2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

nil_alp cnm tebrik ederim şimdiden inşallah yarın kesin sonuçla gelirsin .yarını merakla bekliyorum.gerçi idrar testinde azda olsa çıkmış olduguna göre kanda daha net çıkar degerin.

canım inşallah canım ya yarın inşallahh güzel haberler veririm.inşallah bizede anne baba olmak nasip olmuştur...dua edin bana

Arkadaşlar son günlerde farketmişsinizdir tedaviye başlayan arkadaşlar yada regl olanlar çoğunlukta olduğu için ayetel kürsilerimiz aksadı .Bende yakın zamanda kısa bir süre olamayacağım takiptede zorlanacağım için.Kalan arkadaşlara topluca okuma kararı aldım herkes duaları topluca alırsa çok sevineceğim.Tedavide olan arkadaşların duası yetişmeyecekti böyle yapmasaydım.

Allah razı olsun rabbim kabul etsin işn.

Sıradaki arkadaşımız

demet3574-besty-lukretia-gobeklim-apsoroke-biricik38-DearMother-ebrudur-kareka -nazayşe-adenes-artrit -ece22-kelid_85- liefde 25-passifloraa-fazzerg-ozlmozcn- psikolog1707-canım_ca-symrna35-elchn -abuzel-sakinlink-melisela-beren_ece-daisy44-ceydafatih-zmym

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:10.000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu
neme:100-okundu
careful:100-okundu

kalan:9.500

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

canım artık 10günde ilaçların etkisi geçmiş oluyor ve testte silik çizgi hamilelik belirtisi forumda hep böyle okuyoruz çünkü.inş.kan testindede kesinleştiririz durumu.

amin canım inş.Yarınki kontrolun kaçta canım.kaçıncı gün oluyor yarın.

Sabah kahvaltı hazırlarken radyoyu açtım .power fm.SHAKİRA çıktı.o kadar çok severdim ki shakira dido tüm rap müziği vs. shakira çalıyor ben dansediyorum ama gözyaşlarımıda hakim olamıyorum .meğer ne çok ihmal etmişim kendimi bana keyif veren şeylerden ne kadar uzak durmuşum.ne kötü değil mi.

zararın neresinden dönersende kardır deyip başlamak lazım bir yerden

süper annecim, sabahtan randevum, ilk önce e2 testi yapacaklar zaten onun çıkması 1 saat sürüyormuş , sonra da kontrol , 6. gündeyim herhalde önümüdeki hafta başına yumoşlar toplanır... öğleden sonra dönmüş olurum diye plan yapıyorum bir terslik çıkmaz ise...

dear mothercım sağol canım zaten 2gündür test yapıodum hiçbişi çıkmıordu..bugünde çok hafif çıkınca emin olamadım işte umarım dahab hcg yükselmediği için öyle az gözükmüştür...yarın testi öğlen yaptırıcam olmadı sabahtan tekrardan idrar testi yaparım bakalım o nasıl çıkıcak

Yedacım cevabın ve iyi temennilerin çok sağol inş herşey iyi olur yumurta toplama ve transfer ve bende iki çizgiyi görmeyi beklerimnil-alpcim inş sende hamilesindir bizede iyi gelirsin güzel haberinle

hayırlı haberlerle gel inş.canım.
adet döngüsünden çokmu farklı oluyor yumurta gelişimi yoksa14.günemi denk geliyor toplama işi.

süper annecim, doğru yoldasın... insan ilk önce kendisine özen göstermeli, ilk önce kendini mutlu etmeli. Kaliteli bir hayat için keyif aldığımız herşey yanıbaşımızda durmalı, 3 günlük dünya unutma....

biliyormusun o anda geldin aklıma dün konuştuklarımız geldi ne kadarda haklı dedim

biliyormusun o anda geldin aklıma dün konuştuklarımız geldi ne kadarda haklı dedim
sanıyorum senin sayende açtım o kanalı ve dansettim bunlar olumlu gelişmeler değilmi bilinç altım komutu algıladı hemen harekete geçti sanıyorum ki.Bu mesajı yazarkende shakira dinliyorum

Son düzenleme:
Yedacım cevabın ve iyi temennilerin çok sağol inş herşey iyi olur yumurta toplama ve transfer ve bende iki çizgiyi görmeyi beklerimnil-alpcim inş sende hamilesindir bizede iyi gelirsin güzel haberinle

sağol canım benim inşallah sizlerinde tüm tedaviniz hayırlısıyla biter ve güzel sonuçlarınıza seviniriz

başka yerlerdede okumuştum.10. Gün idrarda 2. çizgi silik çıkıp da 12.gün kanda hamile çıkan o kadar çok kişi var ki.bence hamilesin canım inş. Bakalım

başka yerlerdede okumuştum.10. Gün idrarda 2. çizgi silik çıkıp da 12.gün kanda hamile çıkan o kadar çok kişi var ki.bence hamilesin canım inş. Bakalım

sağol cnm benim inş öleyimdir heyecan dorukta yarına kadar beklemek şimdi daha zor hayırlısı olsun hakkımızda inşş

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:17 okundu

Kalan:156

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:nazar

neme ekledim cnm allah kabul etsin.allah dualarını kabul etsin.
bugün aradımı lale hanm.duramlar nasıl?

[SUP]yatılı misafirim var arkadaşlar sürpriz yaptı geldi o yüzden bu ara çok yazamayabilirim ne kdar kalacak hiç bir fikrim yok çünkü.[/SUP]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…