rica ederim canım benim önemli değil.bizde eşimin sonucunu bekliyoruz canım.test yaptırmaya ikna olursa o testin sonucuna göre tedaviye başlayacağız inş.merkeze karar verdim canım bahçeci umut olacak inş.ama zamanı henüz net değil.
tedavin hayırlı olsun cnm .tabloya ekleyeyim ben son durumunu.
tatlı hamişte gelmiş maaşallahEcecim yeni arkadaşa benden 50 ayetel kürsi eklermisin
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
2|ailhan76|37|||||HAMİLE
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi
11|Blast||||||30 Haziran test tarihi
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi
13|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Temmuz test tarihi
15|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|yumoşları toplandı
16|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı
17|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı
18|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplandı
19|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|26 haz. yumoslari toplanacak
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|24-25 haz.yumoşlar toplanacak
21|marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
22|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
24|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
27|Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
28|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|yakında başlıyor.
29|anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
31|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyacaktı?
32|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|?
33|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
34|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor
35|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor
36|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||
37|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|
38|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
39|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
40|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
41|melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
42|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
43|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
44|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
45|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||
46|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
47|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Beklemede
48|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
49|ebrudur| |Temmuz ||||
50|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
51|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
52| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem
53|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|
54|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
55|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana
56| ozlmozcn | |Haziran ||||
57|psikolog1707||Haziran ||||
58|symrna35||Haziran||||
59|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
60|artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
61|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
62|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Şubata ertelendi
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
canlarım benim test tarihim 2 temmuz. tabloya yazarsınız. ya bende hep adetim gelecekmiş gibi bir his var. özellikle sabahları oluyor. ümidim azalıyor, hiçbir şey hissedemiyorum.
evet bizde üzüldük inş.canım inşşşşşşkızlar akşam girebildim ancak . efsuneye çok üzüldüm , işşallah kendiliğinden olur hiç beklenmedik bir anda diyorum . kızlar ben sürekli unutoyrum , yani fazla döndüm günlük yaşama yani çok çok dikkat edemiyorum hareketlere yani ağır kaldırmıyorum sert hareketler yapmıyorum ama.işallah bu bir sorun yaratmaz , sabah ve akşam iğneleri olmasa herşey normal gibi.
Arkadaşlar merhaba,öncelikle Allah hepinizin dualarını kabul etsin...Benim 1 haziranda transferim oldu,tuttu.çok şükür.1,5 aylık oldu miniğim.5 tane embriyom da,merkezde...Bu arada yumurtalar toplanmadan son bir kutu gonal f 450 aldırdı.75 ml'ini al dedi.Haliyle gerisi kaldı.Tek kullanımlık şırıngayla çektim,kalanına hiç dokunmadım.Çekmecede kutusunun içinde duruyor.yanlış anlamayın beni.Ama bu ilaçlar hepimizin bildiği üzere çok masraflı.bizim herşey dahil bi 6,5-7 milyar gitti yani.rahat gitti.Hani aklınızda olsun.Size de doktor böyle az bir kullanım için aldırır,haberleşelim.hiçbir soru işareti olmasın aklınızda.ben çok titiz ve bilinçli bir anne adayıyım.msn adresim:ashley_as_@hotmail.com mail atabilirsiniz.Umarım almak isteyen bir arkadaşım olursa,ona da uğur getirir,bu ilaç...
İyi akşamlar arkadaşlar herkese bende bugün 2.tüp bebek için ilk iğnemi oldum.Ben ilk denemmende 27 haftalık bebğimi kaybettim erken doğumla .Ama yılmadık Allah bize bu gücü yine verdi inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evletlar nasip olur inşallah.Beni de listeye alırmısınız Memoral Hastanesi 2.deneme olucak dedğim gbi hepinize hayırlı geceler mutlu pozitif olmak dileğiyle
evet canım benmki de ankara ünv oldu .dediğim gibi çok ilgil değiller.özel doktorun olursa o yapıyor yumurta takibini,toplamayı,transferi falan ama onun dısında doktorun olmazsa orda artık onlar asistan mıdır bilmiyorum sanıırm tusta kadın dogum kazann uzman olmak için okuyan doktorlar tam bilmiyorum ama onlar muayene ediyorlar...onlar da pek ilgil değiller açıkcası.bizim raporlu 700 gibi ilaçlar tuttu.400 küsur yumurta toplama.bir de doktor parası 1500 .benim olmadı.inşallah dondurulmuşlarla tekrar denicez.canım merhaba, sende mi ank ünv yaptırdın? ya bana kısaca bilgi verebilir misin? neler yapmam gerekiyor, nasıl davranıyorlar? raporlu raporsuz fiyatı? özel doktor seçersem ücret ne kadar veriyorum? ayyy bir anda bir sürü sordum lütfen hakkını helal et ama çok heyecanlı ve korkuyorum. senin oldumu peki? beni bilgilendirebilirsen çok sevinirim..
İyi akşamlar arkadaşlar herkese bende bugün 2.tüp bebek için ilk iğnemi oldum.Ben ilk denemmende 27 haftalık bebğimi kaybettim erken doğumla .Ama yılmadık Allah bize bu gücü yine verdi inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evletlar nasip olur inşallah.Beni de listeye alırmısınız Memoral Hastanesi 2.deneme olucak dedğim gbi hepinize hayırlı geceler mutlu pozitif olmak dileğiyle
evet canım benmki de ankara ünv oldu .dediğim gibi çok ilgil değiller.özel doktorun olursa o yapıyor yumurta takibini,toplamayı,transferi falan ama onun dısında doktorun olmazsa orda artık onlar asistan mıdır bilmiyorum sanıırm tusta kadın dogum kazann uzman olmak için okuyan doktorlar tam bilmiyorum ama onlar muayene ediyorlar...onlar da pek ilgil değiller açıkcası.bizim raporlu 700 gibi ilaçlar tuttu.400 küsur yumurta toplama.bir de doktor parası 1500 .benim olmadı.inşallah dondurulmuşlarla tekrar denicez.
hayırlı olsun canım.insallah olumlu sonuçlanır.arkandan da biz geliriz.
canım kaç yumurtan oldu durumun neden iyi değil dedin canım benim.dualarımız seninle iyi olacak herşey inş.slm arkadaşlar negtf sonuç alan arkadşlr için çok üzgünüm positf olanlarada tebrklr Allah tamamına erdirsin benimde bugün yumurtalarım toplandı bakalım sonuç ne olacak durumum hiç iyi deyil RABİM İNŞALLAH hepimizin yardımcısı olur
slm arkadaşlar negtf sonuç alan arkadşlr için çok üzgünüm positf olanlarada tebrklr Allah tamamına erdirsin benimde bugün yumurtalarım toplandı bakalım sonuç ne olacak durumum hiç iyi deyil RABİM İNŞALLAH hepimizin yardımcısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?