2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım zaten adet ve hamilleik belirtisi genelde yanı oluyormuş.lütfen olumlu düşün olur mu.
Csanım kaç embriyo konmuştu sana.2 istiyordun koydular mı.atlamışım ben orayı galiba

1 tane transfer etti doktor canım. 5 tane 1. kalite vardı. 4 ünü dondurdular. aslında isteseydik doktor 2 tane koyacaktı, ama bize çok çok açıklama yaptı, böylesinin benim için daha iyi olacağını söyledi. zaten ilk denemem olduğu için. olmazsa dondurulmuşlardan 2 tane koyacağını söyledi. ama bizi gerçekten ikna etti. o konuda içim rahat yani. bakalım hayırlısı...

haklısın canım, hayırlısı bakalım. ne bişeyim günler geçtikçe hassasiyetim azaldı, sanki hiç transfer yapılmamış gibi... her şey normal tarihim gelince adet olacağım ve normal hayatıma geri döneceğim gibi. neyse dediğin gibi olumlu olmalıyız...

maaşallah canım sevindim.sen 2 taneyi çok istiyordun o yüzden sordum cnm.

boyle hissetmiştim bende...
hamileliğim devam etmedi boş gebelik nedeniyle 8. haftada önce ilaçla düşük ardından kürtaj geçirdim..
şimdi ise dondurulmuş embriyolar için gün sayıyorum..
benim 3 tane dondurulmuşum var..
acaba çözünürken biri gitse kalan 2 taneyi transfer ederlermi...:44::44:
ben ısrar edicem oyle olması için..
gerçi hep soylenen her zaman tek embriyounun daha iyi olduğu ..
ama işte insan bir defa kaybedince sanki çok olunca kaybetmeyecekmiş gibi geliyor

maaşallah canım sevindim.sen 2 taneyi çok istiyordun o yüzden sordum cnm.

1 embriyoda şans %40, 2 embriyo %43, 3 embriyo %48 dedi doktor. aralarında çok bir fark olmadığını ama 2 tane olunca erken doğum ya da başka türlü sağlık sorunlarımın olabileceğini falan söyledi. biz gerçekten doktorumuza güvendik. bir de daha ilk olması, yaşımın çok ileri olmaması, bunları ileri sürerek 1 tanesinin benim için daha sağlıklı olacağını söyledi. sonuçta yine tercihi bize bıraktı ama belki de o yüzden içim rahat. yasak deyip çekip gitseydi içimizde kalacaktı belki de ama son tercihi yine biz yaptık.

ilk olarak düşük olduğu için çok üzüldüm. allah kısa zamanda seni yavrularına kavuştursun. yaparlar canım 2 transfer. ben bizim doktorun asla yapmayacağını sanıyordum. lafını bile etmez sanıyordum ama isteseydik yapacaktı. hatta olmazsa dondurulmuşlarımdan (ki inşallah olur) 2 tane transfer edebileceğini söyledi.

inşallah senin gerek kalmayacak canım..
daha sonra kardeş olarak getirirsin dondurulmuş embriyolarını

cnm nezaman dondurulmuşlarına başlıyorsun, hikayeni kendime benzettim o yüzden soruyorum, bende dondurulmuşlarım için sabırsızlıkla zamanın geçmesini beliyorum, temmuzda başlıyorum kısmetse....

cnm nezaman dondurulmuşlarına başlıyorsun, hikayeni kendime benzettim o yüzden soruyorum, bende dondurulmuşlarım için sabırsızlıkla zamanın geçmesini beliyorum, temmuzda başlıyorum kısmetse....

bende temmuz sonu planlıyordum..
fakat doktorum transfer döneminde izinli olacağından eylüle kaldı....
herşeyde bir hayır vardır....

arkadaşlar yarın sabah 9,30 da yumurta toplanacak.çarşamba günüde allahın izniyle pgtye girecekler.inşallah sağlıklı embriyo çıkar ve transfer olur.dualarınızı bekliorum.allaha emanet olunuz.

canım merhaba, sende mi ank ünv yaptırdın? ya bana kısaca bilgi verebilir misin? neler yapmam gerekiyor, nasıl davranıyorlar? raporlu raporsuz fiyatı? özel doktor seçersem ücret ne kadar veriyorum? ayyy bir anda bir sürü sordum lütfen hakkını helal et ama çok heyecanlı ve korkuyorum. senin oldumu peki? beni bilgilendirebilirsen çok sevinirim..

marali sende son durum nedir canım.

kusura bakma canim cevap yazamadim esim evde oldugu icin anca onunla ilgileniyorum merak etmeyin arada bir girip yazilarinizi okuyorum bende sondurum gonal f inneleine baslatim 1 emuzda ikinci ultrasyoum var yumurta buyuklugune bakacaklar ve yeterin ce buyukse toplama islemi icin karar verecekler sanirim senin durmun nasil yanlis hatirlamiyorsun arastirma yapiyordun tup bebek olayi icin ne oldu karar verdinmi yaptirmaya

arkadaşlar yarın sabah 9,30 da yumurta toplanacak.çarşamba günüde allahın izniyle pgtye girecekler.inşallah sağlıklı embriyo çıkar ve transfer olur.dualarınızı bekliorum.allaha emanet olunuz.

rica ederim canım benim önemli değil.bizde eşimin sonucunu bekliyoruz canım.test yaptırmaya ikna olursa o testin sonucuna göre tedaviye başlayacağız inş.merkeze karar verdim canım bahçeci umut olacak inş.ama zamanı henüz net değil.

tedavin hayırlı olsun cnm .tabloya ekleyeyim ben son durumunu.

arkadaslar aranizda esi micro tesse ameliyati olan varmi varsa beni bilgilendire bilirlermi nasil geciyor ameliyati ve sonrasi onun icin cok endiseleniyorum 64:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…