2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

benimde göğüslerde hassasiyet falan var,bazen baş dönmesi ama erken gibi geliyor.belkide psikolojiktir belirtilerim. hayırlısı inş.mmutlaka sonucu yaz merakla bekliyorum.inş.güzel haberlerinle gelirsin.

allah yardımcın olsun.hiç korkma rahat ol.anestezi olunca uyuyorsun uyanıyorsun hoop bitmiş.15 dak. iş. hele transfer daha basit rabbimsana 1. kalite bir sürü yumoş versin onlarda sana sıkı sıkı tutunsun inş. bana da 2 tane koyuldu inş ikiside tutunmuştur.cuma büyük gün

Arkadaşlar son günlerde farketmişsinizdir tedaviye başlayan arkadaşlar yada regl olanlar çoğunlukta olduğu için ayetel kürsilerimiz aksadı .Bende yakın zamanda kısa bir süre olamayacağım takiptede zorlanacağım için.Kalan arkadaşlara topluca okuma kararı aldım herkes duaları topluca alırsa çok sevineceğim.Tedavide olan arkadaşların duası yetişmeyecekti böyle yapmasaydım.

Allah razı olsun rabbim kabul etsin işn.

Sıradaki arkadaşımız

demet3574-besty-lukretia-gobeklim-apsoroke-biricik38-DearMother-ebrudur-kareka -nazayşe-adenes-artrit -ece22-kelid_85- liefde 25-passifloraa-fazzerg-ozlmozcn- psikolog1707-canım_ca-symrna35-elchn -abuzel-sakinlink-melisela-beren_ece-daisy44-ceydafatih-zmym

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:10.000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu
neme:100-okundu
careful:100-okundu

kalan:9.500

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

arkadaşlar sabah kasık ağrısı ile uyandım bugün 9.günüm ve sabah ilk idrarla test yaptım.2dk sonra bakmaya geldim.ve ışık altında 2.çizginin biraz var gibigeldi..sonraeşimi çağırdım oda gördü ama çok belirsizdi...sonra kullanılmamış bir testle karşılaştık hani her testte varmı diye belki çizgi yeridir diye..ama yoktu öbür testte....bilmiyorum ya umarım doğrudur.yarın zaten kan testi yaptırcaktım ama şimdi böle olunca yarına kadar beklemek daha zor olucakk

[SUB]oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu sayfayada böyle bir haber hayat getirir yeniden umutları yeşertirdi.maaşallah berekallah hamilesin canım.ilk tebrik eden ben olayım.[/SUB]

DEARMORHER günaydın,

lütfen benim test tarihimi yani 25 haziran cumartesi gününü listeye işleyebilirmisin?
çok sağol..

canım benim sağolasın biz daha sevinemedik ama yarımsaattir eşimle teste bakıp duruyoruz.çizgi varmı yokmu diye,çizgi var ama netleşmemiş yani böle pembe değil.sanırım yarın yada daha sonra net çıkar varsa hamilelik.

bu durumda zaten yarın kan testinde azda olsa bir değer çıkar değilmi

Günaydın güzeller.... Hepinize güzel bir pazar diliyorum.. İnşallah seneye babalar gününde hepimizin eşleride bu güzel duyguyu yaşıyor olur... Aminnnn..
Nasılız bakalım bugün... Benim yarın kontrolüm var, onun için pc yi aldım balkonda yarınki işlerimi toplamaya çalışıyorum...

canım inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz sıkıntı yapam kendine bugünün tadını çıkarmaya bak

hadi hayırlısıı bakalım inşallah güzel sonuçlarla gel tekrar cd 56 testi yaptırcakmısın

hadi hayırlısıı bakalım inşallah güzel sonuçlarla gel tekrar cd 56 testi yaptırcakmısın

yaptırdım canım çarşamba günü, bu defa merkezde , bakalım sonucu da öğrenirim ama çok da takılmıyorum ona nasıl olsa bir şekilde düşürecekler öyle veya böyle...

[SUP]neme-realite iyi haberlerinizi heyecanla bekliyorum arkadaşlar.[/SUP]

inşallah hayırlısı canım yaaa... insan son ayaklaştıkça daha bir tedirginleşmeye başlıyor. değişik değişik rüyalar görmeye başlıyor. benim transfer günüm daha belli değil. pazartesi belli olacak. 20 haziran yani pazartesi günü bizim eşimle tanışma yıl dönümümüz, kim bilir belki de o gün transfer ederler.

nil_alp cnm tebrik ederim şimdiden inşallah yarın kesin sonuçla gelirsin .yarını merakla bekliyorum.gerçi idrar testinde azda olsa çıkmış olduguna göre kanda daha net çıkar degerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…