2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

gecmiş olsun arkadaşım bence laparaskopi yaptır cünkü daha garanti olur ne varsa kesin cıkar kafandai soru işaretleri gider

Kızlar , hepinize güzel pazarlar... Dün 9 tane yumurta toplandı. Bugün gelişmeleri bildirecekler, daha arayan soran olmadı. Biraz kasık ağrım var, birazda halsizim. Ama diğer tedavilerimde bu kadar çok ilaç kullanmamıştım. Sürekli ilaç içiyorum. Doktorcum hiç birşeyi ihmal etmiyor. Bakalım bekliyoruz şimdilik Allahtan hayırlısı diyorum...

MAŞALLAH canım ALLAHIM hayırlı etsin İNŞALLAH herşey gönlünce olur

kolay gectimi yumurta toplaman bide kac dozla başladın tedaviye sorabilirmiyim

3 yumurtam oldu arkadaşım bakalım ne olacak inşallah dölenirler ondan canım sıkın
canım maaşallah 3 çok iyi bir rakam yeterki sağlıklı olsun değilmi gereken zaten 1 sperm ve yumurta değilmi hep bunu söylüyoruz.bugün arayacaklar değilmi canım.durum için inş.herşey çok yolunda gidiyordur.

dondurulucak diyordun neden dondurulucak canım onu anlayamadım

maaşallah canım bende senden haber bekliyordum.çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.aradıklarında hemen yaz olur mu cnm.

ewest yumurta toplamadan sonra kanama falan oluyomu

gonal f i 300 dozla başladım , 300 le bitirdim ama yanında başka ilaçlarda vardı, bir ara günde 3 değişik iğne vuruldum, transferden sonra kananmam falan olmadı, bir iki damla pembemsi akıntı oldu o kadar. çokda rahat uyandım anesteziden . inşallah sonuna kadar herşeyim böyle güzel gider. darısı başınıza diyorum...

canım benden 20 okundu düzelt

Canım bende aynı senin gibi ilk tedavimde ohss oldum ve senin gibi çok kusmadım ama şişkinlik o kadar fazlaydıki ve ağrı çoktu.İster istemez gerginlik yapıyor insanda ve malesef tutmadı.Bu ikinci tedavim ve doktorum şimdi ilacın dozunu düşürdü umarım bu kez ohss olmam ben doktorların dediği gibi ohss olmanın pozitif yönde işaret olduğuna inanmıyorum bilakis insan rahatsızlıktan dolayı kendini kasıyor ve sen stres yapınca bebeciklerde tutunamıyor malesef

arkadaslar aranizda esi micro tesse ameliyati olan varmi varsa beni bilgilendire bilirlermi nasil geciyor ameliyati ve sonrasi onun icin cok endiseleniyorum
Canım 2 ay önce eşim tesa oldu.İlk başta spermiogramda hiç sperm bulunamayınca ama bizim hormonlarımız düzgündü Allahtan doktor umut dolu konuşmuştu sonra ameliyat günü sadece bir iğne hem sağ hemde sol testislerden vuruldu eşim ve sonrasında birşey hissetmediğini söyledi.Sağ ve soldan iki küçük parça almışlar ve şükür sperm bulundu.Sizin hormonlar nasıl canım?İnşallah sizinde bulunur ben dpktorun bize sperm bulundu haberini verdiği anı ömrümce unutamayacağım.Hayatımda aldığım en güzel haberdi.İnşallah sizede nasip olur.Nasıl bir bekleyiş çok iyi biliyorum.Eğerki sperm bulunmasaydı doktor 1-2 ay sonrasında micro-tese yapacaktı.Aslında bize sadece tesayla bulunamayabilir isterseniz direk micro-tese yapalım dedi ki bu ameliyat daha zor.Baştan başa testisleri açıp microskop altında sperm arayacaklar eğerki sizinde hormanlarınız düzgünse bence küçükten başlayın Allahtan umut kesilmez canım ben çoook dua ettim ve sonucuda ona bağlıyorum.Allahım yar ve yardımcınız olsun.Kucağınızı doldursun çifter çifter güzelAllahım

Tedavin hayırlı olsun canım aynı vakitte başladık umarım ikimizde (hepimizde) güzel haberi paylaşmak nasip olur

Kızlar transferimin 8. Gunü ve kanamam oldu, aynı şeyi yaşayan var mı? Regl mı oldum ki?
Canım benim ilk denememde ilk önce kahvelerle başladı sonra artarak adete döndü.Ama malesef tutmadı.Ama benim gibi adet görüp hamile kalanlarda çok o yüzden unudunu hiç yitirme.Dua et..

İnşallah herşey kolay ve ağrısız olur.Transferinde gerçekleşir sağlıklı bir şekilde ..Güzel haberlerini bekliyoruz ..Bol bol dinlenmeye bak canım yorma sakın kendini...

tskler canim amin canim sizler dualarinizla herkezin kucaklari bolbol hayirlisiyla cokcuk olur ins.

Kızlar transferimin 8. Gunü ve kanamam oldu, aynı şeyi yaşayan var mı? Regl mı oldum ki?

canım benim 9.gün başladı.sonra adete döndü. ve çok yogun bir şekilde devam etti.doktor yine de test yaptır, hamilelik hala gerçekleşmiş olabilir dedi ama sonuç negatif çıktı.kanamanın yogunlugu önemli.eger sadece bir lekelenme ise yerleşme kanaması olabilir.kılcal damarlardan dolayı oluyormus o kanama ama daha yogunsa bilmiyorum.bu durumda bir iğne ile kanama durdurulabilliyormus ve sonrasında hamile oldugunu söyleyen çok kişi var.istersen hemen ara doktorunu.

inşallah bu defa hersey iyi olur canım.ben de anlamadım bu ohss nasıl olumlu etkiliyor ama.bu defa dondurulmuslarla deniyecegim herhalde bu defa ohss riski olmadıgı için olumlu olur.dua ediyorum her zaman hepimiz için ama savunmamın düştügü çok zaman oluyor.daha dün akşam bizimle birlikte evlenen bir arkadasın hamile oldugu habeirni aldım onlar adına cok sevindim ama kendi adıma cok cok üzüldüm.ümidimi kaybediyorum sanki hiç olmayacak gibi geliyor.

tskler canim cevap icin insallah rabbim tum isteyenlerin kucaklarini cift cift doldursun burda dokturlar okadar herseyi aciklama yapmiyorlar hersey iyi dedi bizdede sperm bulunmazsa diye korku var cunku esim 22 yasinda kabakulak gecirmis buda ailesinin ilgilenmemmesi uzerine alt yumurtaliklara vurulmus birde ozman dr bilgisizligindan inne vurulmus buda yetmezmis gibi 7 yasinda yumurta yukari cikmis onu indirme ameliyati gecirmis bu yuzden biraz sperm bulunma konusunda umutsiziz insallah bulunur ve son 1 senedir spermleri gelistirici hap gullaniyor 1 sene onca varikosal ameliyati oldu esim oda zor olmusdu onun icin bende bu yuzden korkuyorum bu ameliyati nasil olur diye anladigim kadariyla baya zor gececek ama ben bunu esime soylemiyorum cok az acip kameralar filan gonderim yapacaklar diye gecisdiriyorum 2 ile 3 dikis kadar ama sanirim baya dikislerde olacakmis bizim dr micro tsse ameliyati nda microskopla sperm arayacagiz demisdi isin zor tarafida canim burda kimsemiz yok ben ve esim ameliyattan sonrada benim transferim olacak cok zor olacak kimsenin yardimi olmamasi ama allahim hayirlisiyla spermleri bulunsunda hamile olayimda onemli deyil evde pis kalsin

slm arkadaşlar günlerdir kafam çok karışık ve kimseye anlatamıyorum içim içimi yiyo.perşembe günü rahim filmi çektirdim ve sağ tüp tıkalı gözüktü.eşimde ve bende başka sorun yok.temmuz 18 de tüp bebek tedavim başlıyo.tek tüp tıkalı olduğu için tutma olasılığı düşük mü nolur yardımcı olun bana kafayı yemek üzereyim

canim benim bildigim kadariyla sorun olmaz sanirim bende de kist vardi sol tubu icine almisti ve ameliyatla alindilar suan sol tupum yok ve bana dr hic sorun olmayacagini soylemisti

hikayemiz hemen hemen aynı maalesef ben bu durumu 3 ay önce öğrendim ve önümüzdeki ay ameliyat olmayı planlıyorum bir aksilik olmasa Allahtan inşaallah laporoskopi ve histeroskopi...nerdesin hangi şehir de arkadaşım

canim benim bildigim kadariyla sorun olmaz sanirim bende de kist vardi sol tubu icine almisti ve ameliyatla alindilar suan sol tupum yok ve bana dr hic sorun olmayacagini soylemisti

ya doktorum bana da dedi tüple ilgisi yok tüp bebek tutar rahmin temiz dedi ama bazı şeyler okuyunca kafam karışıyo tıkalı olunca ameliyat gerekiyomuş falan neyse nasibimizde varsa olur zaten.biraz rahatladım canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…