Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Yeda: 20 okunacak
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:35 okundu
Kalan:109
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
kizlarrrr iyi geceler
liefde cnm benim kanamam bitti. 2-3 gündür hiçbişey gelmiyor normal.hatta ilk defa bu ay dün fark ettim yumurtlama akıntımı saydım tam 14. gün müş yumurtlama akıntısı sanırım baya baya yumurtlama belirtileride var hayırlısı cnm bana da öyle gelmiş olabilir ama bu histereskopi işi bana iyi geldi ğibi geliyo.
cnm bu ay bir aksilik olmazsa temmuz 8 inde adet olcam ama geçikirse 10-15 gün gecikir herhalde.senin izinin 6 haftaydı sanırım gecikirse nasıl olcak geliş dönüş tarihin şimdiden bellimi?
belli canim ya 20 agustos donus bizim temmuzun 20si diye tahmin ediyordum bu gidisle sonuna denk gelse gene raziyim yani sahinn bey 15-16 gun dedi adetin ikinci gununden itibaren ama olaki gecikirse adetim ya da bisey ciksa tam transferden sonra arabayla buraya mi gelcem bide uzun yola cikmayin derler ya
iyi canim ya hersey guzel olucak tam hazirsin yanigebelige engel olucak bisey kalmadi insallah sevindireceksin canim bizi burda
cnm en kötü ihtimal transfer sonrası 2 gün sonra filan uçakla dönersin sen olmaz mı öyle?
ben en son gittiğimde şahin beyin muaynanesinde alman tedaviye yeni başlayacak alman hasta vardı eşiyle gelmişlerdi bayada uzun bir görüşme yaptılar tedaviye başlıyacaklardı demekki yetişiyo bu zaman zarfında.izin uzatma gibi bi şansınız olamazmı adet geçikirse? bişekilde ayarlanıyodur belki?
biseyler yapmaya calisicaz artik ama ucakla donmem cunku esim yalniz donmek zorunda kalir onun icin sorun degilde benim icim rahat etmez ozaman yinede yaninda konusuyorum ara sira kullaniyorum bende yalniz cekilmez o yollar :) rapor ayarlayiz olmazsa izini uzatmak icin simdi aklima geldi bak hasta numarasi yaparim
yani cnm rapor filan olabilir.çünkü sonuçta bir tedavi sürecinde olucaksın rapor vermeleri lazım zaten.
ben yatıyorum cnm şimdi iyi geceler çok yoruldum bugün gözlerim kapanıyo yarın görüşürüz kendine ii bak cnm öptüm
Canım bizim grupta turtim ve dramathink vardı eşi mikrotese olan fakat oda bu ara sık gelmiyorlar canım.azo sayfası var canım orada bir çok kişi yaptırdı bu işlemi oraya yaz istersen sağlıklı cevaplar alırsın.
arkadaslar aranizda esi micro tesse ameliyati olan varmi varsa beni bilgilendire bilirlermi nasil geciyor ameliyati ve sonrasi onun icin cok endiseleniyorum 64:
canım raporsuz merkeze göre degişiyor ben kendi adıma konuşayım 5 milyar
raporlu aşılama diyorsun ama belki sendeki sorun direk tüp bebege götürür ve şimdi şunu söyleyeyim 2 aşılama yeterli canım benim 1 aşılama oldu fsh yüksek diye direk tüp bebek
rahim filmi tekrar yaptırmalısın ama bunun yerine ofis yapıyorlar korkma
özelde aşılama devlet hastanesinde çalışan dr la devam edersen ilaçlar dahil 1.000 canım ama hepsi özel olursa 2 milyar
ama ben özel dr istemem hepsi devlette olsun dersin 500 600 milyon a çıkarsın
ben tüp bebek yaptırıyorum devlette 1.200veya 1.600 arası
merhaba canım benim gittiğim hastanedeki fiyatları yazayım sana ama sen izmirdesin galiba.aşılama ilaçlarla birlikte 1.150 tüp bebek de 5.750 tutuyo.bu fiyatlar normal bence[/QUO
cvbınız için sağolun bu fiyatlar şehirden şehire merkezden merkeze değişiyor anladığım kadarıyla sizn gittiğiniz yer evet uygun yapıyomuş siz hangi şehirdesiniz
arkadaşalar slmlar bende nasipse temmuzda tedaviye başlıcam.benide listeye eklermisiniz?bizim sorunumuz sperm azlığı bu 2.denememiz olacak inşallah son olur.ilkini mayada denemiştik ama ben memnun kalmadım şimdi anatoliada deniycez inşallah.bu arada anatoliada olacak arkadaşlar da var sanırım.sizler memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?