ekledim cnm.inşallah sonucada hamile diye yazar burayı bayram gününe döndürürüz inş.
hakkınızda hayırlısı olsun inş.Umarım o güne kadar sürpriz yapıp gelir bebeğinmerhaba arkadaşlar.
ben temmuzda yaptıracaktım ama eşimle erteleme kararı aldık yüksek ihtimalle şubat tatilinde olur.
hamiş arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. sağlıkla kucaklarına da alsınlar inşallah.
bekleme de olan arkadaşlar da inşallah pozitif sonuçlarıyla bizi mutlu eder ve bizlere umut olurlar.
tedavi aşamasındaki arkadaşların allah yardımcıları olsun.
hepinize dua ediyor ve dularınızı bekliyorum.
sevgiler.
dear mother canım benim bilgilerimi de güncelle isteren..daha öncede yazdım ama sanırım gözden kaçtı, erkek infertile sorunu, ankara ünv tüp bebek merkezi yaptırcam, adet tarihim sanırım 21 temmuz olacak..
bu arada eşinin spermler ne alemde? düzelme oldumu? bizim 15 iğne ile %2şer hızlı ve yavaş ileri, %6 yerinde olmuş. sayıda 22 milyon olmuş..ama yinede yetmiyor tabiki..eşim iğneye devam edecek tüpe kadar..
canım liefde birazdan ekler seni paslaşıyoruz böyle kim uygunsa o düzenliyor tabloyu benim bu ara misafir yoğunluğum olduğu için çok bakamıyorum.bugün evde yokta müsaitim
maaşalalh canım değerlerde iyileşme var.biz henüz test yaptırmadık cnm ama mümkün olan en kısa zamanda yaptıracağız inş.
Çok teşekkür ederim arkadaşım hepbirlikte inşallah güzel haberler paylaşacağız buradan..Hosgeldin canim aramiza... Tedavin hayirli olsun canim...
canım teşekkürler.Benim yaş 30 . 6 yıllık evliyim .Suudi Arabistanda yaşıyorum.Sorun erkek infertilitesi.2 ay önceki ilk denememizde tutmadı.Bu ay bismillah dedik başladık umarım rabbim yüzümüzü güldürür..hosgeldin canim, yasini,kacinci deneme, hangi merkezde yaptircani filan yazarsan sevinirim bu arada hayirlisiyla tedaviye baslarsin insallah...
Tebrik ederim arkadaşım.41 kere maşallah ..Umarım hepimizin maşallah diyenleri olur.Allah tamamına erdirsin AMİN..RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLARARTIK BEN DE HAMİLEYİM. DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN
Canım benim 2.tedavim.Daha iğnelere bugün başladım ama geçen seferki tedavimde çok kilo aldım ki kolay kilo almayan bir bünyem var.OPU ( yumurta toplama işlemine)kadar sadece 3 kilo aldım ve sonrasındada su toplandı bende iyice şiştim.Görenler 5 aylık hamile gibisin diyorlardı düşün o kadar yani.Ama sonra yavaş yavaş indi şükür.Ama tutmadı malesef ..Aman tutsunda şişmekde önemli değil,herşeye katlanırız biz yeterki rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİNmerhaba arkadaslar size bir sorum olacak sizde bu verilen innelerden kilo almaniz oldumu ben sporda yapiyorum ama yinede biraz kilo almisim acaba bu hormon innelerindenmi birde regl olmuyorum ondanmi biraz kilom var birde tartita kilo aldigimi gorunce sinir olmaya basladim saten kilo vermek icinde dikkat ediyorum :92::92::92:
canım ben bu ay başladım inşallah bugün ilk iğnemi oldum..:)Allah bu süreçte hepimize kolaylık versin Sabır versin.. Biz 2 ay önce dondurulmuş spermlerle denedik.12 yumurtadan sadece 3 tanesi döllendi.3 taneside transfer edildi ama malesef tutmadıinşallah canım.bizim de erkek infertilitesi.tesa ya gerek kalmadı ama kromozom anomalisi olabilir dediler.benim de ilk deneme mayısta yapıldı ama sonuc cıkmadı.temmuzda inşallah kist falan yoktur da baslarız dondurulmuşlarla.sen ne zaman baslıyorsun?
Canım ne desekde boş bilirim bu acıyı tatmış biri olarak ama seninde dediğin gibi mutlaka vardır bir hayır.Ben hep rabbim sağlıklı sıhhatli vede hayırlı evlatlar versin eğer sağlıksız olacaklarsa vermesin diyorum .Ve tutmadığındada hep bunu düşünerek avundum.Umarım bir dahaki denemende olur canım Allah sabır versin diyorum...selam herkese
hayırlısı benim için busefer olmamasıymış(((((((((((
malesef negatif...
üzgünmüyüm evet.. ama bu kaderimse arttık değiştirebileceğim düşüncesiyle yaptıklarımdan yoruldum..
herkes bu sayfada kendi kaderini yaşar. onun için etkilenmemeliyiz kimseden...
gerçek hayat hikayesidir bu: bir kız arkadaşım deli gibi aşık olup evlendiği eşini kaybetti. ama 6 ay öncesinde düşüğü olduğunda öyle üzülmüştüki.isyanda idi.. ben doktorum nasıl bu benim başıma gelir diye....ama büyük resimde herşeyin bir anlamı var..
yani ben allahın gücüne gidecek şekilde ne çok sevinip ne de çok üzülebiliyorum..
sevgiyle kalın ben biraz güç toplayacağım..
Beni unutmuşsun arkadaşım.yaş 30. ve 2.tedavim Arabistanda yaşıyorum ve burda tedavi oluyorum.Bugün ilk iğnem..Hepimize kolay gelsin...liaf canım tabloyu bir kontrol edermisin tedavisi başlayan arkadaşları öne çektim.unuttuğum varmı acaba.
canım zaten adet ve hamilleik belirtisi genelde yanı oluyormuş.lütfen olumlu düşün olur mu.canlarım benim test tarihim 2 temmuz. tabloya yazarsınız. ya bende hep adetim gelecekmiş gibi bir his var. özellikle sabahları oluyor. ümidim azalıyor, hiçbir şey hissedemiyorum.
öyle canım ya.mutlaka vardır bundada bir hayır.dearmother..
benimde tedavim eylüle kaldı
transfer dönemi doktorumun iznine denk geliyormuş..
eylüle bırakalım dedi..
vardır bundada bir hayır dedim
canlarım benim test tarihim 2 temmuz. tabloya yazarsınız. ya bende hep adetim gelecekmiş gibi bir his var. özellikle sabahları oluyor. ümidim azalıyor, hiçbir şey hissedemiyorum.
yok canim ne garibisin belkide vucutun hassas oldugu icindir sana tsk ediyorum beni aydinlattigin icin yoksa ben kafayi yerdim bune sisginlik diye cok saol senin hamileligin gerceklesmedimiki trannsferden sonra adet oldun
evt canım secebiliyorsun ben de secmiştm zatencanım mrb, benim ilk denemem olacak, eşm kaan hocanın hastası, o nedenle ilk denemeyi orda düşündüm..genart hakkında kötü bişey duymadım açıkcası, hatta olumlu şeyler duydum.. peki kaan hocanın orda özel doktor seçemiyormuyuz? bana seçebileceğimi sölediler, bakalım hayırlısı..açıkcası benim için yer çok öenmli değil, Allah nasip edecekse eğer her yerde olabileceğini düşünüyorum..mesela bugün negatif öğrenen arkadaşımız da genartta yaptırmış..Rabbim sabır versin, inş gerek kalmadan kendiliğinden kalır hamile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?