Öncelikle Selamun Aleykum
Ben aranıza yeni katıldım ve sizlerin yardımına ihtiyacım var Allah rızası için birileri bana akıl versin artık çok kötüyüm yaklaşık 2 hafta önce rahim filmi çektirdim ve tüplerimin ikiside tıkalı çıktı ve doktorum laparoskopi yaptırmam gerektiğini söyledi ve eğer gene açılmazsa son çare tüp bebek dedibunu hiç beklemiyordum ve bana hiç açıklama yapmadı zaten o an doktorun ne dediğini bile anlamıyordum neyse sonra biraz araştırma yaptım benim sol tüpüm tamamen kapalı sağ tüpüm ise yarıda tıkalı görünüyor ve enfeksiyondan kaynaklanan tıkanıklıklar olabilirmiş veya başka şeyler bende ileri derecede mikroplu iltihap vardı tedavi gördüm çok şükür düzeldim ama acaba bumu neden oldu bilemiyorum bazı sitelerde okuduğuma göre rahim filmi çekildiği anda eğer bayan kendini kasar veya sıkarsa ilacın tüpe gitmesi engellenebilirmiş ve bu durumda tüpler tıkalıda görünebilirmiş veya bunun gibi yanılmalar olabilirmiş şimdi eşim tekrar çektirmemi istiyor ama ben bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum ne olur bana AKIL VERİN ACABA RAHİM FİLMİNİ TEKRARMI ÇEKTİRMELİYİM? YOKSA DİREK LAPAROSKOPİMİ YAPTIRMALIYIM? EĞER YAPTIRACAKSAM NERDE YAPTIRMALIYIM? TAVSİYENİZ NEDİR? maddi olarakta şuan çok fazla açılamıyorum doktorumda bunu devlet hastanelerindede yaptırabilirsin zaten eğer açılmazsa tüp bebek için yüklü bi masrafın içine gireceksin buna gerek yok dedi Ben İSTANBULDA YAŞIYORUM VE TAVSİYELERİNİZİ EN ACİL ZAMANDA BEKLİYORUM LÜTFEEEN!!!!!!
İNŞALLAH RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EDERDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR.. KUCAĞIMIZA BEBEKLERİMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..
canım kaç yumurtan oldu durumun neden iyi değil dedin canım benim.dualarımız seninle iyi olacak herşey inş.
Kızlar , hepinize güzel pazarlar... Dün 9 tane yumurta toplandı. Bugün gelişmeleri bildirecekler, daha arayan soran olmadı. Biraz kasık ağrım var, birazda halsizim. Ama diğer tedavilerimde bu kadar çok ilaç kullanmamıştım. Sürekli ilaç içiyorum. Doktorcum hiç birşeyi ihmal etmiyor. Bakalım bekliyoruz şimdilik Allahtan hayırlısı diyorum...
canım maaşallah 3 çok iyi bir rakam yeterki sağlıklı olsun değilmi gereken zaten 1 sperm ve yumurta değilmi hep bunu söylüyoruz.bugün arayacaklar değilmi canım.durum için inş.herşey çok yolunda gidiyordur.3 yumurtam oldu arkadaşım bakalım ne olacak inşallah dölenirler ondan canım sıkın
Kızlar , hepinize güzel pazarlar... Dün 9 tane yumurta toplandı. Bugün gelişmeleri bildirecekler, daha arayan soran olmadı. Biraz kasık ağrım var, birazda halsizim. Ama diğer tedavilerimde bu kadar çok ilaç kullanmamıştım. Sürekli ilaç içiyorum. Doktorcum hiç birşeyi ihmal etmiyor. Bakalım bekliyoruz şimdilik Allahtan hayırlısı diyorum...
ewest yumurta toplamadan sonra kanama falan oluyomu
maaşallah canım bende senden haber bekliyordum.çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.aradıklarında hemen yaz olur mu cnm.
amin canım inşallah.insanın dondurulmuşu olunca galiba daha rahat geçiriyor bekleme sürecini.yazarım canım, inşallah diyorum hepsi sağlıklı döllenirler ,en azından alternatifim olur.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Yeda: 20 okunacak
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:35 okundu
Kalan:109
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
Canım bende aynı senin gibi ilk tedavimde ohss oldum ve senin gibi çok kusmadım ama şişkinlik o kadar fazlaydıki ve ağrı çoktu.İster istemez gerginlik yapıyor insanda ve malesef tutmadı.Bu ikinci tedavim ve doktorum şimdi ilacın dozunu düşürdü umarım bu kez ohss olmam ben doktorların dediği gibi ohss olmanın pozitif yönde işaret olduğuna inanmıyorum bilakis insan rahatsızlıktan dolayı kendini kasıyor ve sen stres yapınca bebeciklerde tutunamıyor malesefohss riski taşıyan biriydim zaten ben ama doktorum folikül gelişimi yavaş oluyor diye ilacın dozunu düşürmed.sanıırm ben o yüzden böyle kötü oldum.duydugum ohss geçirnlerin daha büyük oranla pozitif sonuç aldıkları yönündeydi ama bende bu olmadı.ama ben o kadar kustum ki kusarken de rahmi falan çok zorladım isteyereki yaptıgım birsey değildi ama sanıırm o kusmalardan birinde çok zorlandıgı için olmadı diye düşünüyorum ne kadar dogrudur bilmem ama hayırlsı olsun diyelim bundan sonra inşallah.ben transferin 9.günü adet oldum ve 11 gün sürdü((ben suan tedaviye ilk basladıgımdan daha zayıfım ama ohss den dolayı hiçbirsey yiyemedim ondan galiba.yedigim anında cıkıyordu ((
Canım 2 ay önce eşim tesa oldu.İlk başta spermiogramda hiç sperm bulunamayınca ama bizim hormonlarımız düzgündü Allahtan doktor umut dolu konuşmuştu sonra ameliyat günü sadece bir iğne hem sağ hemde sol testislerden vuruldu eşim ve sonrasında birşey hissetmediğini söyledi.Sağ ve soldan iki küçük parça almışlar ve şükür sperm bulundu.Sizin hormonlar nasıl canım?İnşallah sizinde bulunur ben dpktorun bize sperm bulundu haberini verdiği anı ömrümce unutamayacağım.Hayatımda aldığım en güzel haberdi.İnşallah sizede nasip olur.Nasıl bir bekleyiş çok iyi biliyorum.Eğerki sperm bulunmasaydı doktor 1-2 ay sonrasında micro-tese yapacaktı.Aslında bize sadece tesayla bulunamayabilir isterseniz direk micro-tese yapalım dedi ki bu ameliyat daha zor.Baştan başa testisleri açıp microskop altında sperm arayacaklar eğerki sizinde hormanlarınız düzgünse bence küçükten başlayın Allahtan umut kesilmez canım ben çoook dua ettim ve sonucuda ona bağlıyorum.Allahım yar ve yardımcınız olsun.Kucağınızı doldursun çifter çifter güzelAllahımarkadaslar aranizda esi micro tesse ameliyati olan varmi varsa beni bilgilendire bilirlermi nasil geciyor ameliyati ve sonrasi onun icin cok endiseleniyorum
Tedavin hayırlı olsun canım aynı vakitte başladık umarım ikimizde (hepimizde) güzel haberi paylaşmak nasip olurİyi akşamlar arkadaşlar herkese bende bugün 2.tüp bebek için ilk iğnemi oldum.Ben ilk denemmende 27 haftalık bebğimi kaybettim erken doğumla .Ama yılmadık Allah bize bu gücü yine verdi inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evletlar nasip olur inşallah.Beni de listeye alırmısınız Memoral Hastanesi 2.deneme olucak dedğim gbi hepinize hayırlı geceler mutlu pozitif olmak dileğiyle
Canım benim ilk denememde ilk önce kahvelerle başladı sonra artarak adete döndü.Ama malesef tutmadı.Ama benim gibi adet görüp hamile kalanlarda çok o yüzden unudunu hiç yitirme.Dua et..Kızlar transferimin 8. Gunü ve kanamam oldu, aynı şeyi yaşayan var mı? Regl mı oldum ki?
İnşallah herşey kolay ve ağrısız olur.Transferinde gerçekleşir sağlıklı bir şekilde ..Güzel haberlerini bekliyoruz ..Bol bol dinlenmeye bak canım yorma sakın kendini...gonal f i 300 dozla başladım , 300 le bitirdim ama yanında başka ilaçlarda vardı, bir ara günde 3 değişik iğne vuruldum, transferden sonra kananmam falan olmadı, bir iki damla pembemsi akıntı oldu o kadar. çokda rahat uyandım anesteziden . inşallah sonuna kadar herşeyim böyle güzel gider. darısı başınıza diyorum...
Canım bizim grupta turtim ve dramathink vardı eşi mikrotese olan fakat oda bu ara sık gelmiyorlar canım.azo sayfası var canım orada bir çok kişi yaptırdı bu işlemi oraya yaz istersen sağlıklı cevaplar alırsın.
inşallah tüpler dolusu sperm bulunur ve tedavin sonucu pozitif olur.tüm kalbimle diliyorum bunu.
Kızlar transferimin 8. Gunü ve kanamam oldu, aynı şeyi yaşayan var mı? Regl mı oldum ki?
Canım bende aynı senin gibi ilk tedavimde ohss oldum ve senin gibi çok kusmadım ama şişkinlik o kadar fazlaydıki ve ağrı çoktu.İster istemez gerginlik yapıyor insanda ve malesef tutmadı.Bu ikinci tedavim ve doktorum şimdi ilacın dozunu düşürdü umarım bu kez ohss olmam ben doktorların dediği gibi ohss olmanın pozitif yönde işaret olduğuna inanmıyorum bilakis insan rahatsızlıktan dolayı kendini kasıyor ve sen stres yapınca bebeciklerde tutunamıyor malesef
Canım bende aynı senin gibi ilk tedavimde ohss oldum ve senin gibi çok kusmadım ama şişkinlik o kadar fazlaydıki ve ağrı çoktu.İster istemez gerginlik yapıyor insanda ve malesef tutmadı.Bu ikinci tedavim ve doktorum şimdi ilacın dozunu düşürdü umarım bu kez ohss olmam ben doktorların dediği gibi ohss olmanın pozitif yönde işaret olduğuna inanmıyorum bilakis insan rahatsızlıktan dolayı kendini kasıyor ve sen stres yapınca bebeciklerde tutunamıyor malesef
Canım 2 ay önce eşim tesa oldu.İlk başta spermiogramda hiç sperm bulunamayınca ama bizim hormonlarımız düzgündü Allahtan doktor umut dolu konuşmuştu sonra ameliyat günü sadece bir iğne hem sağ hemde sol testislerden vuruldu eşim ve sonrasında birşey hissetmediğini söyledi.Sağ ve soldan iki küçük parça almışlar ve şükür sperm bulundu.Sizin hormonlar nasıl canım?İnşallah sizinde bulunur ben dpktorun bize sperm bulundu haberini verdiği anı ömrümce unutamayacağım.Hayatımda aldığım en güzel haberdi.İnşallah sizede nasip olur.Nasıl bir bekleyiş çok iyi biliyorum.Eğerki sperm bulunmasaydı doktor 1-2 ay sonrasında micro-tese yapacaktı.Aslında bize sadece tesayla bulunamayabilir isterseniz direk micro-tese yapalım dedi ki bu ameliyat daha zor.Baştan başa testisleri açıp microskop altında sperm arayacaklar eğerki sizinde hormanlarınız düzgünse bence küçükten başlayın Allahtan umut kesilmez canım ben çoook dua ettim ve sonucuda ona bağlıyorum.Allahım yar ve yardımcınız olsun.Kucağınızı doldursun çifter çifter güzelAllahım
Tedavin hayırlı olsun canım aynı vakitte başladık umarım ikimizde (hepimizde) güzel haberi paylaşmak nasip olur
Canım benim ilk denememde ilk önce kahvelerle başladı sonra artarak adete döndü.Ama malesef tutmadı.Ama benim gibi adet görüp hamile kalanlarda çok o yüzden unudunu hiç yitirme.Dua et..
İnşallah herşey kolay ve ağrısız olur.Transferinde gerçekleşir sağlıklı bir şekilde ..Güzel haberlerini bekliyoruz ..Bol bol dinlenmeye bak canım yorma sakın kendini...
slm arkadaşlar günlerdir kafam çok karışık ve kimseye anlatamıyorum içim içimi yiyo.perşembe günü rahim filmi çektirdim ve sağ tüp tıkalı gözüktü.eşimde ve bende başka sorun yok.temmuz 18 de tüp bebek tedavim başlıyo.tek tüp tıkalı olduğu için tutma olasılığı düşük mü nolur yardımcı olun bana kafayı yemek üzereyim
hikayemiz hemen hemen aynı maalesef ben bu durumu 3 ay önce öğrendim ve önümüzdeki ay ameliyat olmayı planlıyorum bir aksilik olmasa Allahtan inşaallah laporoskopi ve histeroskopi...nerdesin hangi şehir de arkadaşımÖncelikle Selamun Aleykum
Ben aranıza yeni katıldım ve sizlerin yardımına ihtiyacım var Allah rızası için birileri bana akıl versin artık çok kötüyüm yaklaşık 2 hafta önce rahim filmi çektirdim ve tüplerimin ikiside tıkalı çıktı ve doktorum laparoskopi yaptırmam gerektiğini söyledi ve eğer gene açılmazsa son çare tüp bebek dedibunu hiç beklemiyordum ve bana hiç açıklama yapmadı zaten o an doktorun ne dediğini bile anlamıyordum neyse sonra biraz araştırma yaptım benim sol tüpüm tamamen kapalı sağ tüpüm ise yarıda tıkalı görünüyor ve enfeksiyondan kaynaklanan tıkanıklıklar olabilirmiş veya başka şeyler bende ileri derecede mikroplu iltihap vardı tedavi gördüm çok şükür düzeldim ama acaba bumu neden oldu bilemiyorum bazı sitelerde okuduğuma göre rahim filmi çekildiği anda eğer bayan kendini kasar veya sıkarsa ilacın tüpe gitmesi engellenebilirmiş ve bu durumda tüpler tıkalıda görünebilirmiş veya bunun gibi yanılmalar olabilirmiş şimdi eşim tekrar çektirmemi istiyor ama ben bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum ne olur bana AKIL VERİN ACABA RAHİM FİLMİNİ TEKRARMI ÇEKTİRMELİYİM? YOKSA DİREK LAPAROSKOPİMİ YAPTIRMALIYIM? EĞER YAPTIRACAKSAM NERDE YAPTIRMALIYIM? TAVSİYENİZ NEDİR? maddi olarakta şuan çok fazla açılamıyorum doktorumda bunu devlet hastanelerindede yaptırabilirsin zaten eğer açılmazsa tüp bebek için yüklü bi masrafın içine gireceksin buna gerek yok dedi Ben İSTANBULDA YAŞIYORUM VE TAVSİYELERİNİZİ EN ACİL ZAMANDA BEKLİYORUM LÜTFEEEN!!!!!!
İNŞALLAH RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EDERDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR.. KUCAĞIMIZA BEBEKLERİMİZİ ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..
canim benim bildigim kadariyla sorun olmaz sanirim bende de kist vardi sol tubu icine almisti ve ameliyatla alindilar suan sol tupum yok ve bana dr hic sorun olmayacagini soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?