
38|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
39|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
40|artrit||Haziran||3.Deneme|||
41| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
42|kelid_85|||||||
43|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
44|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
45|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
46|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
47| ozlmozcn | |Haziran |||| |
48|psikolog1707||Haziran |||| |
49|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
50|symrna35||Haziran|||||
51|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
52|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
53|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|9
54|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|
55|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|
56|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||
57|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…