2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım bunda üzülecek birşey yokki.ne güzel işte artık hamile kalamama sebebini anlamış oldun.artık sebepsiz değilsiniz tüplerinden dolayı gebe kalamadın bugüne kadar.normal yoldanda deneseydin mutlaka tutacak ama bu zaman alacaktı belkide.

Tüple şansın çok yüksek.gebelikle tüplerin durumunun ilgisi yok cnm.hee şu var ama tüplerde sıvı olması durumu tutunmaya engel buda filmde çıkıyor zaten olsa dr.un söylerdi mutlaka içini ferah tut canım.şanslı gruptansın maaşallah

marali dear mother sağolun dostlar...Allah razı olsun dertleşecek dost bulmak ne kadar zor du benim için...eşlerimiz iyiler ama bizim psikolojimizi maalesef anlayamıyorlar..Benim eşim ne zamn üzüldüğümü görse Rabbim bize vermezse ne yapalım kısmetimiz değilmiş kabulleneceğiz diyor ...sorun bende olduğu halde hemen kaderimiz deyip kabulleniyor...bende öfkeleniyorum istemeden onun bu rahatlığına...

sevgili arkadaşlar can yoldaşlarım kaderdaşlarım.
2 aydan uzunca bir süredir burada aynı hayalleri kurduk aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzüldük birbirimizi tanımadan adını bilmeden dular ettik ortak temennilerde bulunduk.Hepinizden çok şey öğrendim hayata hayallerime daha bir sıkı sarıldım mucizelerin olduğunu burada öğrendim.

şimdi bunları neden yazıyorum biliyorsunuz eşimin test yaptırması gecikti bir türlü önümüzü göremedik bu son zamanlarda gerçi gelecek hafta testi yaptırmasını beklesemde yaptırmayabilir diyorum yinede.Yani belkide tedavimizi erteleyeceğiz yada gelecek ay başlayacağız bilemiyorum henüz hiç bir şey net değil .Fakat ben düşündüm ve bu süre zarfında bu konudan biraz uzaklaşmaya karar verdim.

kısa bir tatile çıkmayı sonrasında yoluma bakmayı düşünüyorum.Bu süre zarfında foruma yazmama kararı aldım mutlaka okuyacağım msnden haberlerinizi alacağım fakat foruma yazmayacağım kafamı iyice boşaltmak istiyorum çünkü.

Aklım dualarım hep sizinle olacak umarım bir gün yeni bir nick alıp şükürler olsun bende hamileyim diyebiliriim.Hepinizden güzel sonuçlar almak dileğiyle.Unutmayın bunların hepsi birer imtihan sabırla bekleyip RABBİMİZDEN isteyeceğiz sonunda muradımıza kavuşacağız inşallah.

Hakkınızı helal edin lütfen arkadaşlar varsa benimde hakkım helal olsun .hepinizi çok seviyorum inanın ben burada olmasam bile dualarım burada olacak.Sizi takip ediyor olacağım.Üyeliğimi silmelerini rica ettim başka türlü girip yazbileceğim çünkü.Lütfen beni yanlış anlamayın sadece kafamı boşaltma çabam bunlar.Umarım başarılı olurum.

sevgiyle kalın hamiş kalın inş.Allaha emanet olun.Dualarınızda benide unutmayın lütfen.

sevgili dear mother

kendince en doğru kararı vermişsin aynı şeyi ben de uzun zaman önce yaptım.sebepsiz infertilite yüzünden..şimdi sorunumu öğrenmiş ve tadviye başlama kararını almış olarak geri döndüm....Seni de inşaallah aynı şekilde ve mutlu olarak tekrar aramızda görürüz....

çok şükür sıvı falan yok sadece uç kısmında var tıkanıklık.çok teşekkür edrim inan ki böyle güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyorum.rabbim senin gönlüne göre versin inşallah.senin sebep nedir kaç yıllık evlisin

canım 2 ekler misin?

arkadaslar aranizda esi micro tesse ameliyati olan varmi varsa beni bilgilendire bilirlermi nasil geciyor ameliyati ve sonrasi onun icin cok endiseleniyorum 64:

Merhaba benimde esim microtese oldu Kaan Aydostu doktorumuz sukur hicbir aksaklik olmadan tamamladik biz sureci sonrasinda ayni gun Ankaradan Istanbula donduk arabamizla yani cok buyuk sorunlar yasanmiyor eger iyi bir doktor ile yola ciktiysaniz. Bizim sonucta olumlu oldu sukur spermler donduruldu simdi bende 6. gun ignemi vurdum tup bebek icin hayirlisi olsun kafanizda cok buyutumeyin.

inşallah canım iyi olur ve gelişir bugün aramadılar yarın ararlar heralde polip var dedi dr. ama yumurta toplamada okadar önemli deyl dedi ama yarın için gel bakalım dedi ona göre yükleme yapacaklar herşeyin hayırlısı

yaaa birakma ama ben seni cok ozlerim burda birbirimize destek oluyorduk canim arkadasim,ablam

masallah ewestcim cok sevindim hayirli haberler insallah

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
2|ailhan76|37|||||HAMİLE
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi
11|Blast||||||30 Haziran test tarihi
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi
13|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Test tarihi 2 temmuz
14|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Temmuz test tarihi
16|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı
17|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı
18|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplandı
19|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|26 haz. yumoslari toplanacak
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|25 haz.yumoşlar toplandı
21|marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
22|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
24|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
27|Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
28|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|yakında başlıyor.
29|anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
31|aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
32|semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
33|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyacaktı?
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||
38|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|
39|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
40|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
41|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
42|melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
43|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
44|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
45|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
46|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
47|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Beklemede
48|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
49|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|?
50|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||
51|ebrudur| |Temmuz ||||
52|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
53|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
54| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem
55|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|
56|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
57| ozlmozcn | |Haziran ||||
58|psikolog1707||Haziran ||||
59|symrna35||Haziran||||
60|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
61|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
62|artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
63|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
64|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:37 okundu

Kalan:107

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

mothercım hakkında hayırlısı olsun cnm.kendini madem bu şekilde daha rahat hissedeceksin istedğin gibi olsun. inşallah en kısa zamanda hamiş olarak buraya tekrar geri dönersin dualarımız seninle.

ben daha kalan o 2taneyi okuyamadim canim okucam insallah ama liste cok yavas gidiyor nasil yapsak ki arkadaslar Yasin-i Serif okumak isteyen yokmu kac kisiyiz listede hepimizin hayrina niyetlendik hadi kizlar destek istiyoruz:) :13: ben bi annemi arayip sorayim kac tane okursa onu yazarim canim

liefde cnm evet bende okuyamadım cnm daha aldıgım 10 taneyi ama okucam en kısa zamanda.
arkadaşlar yasin okumaya biraz destek verelim.
tedavilerimiz için niyetlendik topiğimiz dualarımızla ilerlesin.yasinlerimiz bitsin tekrar niyetlenelim hatta.

ececim dearmother e 3 yasin daha eklermisin. bu akşam okunacak. okundu yazabilirsin. teşekkür ediyorum canım..

Son düzenleme:

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:37 okundu

Kalan:103

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

liefde ,tulayss kızlar sizler nasılsınız?

iyiyiz canim benim sen nasilsin neler yaptin profil foton guzel olmus piril piril parliyorsun kaymak gibi hatunsun yani

bende biraz bornzlasiyim dedim 2 defadir solaryuma giriyorum biraz renk aldim beyaz tenliyim ben gelene kadar 2 defa daha girsem tamamdir :78:

sagol cnm o senin güzelliğin.makyaj var kız yüzümde ondan parlıyom bende beyaz tenliyim.geçen sene aşılama filan a vardı hadi mikraop kapmıyım diye girmedim denize, havuza.bu senede eşim iş degiştirdi izini yok bide tüp bebek tedavisi yine korkuyorum aman bişey olmasın diye bi gidersem tatile dönmicem yani anlıcagın.burda suni bronzlaştırıcılarla buronzlaşıyoz ama solaryum ışınlar bişey yapmazmı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…