efsune hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım farklı bir dr.a daha görün mutlaka.iyi haberlerini bekliyorum inş.Bende bugün doktora gittim. Öğrendimki herş ey hamile kalmakla bitmiyormuş. Çocuk doğurmak mucize gibi birşey miş. Geçen hafta gittiğimde keseyi görmüştük ancak kalbi atmıyordu. Bugün gittimde kalbi çok yavaş atmaya başlamış. Doktor yeterli değil dedi. Çarşamba günü kalp atışı hızlanmazsa almak zorunda kalabiliriz dedi. Yani her şey sil baştan olabilir. Bütün hayallerim yıkıldı valla. Yine de Allahtan ümit kesilmez diyorum ama yinede çok üzgünüm. Çarşamba herşey olabilir. Yeni arkadaşlara da iyi şanslar diliyorum. İnşaallah her şey güzel gider.
selam herkese
hayırlısı benim için busefer olmamasıymış(((((((((((
malesef negatif...
üzgünmüyüm evet.. ama bu kaderimse arttık değiştirebileceğim düşüncesiyle yaptıklarımdan yoruldum..
herkes bu sayfada kendi kaderini yaşar. onun için etkilenmemeliyiz kimseden...
gerçek hayat hikayesidir bu: bir kız arkadaşım deli gibi aşık olup evlendiği eşini kaybetti. ama 6 ay öncesinde düşüğü olduğunda öyle üzülmüştüki.isyanda idi.. ben doktorum nasıl bu benim başıma gelir diye....ama büyük resimde herşeyin bir anlamı var..
yani ben allahın gücüne gidecek şekilde ne çok sevinip ne de çok üzülebiliyorum..
sevgiyle kalın ben biraz güç toplayacağım..
selam herkese
malesef negatif...
üzgünmüyüm evet.. ama bu kaderimse arttık değiştirebileceğim düşüncesiyle yaptıklarımdan yoruldum..
gerçek hayat hikayesidir bu: bir kız arkadaşım deli gibi aşık olup evlendiği eşini kaybetti. ama 6 ay öncesinde düşüğü olduğunda öyle üzülmüştüki.isyanda idi.. ben doktorum nasıl bu benim başıma gelir diye....ama büyük resimde herşeyin bir anlamı var..
yani ben allahın gücüne gidecek şekilde ne çok sevinip ne de çok üzülebiliyorum..
selam herkese
malesef negatif...
liefde cim canım .tabloda duaları okumayı bitrdiğimiz için onları çıkarttım.vaktim vardı destek olayım dedim .:26:
bugün ewestciminde yumurtaları toplanıyor muhtemelen toplandı inş.herşey yolundadır.
canım ben ilk denemeyi ankara tıpta yaptırdım.pek ilgi yok onu söyleyeyim sana .ben de genart'a tasımayı düşünüyorum dondurulmuslarımı.çünkü ben çok agladım o süreçte.bir muhatap bulamıyorsun sorun oldugunda.
ben ohss oldum mesela.ölüyorum zannettim çok kötüydü.çok ihtiyac duydum doktora.sen genartla ilgili ne gibi seylerr duydun ?iyi değilmiymiş?
kızlar bu konuda ben de merak içindeyim.genart'ı düşünüyorum.olumsuz bir duyum var mı?
31 yaşındayım.erkek faktörü problemimiz
ekledim cnm.inşallah sonucada hamile diye yazar burayı bayram gününe döndürürüz inş.Arkadaslar merhaba beni de tabloya ekleyebilir mısınız?1. Denemem hrs Ankara'da yaptırdım.test gunüm 30 Haziran
selam herkese
malesef negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?