[SUP][SUP]canım ben düzenlemeyi yaptım gözünden kaçtı sanırım sayfa 626. hayırlı haberler verirsin o gün inşşşşşşşşşşşşDEARMORHER günaydın,
lütfen benim test tarihimi yani 25 haziran cumartesi gününü listeye işleyebilirmisin?
çok sağol..
nil_alp cnm tebrik ederim şimdiden inşallah yarın kesin sonuçla gelirsin .yarını merakla bekliyorum.gerçi idrar testinde azda olsa çıkmış olduguna göre kanda daha net çıkar degerin.
canım benim sağolasın biz daha sevinemedik ama yarımsaattir eşimle teste bakıp duruyoruz.çizgi varmı yokmu diye,çizgi var ama netleşmemiş yani böle pembe değil.sanırım yarın yada daha sonra net çıkar varsa hamilelik.
bu durumda zaten yarın kan testinde azda olsa bir değer çıkar değilmi
Günaydın güzeller.... Hepinize güzel bir pazar diliyorum.. İnşallah seneye babalar gününde hepimizin eşleride bu güzel duyguyu yaşıyor olur... Aminnnn..
Nasılız bakalım bugün... Benim yarın kontrolüm var, onun için pc yi aldım balkonda yarınki işlerimi toplamaya çalışıyorum...
süper annecim, sabahtan randevum, ilk önce e2 testi yapacaklar zaten onun çıkması 1 saat sürüyormuş , sonra da kontrol , 6. gündeyim herhalde önümüdeki hafta başına yumoşlar toplanır... öğleden sonra dönmüş olurum diye plan yapıyorum bir terslik çıkmaz ise...
Sabah kahvaltı hazırlarken radyoyu açtım .power fm.SHAKİRA çıktı.o kadar çok severdim ki shakira dido tüm rap müziği vs. shakira çalıyor ben dansediyorum ama gözyaşlarımıda hakim olamıyorum .meğer ne çok ihmal etmişim kendimi bana keyif veren şeylerden ne kadar uzak durmuşum.ne kötü değil mi.
zararın neresinden dönersende kardır deyip başlamak lazım bir yerden
hayırlı haberlerle gel inş.canım.
adet döngüsünden çokmu farklı oluyor yumurta gelişimi yoksa14.günemi denk geliyor toplama işi.
biliyormusun o anda geldin aklıma dün konuştuklarımız geldi ne kadarda haklı dedimsüper annecim, doğru yoldasın... insan ilk önce kendisine özen göstermeli, ilk önce kendini mutlu etmeli. Kaliteli bir hayat için keyif aldığımız herşey yanıbaşımızda durmalı, 3 günlük dünya unutma....
sanıyorum senin sayende açtım o kanalı ve dansettimbiliyormusun o anda geldin aklıma dün konuştuklarımız geldi ne kadarda haklı dedim
Yedacım cevabın ve iyi temennilerin çok sağol inş herşey iyi olur yumurta toplama ve transfer ve bende iki çizgiyi görmeyi beklerimnil-alpcim inş sende hamilesindir bizede iyi gelirsin güzel haberinle
canım benim sağolasın biz daha sevinemedik ama yarımsaattir eşimle teste bakıp duruyoruz.çizgi varmı yokmu diye,çizgi var ama netleşmemiş yani böle pembe değil.sanırım yarın yada daha sonra net çıkar varsa hamilelik.
Bu durumda zaten yarın kan testinde azda olsa bir değer çıkar değilmi
Arkadaşlar son günlerde farketmişsinizdir tedaviye başlayan arkadaşlar yada regl olanlar çoğunlukta olduğu için ayetel kürsilerimiz aksadı .Bende yakın zamanda kısa bir süre olamayacağım takiptede zorlanacağım için.Kalan arkadaşlara topluca okuma kararı aldım herkes duaları topluca alırsa çok sevineceğim.Tedavide olan arkadaşların duası yetişmeyecekti böyle yapmasaydım.
Allah razı olsun rabbim kabul etsin işn.
Sıradaki arkadaşımız
demet3574-besty-lukretia-gobeklim-apsoroke-biricik38-DearMother-ebrudur-kareka -nazayşe-adenes-artrit -ece22-kelid_85- liefde 25-passifloraa-fazzerg-ozlmozcn- psikolog1707-canım_ca-symrna35-elchn -abuzel-sakinlink-melisela-beren_ece-daisy44-ceydafatih-zmym
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:10.000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu
neme:100-okundu
careful:100-okundu
kalan:9.500
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
100 tane ekler misin mothercım.
başka yerlerdede okumuştum.10. Gün idrarda 2. çizgi silik çıkıp da 12.gün kanda hamile çıkan o kadar çok kişi var ki.bence hamilesin canım inş. Bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?