neme ekledim cnm allah kabul etsin.allah dualarını kabul etsin.
bugün aradımı lale hanm.duramlar nasıl?
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 1 okudu
Bfatoş:10 okunacak
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okudu
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
demet3574: 1 okunacak
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:17 okundu
Kalan:156
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:nazar
kIZLAR Selamlar
Ben burayi yeni kesfettim. 35 yasindayim , ilk tup bebek denemem. Yarin transferim yapilacak. Genetik teste 9 . kromozomda sorun ciktigindan embriyolara genetik test yapildi. Sonucu yarin sabah cikacak. Eger bir sorun cikmaz ise transferim olacak. Allah hepimizie hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
kIZLAR Selamlar
Ben burayi yeni kesfettim. 35 yasindayim , ilk tup bebek denemem. Yarin transferim yapilacak. Genetik teste 9 . kromozomda sorun ciktigindan embriyolara genetik test yapildi. Sonucu yarin sabah cikacak. Eger bir sorun cikmaz ise transferim olacak. Allah hepimizie hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
kIZLAR Selamlar
hoşgeldin ablacım, burası dertlerimizi paylaştığımız, birbirimizin tecrübelerinden faydalandığımız çok güzel bir yer. benim de yarın ya da ertesi gün transferim olacak. hayırlısı olur inşallah güzel haberleri birlikte alırız.
canim senin transferin nerede olacak? Benimkisi anadolu saglik merkezinde.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 1 okudu
Bfatoş:10 okunacak
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okudu
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
demet3574: 1 okunacak
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:17 okundu
Kalan:156
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:nazar
amin canım inşallah cümlemizin... aramadı, pazartesi arayacağını söylemişti, o gün gel der mi ki yoksa salıya mı kalır?
sana da günaydın işeri bititrdin tabiGÜNAYDIN.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar çok heyecanlıyım birazdan doktara gidicem bu gün tedavim başlayacak sanırım.Allah yolumuzu açık etsin.Hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?