2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

yaptığın idrar testlerinde gölge gibi bişey falan yok mu hadi itiraf et

Arkadaşlar son günlerde farketmişsinizdir tedaviye başlayan arkadaşlar yada regl olanlar çoğunlukta olduğu için ayetel kürsilerimiz aksadı .Bende yakın zamanda kısa bir süre olamayacağım takiptede zorlanacağım için.Kalan arkadaşlara topluca okuma kararı aldım herkes duaları topluca alırsa çok sevineceğim.Tedavide olan arkadaşların duası yetişmeyecekti böyle yapmasaydım.

Allah razı olsun rabbim kabul etsin işn.

Sıradaki arkadaşımız

demet3574-besty-lukretia-gobeklim-apsoroke-biricik38-DearMother-ebrudur-kareka -nazayşe-adenes-artrit -ece22-kelid_85- liefde 25-passifloraa-fazzerg-ozlmozcn- psikolog1707-canım_ca-symrna35-elchn -abuzel-sakinlink-melisela-beren_ece-daisy44-ceydafatih-zmym

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:10.000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu
neme:80-okundu

kalan:9.620

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

merhaba nil. inşallah pozitif sonuç alırsın. ya benim yumurta toplanmadan önceden beri göğüslerimde aşırı hassasiyet var. şu an transfer günümü bekliyorum. normal mi acaba?

merhaba nil. inşallah pozitif sonuç alırsın. ya benim yumurta toplanmadan önceden beri göğüslerimde aşırı hassasiyet var. şu an transfer günümü bekliyorum. normal mi acaba?

selam cnm belki senin kullandığın ilaçlardandır..benimde transferden sonra 4-5 günsonra başladı :44:

dearmother ben de 100 tane alayım,okundu yazabilirsin.Ben de inşallah bir an önce adet olurum da tedavim çok gecikmez,yoksa çatlıyacağım şişkinlikten

selamlar guzel anne adaylari:80::80::80:

nil-alpcim insallah guzel haberler vereceksin bizlere pazartesi gunu turtim canim benim seninde test tarihin yaklasiyor hadi halay cektirin bize burda yeda, efsune olumlu sonuclar alirsiniz insallah onden gidenler mujdeyi verin arkasini biz getirelim

Allah hepimize test zamanda anne olmayi nasip etsin
amiiiiinnnnnnnnnn

dearmothercim nasilsin cok iyi dusunmussun ben okuyunca soylerim canim alipta okuyamazsan ustumde kalmasin...

Genç adam, evinin alt katında marangozluk yapıyordu. Kapı ve pencere konusunda uzmandı. Fakat plâstik pencereler yaygınlaşınca, ahşap olanlara rağbet azaldı. Bu yüzden işler iyi gitmiyordu. Üstelik de çocukları büyümüş, biri hariç okula başlamıştı. Masrafları artınca, yanındaki kalfasına yol verdi. İşe biraz daha erken koyulur, yardımcıya ayırdığı parayı, çocukların harçlığına katardı.
Adam, bir gün çalışırken, elektrik kesildi. Ve uzun süre beklediği halde gelmedi. Aksi gibi, o akşamüzeri teslim etmesi gereken birkaç pencere vardı. Boş kalmayı sevmezdi. Planyayı yağladı, talaşları süpürdü. Biraz dinlenmek için eve çıkarken, sigortaya göz attı. Eğer yanılmıyorsa, bu iş normal değildi. Biri gelip sigortayı kapatmış olmalıydı.
Şalteri kaldırınca, atölye aydınlandı. Tahminleri doğru çıkmıştı ama bu işe bir anlam veremiyordu. Şaka dese, böyle bir şaka yapılmazdı. Kendisini kıskanacak bir düşmanı da yoktu.
İşe koyulduğunda, yine aynı şey oldu. Ama bu sefer suçluyu görmüştü. Oğlu, evden atölyeye bağlanan merdiveni sessizce inmiş ve sigortayı kapattığı sırada, babasını karşısında bulmuştu.
Adam, on yaşına gelmiş bir çocuğun böyle bir haylazlığını affedemezdi. Bütün günü, onun yüzünden mahvolmuştu. Bir kere yapmış olsa, ses çıkartmazdı. Ama tekrarlaması, hangi yönden bakılırsa bakılsın, büyük hataydı. Saçlarından yakalayıp sıkı bir tokat attı. Her şey onun iyiliği içindi. Belki vurduğu tokat, serseri olmasını engellerdi. Adam, oğlunun gözyaşlarını görmezden geldi ve eve çıktıktan sonra, eşine dert yanarak:

—; Bu çocuğun, okulda kimlerle düşüp kalktığını bilmemiz lazım! Dedi. Eğer serbest bırakırsak, başımıza büyük dertler açacak!

Adam, bir süre düşündü. Sonunda da en kolay yolu buldu. Oğlunun hiç aksatmadan tuttuğu günlüğünde, arkadaşlarına ait ipucu olmalıydı. Eşi istemese de, ona kulak asmadı ve çocuğunun günlüğünü okumaya başladı.

Oğlu, en son sayfada:

";Bu gece kötü bir rüya gördüm!" yazmıştı. "Atölyede çalışırken, babamı elektrik çarpıyordu. Allah'ım onu koru! Ben elimden geleni yapacağım!

20 ekler misin canım.

Kızlar şimdi hepiniz belki uyuyorsunuzdur bense çatlatma iğnemi yapmayı bekliyorum.Bugun doktora gittik pazartesi yumurtalarını toplıcaz dedi.duruma göre perşembe ya da cumartesi transfer olucakmış.Şimdiden heyecan bastı:18:.Bu arada yumurta işlemi nasıl geçicek başıma geler gelicek yanımda birini getirmem gerekiyormu? tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum detaylı anlatırsanız memnun olurum

cnm öncelikle hayırlı olsun tedavin cnm.inşallah tedavin olumlu sonuçlanır .artık uyku tutmaz seni bir süre heyacandan.ilk tedavimde transfer sonrası çok erken saatlerde kalkıyodum ben uyuyamıyodum ve zaman hiç geçmemişti.ama güzel heyacanlar bunlar.allah hakkımızda hayırlısını versin.cnm seni programlamışlardır zaten iğneni vurduktan 36 saat sonra sanırım yumurta toplama işlemin olucak.aç gidiyosun zaten anestezi olucagı için.seni ameliyat haneye alıcaklar orda uyutucaklar ve uyandığında işlemin bitmiş olcak sonra odana getirecekler 1-2 saat dinlenip evine gidicen.ertesi ğün sana kaç yumurtanın döllendiği hakkında bilği vermek için merkezden arıcaklar zaten.işlem sonrası için ilaçlarını dr anlatıcaktır.o günü dinlenerek geçir diyolar istediğn zaman ılık duş alabiliyosun.siğara içiyosan yumurta toplama işleminden sonra içme.yumurta sayına göre artıyomuş agrılar benim azdı yumurtam 6 tane çok agrım olmadı ama agrı oldugunu söylüyolar.bunları hatırlıyorum cnm soracagın bişey varsa burdayım

cnm unutmuşum demin yazmayı eşinden yumurta toplama günü sperm alıyolar eşinin orda olması gerekiyor.bide yanında bir bayan olsa tabiyki iyi olur benim eşim benden pinpirik ben,eşim ve kardeşimin eşiyle (gelinimizle ) gitmiştim daha rahatttım.

Sağol iyi temennilerin için. yanımda birisini getirmeme gerek varmı

ben uyumuyorum hemende cevap vereyim dedim.öncelikle hayırlısı olsun canım.heyecanlanma herşey yolunda gider merak etme...yumurta toplama işlemini gözünde çok büyütme ben çok büyütmüşüm gözümde..hiç gerekyokmuş meğer..sedyeyle prensesler gibi ameliyathane gidiyorsun hemen mışıl mışıl uyuyorsun uyanınca azcık kasık ağrın oluyor ama zaten ağrı kesici yapıolar sonra geçio hemen..ama yanında biri olsun tabiki sana destek olur...sonrada biraz dinlenip evine geliosun...işte bukadar benim 1gün kasıklarımda şişlik ve gaz filan oldu ama dinlenince geçior..bu kadar canım başka sormak istediğin olduğunda sorabilirsinn...öpüyorum

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:15 okudu

Kalan:158

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…