2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kIZLAR Selamlar
Ben burayi yeni kesfettim. 35 yasindayim , ilk tup bebek denemem. Yarin transferim yapilacak. Genetik teste 9 . kromozomda sorun ciktigindan embriyolara genetik test yapildi. Sonucu yarin sabah cikacak. Eger bir sorun cikmaz ise transferim olacak. Allah hepimizie hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Arkadailar bende 1 tane okudum,ekler misiniz?

hoşgeldin ablacım, burası dertlerimizi paylaştığımız, birbirimizin tecrübelerinden faydalandığımız çok güzel bir yer. benim de yarın ya da ertesi gün transferim olacak. hayırlısı olur inşallah güzel haberleri birlikte alırız.

allah yardımcın olsun inş. bir sorun çıkmaz,hayırlısıyla transfer yapılır ve tutunur bebişin sıkı sıkı

hoşgeldin aramıza umarım sorunsuz geçer transferin ve bebişlerine kavuşursun

Canim senin transferin nerede olacak? Benimkisi Anadolu Saglik Merkezinde.

canım 1 yasin ekler misin?

Hepinize selam arkadaşlar çok heyecanlıyım salı günü lucrinle ilk denememe başlıyorum ankarada bülent berkay ile. Allahım tüm isteyenlere ve bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve bebişlerimiz ki olursa, onlarla devam eden hayatımızıda çoooooooooooook mutlu eylesin. Tüp bebek konusu hakkında ( neler kullanılmalı nasıl yapılmalı nebileyim işte) gerekenler konusunda pek bir bilgim yok geçmiş sayfalar 600 küsür olduğu için okumaya biraz erindim tüp bebek konusunda yapılması gereken önemli şeyleri deneyimlerinizi desteğinizi bendende esirgemezsiniz inşallah bilgiye çok ihtiyacım var. 9 yıllık bekleyişten sonra yine umutluyum.

amin canım inşallah cümlemizin... aramadı, pazartesi arayacağını söylemişti, o gün gel der mi ki yoksa salıya mı kalır?

cnm bana 1 gün önceden haber vermişlerdi pazartesi akşamı filan gel der dersede.5. gün embriyosu olucak sanırım kaliteli oluyomuş 5. güne kalan embriyo.allah hakkında hayırlısını versin cnm.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

sevgicaglayan:1 okunacak

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:18 okundu

Kalan:153

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:nazar

Arkadaşlar çok heyecanlıyım birazdan doktara gidicem bu gün tedavim başlayacak sanırım.Allah yolumuzu açık etsin.Hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

günaydın.kızlar.maşallah.gözlerim.agrıdı.oku.oku

nil.kuzum.ver.müjdeli.haberi.hadi.herkes.buraya.toplansın.bakalım

yeni.gelen.arkadaşlarhg.niz.adetle.birlikte.ikinci.denemeye.hazırım.inş.olacak.bakalım

herkes.soru.sormuş.ama.kafa.işte.isimleri.akılda.tutamıyorum

tüp.bebek.süreci.demiş.arkadaş.hangi.süreç.transfermi.ilaç.mı.beklememi

5.güne.kalan.embriyo.kaliteli.oluyor.süperarkadaşım.hayırlısı.artık

Arkadaşlar çok heyecanlıyım birazdan doktara gidicem bu gün tedavim başlayacak sanırım.Allah yolumuzu açık etsin.Hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

rabbim hayırlısıyla versin kucağına bebeişini inşallahhhhhhhhhhhhhh

günaydın arkadaşlar nasılsınız? çok özledim sizleri ve topiğimizi geçmişi okuyamadım güzel haberler vardır inşallah. dün döndüm bugün regl oldum yarın doktor kontrolüm var ay inşallah bir aksilik çıkmaz bu sefer olur hayırlısıyla. dua edin bana nolurrrr.. ya en pozitifinden haberler alabildik mi transferi olan arkadaşlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…