canım bunda üzülecek birşey yokki.ne güzel işte artık hamile kalamama sebebini anlamış oldun.artık sebepsiz değilsiniz tüplerinden dolayı gebe kalamadın bugüne kadar.normal yoldanda deneseydin mutlaka tutacak ama bu zaman alacaktı belkide.slm arkadaşlar günlerdir kafam çok karışık ve kimseye anlatamıyorum içim içimi yiyo.perşembe günü rahim filmi çektirdim ve sağ tüp tıkalı gözüktü.eşimde ve bende başka sorun yok.temmuz 18 de tüp bebek tedavim başlıyo.tek tüp tıkalı olduğu için tutma olasılığı düşük mü nolur yardımcı olun bana kafayı yemek üzereyim
basina gelenlere uzuldum canim insallah hersey yoluna gider bebeklerinizi kucaklariniza almayi nasip eder mevlam .yazdiklarini okuyunca duygulandim herseyde bir hayir vardir bence korkma.bende burayla 2009da tanisdim zayiflamak icin senin dedigin gibi ozmanlar hic aklima gelmiyordu birgun burda dertlesecegim arkadaslarim beenimle ayni sorunu olan insanlar dert yoldasim olacagi ama kismet isde birgun burdaki uyeligimi bile unutmuskan basimiza bu olay gelince tup bebekle ilgili arastirmalar yapinca karsima bura cikti baktim uyelikde duruyor girdim iyiki girmissim yoksa ben bu sorunlarla kimseye konusamiyorum esimide uzmemk icin onunlada dertlesemiyorum sorun onda olunca etrafdakiler desen kime ne anlatacaksin cogu bilmiyor bile bu ise kalkisdigimizi gurbette tek basiniza kaliyorsunuz ama burdaki arkadaslar sayesinde rahatladim sorunumu konusdum derdimi paylasdim beni rahatlattilar ve burdaki tupbebeklerin hamile olayini duyunca daha cok bir sevinip dort elle tedavime tutundum ben inneden korkan bir insandim korkmayi burak inneyi gorunce fena oluyordum bayilacakgibi ama burdaki basaran insanlari gorunce hamile olduklarini duyunca bende yaparim diyip cesaretlendim suan inan gunde 2 tefa inne yapiyorum esim bile sasiriyor bunlar yaptiklarima cok guzel bir blogdasin inan etrafdaki arkadaslar hic biride cikar dedikodu icin birda deyiller hepsi ellerinden geldigi kadar tanimadiklari insanlara yardim edmek isdiyorlar birde dualarla yasinlarle birbirlerine yardim ediyorlar sizleri tanimasamda cok seviyorum arkadaslar
canım bunda üzülecek birşey yokki.ne güzel işte artık hamile kalamama sebebini anlamış oldun.artık sebepsiz değilsiniz tüplerinden dolayı gebe kalamadın bugüne kadar.normal yoldanda deneseydin mutlaka tutacak ama bu zaman alacaktı belkide.
Tüple şansın çok yüksek.gebelikle tüplerin durumunun ilgisi yok cnm.hee şu var ama tüplerde sıvı olması durumu tutunmaya engel buda filmde çıkıyor zaten olsa dr.un söylerdi mutlaka içini ferah tut canım.şanslı gruptansın maaşallah
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Yeda: 20 okunacak
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:35 okundu
Kalan:109
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
arkadaslar aranizda esi micro tesse ameliyati olan varmi varsa beni bilgilendire bilirlermi nasil geciyor ameliyati ve sonrasi onun icin cok endiseleniyorum 64:
canım maaşallah 3 çok iyi bir rakam yeterki sağlıklı olsun değilmi gereken zaten 1 sperm ve yumurta değilmi hep bunu söylüyoruz.bugün arayacaklar değilmi canım.durum için inş.herşey çok yolunda gidiyordur.
dondurulucak diyordun neden dondurulucak canım onu anlayamadım
sevgili arkadaşlar can yoldaşlarım kaderdaşlarım.
2 aydan uzunca bir süredir burada aynı hayalleri kurduk aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzüldük birbirimizi tanımadan adını bilmeden dular ettik ortak temennilerde bulunduk.Hepinizden çok şey öğrendim hayata hayallerime daha bir sıkı sarıldım mucizelerin olduğunu burada öğrendim.
şimdi bunları neden yazıyorum biliyorsunuz eşimin test yaptırması gecikti bir türlü önümüzü göremedik bu son zamanlarda gerçi gelecek hafta testi yaptırmasını beklesemde yaptırmayabilir diyorum yinede.Yani belkide tedavimizi erteleyeceğiz yada gelecek ay başlayacağız bilemiyorum henüz hiç bir şey net değil .Fakat ben düşündüm ve bu süre zarfında bu konudan biraz uzaklaşmaya karar verdim.
kısa bir tatile çıkmayı sonrasında yoluma bakmayı düşünüyorum.Bu süre zarfında foruma yazmama kararı aldım mutlaka okuyacağım msnden haberlerinizi alacağım fakat foruma yazmayacağım kafamı iyice boşaltmak istiyorum çünkü.
Aklım dualarım hep sizinle olacak umarım bir gün yeni bir nick alıp şükürler olsun bende hamileyim diyebiliriim.Hepinizden güzel sonuçlar almak dileğiyle.Unutmayın bunların hepsi birer imtihan sabırla bekleyip RABBİMİZDEN isteyeceğiz sonunda muradımıza kavuşacağız inşallah.
Hakkınızı helal edin lütfen arkadaşlar varsa benimde hakkım helal olsun .hepinizi çok seviyorum inanın ben burada olmasam bile dualarım burada olacak.Sizi takip ediyor olacağım.Üyeliğimi silmelerini rica ettim başka türlü girip yazbileceğim çünkü.Lütfen beni yanlış anlamayın sadece kafamı boşaltma çabam bunlar.Umarım başarılı olurum.
sevgiyle kalın hamiş kalın inş.Allaha emanet olun.Dualarınızda benide unutmayın lütfen.
Kızlar , hepinize güzel pazarlar... Dün 9 tane yumurta toplandı. Bugün gelişmeleri bildirecekler, daha arayan soran olmadı. Biraz kasık ağrım var, birazda halsizim. Ama diğer tedavilerimde bu kadar çok ilaç kullanmamıştım. Sürekli ilaç içiyorum. Doktorcum hiç birşeyi ihmal etmiyor. Bakalım bekliyoruz şimdilik Allahtan hayırlısı diyorum...
sevgili arkadaşlar can yoldaşlarım kaderdaşlarım.
2 aydan uzunca bir süredir burada aynı hayalleri kurduk aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzüldük birbirimizi tanımadan adını bilmeden dular ettik ortak temennilerde bulunduk.Hepinizden çok şey öğrendim hayata hayallerime daha bir sıkı sarıldım mucizelerin olduğunu burada öğrendim.
şimdi bunları neden yazıyorum biliyorsunuz eşimin test yaptırması gecikti bir türlü önümüzü göremedik bu son zamanlarda gerçi gelecek hafta testi yaptırmasını beklesemde yaptırmayabilir diyorum yinede.Yani belkide tedavimizi erteleyeceğiz yada gelecek ay başlayacağız bilemiyorum henüz hiç bir şey net değil .Fakat ben düşündüm ve bu süre zarfında bu konudan biraz uzaklaşmaya karar verdim.
kısa bir tatile çıkmayı sonrasında yoluma bakmayı düşünüyorum.Bu süre zarfında foruma yazmama kararı aldım mutlaka okuyacağım msnden haberlerinizi alacağım fakat foruma yazmayacağım kafamı iyice boşaltmak istiyorum çünkü.
Aklım dualarım hep sizinle olacak umarım bir gün yeni bir nick alıp şükürler olsun bende hamileyim diyebiliriim.Hepinizden güzel sonuçlar almak dileğiyle.Unutmayın bunların hepsi birer imtihan sabırla bekleyip RABBİMİZDEN isteyeceğiz sonunda muradımıza kavuşacağız inşallah.
Hakkınızı helal edin lütfen arkadaşlar varsa benimde hakkım helal olsun .hepinizi çok seviyorum inanın ben burada olmasam bile dualarım burada olacak.Sizi takip ediyor olacağım.Üyeliğimi silmelerini rica ettim başka türlü girip yazbileceğim çünkü.Lütfen beni yanlış anlamayın sadece kafamı boşaltma çabam bunlar.Umarım başarılı olurum.
sevgiyle kalın hamiş kalın inş.Allaha emanet olun.Dualarınızda benide unutmayın lütfen.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Yeda: 20 okundu
neme:37 okundu
Kalan:107
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
Yeda: 20 okundu
neme:37 okundu
Kalan:107
liefde ,tulayss kızlar sizler nasılsınız?
iyiyiz canim benim sen nasilsin neler yaptin profil foton guzel olmus piril piril parliyorsun kaymak gibi hatunsun yani
bende biraz bornzlasiyim dedim 2 defadir solaryuma giriyorum biraz renk aldim beyaz tenliyim ben gelene kadar 2 defa daha girsem tamamdir :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?