canım zaten adet ve hamilleik belirtisi genelde yanı oluyormuş.lütfen olumlu düşün olur mu.
Csanım kaç embriyo konmuştu sana.2 istiyordun koydular mı.atlamışım ben orayı galiba
canım benimde tedavimde hep dediğin gibiydim..
adet dönemim yaklaşınca saat başı lavaboya gidiyordum...
nitekim tam adet günümde önce kahve ardından kırmızı lekelenmem oldu..
hemen bana pruloton depot iğne yaptılar..
kanamam kesildi..
3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..
doktorum bu endişem için çok kızmıştı bana..
ne düşünürsen o gelir başına demişti..
sende iyi şeyler düşünmeye çalış ...
maaşallah canım sevindim.sen 2 taneyi çok istiyordun o yüzden sordum cnm.1 tane transfer etti doktor canım. 5 tane 1. kalite vardı. 4 ünü dondurdular. aslında isteseydik doktor 2 tane koyacaktı, ama bize çok çok açıklama yaptı, böylesinin benim için daha iyi olacağını söyledi. zaten ilk denemem olduğu için. olmazsa dondurulmuşlardan 2 tane koyacağını söyledi. ama bizi gerçekten ikna etti. o konuda içim rahat yani. bakalım hayırlısı...
haklısın canım, hayırlısı bakalım. ne bişeyim günler geçtikçe hassasiyetim azaldı, sanki hiç transfer yapılmamış gibi... her şey normal tarihim gelince adet olacağım ve normal hayatıma geri döneceğim gibi. neyse dediğin gibi olumlu olmalıyız...
maaşallah canım sevindim.sen 2 taneyi çok istiyordun o yüzden sordum cnm.
boyle hissetmiştim bende...
hamileliğim devam etmedi boş gebelik nedeniyle 8. haftada önce ilaçla düşük ardından kürtaj geçirdim..
şimdi ise dondurulmuş embriyolar için gün sayıyorum..
benim 3 tane dondurulmuşum var..
acaba çözünürken biri gitse kalan 2 taneyi transfer ederlermi...:44::44:
ben ısrar edicem oyle olması için..
gerçi hep soylenen her zaman tek embriyounun daha iyi olduğu ..
ama işte insan bir defa kaybedince sanki çok olunca kaybetmeyecekmiş gibi geliyor
ilk olarak düşük olduğu için çok üzüldüm. allah kısa zamanda seni yavrularına kavuştursun. yaparlar canım 2 transfer. ben bizim doktorun asla yapmayacağını sanıyordum. lafını bile etmez sanıyordum ama isteseydik yapacaktı. hatta olmazsa dondurulmuşlarımdan (ki inşallah olur) 2 tane transfer edebileceğini söyledi.
boyle hissetmiştim bende...
hamileliğim devam etmedi boş gebelik nedeniyle 8. haftada önce ilaçla düşük ardından kürtaj geçirdim..
şimdi ise dondurulmuş embriyolar için gün sayıyorum..
benim 3 tane dondurulmuşum var..
acaba çözünürken biri gitse kalan 2 taneyi transfer ederlermi...:44::44:
ben ısrar edicem oyle olması için..
gerçi hep soylenen her zaman tek embriyounun daha iyi olduğu ..
ama işte insan bir defa kaybedince sanki çok olunca kaybetmeyecekmiş gibi geliyor
cnm nezaman dondurulmuşlarına başlıyorsun, hikayeni kendime benzettim o yüzden soruyorum, bende dondurulmuşlarım için sabırsızlıkla zamanın geçmesini beliyorum, temmuzda başlıyorum kısmetse....
arkadaşlar yarın sabah 9,30 da yumurta toplanacak.çarşamba günüde allahın izniyle pgtye girecekler.inşallah sağlıklı embriyo çıkar ve transfer olur.dualarınızı bekliorum.allaha emanet olunuz.
canım inşallah herşey yolunda gider.iyi haberlrini bekliyoruz cnm .arkadaşlar yarın sabah 9,30 da yumurta toplanacak.çarşamba günüde allahın izniyle pgtye girecekler.inşallah sağlıklı embriyo çıkar ve transfer olur.dualarınızı bekliorum.allaha emanet olunuz.
inşallah senin gerek kalmayacak canım..
daha sonra kardeş olarak getirirsin dondurulmuş embriyolarını
ohss riski taşıyan biriydim zaten ben ama doktorum folikül gelişimi yavaş oluyor diye ilacın dozunu düşürmed.sanıırm ben o yüzden böyle kötü oldum.duydugum ohss geçirnlerin daha büyük oranla pozitif sonuç aldıkları yönündeydi ama bende bu olmadı.ama ben o kadar kustum ki kusarken de rahmi falan çok zorladım isteyereki yaptıgım birsey değildi ama sanıırm o kusmalardan birinde çok zorlandıgı için olmadı diye düşünüyorum ne kadar dogrudur bilmem ama hayırlsı olsun diyelim bundan sonra inşallah.ben transferin 9.günü adet oldum ve 11 gün sürdü((ben suan tedaviye ilk basladıgımdan daha zayıfım ama ohss den dolayı hiçbirsey yiyemedim ondan galiba.yedigim anında cıkıyordu ((
evt canım secebiliyorsun ben de secmiştm zaten((merkez su acıdan önemli anında problemlerine yanıt almak ve güler yüz yanı sıra tabii tecrübe teknoloji vs ama öncelikle iyi muamele...benm için çok önemli
marali sende son durum nedir canım.
arkadaşlar yarın sabah 9,30 da yumurta toplanacak.çarşamba günüde allahın izniyle pgtye girecekler.inşallah sağlıklı embriyo çıkar ve transfer olur.dualarınızı bekliorum.allaha emanet olunuz.
rica ederim canım benim önemli değil.bizde eşimin sonucunu bekliyoruz canım.test yaptırmaya ikna olursa o testin sonucuna göre tedaviye başlayacağız inş.merkeze karar verdim canım bahçeci umut olacak inş.ama zamanı henüz net değil.kusura bakma canim cevap yazamadim esim evde oldugu icin anca onunla ilgileniyorum merak etmeyin arada bir girip yazilarinizi okuyorum bende sondurum gonal f inneleine baslatim 1 emuzda ikinci ultrasyoum var yumurta buyuklugune bakacaklar ve yeterin ce buyukse toplama islemi icin karar verecekler sanirimsenin durmun nasil yanlis hatirlamiyorsun arastirma yapiyordun tup bebek olayi icin ne oldu karar verdinmi yaptirmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?